2011-02-20 155 views
呢間店不是在西灣河大街..到西灣河MTR站出來..向聖十字徑街口.行入去.望左面.就見到呢間店..店內前面係做零售.後面係工場....我在店內..企左幾分鍾..老閭娘..先問我試唔試食..可能前面的食家的意見.話老閭娘太熱情叫人試食..後來我都試食了幾款...呢間店的曲奇有一種好處.不需用水送的....根本不會吃到口乾....呢一樽曲奇要168元:因為西灣河太遠.買完一次可能一段時間後先會有第2次.我先肯咁豪...而且個樽可循環再用...的餅最吸引我係無油....無牛油味....而成樽曲奇最好食係芝麻味餅....芝麻味濃而香....好食..值得一提....個樽吸得好緊的.....到期日前食完就得.......
Waiting Time
2 Minutes (TakeAway)
2010-10-31 146 views
經雜誌介紹,說這間餅店的曲奇餅是自家製的,所以便買了一樽試試。環境:位於小街內,清靜優雅。服務:女店員﹝可能是老闆娘﹞滿臉笑容地介紹曲奇餅,很有禮貌。試食:最值得一讚是有得試食,試清楚才決定買哪一款。種類:都幾多種類。味道:芝麻、綠茶和咖啡味濃,其他的味道則較一般,沒有驚喜。價錢:相當貴,65元一小袋,138元一小樽,以品質來計,不值這個價錢!

環境:位於小街內,清靜優雅。

試食:最值得一讚是有得試食,試清楚才決定買哪一款。

種類:都幾多種類。

味道:芝麻、綠茶和咖啡味濃,其他的味道則較一般,沒有驚喜。

2010-10-31
2010-10-05 135 views
雖然曲奇係JOEY’S的招牌,但本人覺得無乜特別.出奇地蛋糕就值得一試,特別推介一口拿破崙細細件 好新鮮 好鬆化一個人都可以食到一盒下次要買多幾盒先得
雖然曲奇係JOEY’S的招牌,但本人覺得無乜特別.
出奇地蛋糕就值得一試,特別推介一口拿破崙
細細件 好新鮮 好鬆化

一個人都可以食到一盒
下次要買多幾盒先得
2010-10-03
2010-09-14 112 views
每年九月都好煩惱﹐因為幾個死黨都是處女座﹐生日飯一餐搞惦﹐蛋糕就買一個﹐煩就煩在 有兩幫人﹐一幫人係朱古力黨﹐一幫人係鮮忌廉黨﹐年年都晤知買邊樣好。上幾個禮拜六去JOEY’S買一口拿破侖時候﹐見到師傅出了一款新的蛋糕﹐個樣好清雅﹐個名仲正﹐叫<白雪青檸>﹐即刻就買左去﹐費事偏幫一面。我同事頭婆講六個人訂兩磅﹐ 佢個人好老實﹐話可以訂磅半﹐都夠食。 到食飯個晚﹐班處女座見到個蛋糕時﹐粒聲唔出﹐跟住唱歌切蛋糕﹐食落口時﹐個個人都話﹐<哇!!! 估唔到好食成o甘!> 跟住個個都問我個餅邊道買﹐話水準超越好多五星級酒店。估唔到這個o 甘奇怪的蛋糕﹐會令朱古力黨同忌廉黨都甘拜下風! 我個人就覺得<白雪青檸>好適合食完飯食﹐白朱古力的甜味同青檸的酸味夾到爆!這款餅實在太神奇了﹐所以想同大家推介一下。 JOEY’S仲有其他曲奇同蛋糕都好好味﹐但係款式太多﹐下次要去再試下先!

2010-08-28
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)
Celebration
Birthday
  • 白雪青檸
2010-09-12 109 views
一個台灣人住在香港﹐ 對這個城市既陌生又好奇。工作累了﹐最想吃好味的東西,幸好有OPENRICE幫忙。利用這個網頁太多次尋找好東西吃了﹐想不到最終竟然是一間手工餅乾店令我有衝動寫我的第一篇食評。快要回台灣了﹐想買一些香港品牌的月餅回家送給媽媽﹐有朋友介紹Joey's的餅乾月餅﹐就去看看。一走進去店裡面就令我有一種親切感﹐老闆娘的熱誠和友善令我想起台灣的人情味。迫不及待立刻試吃台灣桂花和日本抹茶﹐紅豆造成的第一款月餅。哇!好吃啊!沒有傳統港式月餅多油的感覺﹐清新﹐糖分沒有太多﹐應該是紅豆天然的甜味。再試第二款﹐用鮮橙﹐椰絲﹐土耳其杏脯造成﹐最初以為這個搭配怪怪的﹐但想不到比第一款更有驚喜!!!有一種清香﹐脫俗﹐田園風味。第三款榛子巧克力﹐巧克力濃度跟甜度配合得適中﹐也絕對不錯。試完馬上數數要買多少盒自己吃和帶回台灣給家人朋友吃!最後居然買了二十多盒!店內還有三十種餅乾﹐老闆娘說如果吃得下﹐可以全部都試吃。可惜約了朋友﹐沒辦法試太多﹐最後買了一包綜合餅就走了。在計程車上﹐開了來吃﹐太後悔了! 從西灣河到中環已差不多吃完!!! 最欣賞的是簡單的牛油餅乾﹐因為最簡單的口味最難做的好﹐牛油很香而

店內還有三十種餅乾﹐老闆娘說如果吃得下﹐可以全部都試吃。可惜約了朋友﹐沒辦法試太多﹐最後買了一包綜合餅就走了。在計程車上﹐開了來吃﹐太後悔了! 從西灣河到中環已差不多吃完!!! 最欣賞的是簡單的牛油餅乾﹐因為最簡單的口味最難做的好﹐牛油很香而不假。另外濃巧克力餅乾也太震撼了﹐濃而不甜﹐太想回去買了﹐在店內時老闆娘說什麼70幾度委內瑞拉﹐坦桑尼亞原產地可可﹐我聽不明白﹐但吃過後就知道為什麼這麼好吃了。

用台灣的物價來算﹐這店並不便宜﹐但在香港住了6年﹐覺得是可以接受的﹐畢竟用料應該實在太貴了。下次一定會回來試試老闆娘其他的功力!
2010-09-11
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)
$1000 (Other)
Celebration
Anniversary
  • 手工餅乾
2010-09-04 91 views
其實joey開店之前就有食過,不過之前是買滿300港九都可以送(現在要800)。之前很多款cookie都很中意。因爲有要買月餅送人,看到joey有曲奇月餅很新鮮,打算試下。星期四下午打電話沒有人聼,就發email去詢問,估不到不到一個鈡多地,老闆娘就打電話過來解答,態度非常好,建議我如果有時閒可以過去試吃一下先買。於是週五特地過去試吃,先是試了三款曲奇月餅,朱古力,綠茶紅豆和香橙椰絲。朱古力味道就一般,更多似曲奇而不是月餅。綠茶紅豆層次很分明,綠茶很香,不過我不太嗜甜,覺得紅豆就甜佐dd,老闆娘就解釋是日本紅豆,本身就很甜,其實都ok,材料本身的味道都有保留的。非常中意香橙椰絲,聼說香橙同椰絲都是新鮮材料,連椰絲都是做之前才刨出來送過去的。味道很清新,橙香椰香同曲奇餅皮的香味很襯,回味香甜。感覺適合晴朗的周日下午,三兩個閨蜜,泡一壺烏龍,配上這款月餅。禮盒裝都很漂亮,老闆娘都很nice的建議如果自己吃不如買環保裝,都可以自己搭配口味。於是買了三盒。買了月餅都沒有滿足,然後開始試吃曲奇,多了很多新味道沒有試過,有很喜歡的,也有不怎麽喜歡的,老闆娘一直很耐心,根據我的口味建議。試了十多款。

買了月餅都沒有滿足,然後開始試吃曲奇,多了很多新味道沒有試過,有很喜歡的,也有不怎麽喜歡的,老闆娘一直很耐心,根據我的口味建議。試了十多款。最後買了八包,最愛吃的還是威尼斯朱古力,不過同之前有加價,(不過想想叮叮車都要加價,朱古力材料都加價,曲奇加價都不出奇拉)。味道都是同之前一樣好,繼續大愛。

價錢是不便宜的,不過考慮食物質素同味道,都是值得以後再去的。
2010-09-03
TakeAway
  • 威尼斯朱古力, 香橙椰絲月餅
雖然家住附近卻只在鋪頭新開張的時候幫襯過一次,記得漂亮親切的老板娘為我介紹它們各款的chocolate brownie還讓我試食呢!上次買了一包無麵粉製造的海鹽牛油腰果,味道沒有過濃且帶有海鹽的咸香連我媽媽都讚好,美中不足是售價偏高。星期日黃昏返屋企食晚飯前見有少少時間便特意過來尋寶,見到門口櫥窗的位置擺放了一個凍櫃展出好幾款的小凍餅及蛋糕,莫非小店也要做product development來增加生意額?往內一看大概上次看過的產品仍在,花多眼亂之下好多款都想試,最後見到可愛又傳統的玻璃樽,內裡放面不同口味的曲奇,雖然$128有點貴不過我很快說服自己說那個曲奇樽可以用好耐啊,就這樣買了一樽回家。即晚飯後我已急不及待要開來試試,整體感覺很香脆,每一塊造得細細的易入口之餘又不用擔心太膩。吃過綠茶味,茶味香濃,還有少少回甘。朱古力杏仁,很實淨的口感,朱古力味沒有太濃還好吧。牛油條的牛油味適中,少了一份罪惡感。芝士小方塊,薄薄的一小塊卻吃得出芝士味,有驚喜。榛子果仁曲奇的造型最有趣,曲邊帶切有花紋上面放上一粒榛子,可惜榛子不夠濃,另外有種較軟身樣子像個dome的曲奇,應該是大家所講的花生醬朱古

即晚飯後我已急不及待要開來試試,整體感覺很香脆,每一塊造得細細的易入口之餘又不用擔心太膩。吃過綠茶味,茶味香濃,還有少少回甘。朱古力杏仁,很實淨的口感,朱古力味沒有太濃還好吧。牛油條的牛油味適中,少了一份罪惡感。芝士小方塊,薄薄的一小塊卻吃得出芝士味,有驚喜。榛子果仁曲奇的造型最有趣,曲邊帶切有花紋上面放上一粒榛子,可惜榛子不夠濃,另外有種較軟身樣子像個dome的曲奇,應該是大家所講的花生醬朱古力吧,食落軟軟的但並非Field太太那種,而且朱古力濃郁,很好吃。燕麥提子曲奇,吃到燕麥原始的口感,摻入提子乾則是最保守的配搭。嘻嘻,數下數下,原來我兩日內已經吃了不少,曲奇實在太邪惡了。

總括來說,Joey的曲奇由於牛油下得較少而且size較細,多吃幾塊也沒有感覺太滯。亦因為少牛油的原故,所以沒有城中另一曲奇名店J記那鬆化的口感,我覺得Joey的出品是J記和「四重奏」是混合體,質地介乎兩者之間,口味的創新可能比不上「四重奏」不過亦不會比下去,因為店主知道自己擅長甚麼就造甚麼,專注而沒有跟人盲目比較。

造曲奇一點也不困難,基本的材料就只有牛油、麵粉及雞蛋,記得以前自己剛學曉的時候在家也常造,手裡赤裸裸地搓弄牛油及麵粉,這就是跟食物最真實的接觸,見市場上出現多間曲奇專門店,各家造出來的口味不盡相同之餘而且款式千變萬化,我相信這就是入廚使人著迷的原因。

Joey’s cookie你要加油,有時候除了造自己想造的東西之外,出色的市場策略還是致勝的原因,我總擔心人家的名氣比你厲害又沒有J記的歷史口碑,開在西灣河的橫街風險已經很高,要叫九龍新界的朋友來港島住宅區幫襯總是有的困難,多做點PR吧,讓時間告訴我,我的擔心是多餘的。
Assorted cookies
2010-07-25
TakeAway
$128 (Other)
Assorted cookies
2010-06-25 90 views
Joey's cookies are the one I've been looking for. They are relatively low in sugar content, home made and taste fresh. She takes customers' feedback and responds to suggestions positively.I've bought 2 glass bottles (simple & elegant) & one 8-mix assorted cookies as gifts for my friends. I love the cranberry sesame wheat stick and oatmeal & raisin most. I'll try their healthy cookies for the diabetes next time. Coffee almond and chocolate almond are also good. The owner is friendly and helpf

I've bought 2 glass bottles (simple & elegant) & one 8-mix assorted cookies as gifts for my friends. I love the cranberry sesame wheat stick and oatmeal & raisin most. I'll try their healthy cookies for the diabetes next time. Coffee almond and chocolate almond are also good. The owner is friendly and helpful. I'll definitely shop in again this weekend for their assorted cookies packs.
2010-06-23
  • cranberry sesame wheat stick
  • oatmeal & raisin
2010-06-23 68 views
朋友送我一包榛子果仁曲奇,回家後急不及待開黎試下。曲奇不是很脆,但很鬆化,很有質感,吃得出用料上乘。榛子大粒。聽說這牌子的曲奇不便宜,但以這個質素,絕對值得買黎食。
朋友送我一包榛子果仁曲奇,回家後急不及待開黎試下。

聽說這牌子的曲奇不便宜,但以這個質素,絕對值得買黎食。
2010-06-19
Type of Meal
Tea
2010-06-04 89 views
於同事的介紹下,有日又想曲奇,所以去試試此店。位置難找,頗不就腳。揸住架車轉了幾圈才能找到條街。入到店,沒有客人,只有兩個店員,其中一個係老闆娘,他們會不停比野你試食,一d都唔吝嗇,我一路話唔駛啦,佢地都會一路攞比你試。由於太熱情,最終都試左,但係其實有d煩,因為唔係個個都鍾意試食。依度O岩晒鍾意試食既朋友…佢地話佢地d曲奇好鬆化,但係我就發現其中一粒好似有d ”林”左,應該唔係鬆化,試食既曲奇唔知係唔係放得耐左,可能因之前無乜客(一路都係得我一個客,我之前都唔見有人),。原本一心想買,但試完到有d唔想買。但係試得多唔好意思,所以都係買左杏仁脆片(試過),焦糖咖啡(同事推介)及Chocolate Walnut Brownies (無試食過)。1. 杏仁脆片 –此杏仁脆片既牛油味都非常濃郁,本人鍾意牛油香,但Joey’s Cookies產品大多標榜健康,但係會令人聯想到唔知會唔會用好多牛油。還有,杏仁味道不是十分突出! 一開時吃第一片好夠脆! 一次食唔晒,用LOCK LOCK盒入住,可惜第二次隔無耐再食已經無咁脆身,而且同其中有一口食到有d油益味。HK$20/ 2片! 2. Chocol

2. Chocolate Walnut Brownies – 回家後急不及待開黎食,有朱古力味,但係太甜同食左一粒已經好膩,唔可以食第二粒,一包得六小粒, 略為有點不值,不過一次食一粒,可以食耐d,差不多HK$6/粒。

3. 焦糖咖啡曲奇 –我好鍾意飲Coffee,同Coffee味既野,所以同事推介我買焦糖咖啡曲奇好味,我就一心去買。Weekend係屋企同朋友一邊傾計,一邊歎afternoon tea時當點心,點知食落唔夠咖啡香味,朋友認為焦糖味不足,有點失望,可能之前期望過高。HK$45/包,half full十幾粒,應該要注意下質素。

總括而言,可能雷聲大雨點小,之前同事力推出品好味有質素及見OPEN RICE咁多正面評價,於是特意去買黎試下。試過後,有點失望……
2010-05-24 67 views
專登去JOEY'S 買COOKIES. 入到去, 老闆娘已經好熱情0甘叫我地試左先買.試食唔係切少少俾你試.而係俾半件COOKIE 你試.試食腰果, 夏威夷果仁係原粒的. 仲要試完一粒再試一粒. 絕不孤寒.結果買左冇面粉海鹽腰果COOKIE: 好好食. 咸既. 又脆, 唔會太甜, 而且冇面粉做既, 好像感覺健康D.冇糖藍莓芝麻COOKIE: 因為冇糖, 糖尿病人都食得. 係就係冇糖味, 淡淡的. 但因為有藍莓, 少少的天然的酸甜+芝麻的香味. 對糖尿病人來說有0甘好的小食. 實在太好了. 蜜糖腰果: 其實自己唔鐘意食NUTS, 係買俾爸爸食的. 爸爸的COMMENT: 好脆, 好好食. 我自己都食左一粒之後, 都忍唔住要食多幾粒. 因為蜜糖好天然, 唔係糖精. 而且腰果好脆, 又冇油味. 值得食.80% CHOCOLATE BROWNIE: 我覺得較甜, 較膩, 但BF鐘意食.粗粒花生醬: 粗粒花生配合幼滑香濃的花生醬, 但比較細樽.TOTAL 埋單: HK$265. 都算貴.
專登去JOEY'S 買COOKIES.
入到去, 老闆娘已經好熱情0甘叫我地試左先買.
試食唔係切少少俾你試.而係俾半件COOKIE 你試.
試食腰果, 夏威夷果仁係原粒的. 仲要試完一粒再試一粒.
絕不孤寒.
結果買左
粗粒花生醬: 粗粒花生配合幼滑香濃的花生醬, 但比較細樽.
TOTAL 埋單: HK$265. 都算貴.
2010-05-21
(Non-member)
2010-05-20 65 views
最近突然曲奇癮起, 本來打算自製曲奇送友但因為沒有動力所以買了材料也只放埋一邊!偶然走上openrice見到這間JOEY'S小店見位置在西灣河..距離我家也不遠於是就去找找位置不太好找, 我作為街坊也要花點時間去找店主健談而且主動介紹..值得加分曲奇試食也相當滿意..衛生又好吃最後買了兩樽雜錦曲奇, 杏仁脆片, 花生醬朱古力曲奇還有綠茶曲奇花生醬口味吸引..真係好鬼好食綠茶口味清淡但好香..曲奇入口好鬆化食得出係有心機製作..埋單差不多300幾蚊, 但2樽COOKIES送禮之用又真係覺得好抵我會再幫襯的
最近突然曲奇癮起, 本來打算自製曲奇送友
但因為沒有動力所以買了材料也只放埋一邊!

偶然走上openrice見到這間JOEY'S小店
見位置在西灣河..距離我家也不遠於是就去找找
位置不太好找, 我作為街坊也要花點時間去找
店主健談而且主動介紹..值得加分
曲奇試食也相當滿意..衛生又好吃

花生醬口味吸引..真係好鬼好食

綠茶口味清淡但好香..曲奇入口好鬆化
食得出係有心機製作..

埋單差不多300幾蚊, 但2樽COOKIES送禮之用
又真係覺得好抵

我會再幫襯的

雜錦曲奇
雜錦曲奇
  • 花生醬曲奇
2010-05-17 99 views
Joey’s Cookies位於頗不就腳和毫不起眼的西灣河內街,此點就算店員也得承認連該區街坊也不是人人能夠輕易找到。對於我這個慕名而來的首次顧客,就要預先在OpenRice印好地圖慢慢找。其實也不算難找,只要在西灣河地鐵站出口見到電車路向左走,過對面馬路再往右走,見聖十字徑直行到路口,再向左走步行約一分鐘就到。店的前半部是銷售部,而店後就是工場,密密製造新鮮曲奇甜品供客人選購。店子雖小,但貨架上展示了許多不同曲奇、果仁,更有蛋糕冷凍櫃,展示幾款蛋糕甜品。此店不是獨沽一味賣曲奇,還有朱古力Brownies、果仁、自家製花生醬、拿破崙餅、慕絲、忌廉蛋糕、黑森林蛋糕和芝士蛋糕。以種類來說,這是一家頗多元化的曲奇甜品專門店。跟其他新晉曲奇名店一樣,此店都設有試食。店內有約十款不同口味的曲奇和朱古力Brownies,放在方型玻璃盒內,供客人試食。另外,因為款式太多,店面不夠大,以致難以一一展示所有產品,所以有好幾款曲奇是直接連包裝膠袋,待客人指示欲試時,店員就從袋子取出讓客人試食。雖然只有一位店員,但是招呼可謂體貼周到。店員會先詢問客人的口味偏好,再透過其產品知識,向客人推介可能合適的口味。試

店子雖小,但貨架上展示了許多不同曲奇、果仁,更有蛋糕冷凍櫃,展示幾款蛋糕甜品。此店不是獨沽一味賣曲奇,還有朱古力Brownies、果仁、自家製花生醬、拿破崙餅、慕絲、忌廉蛋糕、黑森林蛋糕和芝士蛋糕。以種類來說,這是一家頗多元化的曲奇甜品專門店。跟其他新晉曲奇名店一樣,此店都設有試食。店內有約十款不同口味的曲奇和朱古力Brownies,放在方型玻璃盒內,供客人試食。另外,因為款式太多,店面不夠大,以致難以一一展示所有產品,所以有好幾款曲奇是直接連包裝膠袋,待客人指示欲試時,店員就從袋子取出讓客人試食。雖然只有一位店員,但是招呼可謂體貼周到。店員會先詢問客人的口味偏好,再透過其產品知識,向客人推介可能合適的口味。試食的份量也是非常大方的半塊,而且無論你想試多少款,也會滿足你的要求,當然客人也要識趣自重啦!當天試了不下六、七款才買,而店員也細心地主動為我端上蒸餾水以清味蕾。當天買了無麵粉海鹽腰果曲奇、燕麥提子曲奇、蜜糖焗原粒腰果和杏仁脆片。

無麵粉海鹽腰果曲奇 – 以燕麥粉、腰果、蛋、糖、牛油、發粉、雲尼拿香油和海鹽製造。據知燕麥粉所做的曲奇比麵粉更健康更鬆脆,曲奇表面不是規規矩矩表面光滑的圓形,而是像月球表面般凹凸不平,但表面金黃又有細小晶瑩的日本海鹽在表面,令曲奇有不同層次的味道,甜中帶微鹹,曲奇的腰果和焦糖味很突出。

燕麥提子曲奇 – 其實論口感和味道都與無麵粉海鹽腰果曲奇差不多,分別在於這種口味沒有放海鹽,所以沒有鹹味,另外以大顆黑提子乾取代了腰果,但焦糖味是很突出和很脆的。

蜜糖焗原粒腰果 – 腰果可以用肥大飽滿來形容,炒得香脆後再沾上薄薄一層蜜糖,就好像在淺色的木器上了一層光亮的「力架油」,令脆腰果變成琥珀色,食味方面當然又香又脆又微甜啦!

杏仁脆片 – 據店員所講,此脆片是非常講究製作技術的一種甜品。以牛油、糖、蛋白、麵粉和杏仁製作。從側面看是微拱形的,一袋有兩塊薄薄的杏仁脆片,被牛油、糖、蛋白、麵粉所做成的麵糊凝在一起,焗成後變得香脆非常。此小吃的牛油、焦糖和蛋味都非常濃郁,但是杏仁味道卻不是十分突出,然而甜度是適中的。

總的來說,此店的出品很有水準,而每袋曲奇或小吃都有可再封式的獨立包裝,不用趕在幾天內幹掉整包,非常方便。
Reberene 我是一名曲奇怪,知道這家餅家,我會來試吓,好期望明天光顧。
2010-05-19
Foxyleo 你好!我也愛甜品呢!這間曲奇餅店有許多款式可供選擇,即管慢慢試吧!店員很專業和好人呢!其實Cookie's Quartet的蝴蝶酥也很好味,有空也可以試試!Thx!
2010-05-13
$170 (Other)
2010-05-01 42 views
職員好友善同helpful, 仲好歡迎d客人試食, 而且每次俾成半件.我想試某一隻, 老闆娘話試食個袋開左好耐, 係都要開袋新既俾我試(我一路話唔駛啦!) 囡囡試完樣樣都話好食, 最愛 Double chocolate Cookie 同蜜糖焗原粒腰果. 我試左 Sugarless Almond & Blueberries Cookie, 杏仁香藍梅煙韌, 唔太重牛油味, 感覺輕盈. 燕麥蕃茄 Cookie中既蕃茄味道就怪怪地, 可能放其他配料會更好!價錢一點也不便宜, 貴在材料手工心機同背後一個一家人在金融海嘯下由順境變逆境, 再一齊努力的故事! 希望老闆娘會出多d無糖款式.

希望老闆娘會出多d無糖款式.
2010-05-01
(Non-member)
2010-04-27 53 views
O係網上面訂左貨, 第2日就收到. 訂左杏仁片/ 無麵粉海鹽腰果/ 雜錦曲奇:-杏仁片: 脆同薄過JENNY果D, 唔錯!無麵粉海鹽曲奇: 唔太甜, 又唔膩, 忍唔到口係甘食.雜錦曲奇: 未拆, 唔捨得食住

杏仁片: 脆同薄過JENNY果D, 唔錯!

無麵粉海鹽曲奇: 唔太甜, 又唔膩, 忍唔到口係甘食.

雜錦曲奇: 未拆, 唔捨得食住

2010-04-27