2021-10-26 368 views
今日中午lunch hour繁忙時間黎到都唔太多人。 叫左個平日限定午餐~神石美國極級天然牛扒, 價錢69蚊仲包自助沙律及麵豉湯, 白飯任添。 第一次去唔係好熟架步原來要自助買票,經openrice 訂座有一個優惠可以加十蚊三選一, 有鴨肝,多春魚同牛舌,因唔知點買票幸好店員很樂意幫我落單.熱辣辣嘅石燒牛送到馬上用刀切, 唔知係把刀唔夠鋒利定係塊牛太多筋, 要好大力先切到。 以為一定好韌但食落又好嫩口唔覺有筋喎, 加十蚊雞既牛舌仲有成百8塊咁多超級抵吃, 但食完牛扒牛舌都未燒塊板已經唔夠熱,店員馬上幫我更換一塊熱辣辣的, 用咁嘅價錢有咁嘅質素真喺低吃

新實美國極級天然牛扒
新實美國極級天然牛扒
📍 神石燒牛扒專門店(碧街)🐂-#黃豆食黃店💛 #黃豆碌到去油麻地 -🥳鐘意呢個食評可以Follow, Like 同Share比朋友仔! Save低下次去又得🤣-呢間石燒牛係由rubberband嘅阿偉同朋友合資開嘅唔洗講咁多都知佢咩料啦😏setting都似足日本 喺入口有個機仔比撳嚟揀食咩牛 唔同國家唔同部位嘅牛都有 可以揀重量 仲有set添~!自助bar有湯 兩款沙律同白飯任裝唔嬲 唔怕唔夠飽 (私心推介蟹籽薯仔沙律🤫)牛又靚 生熟程度自己控制 而且自助bar質素都唔差自問係食肉獸嘅唔可以錯過喔😆-🐂美國極級黑安格斯牛膈肌(300g) $169🐂澳洲M8黑毛和牛肩胛里肌(300g) $219🤤牛味香濃 夠juicy 油脂分布平均唔會過肥過瘦 唔會韌 筋唔多 鍾意濃牛味嘅可以揀牛膈肌~🤤蒜片索晒啲肉汁 一齊夠惹味🤤上菜時牛係一成熟 生熟程度自己控制 而且舊石夠熱唔怕話食食下煮唔熟🤤有岩鹽 黑椒等調味料 落唔落自己話事💁🏻‍♀️想食熟啲可以一開頭切一片片燒 -⏳等候時間:直入(星期六7:30pm左右)-💆🏻‍♀️環境:環境細 走廊較窄 多人時去自助bar比較唔方便 多餐出嘅時候油煙較大 空
📍 神石燒牛扒專門店(碧街)🐂
#黃豆食黃店💛
#黃豆碌到去油麻地
呢間石燒牛係由rubberband嘅阿偉同朋友合資開嘅
唔洗講咁多都知佢咩料啦😏
setting都似足日本 喺入口有個機仔比撳嚟揀食咩牛
唔同國家唔同部位嘅牛都有 可以揀重量 仲有set添~!
牛又靚 生熟程度自己控制 而且自助bar質素都唔差
自問係食肉獸嘅唔可以錯過喔😆
🐂美國極級黑安格斯牛膈肌(300g) $169
美國極級黑安格斯牛膈肌(300g)

🐂澳洲M8黑毛和牛肩胛里肌(300g) $219
澳洲M8黑毛和牛肩胛里肌(300g)

🤤蒜片索晒啲肉汁 一齊夠惹味
🤤有岩鹽 黑椒等調味料 落唔落自己話事
💁🏻‍♀️想食熟啲可以一開頭切一片片燒
⏳等候時間:直入(星期六7:30pm左右)
💆🏻‍♀️環境:環境細 走廊較窄 多人時去自助bar比較唔方便 多餐出嘅時候油煙較大 空氣清新機一度紅燈 番到屋企個頭仲好大陣油煙味 抽風系統有待改善 不過呢啲唔同分店唔同 商場舖應該會好啲~!
美國極級黑安格斯牛膈肌(300g)
澳洲M8黑毛和牛肩胛里肌(300g)
  • 牛隔肌
2021-09-04 327 views
見到𝕐𝕖𝕝𝕝𝕠𝕨𝕝𝕒𝕟𝕕之前介紹,膽粗粗係𝕠𝕡𝕖𝕟𝕣𝕚𝕔𝕖 𝕓𝕠𝕠𝕜左去試💛 𝕐𝕖𝕝𝕝𝕠𝕨𝕝𝕒𝕟𝕕 介紹嘅係九龍灣店,我地就因為有野做出左油尖旺所以揀左油麻地分店📍🎈今次我地叫呢個係美國金裝黑毛和牛2人前,價錢係💵$395,之前𝕠𝕡𝕖𝕟𝕣𝕚𝕔𝕖訂位有優惠⋯⋯就係送2罐汽水(仲要叫2人餐先有)😅好過無啦,日本汽水唔平架😅🎈食物包括左和牛100𝕘,日本清酒煮蜆、牛腹肌200𝕘、雞扒250𝕘同20𝕔𝕞珍寶虎蝦2𝕡𝕔。價錢黎講就唔算好平,我會建議大家去食午餐抵啲😂(如果再食我都係會揀午餐哈哈哈哈💸)🎈食物質素𝕠𝕜,外面仲有味增湯、白飯同埋沙律可以免費享用。味增湯𝕠𝕜,唔會好重味精同超咸。和牛片唔算好厚,食完唔係好夠喉😂牛腹肌同雞扒都係半熟上檯,牛腹肌肉味都濃,但唔算係好驚艷嗰種;雞扒,蝦同蜆都係平時嗰啲,唔算特別出色🦐🎈值得一提嘅係,唔知我地坐嘅位冷氣太勁定點,我地2塊石燒板上左檯,燒左幾片牛就凍左🥲但要讚讚店員,佢地可能見我地個樣好迷惘就主動埋黎話幫我地換板,如果唔係牛腹肌同雞扒就唔使食喇😂

2021-09-01 230 views
神石焼きビーフステーキ專門店🎖油麻地碧街今日心絲絲想鋸扒~想起前排朋友話呢間都幾抵食咁就即刻來試試佢~日本都幾流行呢類逐克計算既牛扒店~門口仲有部日式自動受票機😆真係有d去日本既感覺丫~~買完定仔入列去可以先去⋯裝飯+飯素/裝湯/裝沙律等等~之後好快啫啫聲熱辣辣既牛扒己經送到! 美國極級西冷300g $249西冷厚切分左2件放係石板上~上枱前師傅已經輕輕辣左辣外面~大約係1成熟rare禁上緊~之後大定可以按自己喜好~煎到自己理想既生熟程度~小編食開Medium rare~所以一切開都差不多可以放入口西冷味牛味都幾濃~而且肉質都算嫩同Juicy~但一路食都要同時間競賽~因為越耐舊牛就會越來越熟😂😂食到尾有d都去到8-9成熟~雖然無禁嫩但都仲有d肉汁整體感覺都唔錯☺️日本鹿兒島A5和牛肉眼 $150g $279和牛肉眼係片上既~睇落油花幾靚同新鮮~其本上兩而啫一啫佢道食得!未算入口即溶但肉質嫩滑~加小小海鹽吊吊味已經好好食!今次人均消費$500~可能我唔識叫無叫套餐🤣同埋星期六無折優惠~所以CP來講唔算高~同埋有d石板都起哂火山口應該要換啦~同燒肉放題都係差不多價錢~但有時食下唔同款式~轉轉
神石焼きビーフステーキ專門店
🎖
油麻地碧街
今日心絲絲想鋸扒~
想起前排朋友話呢間都幾抵食
咁就即刻來試試佢~
日本都幾流行呢類逐克計算既牛扒店~
門口仲有部日式自動受票機😆
真係有d去日本既感覺丫~~
買完定仔入列去可以先去⋯
裝飯+飯素/裝湯/裝沙律等等~
之後好快啫啫聲熱辣辣既牛扒己經送到!

美國極級西冷300g $249
西冷厚切分左2件放係石板上~
上枱前師傅已經輕輕辣左辣外面~
大約係1成熟rare禁上緊~
之後大定可以按自己喜好~
煎到自己理想既生熟程度~
小編食開Medium rare~
所以一切開都差不多可以放入口
西冷味牛味都幾濃~
而且肉質都算嫩同Juicy~
但一路食都要同時間競賽~
因為越耐舊牛就會越來越熟😂😂
食到尾有d都去到8-9成熟~
雖然無禁嫩但都仲有d肉汁
整體感覺都唔錯☺️

日本鹿兒島A5和牛肉眼 $150g $279
和牛肉眼係片上既~
睇落油花幾靚同新鮮~
其本上兩而啫一啫佢道食得!
未算入口即溶但肉質嫩滑~
加小小海鹽吊吊味已經好好食!

今次人均消費$500~
可能我唔識叫無叫套餐🤣
同埋星期六無折優惠~
所以CP來講唔算高~
同埋有d石板都起哂火山口
應該要換啦~
同燒肉放題都係差不多價錢~
但有時食下唔同款式~
轉轉口味就係咁嫁啦
美國極級西冷
日本鹿兒島A5和牛肉眼
美國極級西冷
日本鹿兒島A5和牛肉眼
2021-08-29 179 views
在油麻地,出名麵係啲橫街窄巷冰度搵野食。今日去左個呢度食,入門口就自己揀主菜,白飯同湯任食任飲。放啲肉在個熱辣辣既石板上面黎煎,睇住啲肉慢慢熟,啲食欲直頭係急速提升。估吾到油麻地街鋪都有咁特別既食店。
在油麻地,出名麵係啲橫街窄巷冰度搵野食。

今日去左個呢度食,入門口就自己揀主菜,白飯同湯任食任飲。

估吾到油麻地街鋪都有咁特別既食店。

2021-08-25
Dinner
OpenRice 訂了枱有88折門口職員比較失魂同大頭蝦口話有折,但手打出張單就冇折記要望下張單睇下果餐同銀碼有冇錯因為打錯單改咗單號冇同送餐職員講送餐職員來回4次都不知送邊張枱人又多又好亂之前去過荃灣分店是不錯想到不到油麻地分店分別這麼大沒事真的別要在繁忙晚餐時段吃這間食物就是不錯的,但牛比較厚的到最後不夠熱,熱不熟,大概是有些石塊就不太熱,而我的石塊就比較熱就能整熟到塊牛
OpenRice 訂了枱有88折
門口職員比較失魂同大頭蝦
口話有折,但手打出張單就冇折
記要望下張單睇下果餐同銀碼有冇錯

因為打錯單改咗單號冇同送餐職員講
送餐職員來回4次都不知送邊張枱

人又多又好亂
之前去過荃灣分店是不錯
想到不到油麻地分店分別這麼大

沒事真的別要在繁忙晚餐時段吃這間

2021-07-24 314 views
我同朋友都好鍾意食牛肉尤其係即叫即燒所以今日特登黎試神石燒建議大家可以叫二人套餐因為可以試多啲唔同肉類海鮮火山石之盛宴套餐有三個唔同嘅價錢今日我哋揀咗最貴嗰個 $525個餐包括日本A5佐賀黑毛和牛美國極黑豚美國頂級羊扒美國安格斯牛膈肌北海道珍寶 帶子日式清酒煮蜆火山石建議大家燒到咁上下其實需要換一塊新燒嘅石頭因為烹調嘅溫度對肉類嚟講係好緊要店員都會好貼心幫你更換食物質素嚟講相當唔錯牛肉鮮嫩即叫即燒自己可以控制生熟度點埋醬汁真係好正我個人鍾意肉類餸白飯上面加埋紫菜係非常非常之正食唔停口

我同朋友都好鍾意食牛肉

我個人鍾意肉類餸白飯
上面加埋紫菜係非常非常之正
食唔停口

2021-07-22 315 views
已經係第2次幫襯神石燒,之前食既係將軍澳新店,感覺良好,今日出來油麻地諗唔到食乜時,決定再幫襯。入店後先在自動售票機購買想食既套餐(唔明會有店員幫忙),入座後便可以到自助任食區拎飯、沙律等食物。全部乾淨企理,醬汁都可以自由配搭,鍾意食幾多就拎幾多。座位有幾款調味料之前試過單點套餐,今次豪少少叫左個日本A5佐賀和牛二人餐。套餐包括:日本A5佐賀黑毛和牛100g、美國黑安格斯牛膈肌200g、美國極黑豚200g、美國頂級羊扒120g、北海道珍寶帶子2粒、日式清酒煮蜆🔸日本A5佐賀黑毛和牛100g切成薄片,容易熟,入口油脂較豐富和香。🔸美國黑安格斯牛膈肌200g有日本和牛,當然唔少得美國牛!黑安格斯牛味較重,肉質較和牛紮實,加上厚切關係口感較好。🔸美國極黑豚200g豬肉絕對有驚喜!肉質比想像中嫩滑、入口而且帶有甜味,脂肪比例都唔錯。🔸美國頂級羊扒120g本身唔太好羊,所以不太懂評價。羊膻味不重,肉質都算嫩滑,但如果好鍾意羊膻味的可能會覺得失望。🔸北海道珍寶帶子2粒帶子正常無太大特別,只需在石板上燒一燒,已經可以食,唔會容易燒到韌。🔸日式清酒煮蜆湯底有好明顯的洋蔥甜味,應該用了大量洋蔥一起煮,蜆

全部乾淨企理,醬汁都可以自由配搭,鍾意食幾多就拎幾多。

座位有幾款調味料

之前試過單點套餐,今次豪少少叫左個日本A5佐賀和牛二人餐。

🔸日本A5佐賀黑毛和牛100g
切成薄片,容易熟,入口油脂較豐富和香。

🔸美國黑安格斯牛膈肌200g

🔸美國極黑豚200g

🔸美國頂級羊扒120g

🔸北海道珍寶帶子2粒

🔸日式清酒煮蜆
湯底有好明顯的洋蔥甜味,應該用了大量洋蔥一起煮,蜆肉尺寸正常,也飲到蜆的清甜。

二人餐份量比想像多,加上有沙律白飯任食,絕對食得飽。
2021-07-22 246 views
今日去油麻地食野,見到有間石燒肉店,餐廳雖然唔係大但係都唔會好多油煙,抽氣做得唔錯,叫左個二人SET日本A5佐賀和牛二人前半自助式套餐。半自助就係出面有紫菜白飯泡菜湯同埋沙律任添加我都加左幾轉😋不過餐廳空間有小小迫所以大家轉身要留意附近有冇人,因為D野都比較熱,每人有一塊熱石板自己再將半熟嘅肉燒熟幾成熟就可以自己慢慢控制,有美國黑毛豬睇佢有d厚度以為會韌韌地,點知又唔錯幾"林"。黑安格斯牛隔肌燒完出黎慢慢自己切返出黎食幾爽,另外仲有羊西冷無乜羶味,不過最正既都係佢個日本佐賀和牛A5不過係份量係小左D唔夠喉🤤🤤🤤脂肪嘅比例多,靚油花😋😋😋仲有帶子同埋蜆,建議早D食左先唔係好快凍,石凍左又可以叫佢地換一塊燒熱左既出黎!服務都好既👍👍👍#好食推介 #食物遺照 #食物殺手 #food #foodie #foodiehk #zaki食評 #hongkongfoodie #hongkongfood #hkfoodie #hkfoodblogger #hkfoodstagram #hkfoodlover #instafood #hkig #ighk #hkigers #yummy #eat #神石燒
#好食推介 #食物遺照 #食物殺手 #food #foodie #foodiehk #zaki食評 #hongkongfoodie #hongkongfood #hkfoodie #hkfoodblogger #hkfoodstagram #hkfoodlover #instafood #hkig #ighk #hkigers #yummy #eat #神石燒牛扒專門店 @神石燒牛扒專門店
神石燒牛扒專門店 (碧街)
地址 : 油麻地碧街35號地舖
今日好想食牛,見到油麻地碧街呢間神石燒牛扒專門店,牛扒係自己燒,一餐同滿足兩個願望,滋味同玩味同時享受😋日本A5佐賀和牛二人前 ($525)超級豐盛,豬牛羊海鮮都有,一次滿足幾個願望😎日本A5佐賀黑毛和牛(100g)- 和牛切片均勻,油花嘅分布都令人眼前一亮嘅正,喺㷫烚烚嘅石板好快就熟,油香味炸配搭黑胡椒同岩鹽,滋味倍增,食到舔舔脷😋美國極黑豚 (200g)- 極黑豚肉味好濃郁,而且件件都好足料重磅,厚身到不得了,而且石板嘅熱煎香咗豚肉嘅表面,juicy嘅肉汁鎖住喺入面,鮮嫩多汁,好味道 😍美洲頂級羊扒 (120g)- 羊扒處理得相當唔錯,新鮮得嚟羊羶味唔重,連平時甚少食羊嘅我都食得津津有味😜美國安格斯牛膈肌 (200g)- 呢個牛膈肌真係好有驚喜,不但只大件肉厚,而且肉質鮮嫩,多汁到不得了,煎完之後表皮焦脆,內裏juicy,口感極級豐富,超級推薦😋北海道珍寶帶子 (2pc)- 帶子真係jumbo size,雪白得嚟大大粒,而且係熱燙嘅石板上煎香,仲有黑胡椒嘅加持下,鮮美嘅帶子更加好味😝日式清酒煮蜆- 蜆肉新鮮大隻,肉質彈牙,清酒充分帶出咗蜆肉嘅鮮味,啖啖都鮮甜美味😄食物新鮮有品質,自

日本A5佐賀和牛二人前

日本A5佐賀黑毛和牛(100g)

美國極黑豚 (200g)

美國安格斯牛膈肌 (200g)

北海道珍寶帶子 (2pc)

日式清酒煮蜆

食物新鮮有品質,自己燒得好過癮,又可以煮又可以食,好味道超享受❤️
2021-07-20
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$270 (Dinner)
日本A5佐賀和牛二人前
日式清酒煮蜆
  • 美國極黑豚 (200g)
  • 北海道珍寶帶子 (2pc)
2021-07-20 2035 views
想食石燒肉,呢間做緊套餐,一次包晒靚牛豬羊及帶子清酒蜆湯。地區就腳,一出地鐵站,行兩條街就到。它是半放題,沙律,飯,泡菜牛肉湯任添。有兩款沙律,沙律菜或薯仔沙律,自己添加醬料,兩款味道都好好。飲咗一碗湯,夠熱,味道唔錯。接著石板同埋食物很快就上枱,厚身石版很熱,燒食物時記得帶圍裙,尤其是食我這個套餐,和牛油脂分布很豐富啊!日本A5佐賀黑毛和牛,睇相都見到好靚,燒起來釋放出滿滿的油,香味撲鼻,口感嫩滑,入口即化,正!美國極黑豚,很大塊,脂肪分布唔錯。上枱時已經是熟的,放上石板把豚肉表面再燒香便可吃,好味。美洲頂級羊扒,兩大塊,預先已煎好。我們用石板再翻熱,肉質很嫩,羊味濃郁。美國黑安格斯牛隔肌,外層一樣預先燒過,看自己喜歡嘅程度再燒熟。吃起來很有口感,有牛味,肉汁豐富,感覺很滿足。北海道珍寶帶子,肉質嫩滑,輕輕燒一下更好味。日式清酒煮蜆,很多蜆,清酒都幾入味。不得不提,店員們都很細心,見我們的石塊不夠熱會主動提出幫我換!

北海道珍寶帶子,肉質嫩滑,輕輕燒一下更好味。

日式清酒煮蜆,很多蜆,清酒都幾入味。

2021-06-27
2021-07-19 176 views
今日和老公到了這間位於油麻地地鐵站附近主打石燒肉的餐廳店員會安排位置,然後便在自助販賣機點餐,很有日式的感覺我們點了日本A5佐賀和牛二人餐店內有自助吧,可以任取白飯,沙律和泡菜牛肉湯,泡菜牛肉湯非常惹味,值得一試二人餐每人會有一塊石燒,店員還會主動換石燒保持熱度,十分貼心日式清酒煮蜆 - 蜆是可以熟食的,蜆肉沾了清酒的酒香日本A5佐賀黑毛和牛 - 份量也不少,每人塊和牛都佈滿油脂,有入口即溶的感覺美國極黑豚 - 黑豚肉肉質鮮嫩多汁,石燒燒到帶點焦香,非常好味美國頂級羊扒- 貴價的羊扒有手掌那麼大,肉質軟腍美國黑安格斯牛膈肌 - 石燒可以自己控制牛肉的生熟程度,牛肉味重,肉質軟腍北海道珍寶帶子 - 帶子沾了醬汁,再燒起來喇口感彈牙這個價錢可以吃到高價肉類,份量很多,非常抵食

今日和老公到了這間位於油麻地地鐵站附近主打石燒肉的餐廳

店員會安排位置,然後便在自助販賣機點餐,很有日式的感覺

我們點了日本A5佐賀和牛二人餐

日本A5佐賀和牛二人餐

日式清酒煮蜆

日式清酒煮蜆 - 蜆是可以熟食的,蜆肉沾了清酒的酒香
日本A5佐賀黑毛和牛

美國頂級羊扒

美國頂級羊扒- 貴價的羊扒有手掌那麼大,肉質軟腍
美國黑安格斯牛膈肌

北海道珍寶帶子

北海道珍寶帶子 - 帶子沾了醬汁,再燒起來喇口感彈牙

這個價錢可以吃到高價肉類,份量很多,非常抵食
日本A5佐賀和牛二人餐
日本A5佐賀黑毛和牛
美國頂級羊扒
美國黑安格斯牛膈肌
2021-07-19 1451 views
好一段時間沒有吃過石燒牛扒了,這一晚,我就來到這間在港九開有數間店鋪的「神石燒牛扒專門店」吃了一個豐富抵食的「日本A5佐賀和牛二人餐」($525)。這二人餐豬、牛、羊都有,確實相當豐富,當中包括「日本鹿兒島A5和牛肉眼」(100g)、「美國安格斯牛隔肌」(200g)、「美國極黑豚」(200g)和「美洲頂級羊扒」(120g)。除了肉,這二人餐還有兩隻「北海道珍寶帶子」和一份「日式清酒煮蜆」,而且沙律、白飯、湯都是以自助形式任取任吃,要吃得飽,飽到撐,絕對無難度。愛吃和牛的人一定知道「佐賀牛」的名字,這晚的主角「日本鹿兒島A5和牛肉眼」,雖然不是二人餐牌中所示的佐賀牛,但來自鹿兒島的「日本黑毛和牛」,在2020年日經中文網的排名,原來比佐賀牛還要高,僅次於松阪牛、神戶牛和宮崎牛。這晚我吃的還要是A5等級,片片厚薄適中的和牛肉,色澤鮮明亮麗,油花分佈均勻,在燙熱的石板上只需稍焫一會,便嗅到誘人的肉香,而且肉質滑嫩,油香豐富,肉味濃郁,無論下不下岩鹽,蘸不蘸燒汁,都一樣好味。A5和牛肉眼軟滑而有油香固然是好,難得的是,和牛以外的配角,無論安格斯牛隔肌、極黑豚還是羊扒,全都肉質上佳,嫩滑可口,當
A5和牛肉眼軟滑而有油香固然是好,難得的是,和牛以外的配角,無論安格斯牛隔肌、極黑豚還是羊扒,全都肉質上佳,嫩滑可口,當中尤以帶點兒肥的「美國極黑豚」最得我的歡心,覺得最是好吃。
相比起各款美味燒肉,不算十分大粒的「北海道珍寶帶子」無疑是被比下去的,而且「日式清酒煮蜆」有些蜆沒有蜆肉,有蜆又沒有開,也令人覺得有點失望,不過這二人餐,既有各款美味燒肉,又有可加飯素的白飯、兩款健康沙律和「泡菜牛肉湯」可以無限任吃任喝,我覺得還是抵食和好味的。
  • 日本鹿兒島A5和牛肉眼
  • 美國極黑豚
  • 美洲頂級羊扒
2021-07-17 133 views
自從之前有個朋友帶我黎食之後,一直都好想再食。今日又叫返上次個款,美國極級黑安格斯牛隔肌 (150g) ($89)。150g既牛隔肌好似得好少咁,但其實都切到10塊小件,配飯都好夠做。今日啲麵豉湯就稍為咸左啲啲。粟米配胡麻醬好正。半自助式既lunch好豐富,好抵食~
2021-07-17 133 views
❤️男朋友好鍾意食燒肉,今次去到油麻地呢一間專食燒肉嘅專門店試吓佢哋嘅二人套餐,價錢都唔貴,份大大份,都幾實實惠,以下係詳細食評✨.⭐️⭐️A5佐賀和牛二人餐$525⭐️⭐️▫️日本A5佐賀黑毛和牛和色色澤非常之靚,油脂花紋一睇就知道好食,而且好新鮮,入口即溶,超好味!👏🏻▫️美國極黑豚分量超大份,而且好厚身,肉質有咬口!味道有驚喜😍▫️ 美國頂級羊扒鍾意食羊肉嘅朋友一定要試啦!羊肉味非常之濃郁,但係絕對唔會臭~肉質非常嫩口😍▫️美國黑安格斯牛隔肌如果鍾意食有咬口有質感嘅牛肉,呢一個就一定啱晒你,牛肉味非常之重,而且又知油脂都好香😍▫️北海道珍寶帶子一人一粒嘅珍寶帶子,識落爽口鮮甜,唔錯唔錯☺️☺️▫️日式清酒煮蜆除咗有清酒嘅香味之外,仲有黑椒、蒜香嘅味道,而且蜆肉非常之鮮甜,非常之推介呢個套餐

⭐️⭐️A5佐賀和牛二人餐$525⭐️⭐️
▫️日本A5佐賀黑毛和牛

▫️美國極黑豚
分量超大份,而且好厚身,肉質有咬口!
味道有驚喜😍

▫️ 美國頂級羊扒

▫️美國黑安格斯牛隔肌

▫️北海道珍寶帶子
一人一粒嘅珍寶帶子,識落爽口鮮甜,唔錯唔錯☺️☺️

▫️日式清酒煮蜆