2019-03-04 195 views
不愧係火鍋專門店!一般火鍋店只有不同款嘅湯底,而韓舍不同嘅係風味,有麻辣烤魚鍋,雞煲,多款湯底選擇;豬骨,番茄,麻辣,三鮮湯等,仲有好有睇頭嘅宮廷海鮮鍋同養生鍋提供選擇,以上嘅火鍋嘅配料都幾十種全係自助嘅任飲任食! 凈睇啲甜品都好精美同多款式。今晚同幾個朋友最鍾意放題係有啤酒任飲,多款啤酒淨飲都已經番本。 烤魚鍋好惹味但有人唔食得辣,於是揀左其中嘅 ……時令湯底養生鍋 228元個湯有葯材同雞好濃郁鮮甜好滋潤,食完都冇躁同口渴嘅感覺,唔錯!湯裡面半邊雞仲可以食埋!豬,牛,羊肉質素都幾好,有肉味!任食!食得夠暢快!仲有刺身,好新鮮!任點任食!火鍋配料分類擺放乾淨衛生,食得放心!食得開心!飲得暢快!今晚大家都食得好痛快!服務好!抵食!環境又寬敞 !真係好唔錯嘅火鍋專門店!
烤魚鍋好惹味但有人唔食得辣,於是揀左其中嘅 ……
時令湯底養生鍋 228元

湯裡面半邊雞仲可以食埋!

豬,牛,羊肉質素都幾好,有肉味!

任食!食得夠暢快!

仲有刺身,好新鮮!任點任食!

火鍋配料分類擺放乾淨衛生,食得放心!

食得開心!飲得暢快!

2019-02-28
2019-03-03 200 views
今晚真是 大快朵頤!與朋友來到創興廣埸九樓的[ 韓捨],之前來衹是吃烤肉的,聽朋友說這食店為追求食客對食物種類要求,近來改變了形式成了多款火鍋自助餐專門店 還因應不同季節推出不同的養生鍋也有惹味鷄煲和特色烤魚鍋,時令海鮮……等。所有不同口味火鍋都是配上中西式熱葷及數十款火鍋配料,啤酒,汽水,DlY甜品任飲任食! 非常豐富!懷着興奮心情進場,步入已嗅到麻辣烤魚鍋的香氣樸鼻而來! 不同時段,日子,成人和小童也有不同的收費,有些時段非常抵食!我們看中了這個鮮甜美味的;養生鍋+ 酒店式自助餐 $ 228 / 位火鍋前先吃刺身和熟食,冷盆等。三文魚,北寄貝,象拔蚌,,帶子,八爪魚……等都很新鮮! 熟食熱葷冷盆都調製得很惹味!所有配料種類繁多令人目不暇給!每樣都取些 品嚐!紅色銅煲盛着濃郁的足料鷄湯,職員首先將半隻皮色漂亮的鷄剪成件。先飲湯濃郁鮮甜無比!鷄肉也相當香滑。每樣火鍋配料遇上如此甜美的湯底不用點醬汁也十分滋味!非常有趣味的玩意;DIY格仔餅和章魚小丸子。有得玩得食!多款甜品也很精美!款款嚐一嚐大滿足!!這裡不同風味的火鍋實在吸引!很享受!可滿足到不同口味的食客!讚!

我們看中了這個鮮甜美味的;
養生鍋+ 酒店式自助餐 $ 228 / 位

火鍋前先吃刺身和熟食,冷盆等。
三文魚,北寄貝,象拔蚌,,帶子,八爪魚……等都很新鮮!
熟食熱葷冷盆都調製得很惹味!

所有配料種類繁多令人目不暇給!
每樣都取些 品嚐!

先飲湯濃郁鮮甜無比!鷄肉也相當香滑。
每樣火鍋配料遇上如此甜美的湯底不用點醬汁也十分滋味!

非常有趣味的玩意;
DIY格仔餅和章魚小丸子。
有得玩得食!

多款甜品也很精美!
款款嚐一嚐大滿足!!
讚!
2019-02-28
  • 甜品
  • 火鍋料
  • 沙律
  • 小丸子
這晚與眾友farewall其中一位,相約到這家火鍋店。因為N年前去過元朗的韓舍吃韓燒,小妹還以為「韓舍」只有韓燒食,不過友人說有火鍋食,那就好了,因為小妹近年來怕了乾巴巴的韓燒。晚上7時半到場,雖然有訂位但心想可能到達都要等一會才安排入座,但是,原來不會呢,到場了職員便帶領到我們的桌子,環顧四周竟然見到仍然有空桌?不過這裡的佈局不錯,除了適合大班朋友的圓桌外,還有沙發卡座,自成一角。而且通道比較寬闊,在自助區不覺得與別人爭位。然後未等齊人我們先order湯底了,費事大家戇居居你眼望我眼。既然我們人數多,所以索性點齊四種湯底口味:豬骨湯底﹑麻辣湯底﹑蕃茄湯底和三鮮湯底。湯煲用上了太極分隔,不愧以韓國食肆為招倈。湯底顏色鮮艷,而且,侍應會添湯不是添水的,所以味道不會沖淡。為免小妹又被眾人取笑做港女,手機食先,所以沒有再影食物相了。不過自助形式取食品都幾方便,只是肥牛和羊卷是常缺的食品。另外,這裡有自助勺雪糕的櫃檯,可是大部份雪糕都被雪得太硬,有幾位女士都覺得很難勺到球型雪糕。小妹出盡洪荒之力(這個term會不會太out呢?)才能做到一個小球的雪糕。這點請改善。價錢在慳妹的角度來說是算貴的。

各款湯底

價錢在慳妹的角度來說是算貴的。
2018-10-22
$180 (Dinner)
Dining Offer
Coupon
2019-02-27 169 views
為慶祝姊姊生日,今晚挑選了她最愛啲火鍋,由於她又愛自助餐又愛火鍋,朋友介紹之下發現原來有餐廳同時2者兼備,所以今晚就決定試一試。餐廳環境非常闊落,座位完全沒有壓迫感,空間感十足。餐廳價錢有分幾種,用湯底決定價格,$178-$288 火鍋+酒店式自助晚餐,由麻辣鴛鴦湯底至最高級的宮廷海鮮鍋,入坐前要先揀好湯底再安排入座,這樣一來,大家一坐低就可以開始四出覓食,之後再等待湯底,避免浪費時間,始終有時限限制。我地揀咗麻辣豬骨鴛鴦湯底,店家鍋子非常有特色,中間滾起有煙霧時有點兒似煙囪,精緻又特別。麻辣湯底有花椒,乾辣椒,豬紅等等,香氣撲鼻,麻辣味香濃刺激,十分喜愛。而豬骨湯底清而不油膩,仲好鮮甜。所有食材,飲品,甜品全部採用自助形式,一入門口先見到甜品區域,有雪糕櫃,炒雪糕,DIY 格仔餅,心太軟等等再入有飲品櫃,熱清酒,任勻選擇仲有自調撈起拼盤,有各式各樣的配料,調味等,做出各人口味。肉類與其他火鍋配料款式都有好多選擇,有餃子,丸子,牛根,最特別竟然有牛膀,配上麻辣湯㡳簡直一絕!豬肉片油脂均勻,入口軟嫩,配上麻辣湯底香辣又惹味。熟食部分最喜愛咖喱鴨,咖喱味香濃,鴨肉軟淋入味。不得不讚這兒的麻
餐廳環境非常闊落,座位完全沒有壓迫感,空間感十足。

而豬骨湯底清而不油膩,仲好鮮甜。

再入有飲品櫃,熱清酒,任勻選擇

仲有自調撈起拼盤,有各式各樣的配料,調味等,做出各人口味。

豬肉片油脂均勻,入口軟嫩,配上麻辣湯底香辣又惹味。

熟食部分最喜愛咖喱鴨,咖喱味香濃,鴨肉軟淋入味。

不得不讚這兒的麻辣湯底味道調配得非常出色,花椒香味突出,麻麻的口感,令到所有配料都非常滋味!

最後甜品焦糖布丁外層糖皮脆脆,內裏布丁蛋味香濃軟滑。

2019-02-25
Celebration
Birthday
2019-02-26 58 views
同事生日,訂左創興廣場的韓舍食放題慶生,自助式的火鍋放題,多款高質火鍋配料、冷盤、熱食、甜品、飲品任飲任食,每人加$20元還可以任食刺身、壽司和日式小食。店內地方整潔,座位寛敞,添加食品也很快。有DIY製作格仔餅、章魚小丸子、炒雪糕,供客人享受自己製作食品的過程。飲品都有好多種,除了凍飲,還有熱飲供選擇!刺身好新鮮,三文魚厚切肥美,吞拿魚魚脂甘香,帶子鮮甜,北寄貝、象拔片好爽口。壽司、日式小食,甜品等都好好味!火鍋湯底有好多款,有辣有吾辣,我們選了雙拼,中間是麻辣,另一樣是豬骨湯。火鍋配料高質又新鮮,今晚大家都食到開心又滿足!
同事生日,訂左創興廣場的韓舍食放題慶生,自助式的火鍋放題,多款高質火鍋配料、冷盤、熱食、甜品、飲品任飲任食,每人加$20元還可以任食刺身壽司和日式小食。店內地方整潔,座位寛敞,添加食品也很快。
飲品都有好多種,除了凍飲,還有熱飲供選擇!
壽司、日式小食,甜品等都好好味!
火鍋配料高質又新鮮,今晚大家都食到開心又滿足!
Waiting Time
850 Minutes (Dine In)
2019-02-23 9607 views
呢日情人節, 雖然一齊左已好幾年~都算老夫老妻喇~但點都要出去食餐飯嘅~但我地又唔想畀人劏~所以就唔去食西餐喇~去打邊邊放題!就近近地, 放工去旺角打~當然呢, 呢d大日子, 要早幾日打去訂定位先~如果唔係, 去到冇位就要等喇~呢度其實好大, 食物都係自己出來拎的~好似酒店食自助餐咁~最特別係佢有個corner係自助涼拌~出面就食得多人地幫你撈好晒嘅涼拌菜喇~你自己揀料, 自己揀調味, 自己撈又有冇試過?呢度就有得畀你試喇!我地叫左雞煲小辣,份量都唔少~惹味~肉都係自己出去拎~豬牛羊都有~一碟碟切好晒放喺度任君選擇~仲有各式火鍋配料~你可以自己出去慢慢揀~而我覺得最特別係韮菜,雞煲湯沒淥韮菜好好食!我想講我食左好多呢度仲有原個辛拉麵呢!食飽仲有甜品!而我覺得呢個焦糖燉蛋幾好食,我自己1個人食左4個!最後埋單$436~
呢日情人節, 雖然一齊左已好幾年~
都算老夫老妻喇~
但點都要出去食餐飯嘅~
但我地又唔想畀人劏~
所以就唔去食西餐喇~
去打邊邊放題!

就近近地, 放工去旺角打~
當然呢, 呢d大日子,
要早幾日打去訂定位先~
如果唔係, 去到冇位就要等喇~
呢度其實好大,
食物都係自己出來拎的~
好似酒店食自助餐咁~

最特別係佢有個corner係自助涼拌~
出面就食得多人地幫你撈好晒嘅涼拌菜喇~
你自己揀料, 自己揀調味, 自己撈又有冇試過?
呢度就有得畀你試喇!
我地叫左雞煲小辣,
份量都唔少~
惹味~
肉都係自己出去拎~
豬牛羊都有~
一碟碟切好晒放喺度任君選擇~
仲有各式火鍋配料~
你可以自己出去慢慢揀~
而我覺得最特別係韮菜,
雞煲湯沒淥韮菜好好食!
我想講我食左好多
呢度仲有原個辛拉麵呢!
食飽仲有甜品!
而我覺得呢個焦糖燉蛋幾好食,
我自己1個人食左4個!
最後埋單$436~
2019-02-14
$218 (Dinner)
Celebration
Valentine's Day
2019-02-23 247 views
韓舍喺旺角嘅創興大廈啦, 地點位比較旺, 而且等候位置唔係好大, 我建議呢 六至七人食呢係好適合嘅, 佢有基本嘅韓式燒烤, 亦都有炸物, 喺旺角嘅韓舍係比較多款式嘅, 有刺身, 甜品都比較多, 亦都有飯麵, 最令人呢開心嘅就係有呢個炒雪糕, 大家可以過去試下亦都可以自己整芝士蛋撻, 嗰度嘅職員呢服務一般般, 冇乜笑容, 嗰度食物品質都係算喺中上, 門口有部爆谷機, 你要等位walk-in個話等到門就可以食爆穀, 我都係建議大家book定位先嘅, 因為真係好多人㗎, 去嗰度食嘢呢都係開心嘅
韓舍喺旺角嘅創興大廈啦, 地點位比較旺, 而且等候位置唔係好大, 我建議呢 六至七人食呢係好適合嘅, 佢有基本嘅韓式燒烤, 亦都有炸物, 喺旺角嘅韓舍係比較多款式嘅, 有刺身甜品都比較多, 亦都有飯麵, 最令人呢開心嘅就係有呢個炒雪糕, 大家可以過去試下亦都可以自己整芝士蛋撻, 嗰度嘅職員呢服務一般般, 冇乜笑容, 嗰度食物品質都係算喺中上, 門口有部爆谷機, 你要等位walk-in個話等到門就可以食爆穀, 我都係建議大家book定位先嘅, 因為真係好多人㗎
, 去嗰度食嘢呢都係開心嘅
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
  • 甜品
  • 韓燒
  • 炒雪糕
2019-02-23 241 views
上網睇到旺角韓舍有火鍋加酒店式自助餐好吸引,就同朋友一齊試下好唔好食。我地點個麻辣雞煲,食第一啖伏個雞煲D汁係甜嘅!咁我都算啦!(之後個火鍋湯底都係甜嘅食唔落)我地另外加錢食壽司刺身(每位20記得入場先講,佢都會問你嘅放心)我點左三文魚丶帶子丶象拔蚌!!三款刺身。先講三文魚極度厚身外加無味難食,帶子唔新鮮難食,象拔蚌食落口味道好特別(有機會可以去試吓)伏伏伏!兩小時任食淨係點左一次甜品好好食咁多位一定要食佢,先可以明白佢的難食程度,假設有十分難食我會比九分!佢咁多款甜品冇一款好食,得朱古力牛奶雪條好食!火鍋配料平平無奇,我放棄了(以上係我個人感覺,另外咁多位要明白個人口味好難講,我唔鍾意可能其他人會鍾意)

甜品好好食咁多位一定要食佢

火鍋配料平平無奇,我放棄了

2019-02-22 286 views
旺角多好西食 也都有伏既嘢食 今次講既就係創興廣場既韓舍 係facebook見到有折扣 見距推廣得唔錯於是來試下 點知原來係惡夢既開始😡🤬首先order左個豬骨湯底同蕃茄湯底 想講個豬骨湯底冇味既 勁難食 同清水煮嘢冇分別🉐️果蕃茄湯底係有D味道 我係食9點果round既 但都唔洗長期冇人refill牛肉 同羊肉 記得係等左15分鐘先有人即場刨牛肉 可惜係冰到冇人有 而且係好難食肥牛 好失望豬紅一夾就散 唔🉐️lor配料區係多 但D質素真係好差 好似食既最cheap買返來既食物野飲 公仔麵係唯一最ok既野 其他冇樣🉐️呢間真係唔🉐️ 一次有多 未試過食到一肚氣🤮🤮
旺角多好西食 也都有伏既嘢食

好似食既最cheap買返來既食物

野飲 公仔麵係唯一最ok既野 其他冇樣🉐️

呢間真係唔🉐️ 一次有多 未試過食到一肚氣🤮🤮

2019-02-22 138 views
今日一行三人喺旺角覓食, 其實諗諗下我都係鍾意食自助餐因為各人有各人嘅喜好譬如今日一個人不吃牛, 一個人不吃魚生, 最後我決定咗去創興九樓嘅韓舍訂了七點十五分上到去, 侍應帶了我去四人座位, 地方很開揚, 泥黃色的設計, 很有家的味道, 而且座位與座位之間非常闊落, 令我眼前一亮, 我有時很討厭很擠迫的旺角日式自助餐。這裏 竟然是擠迫的旺角中的一道清泉點了一個最簡單的豬骨鍋, 食物在外面自取, 有一張魚生紙,各樣點了一些, 象拔片很新鮮,爽甜, 三文魚也沒有像出面吃的 有雪味, 整體非常滿意火鍋配料方面, 有牛肉,羊肉 蔬菜 , 餃子類, 魷魚和百葉等等 。竟然有蜆和扇貝, 特別值得一讚的 食落口沒有沙,另外亦有 啤酒任飲, 和甜品任食, 還有一個自助沙律吧, 和很多熟食我朋友最最最欣賞 是自製 格仔餅, 佢精心炮製咗一個煉奶格仔餅,非常好味。埋單唔貴, 200元多少少下次 會試海鮮鍋, 朋友看見流口水。
今日一行三人喺旺角覓食, 其實諗諗下我都係鍾意食自助餐
因為各人有各人嘅喜好
這裏 竟然是擠迫的旺角中的一道清泉
埋單唔貴, 200元多少少
下次 會試海鮮鍋, 朋友看見流口水。
2019-02-21
2019-02-14 436 views
今日情人節諗住同女朋友食好少少,於是女朋友食韓式放題,諗住去到好彩去到冇咩人,又見啲食評講到好似吾差甘,點知入到去見啲食物質素真係吾太得,同埋種類一般……小朋友都係食壽司,棉花糖;大朋友都係食肉,菜………初頭諗住吾太貴,點知埋單價錢都比平時同種類食店貴,要成$5xx,小弟真係建議呢啲重要日子同另一半吾好泥食,難保食到心情都劣哂……大班人志在傾計就可以諗諗,每人2xx左右,大家就自己諗值吾值P. S好多內地人………
P. S好多內地人………
2019-02-14 943 views
本身唔太想食韓式火鍋  因為本人對韓國食物既印像唔係咁好但今日friend生日  唯有就範   佢話呢間韓舍好好食wo咁我地就兩個人就上左創興中心食呢間韓舍  一上到唔洗等位 因為本身我個friend訂左台入到去入面見到環境唔錯  好闊落  燈光又夠佈置好有韓國風味 店員既服務態都唔錯咁我地就簡左個清小小既湯 因為醬料方面已經有好多選擇我地怕加埋一齊太濃味咁當中好多配料都係任拎既 例如牛肉,豬肉, 其他都應有盡有但最令我驚喜既係有羊肉 因為好小放題會有得食羊肉 (平時本人食開日式放題可能我地就一次過落左好多野 所以個湯有小小滾得慢 等左好耐先有得食 哈哈等到頸都長之後終於有得食啦 呢到既所有食物整體上都幾高質素 算係火鍋中既中上級數   最後食到咁上下當然要落我最愛既公仔面驚喜既係佢地係用出前一丁 唔係用大光面食完公仔面之後再食雪糕同甜品當中雪糕同甜品都有好多唔同既選擇而且味道都唔錯最後終於食飽 今次真係大滿足食物,環境,服務整體上都算幾好價格都唔貴 200蚊有找下次有機會都會同埋朋友一齊上黎食!

咁我地就兩個人就上左創興中心食呢間韓舍
一上到唔洗等位 因為本身我個friend訂左台
入到去入面見到環境唔錯  好闊落  燈光又夠
佈置好有韓國風味 店員既服務態都唔錯

咁我地就簡左個清小小既湯 因為醬料方面已經有好多選擇
我地怕加埋一齊太濃味

咁當中好多配料都係任拎既 例如牛肉,豬肉, 其他都應有盡有

等到頸都長之後終於有得食啦 呢到既所有食物整體上都幾高質素
驚喜既係佢地係用出前一丁 唔係用大光面
食完公仔面之後再食雪糕同甜品

當中雪糕同甜品都有好多唔同既選擇
而且味道都唔錯

最後終於食飽 今次真係大滿足
食物,環境,服務整體上都算幾好
價格都唔貴 200蚊有找
下次有機會都會同埋朋友一齊上黎食!
2019-02-10 426 views
今日想同大家介紹下呢間韓舍以前曾經嚟過🤔印象中佢係做韓燒嘅但係冇幾耐之前咁啱上去食發覺佢而家變咗做火鍋雞煲於是就入去試咗發覺好有驚喜一坐低侍應就俾咗個刺身拼盤我哋本來對佢啲刺身冇咩期待點知款款都好好食好新鮮!佢另外仲有啲壽司可以叫嗰啲壽司全部都好足料好有水準👍🏻👍🏻今次揀咗三鮮同麻辣湯底首先要講嘅係佢個麻辣湯底真係好好食!好重麻辣味!!落咩料落去都好好食😱😱佢個三鮮都好重藥膳味入面都好足料清清地又夠味另外佢嘅熟食區同甜品區有好多選擇你都可以出去拎打邊爐嘅食物選擇都係好多👍🏻👍🏻仲會見到一啲平時好少見嘅我嗰日就見到有腸粉覺得好得意試咗嚟打邊爐🤣🤣呢間改咗嘅韓舍價錢相宜食物質素幾高!大家經過不妨試吓👍🏻🧡韓舍地址:旺角彌敦道593-601號創興廣場9 樓
今日想同大家介紹下呢間韓舍

好新鮮!
佢另外仲有啲壽司可以叫
嗰啲壽司全部都好足料好有水準👍🏻👍🏻

今次揀咗三鮮同麻辣湯底
首先要講嘅係佢個麻辣湯底真係好好食!
好重麻辣味!!

食物質素幾高!
大家經過不妨試吓👍🏻🧡
韓舍
地址:旺角彌敦道593-601號創興廣場9 樓

新裝修給人煥然一新的感覺, 地方舒適寬敞,轉型後食物款式更加多元化, 以特色火鍋為主打,配以不同火鍋配料,以自助餐形式任食, 更包括款式繁多的熱葷,甜品,刺身壽司,DIY甜品區及沙律, Dreyers雪糕及啤酒,清酒,汽水任飲任食,包羅萬有!放題有兩種選擇, 我們點了特色烤魚鍋。 原條烤魚份量十足, 先炸後煮,所以魚皮略帶香脆,而魚肉滑溜又鮮甜! 湯底濃郁香惹,配料豐富, 滿滿的一鍋不宵一刻,已給我們吃過清光了!吃完烤魚, 去自助區配其他火鍋配料。 牛肉、豬肉、羊肉任取, 各式丸類…甚至 罕有的鵪鶉蛋, 真係應有盡有!吃完火鍋雖然已很飽,但仍想試試壽司、刺身, 雖然款式不太多, 但水準媲美日式放題, 尤其是刺身, 肥美鮮甜, 令人難以抗拒,一再encore!最後當然是不可少的DIY甜品 , 自製雪糕格仔餅, 有得玩又有得食, 非常過癮!埋單每人連加一也只是$200左右, 任飲任食個個捧腹而回,非常滿足!
新裝修給人煥然一新的感覺, 地方舒適寬敞,轉型後食物款式更加多元化, 以特色火鍋為主打,配以不同火鍋配料,以自助餐形式任食, 更包括款式繁多的熱葷,甜品刺身壽司,DIY甜品區及沙律, Dreyers雪糕及啤酒,清酒,汽水任飲任食,包羅萬有!

放題有兩種選擇, 我們點了特色烤魚鍋。

吃完火鍋雖然已很飽,但仍想試試壽司刺身, 雖然款式不太多, 但水準媲美日式放題, 尤其是刺身, 肥美鮮甜, 令人難以抗拒,一再encore!

2019-01-31
2019-02-03 224 views
今晚和舊學同聚會,最後一至選擇了”韓舍” 酒店食放題!記得上次食的時候是以韓燒形式,今次係轉左打邊爐放題,好有新鮮感。 位置闊落,空間感十足、舒服。👍🏻食物除了刺身,壽司其他都不用入紙仔,自己到巴枱喜歡吃咩就攞咩,不用客氣。 🤩三文魚、帶子、欺凌魚、鮑魚剌身新鮮甜美火鍋配料選擇多肥牛、雞肉、羊肉、豬肉...當然唔少得各款肉丸和餃子必食配料午餐肉、金菇、蔬菜、響鈴甜品Cheese cake & Jelly蛋撻、椰撻,DIY 格仔餅,炒雪糕還有Dryers 雪糕個人喜歡士多啤梨味,藏有粒粒草莓肉,口感豐富😘 超正。
今晚和舊學同聚會,最後一至選擇了”韓舍” 酒店食放題

位置闊落,空間感十足、舒服。👍🏻

食物除了刺身壽司其他都不用入紙仔,
自己到巴枱喜歡吃咩就攞咩,不用客氣。 🤩

三文魚、帶子、欺凌魚、鮑魚剌身
新鮮甜美

火鍋配料選擇多
肥牛、雞肉、羊肉、豬肉...
當然唔少得各款肉丸和餃子

必食配料
午餐肉、金菇、蔬菜、響鈴

甜品

Cheese cake & Jelly
蛋撻、椰撻,DIY 格仔餅,炒雪糕
還有Dryers 雪糕
個人喜歡士多啤梨味,藏有粒粒草莓肉,口感豐富😘 超正。