2018-06-13
一早打去訂枱,去到間餐廳無咩人,佢將所有食客安排係入門口既一邊,得番最後一張枱就比較逼叫我地坐落去(心諗:咁洗鬼提早訂枱咩)我就話想坐第二邊,個侍應都話好,我一行入去係到望下有咩枱可以坐得舒適d既時候,個經理見到即刻問:你係到搵咩呢?(態度極差)我見有兩張鐵板枱,一張已經坐滿人,而另一張就無人坐,我就話想坐鐵板枱,個經理即時話:得,你想坐邊咪坐邊囉,但係唔會有師傅係你面前煮野架喎(態度極差),坐底左之後我睇下個餐牌,之後再問個經理,如果我叫鐵板咁會唔會有?經理又再話:唔會呀,因為而家得一個師傅,佢唔會走黎走去架喎(態度極差)最後叫左兩個餐,$480 左上圖,個2條蟹腳仔(乾既,一d都無鮮味)大既蟹腳都ok既壽C都ok蟹蓋蒸蛋(上面個少少蟹膏無乜味)高級蟹扒燒(佢個牛油溶左一齊食味道十分好食如果無牛油我諗就無乜特別)白灼毛蟹(有膏既,d膏好好食)刺身(夠凍,拖羅好好食)和牛鵝肝(和牛一般,鵝肝好食)銀雪魚(好滑),帆立貝(好有口感),蝦(鮮甜),露荀(好食既)佢話得一個師傅唔會係我面前煮,最後多order ,咪又走多個師傅出黎煮整體黎講野食就一般,但個經理態度極差,令我好唔愉快,最後埋單
蟹蓋蒸蛋(上面個少少蟹膏無乜味)
白灼毛蟹(有膏既,d膏好好食)
刺身(夠凍,拖羅好好食)
和牛鵝肝(和牛一般,鵝肝好食)
整體黎講野食就一般,但個經理態度極差,令我好唔愉快,最後埋單比左張10%off Coupon,但我唔會再去,都唔會介紹朋友去