2016-04-12
今次真系我一生人從未試過咁委屈本身等緊朋友 諗住等埋朋友先入去但店員問我幾位 佢就示意我入去入到去佢叫我坐4人枱 過左一陣有位短髮女店員系我前面望住我 (其實你望住我又吾出聲系想表示啲咩呢?) 呢位短髮女店員行左兩行就同我講介吾介意入面既2人座位,咁當然吾介意啦因為我得2個人,到我坐底再過2分中,短髮女店員就問我"""""""""其實你仲要等幾耐.......""""""""我見到佢既面口我覺得自己系好似系到呃櫈坐咁,我就同佢講咁我走啦!我只系想講如果系吾俾客人系店內等人無問題,你可以要求客人齊人先入去,而吾系人地系外面等既時候你就叫人入去,入到去你就趕人走!我好相信系個別人士,因為我上一次去所有店員都好好笑容好有禮貌!從來吾覺得店員要賣笑咁款,但至少要有對人既應有態度!
本身等緊朋友 諗住等埋朋友先入去
但店員問我幾位 佢就示意我入去
從來吾覺得店員要賣笑咁款,但至少要有對人既應有態度!