2025-01-27
全場得20個座位,環境光猛寬敞,吧枱有12個座位 + 有兩張四人枱。我哋四個人食團年飯,所以坐四人枱,枱面都足夠放食物,唔錯。當然如果想近距離對住日本師傅,就要坐吧枱。入正題講返食物,一般你諗得到嘅關東煮食物都有,湯頭超級鮮甜!我哋會連碟上面嘅湯都倒返落碗嗰度飲咗佢😋 另外佢每晚通常都會有五六種喺黑板上面嘅特別食材。我哋就試咗煮蠔、炸鮑魚。炸鮑魚尤其好味!又唔係天婦羅嗰種,唔識形容。總之好好味!人均消費係貴啲不過食物有水準。佢之前喺舊舖已經幫襯過一次但係當時好逼夾。但係因為食物好味,所以佢搬咗嚟呢個位再次幫襯。服務方便本身佢係有一個日本嬸嬸 + 一位姐姐;兩位嘅服務態度都好好。但係今次 too bad 日本嬸嬸放假返咗日本,換咗一個男士嘅替工掛。服務就認真麻麻 🤨 不過食物好味所以我哋都冇理佢嘅服務了。