2011-11-04
前排妹妹極力推介以間韓國燒,所以同朋友黎以到一試~因為驚無位所以我所以我一個星期前已經打來預約~我約左7點半但友人早到左,最後早左三個字入去可以食2個鐘,食到9點15分入到去都已經開始多人@@~好在有BOOK位~ 職員安排我地坐喺窗口旁邊的卡位~座位都算寬敞但又唔會太大,反正唔覺得迫,同朋友一邊食一邊燒一邊傾計很不錯坐低後我地就出去攞野食~一出到去就見到好多排得整整齊齊的野食~見到都覺得開胃@U@ 比起"看羊園"個D好好多喎種類都算多@@!就連牛骨都有2款~~正!熟食方面諗到會出現喺韓國燒餐廳GE都有~ 而且無左好多垃圾食物(例如同韓燒跟本唔襯的魚生類物體,炸薯條以D)其實我覺得無左以D仲好,因為可以專注返燒野食同食返D覺得應該會出現喺韓燒餐廳GE食物~有樣野我覺得以間野真係做得好GE,好多次食完其他韓燒餐廳都會覺得自己吸左好多燒野食味道,但以間食完唔覺得自己臭@@我返到屋企我D屋企人都一D都聞唔到證明以間韓燒餐廳抽油煙做得很好
因為驚無位所以我所以我一個星期前已經打來預約~
坐低後我地就出去攞野食~一出到去就見到好多排得整整齊齊的野食~見到都覺得開胃@U@ 比起"看羊園"個D好好多喎 種類都算多@@!就連牛骨都有2款~~正! 熟食方面諗到會出現喺韓國燒餐廳GE都有~ 而且無左好多垃圾食物(例如同韓燒跟本唔襯的魚生類物體,炸薯條以D)其實我覺得無左以D仲好,因為可以專注返燒野食同食返D覺得應該會出現喺韓燒餐廳GE食物~ 有樣野我覺得以間野真係做得好GE,好多次食完其他韓燒餐廳都會覺得自己吸左好多燒野食味道,但以間食完唔覺得自己臭@@
我返到屋企我D屋企人都一D都聞唔到
證明以間韓燒餐廳抽油煙做得很好