2023-12-12
🇭🇰健康食品拉麵·呢間餐廳雖然個名有啲搞笑 但係野食相當唔錯 而且佢啲啤酒超平 $55一杯 係happy hour既好地方🍻😈·炸雞$55 l 日式炒麵$75 l 泡菜炒飯$80我自己尤其中意呢度既炸雞同埋日式炒麵 佢個炸雞係超級juicy 好嫩 而且佢個炸皮唔會太厚 食落唔會太熱氣 好岩送酒🐤😍之後佢個日式炒麵我都好中意 佢個調味係真係好似日本街邊居酒屋咁 超有風味 而且麵條質感都好好🏮我地另外仲嗌左個泡菜炒飯既 呢個我自己就覺得偏濕少少 無炒麵咁好味🤣🤣·燒鳥串燒$90/5串 l 赤魚一夜干$75之後佢呢度啲串燒都超抵$90有5串🤑我自己就特別中意佢既雞肝 佢個雞肝超綿 食落仲好juicy 口感超好😍之後雞脾肉 雞心 雞腎都唔錯 調味好惹味 唯一係佢個雞肉丸我自己覺得乾身左少少🫢😂之後佢個一夜干都唔錯既 好送酒 不過我自己就覺得偏鹹少少 雞串燒好味啲😈🐟·#rbyeat#rby日本菜#rby中環·📍中環威靈頓街97號威利大廈地下B,C,D號舖
炸雞$55
燒鳥串燒$90/5串 l 赤魚一夜干$75