2023-09-16 101 views
𖥸 ʜᴏᴡ ᴛᴏ ᴡᴇʟʟ ᮫࣭ 坐定定食嘢怕悶?向窗嘅Bar枱位置對住咗滑板場,最啱中意睇住嘢食飯嘅人,一邊食住文青Cafe、一邊睇人哋玩滑板同仆⋯喺到再彈起身HEHE 𖥧 海葡萄磨菇柚子沙律 $88喺香港嘅Cafe同餐廳係好少可以食到海葡萄,酸酸甜甜嘅沙律夠晒開胃,開咗個靚頭 𖥧 慢煮美國封門柳 - 脆薯角 烤雜菜 $238Order時有得揀熟度要咗五成,本身預咗Cafe準成度冇西餐嗰啲咁高,但估唔到頭尾位置接近全熟,中間OK,好彩有牛排汁點吓、濕潤啲,薯條夠脆同埋蕃茄都有心焗一焗,都有心嘅 𖥧 煙燻吞拿魚二重奏feat信州經木 $248跟住呢個Set就有少少嗱嘢,見呢個係Seasonal Special特登即刻試吓,但!吞拿魚係如相中而唔係食開啲餐廳咁粉嫩色,食慾即刻低咗呀!仲要他他嘅肉係好似相入面一粒粒而唔係打成蓉,放完啲他他上塊多士到會碌落嚟嗰吓笑咗 𖥧鬆餅 $76見到門口放咗個麻薯Scone嘅Figure,好似好好味味,一個Order包兩個口味,叫咗抹茶黑糖同焙茶麻薯,落單要等佢焗10分鐘,口感好鬆脆,但麻薯可以煙靭啲 𖥧 凍榛子拿鐵 $48反而咖啡幾正常,都OK 本身對
𖥸 ʜᴏᴡ ᴛᴏ ᴡᴇʟʟ ᮫࣭

𖥧鬆餅 $76
抹茶黑糖同焙茶麻薯鬆餅
抹茶黑糖同焙茶麻薯鬆餅

𖥧 凍榛子拿鐵 $48
反而咖啡幾正常,都OK
凍榛子拿鐵

本身對呢間有3間分店嘅Cafe有少少期望,畢竟Cafe就$800都有好多選擇,我嘅話下次如果行過可以輕食吓飲杯咖啡都OK嘅
凍榛子拿鐵
*💭𝐻𝑜𝑤 𝑇𝑜 𝐿𝑖𝑣𝑒 𝑊𝑒𝑙𝑙𝐻𝑜𝑤 𝐶𝑎𝑓𝑒早在觀塘店時已有幫襯,這幾年一直在擴張,環境更大,裝修更木系😍這晚到訪了位於銅鑼灣希慎廣場的分店,即使開在商場內也挺有空間感,還放了好幾張梳化,坐得舒服☺️►煎北海道帶子伏特加蕃茄奶油長通粉🍅很邪惡的一款意粉,蕃茄醬汁非常濃厚,味道酸酸甜甜,再加入了奶油令口感更順滑😋長通粉煮得煙韌掛汁,還有三大粒煎得外香內軟的帶子😍►慢煮美國封門柳🥩封門柳煎得粉嫩,食落軟林肉味濃,另外還配有薯角,炸得金黃酥脆🤤►夏日特飲另外點了兩杯夏日清新飲品,𝐹𝑟𝑢𝑖𝑡-𝑎-𝑙𝑖𝑐𝑖𝑜𝑢𝑠主打士多啤梨烏龍茶,而𝑀𝑒𝑙𝑡𝑖𝑛𝑔 𝑖𝑐𝑒則是橙汁𝑚𝑖𝑥烏龍茶,更有一條乳酪味雪芭,非常消暑解膩😋
💭𝐻𝑜𝑤 𝑇𝑜 𝐿𝑖𝑣𝑒 𝑊𝑒𝑙𝑙

►煎北海道帶子伏特加蕃茄奶油長通粉🍅

►慢煮美國封門柳🥩

►夏日特飲
2023-08-25 235 views
今日黎開銅鑼灣,朋友介紹呢間cafe值得試下Cafe係希慎算中價位既餐廳我地叫左3樣野呢個意粉好好味🤤on top既條木魚絲同紫菜絲令成個意粉有d fusion既感覺,食落好夾,忌廉汁好濃掛晒係意粉到,但即使食晒都唔膩,而且有d蟹子係入面,增加左小小口感👍🏻👍🏻大推呢個炸薯角都唔錯,食落唔油,薯角好紮實,好香口🤣炸薯角都好難唔好食,至於個黑松露醬略嫌松露味唔夠香🙈呢個炸雞都值得推,炸雞外皮薄,好香脆,就算個底放左小小泡菜濕濕哋都唔影響佢嘅脆度,而個醬好驚喜🤣真係好芥末,食落會有工鼻既感覺😆我就覺得好新鮮環境方面都唔錯,暗暗地既燈光,好有氣氛☺️下次會再去!
今日黎開銅鑼灣,朋友介紹呢間cafe值得試下
Cafe係希慎算中價位既餐廳
我地叫左3樣野
明太子忌廉汁煙肉意粉

炸薯角配黑松露醬

日式甜泡菜炸雞配日式芥末醬

環境方面都唔錯,暗暗地既燈光,好有氣氛☺️下次會再去!
2023-08-20
$250 (Dinner)
明太子忌廉汁煙肉意粉
炸薯角配黑松露醬
日式甜泡菜炸雞配日式芥末醬
2023-08-22 92 views
希慎開了一間生活概念餐廳店How to live well,原來不知不覺間已開到第三家分店,餐廳空間感十足,高樓底和落地玻璃,以木系傢俬、走進這舒適休閑的空間中。他們更有自家的咖啡豆售賣,香味甚濃。Melting Ice (酸奶冰棒、橙汁、葡萄烏龍茶、蜂蜜糖漿)濃郁的葡萄烏龍茶、橙汁,再有酸奶冰棒加持,入口更散發出清爽微酸的微妙甜味,層次更得以提升。Baby Cigar特飲首先賣相非常吸引,當中更有一條撒上朱古力粉的手指餅,配上雙份濃縮咖啡,口味搭配恰到好處,口感細膩綿滑,令人回味。日式照燒烤雞扒竹炭漢堡那竹炭漢堡經過微微香煎後,香氣微脆,再配上日式照燒烤雞扒的鮮美微甜口感,嫩滑多汁,相互搭配,食得非常滋味。慢煮四元豚肉·薯蓉·肉桂蘋果醬他們的慢煮豚肉鮮嫩多汁,在烹飪過程使肉質變得柔軟多汁,旁邊則有奶油般的口感綿綿薯蓉,還有他們秘制的肉桂蘋果醬汁,清甜爽口,更可一解油膩感,配搭起來,口感更豐富。

他們更有自家的咖啡豆售賣,香味甚濃。

Baby Cigar特飲

日式照燒烤雞扒竹炭漢堡

慢煮四元豚肉·薯蓉·肉桂蘋果醬
2023-08-09 1323 views
距離晚餐之約尚有數個小時,在希慎找個放空的落處,除了頂層的美食廣場外,這家也是不錯的選擇。咖啡店環境闊落舒適,很乎合商場的風格,除了咖啡輕食,主菜餐牌亦甚吸引,可惜這夜有約,晚餐還是有緣再試。Dirty($48)冷暖交融,能嚐咖香與奶滑,平衡得宜。難得的是Mocha($48)也有水準,奶泡細滑。日式芝麻雞翼($98)外脆內嫩,肉汁豐富十分惹味,就是份量少了些,正好留肚留待晚餐再戰。喜歡這家的環境與氣氛,服務員態度也很友善,難得的是喝啡用餐也可,是鬧市午後放空好去處。
Dirty($48)
Mocha($48)
日式芝麻雞翼($98)
2023-06-12
Mocha($48)
Dirty($48)
日式芝麻雞翼($98)
環境舒服,食物質素不過不失~主食不要太有期望,吃吃甜點也不錯,但款式不算多~行街行到累來坐下食下嘢傾下偈都可以。🍝 主食份量不算多,味道也是普普…🥵 感覺不太對得起這樣價格…☕️甜品比較特別~有驚喜~🍨整體味道都不錯~不知道是不是日式咖啡店的關係,咖啡是有點帶酸的~我是一般般~🍨 這個係成餐飯我哋都一致認為好吃的😆這個我覺得算特別的~有個覆盆子醬~但朋友覺得太酸了 😆不太吃酸的朋友可能不太適合了。
環境舒服,食物質素不過不失~

主食不要太有期望,
吃吃甜點也不錯,但款式不算多~
行街行到累來坐下食下嘢傾下偈都可以。

🍝 主食份量不算多,味道也是普普…
🥵 感覺不太對得起這樣價格…

☕️甜品比較特別~有驚喜~
🍨整體味道都不錯~

不知道是不是日式咖啡店的關係,
咖啡是有點帶酸的~我是一般般~

🍨 這個係成餐飯我哋都一致認為好吃的😆

這個我覺得算特別的~有個覆盆子醬~
但朋友覺得太酸了 😆
不太吃酸的朋友可能不太適合了。
2023-06-30
2023-07-31 86 views
ᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ ᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ How to live well 融合家居設計、品味、品牌概念,有一種在家也能享受Café美食和咖啡。✨吉烈鯛魚柳 • 日式咖哩飯 $138.0日式咖哩飯以其豐富的口感和香味而聞名,而HOW TO LIVE WELL的吉烈鯛魚柳日式咖哩飯更是如此。這道菜的主角是吉烈鯛魚柳,其魚肉鮮美,外皮香脆,與咖哩的香辣味道完美結合。咖哩飯的口感濃郁,飯粒吸飽了咖哩的味道,每一口都充滿了滿足感✨ Creamy Mentaiko Spaghetti with Bacon $138.0這道奶油明太子意大利麵加培根是個亮點。麵條煮得恰到好處,口感Q彈。明太子的海鮮味與奶油的濃郁完美結合,再加上培根帶來的鹹香,讓人一口接一口。☕️ Raw Coffee (lime, Soda, raw sugar) $68.0咖啡、青檸、蘇打和生糖,味道上形成了一種強烈的對比,既有咖啡的苦澀,也有青檸的酸甜。再加上蘇打的氣泡,使得每一口都充滿了驚喜🍹Old Rubbish (orange juice, yogurt, grapefruit juice) $58 ᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ ᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ

ᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ ᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ

✨吉烈鯛魚柳 • 日式咖哩飯 $138.0

ᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ ᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ

How to live well

📍 Hysan Place, Shop 414-417, 4/F, 500 Hennessy Rd, Causeway Bay
最近同男朋友去咗銅鑼灣希慎廣場嘅how to live well 餐廳環境好大 走簡約木系風格 仲有好舒服嘅皮梳化!真係舒服到唔捨得走🤣 而且食物質素好高 無論係飲品定係食物都好出色 絕對係一間我會想回訪嘅餐廳❤️🥰✻煎北海道帶子伏特加蕃茄奶油長通粉 HKD178長通粉好有口感!番茄醬汁好香濃好creamy 我同男朋友都好鍾意 又唔會太過膩 ❤️ 仲有三粒大大粒嘅鮮甜厚帶子😋✻ Six Cheese Pizza HKD188六重芝士包括 莫扎瑞拉芝士🧀賈佐拉芝士🧀芳提娜芝士🧀埃文達芝士🧀車打芝士 🧀巴馬臣芝士🧀 真係好濃芝士味!芝士控一定會鍾意💕pizza餅底好香脆 淋上乜堂之後一齊食超級好味🤤 鹹鹹甜甜咁好正xd✻ 海鹽焦糖雪糕三文治 HKD88口感好豐富嘅雪糕三文治 有海鹽焦糖夾心同埋伯爵茶味嘅蛋糕 仲有脆朱古力🍫 整體唔會太甜都幾好味~仲有焦糖雪糕 夾埋雪糕三文治一齊食非常match✨😆✻ 本地有機薑啤(無酒精) Kombucha x Espresso HKD78Espresso飲得多 但係薑啤味嘅真係第一次飲😳 佢選用咗新界錦田華記有機農場嘅本地薑 釀造出薑啤口味嘅Kombuc

✻煎北海道帶子伏特加蕃茄奶油長通粉 HKD178

✻ Six Cheese Pizza HKD188

✻ 海鹽焦糖雪糕三文治 HKD88
海鹽焦糖雪糕三文治

😆

Espresso飲得多 但係薑啤味嘅真係第一次飲😳 佢選用咗新界錦田華記有機農場嘅本地薑 釀造出薑啤口味嘅Kombucha(發酵茶)有微氣泡嘅感覺🫧口感好fresh! 再結合埋How自家醇厚嘅香濃Espresso 味道層次真係好豐富😎 入口有少少微辛嘅薑味 之後再有啲果酸味同埋甜味 最後仲有少少咖啡嘅甘味 👍🏻 真係好特別 好值得試吓🤎☕️ 而且隔離仲會有一小杯Kombucha 可以同時品嚐兩種風味~~

✻熱可可 HKD55 (Oat Milk +HKD5)
首先要朱古力嘅賣相好吸引 心形拉花好靚好靚❤️ 之後朱古力味好香龍 而且甜度適中 口感又好滑 本身食到好飽嘅我都忍唔住飲晒成杯🥰😋 入口有種甜甜戀愛嘅感覺haha
熱可可

✻ Boozy 特飲 HKD58
Lemon Juice🍋 Pineapple Juice 🍍Pineapple 非常之清新嘅一杯飲品!檸檬汁同埋菠蘿汁呢個配搭好夾 仲好有夏日嘅感覺☀️🕶️
Boozy 特飲

海鹽焦糖雪糕三文治
熱可可
Boozy 特飲
依間cafe好似都薄有名氣同係短時間內開左好多新分店,平日游完水後有啲時間,所以去地理位置方便嘅銅鑼灣分店試下😳餐廳走日式木系風格,店面好大同有空間感,採光亦好好,係下午睇下書消磨時間嘅好地方📖餐廳個vibe都比較慢活,可以改善嘅地方係職員態度都比較慢活,好少主動去留意客人需要同招呼得比較慢🤣🍛🐷 吉列芝心豬扒日式咖哩飯 $𝟙𝟚𝟠 (𝟠.𝟝/𝟙𝟘)豬扒好厚同切開後有流心拉絲芝士,好邪惡但好好食😍咖喱係容易入口嘅微辛程度,配合梅漬物平衡整體嘅膩感,連本身唔鐘意梅子嘅我都覺得好食。上枱時望落份量大到嚇親,但可能我游完水食量大增,輕鬆就食哂,如果紅蘿蔔同薯仔再多少少就更好🤏🏻🍵 ɢᴇɴᴍᴀɪ ᴛᴇᴀ ʟᴀᴛᴛᴇ +$𝟛𝟘 (𝟡.𝟝/𝟙𝟘)有驚喜,玄米茶味道好清新,拉花都靚!🥜🍰 開心果自家製卷蛋 $𝟜𝟠 (𝟠.𝟝/𝟙𝟘)卷蛋唔算超級鬆軟但可接受,除左開心果味外我一直食到濃濃嘅hazelnut味🌰好食但同我想像中有少少唔同🙈忌廉份量啱啱好,麻糬亦增加左口感!

🍛🐷 吉列芝心豬扒日式咖哩飯 $𝟙𝟚𝟠 (𝟠.𝟝/𝟙𝟘)
吉列芝心豬扒日式咖哩飯
有驚喜,玄米茶味道好清新,拉花都靚!
ɢᴇɴᴍᴀɪ ᴛᴇᴀ ʟᴀᴛᴛᴇ
🥜🍰 開心果自家製卷蛋 $𝟜𝟠 (𝟠.𝟝/𝟙𝟘)
開心果自家製卷蛋

2023-07-04
$250 (Lunch)
吉列芝心豬扒日式咖哩飯
ɢᴇɴᴍᴀɪ ᴛᴇᴀ ʟᴀᴛᴛᴇ
開心果自家製卷蛋
2023-07-15 114 views
{本地農作物釀製 Kombucha Espresso 夏日特飲}一直很喜歡HOW餐廳的vibe及選物,最近更聯乘  - 推出夏日先特飲  Espresso. 慢慢在下面詳細解釋:本地果文化品牌餘果香港  由一位90後創立,尋找差點被人遺忘的香港水果人手製作水果發酵茶(kombucha)。點解會話差點被人遺忘呢?問你!講起生果,腦袋中係咪飄過靜岡哈密瓜、日本香印提子、泰國金枕頭?咁香港呢?香港特產係咩?就例如黃皮、龍眼剛好是在7-8月當造,楊桃、碌柚等入秋時會比較多。以前細個食過的黃皮係酸到睜不開眼,但食過一次香港出品的黃皮居然會有咁清甜,真係唔試唔知道。仲有一年四季都有的大蕉!可以好清甜。以黃皮為例子,幾個星期就可以收割全年產量,根本就賣唔曬,而多出的部份創辦人就想延續水果的生命,改以其他方法保存下去,而Kombucha就是其中一種,還會打成醬做jam? 再多一步就應該係pair up with HOW推出今次的系列!今次推出三款口味: 川龍西洋菜釀原蜜、⭐️cwb:本地有機薑啤(無酒精)、本地番石榴釀原蜜每杯 Kombucha Espresso 均會附上一小杯 Ko

每杯 Kombucha Espresso 均會附上一小杯 Kombucha,同時品嚐兩種風味

#———————————————#

🥃Kombucha X Espresso薑啤(無酒精)$78
想以清甜去形同薑啤,HOW所用的咖啡豆一向偏果酸味強一點 (或淺焙) 而咖啡與薑的組合則係我第一次試,薑味率先跑出,然後咖啡的果酸味和少許甜味。喜歡咖啡和薑🫚的不可錯過。

🍝煎北海道帶子伏特加蕃茄奶油長通粉 $178
4粒帶子主角,番茄醬濃郁掛汁,配料番茄與瓜配搭不錯(唔知係咪細心特登切段咗長度方便入口)

🥚日式蟹棒芝士蛋捲 $108
蛋捲內藏著拉絲芝士和蟹棒, 紫菜、沙律醬及鰹魚片擔當重要日式這角色,唯獨期望蛋捲部份的質感更滑溜就好.

🍕Six Cheese pizza $188
平日講four cheese今次竟然係six cheese, 當中還有濃濃的blue cheese味, 真係😋yum yum! cheese下的番茄醬唔輸,咬下濕潤感靠著茄底得以維持. 🍕pizza底偏薄是日式那種.

🧉Old Rubbish $58
一啲都唔rubbish🤣 攪勻咗之後飲,第一啖係益力多味,之後會飲到香橙味,即係橙味益力多😆 偏向乳酸味重少少,酸酸地,唔算好fresh,但夠開胃消滯!

🧉Passion Bloom $58
再訪也是選擇熱情果特飲,漸層效果非常ig-able,梳打水底有熱情果香甜味,可以自行將加入熱情果籽,呢幾日咁熱既炎夏飲呢杯有降溫既作用!! 🔥

今次hysan店再訪食物質素味道比之前有所提升😋 環境都好舒服🛋️
2023-06-29 137 views
因為位置方便所以都去過好幾次適合同朋友傾偈燈光環境都舒適衛生食物推介:Six cheese pizzaPotatos with black truffles cream sauce
因為位置方便
所以都去過好幾次
適合同朋友傾偈
燈光環境都舒適衛生

食物推介:
Six cheese pizza

2023-06-26 114 views
我地去咗銅鑼灣Hysan𝗛𝗼𝘄 𝘁𝗼 𝗹𝗶𝘃𝗲 𝘄𝗲𝗹𝗹木系Cafe🪵木器傢俬配上寬闊座位空間感️滿滿🪑環境超舒服好啱一家人嚟呢到食飯打卡店員安排咗我哋坐日系梳化位🛋️餐廳亦有提供兒童餐具🍽️ 同High chair一定要推介一下呢到嘅兒童餐😍餐湯主菜小食甜品樣樣俱全 菜式仲好豐富呢小朋友亦可以自由Match主菜同小食配搭適合自己口味嘅Kid’s Set 😋⋄ 兒童套餐Kid's Set🤍✺ 南瓜湯✺ 香煎鯛魚柳 彩蔬伴米飯✺ 香脆雞塊✺ 香煎餃子✺ 蘋果菠蘿汁 ✺ 特大雪糕球小朋友滿意度好高呀😋鯛魚柳米飯好啱小朋友口味雞塊同餃子🥟都係佢嘅Favorite有果汁又有雪糕 果然深得小朋友歡心✺ 北海道帶子伏特加蕃茄奶油長通粉🍅Pasta sauce蕃茄味濃郁 濃稠度剛好北海道帶子爽口鮮甜 配搭長通粉✺美國USDA西冷配香脆薯角🥩份量十足 牛扒粉嫩軟熟 性價比高✺ Bouncing Bee 🍯Cold Brew Peach Oolong Tea配搭蜜糖、檸檬🍋 茶味清香 味道多層次 非常好飲✺ Passion Bloom 🍹利賓納同soda配新鮮Passion fruit味道甜甜酸酸 好ref
我地去咗銅鑼灣Hysan

味道甜甜酸酸 好refreshing

• Bouncing Bee
  • 美國USDA西冷配香脆薯角🥩
2023-06-20 109 views
上星期一家三口去完藝術館行街時無意中發現呢間位於銅鑼灣餐廳有別於一般嘅cafe, 裝修帶點懷舊而且充滿日式藝術感,仲有Kids Set Menu,我地就入左去試試啦。👧🏻兒童套餐🧒🏻選擇十分多而且份量十足!Marine 選左佢最愛既卡邦尼意粉,雞塊同芝士蟹柳蛋卷!味道方面唔會太濃而且口感好岩小朋友!餐湯仲係佢最愛既忌廉蘑菇湯!用上新鮮蘑菇打碎再煮,健康又好味。食到最後仲有每個小朋友最鍾意既果汁🍹同雪糕🍦!性價比超高嘅兒童餐!✨🍝香煎北海道帶子伏特加蕃茄長通粉🍝香濃新鮮既蕃茄🍅醬汁配上鋪滿芝士既長通粉,上面仲有煎得岩岩好既特大北海道帶子!🍕海鮮薄餅🍕有別於一般傳統Pizza嘅配搭,用上三文魚,墨魚🦑,蝦滑,蟹肉棒,洋蔥,蘑菇,鰹魚乾等等。日式🇯🇵同西式,而且放了滿滿的芝士,層次感豐富!最後我哋仲點埋特別既Ginger bread coffee ☕️ & Genmai Tea latte 🍵 為晚餐做完美結尾。HOW🍽️HOW to live well 📍地址:銅鑼灣軒尼詩道500號希慎廣場四樓414-417號舖🕰️營業時間:MON - SUN / 1200 - 2200

👧🏻兒童套餐🧒🏻
選擇十分多而且份量十足!

🍝香煎北海道帶子伏特加蕃茄長通粉🍝

🍕海鮮薄餅🍕

HOW
🍽️HOW to live well
2023-06-17 107 views
成日都講"comfort food", 當然知道意思是甚麼,但因為今晚吃了一餐很comfort的food, 心血來潮,決定google一下到底我對這個詞的理解是否正確,而google的答案是: food that provides consolation or a feeling of well-being, typically having a high sugar or carbohydrate content and associated with childhood or home cooking.你認同這個說法嗎?我只知道, 今晚在HOW的體驗,食物很comfort, 坐得好comfort, 生活百貨環境很comfort, 餐廳同事的服務態度令人很comfort, 所以,形容今餐是Comfort Food 應該正確吧。勁like勁comfort!

你認同這個說法嗎?

Type of Meal
Dinner
2023-06-13 91 views
上星期同朋友約食晚飯,朋友預先喺openrice book咗呢間餐廳,有折扣優惠👏🏻果日係平日晚上,餐廳唔係好多人,所以坐得尚算舒服。餐廳係日式木系設計,所以感覺上好舒服。我地叫咗個炸薯角配黑松露醬($78)薯角大件,份量多,但唔夠脆,冧咗啲啲。兩個人食個前菜已經好飽😂。黑松露醬好惹味,食起上嚟同薯角好夾。不過要記得襯熱食,因為凍咗又會變到好難食。另外叫咗吉列芝心豬扒.日式咖哩飯($158)豬扒炸得幾好,唔油。入面有流心芝士,好惹味。咖哩汁香濃同埋夠多,撈飯好食👏🏻整體嚟講,食物份量都足夠,性價比ok。同埋食物選擇都多,有機會都會再嚟。

我地叫咗個炸薯角配黑松露醬($78)

另外叫咗吉列芝心豬扒.日式咖哩飯($158)