2019-05-18
今日同男朋友黎左呢間餐廳,一點幾黎到無咩人,大把位揀😅環境幾大,侍應算多,呢方面幾好😊叫左兩個餐,跟左碗紅湯同白湯,呢兩個湯男朋友同我都表示好驚喜🤣🤣因爲好多好多料真係~白湯係磨菇煙肉忌廉湯,唔知點解諗起卡邦尼😂😂好似裡面既料咁,唔膩多料好味道🥰我就揀左紅湯,裡面好多洋蔥呀紅蘿蔔呀西芹之類既蔬菜,好豐富好足料👍🏻隔左無耐我既allday breakfast($65)就黎啦,一見到就好開心😆因爲好豐富好大份~~有大大條既司華力腸、包、微微煎過既蕃茄、沙津菜、煙肉、脆卜卜薯餅、無咩黑松露味既炒蛋、茄汁豆、墊左係底差啲被遺忘既火腿😂😂😂其實allday多數都係呢啲材料,味道唔係特別出色,但係尖沙咀呢個價錢仲咁豐盛,性價比好高,老闆好有良心😆😆👍🏻唯一想要改善既係覺得油左啲囉😅男朋友叫左什菌白汁焗豬扒意粉($55),黎到好大份🤤好歡欣~略嫌焗得過左時間燶燶地😅但呢個係小問題姐😆😆大大件豬扒好稔好稔,不過醃得重手左,好鬼咸🤭黑椒味好重好重,仲有好多白汁同什菌,我覺得幾惹味😅而男朋友就嫌heavy得滯🙈其實呢間平民版cafe吸引之處唔係食物幾咁出色幾咁特別😆但呢到係大大份豐盛之餘,價錢好公道,至少
其實呢間平民版cafe吸引之處唔係食物幾咁出色幾咁特別😆但呢到係大大份豐盛之餘,價錢好公道,至少食物價錢成正比,老細好有良心😌😌所以我好推薦呢間小店~😍