2019-11-28
<野菜天丼🍚>天婦羅🍤既份量好充足好豐富😌 係完全鋪滿左成個丼碗架🥣😲 仲要係即叫即炸💥 上菜仲仍然感受到佢既溫度🔅👍🏻 跟餐仲有沙律🥗同麵豉湯🥣天婦羅🍤外層薄薄一層,鬆脆可口之餘唔會太厚粉😲 亦無過份油膩既感覺😌 除左卜卜脆既外層之外,會食得返食物本身既味道😳天婦羅🍤既款式係幾特別幾新穎既👅 其中菜心苗比較少見😳 成條鯨魚🐳咁大😲 另外仲有蓮藕、南瓜🎃(甜甜地唔硬又唔過份地腍) 茄子🍆、粟米芯🌽 (好清新同爽口🌱食到索索聲🙈)、海鮮菇菇🍄同「炸蛋」🥚享用完天婦羅🍤 就要將炸流心蛋🥚捅破😚 睇到蛋漿流出真係超級治癒☺️ 再加入埋秘製天丼汁同可以大方任添既飯素,撈飯一流🥇 令餘下既飯唔會過份單調平淡或者太乾咁寡😳
<野菜天丼🍚>