2024-05-21
🎬荷里活電影風🫶🏻爆汁吉列三文治🗼-今次試呢間餐廳完全係被裝修吸引🤭 牆身嘅藝妓畫 將軍盔甲等等 令我諗起荷里活電影入面嘅日本風情😎 唔止裝修 食物製作都好認真 我哋食嘅幾樣嘢都唔錯👍🏻-🐟Tuna Tataki 炙燒吞拿魚 $198用上藍鰭吞拿魚 感覺奢侈🤩 柚子醋好清新 加埋蒜片芝麻蔥又夠惹味😌-🐷Pork Belly 串燒豬五花 $38🦐Grilled Prawns 串燒大蝦 $38🐥Tsukune 免治雞肉串 $48串燒用到小炭爐上菜 好精緻呀💕 免治雞肉串有少少酸辣口味 幾有特色😯 呢三樣入面我最鍾意嘅係豬五花 邊邊位燒到脆卜卜 入面仲好juicy🥰-🥪Classic Sando 日式吉列豬扒三文治 $158見有其他食客為呢個Sando而嚟 我哋嗌咗經典嘅厚切豬扒款🤤 用嘅係北海道豬里脊肉 肉質厚實得嚟唔會嚡🥹 面包邊烤到脆卜卜 成件事大滿足😆-🍣California Maki Roll 加州卷 $158面頭牛油果嘅份量畀我想像中多🥑 入面仲包咗蘆筍令到成個卷物更加清新 口感更豐富😙-📍勝本西環西營盤高街70號地舖
🐟Tuna Tataki 炙燒吞拿魚 $198
🐷Pork Belly 串燒豬五花 $38