呢個地方有啲特別 就係佢只係做外賣仲有要撳鐘先至有人開門落單 充滿神秘感 好彩一打開門嘅係一個好有善嘅老闆娘原來就係佢製作一啲有心健康嘅素食便當見到張傳單嗌左兩個試吓♥︎ 古早味素滷肉飯配前菜 及滷豆腐 $48 味道好出色 分量剛剛好 素滷肉嘅比例同飯嘅比例溝埋一齊恰到好處 仲有配咗少少泡菜酸蘿蔔 好開胃 令到味覺嘅層次更加豐富♥︎ 手作東粉梅菜餃配自家製五味醬 $48 梅菜 粉絲 姜 嘅每一粒手工餃好飽滿超大粒 好似媽媽親手包嘅一樣自己調配的醋加糖酸酸甜甜好開胃 加埋麵條同埋青瓜絲 好快清晒
呢個地方有啲特別 就係佢只係做外賣

好飽滿超大粒 好似媽媽親手包嘅一樣
自己調配的醋加糖酸酸甜甜好開胃
加埋麵條同埋青瓜絲 好快清晒

2021-11-29 998 views
☕️ 食物:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 /5💰 CP值:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 /5🤵🏻 服務:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 /5🛋 環境:(外賣)上星期遇著午飯時間在荔枝角區,朋友問我吃不吃素,她說香工最近開了一間隱世台灣素食店,介紹我一試。好啊!一試無妨!位置在香工C座地庫的蘭陽食堂,有位很有禮貌的女孩在介紹餐牌的同時,告訴我說老闆娘是她來自台灣宜蘭的媽媽,媽媽一直希望秉承祖宗的廚藝,將台灣菜式繼續發揚光大⋯⋯ 實在是令人感動的故事!🥰 因我愛吃韭菜,就選了手作韭菜餃拌麵做我的午餐~💋 手作韭菜餃拌麵套餐 ($69)台灣拌麵一直是我的心頭好,像廣式油麵的麵條爽口有口感,加入大量青瓜絲伴香蔥甜辣醬,整體惹味又刺激,像極那些年、那些回憶中我最愛的台式滋味!😙 每碗4大隻的韭菜餃材料滿瀉,被薄薄又香滑的餃子皮包著,是我非常喜歡的質感啊!大啖大啖吃完全沒難度 😜💋 芝麻糊平常不喜歡吃芝麻糊的我,第一次吃到不是全滑感的芝麻糊,原來那份原始兼輕帶質感的味道,反而更得我歡心!加上整體甜度適中,不錯不錯~✨ 整體:✨✅ 手作餃子味道質感都很好,醬汁惹味✅ 服務態度一流,感覺賓至如歸❎ 小店即叫即做,稍微需要時間等候
☕️ 食物:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 /5
💰 CP值:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 /5
🤵🏻 服務:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 /5
🛋 環境:(外賣)

💋 手作韭菜餃拌麵套餐 ($69)

💋 芝麻糊

✨ 整體:✨
✅ 手作餃子味道質感都很好,醬汁惹味
✅ 服務態度一流,感覺賓至如歸
❎ 小店即叫即做,稍微需要時間等候
2021-11-23
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$69 (Lunch)
2021-11-24 55 views
我親人好多都係食素嘅!咁啱我又因為要食幾日素,我就去試咗最愛嘅台灣宜蘭口味嘅蘭陽食堂! 佢哋暫時只做外賣,仲剛開始星期六都開門做生意🥰🥰台灣宜蘭媽媽的好滋味…識食梗係食呢啲啦!手工嘅嘢,唔講你唔知, 「西魯肉飯」入面嘅雞蛋,係好複雜咁樣用油炸蛋漿令到佢變成碎碎,再放返落去魯入味,飯夠Q, 「西魯肉」非常入味,又唔會偏咸,感覺就像台灣人嘅家常菜,以前我喺宜蘭嘅農家菜餐廳有食過,所以一見到佢食物簡介,即刻要搵日去試😋我個餐係有甜品嘅! 「米布甸」佢用咗冇糖燕麥奶黎煮,呢個米布甸入邊有提子乾、上面少許玉桂粉香得來又唔會太甜、又唔怕麥麩敏感👍👍小老闆娘原來沖得一手好咖啡,仲用左燕麥奶沖泡,適合唔飲奶嘅人,非常貼心🌟✅💪🏼入廚嘅台灣媽媽,又有活力又可愛健談,食到佢哋嘅溫馨媽媽味道,🥰支持小店
我親人好多都係食素嘅!
咁啱我又因為要食幾日素,

我個餐係有甜品嘅! 「米布甸」

西魯肉飯餐
2021-11-13
TakeAway
$100 (Lunch)
西魯肉飯餐
2021-11-23 73 views
📋滷肉飯滷肉飯比坊間嘅冇咁油膩,仲有唔少蔥油酥,好香口🥰另外仲有一啲醃菜,口感爽脆,酸酸甜甜咁,好開胃😍📋素滷肉飯本身以為素食一定會好淡味,但相反呢一款素滷肉飯口感好豐富,唔單止有冬菇同埋腐皮蘿蔔等等,醬汁亦都好濃郁🤩飲品我哋就揀咗桂花烏龍茶同埋麥茶,兩款都係冷泡無糖清茶,用咗樽裝表面仲有只是話可以浸多一次🥰成個包裝都好有質感另外甜品就係米布甸,個人覺得佢同西米布甸有少少相似,口感上就再遠軟淋少少,表面仲有一啲玉桂粉,想品嚐一下台灣傳統甜品嘅話可以一試
📋滷肉飯

📋素滷肉飯

2021-11-21 217 views
唔識路都搵到隱世宜蘭素食😛上網搵到荔枝角有間素食新店,睇完餐牌覺得幾吸引🤭好快就係落咗單…突然!突然醒起…原來自己唔識路🤯😂但為咗美食,行多幾步都願意嘅🤣行咗陣,係停車場見到靚靚門口就知道,係依間啦🤩❤️自家製醬汁手工冬粉梅菜餃拌麵❤️ $48一碗有4隻餃子,每隻餃子都大大粒🥟雖然係純素,但係口感一樣豐富😚有咬口🤣麵條份量好足夠,夠晒抵食!撈埋自家製醬汁一齊食,麻辣味道夠過癮😆💛宜蘭家鄉西魯肉飯💛 $48魯肉為OmniPork🐷係純素㗎!除咗肉肉,仲有椰菜、紅蘿蔔絲,濕潤嘅感覺撈飯食就最啱啦🤤調味做得啱啱好,冇用雞粉更健康😤🧡香脆手工韭菜餃配自家甜辣醬🧡 $32炸韭菜餃真係好少食,仲要係純素🤤真係唔食唔得!依個餃子炸得金黃色,外層脆卜卜又漲卜卜,有啲似金元寶💛加埋甜辣醬一齊食😳食多盒都得🤣講真嘅,地段有啲難搵…一來對荔枝角唔熟😳二來間店太新,網上好少資訊🤭建議大家沿牆搵😆見到一個靚靚門面就可以入去啦🤣店舖主要做外賣生意,外賣完就快快食🥡咁樣食物質素先會保持到一定水準😚

唔識路都搵到隱世宜蘭素食😛

❤️自家製醬汁手工冬粉梅菜餃拌麵❤️ $48

💛宜蘭家鄉西魯肉飯💛 $48

🧡香脆手工韭菜餃配自家甜辣醬🧡 $32

香脆手工韭菜餃配自家甜辣醬
素食也來自有台灣的味道兩母女在店裡研究餐點 細心聆聽顧客的意見和她們在店門談很久 得悉媽媽的堅持 把宜蘭的味道帶來
在香港用上阿公的手藝帶給大家堅持自己和顧客也要嚐素 生活同行.其實這份心意很難得 我的意見就是不要因為來到香港開店就失去了本身的味道很需要古早味 真正台灣媽媽的家裡菜 .宜蘭家鄉素西魯肉飯用大白菜 豬肉絲 蝦米等 燴煮成靈魂配料-炸蛋酥 也是自家做的有點菜的味道 吃起來會甜甜的 配飯吃很贊.古早味素滷肉飯用上新豬肉的素肉 加上配料煮成吃起來 新豬肉 的口感像真肉有真肉的肌紋理 嚼勁 味道本身接觸不多素肉的人 也不用怕裡面除了有新豬肉也有不少菇粒 增添口感滷雞蛋的味道也很贊 我很喜歡是滷得很夠味 蛋黃有滷汁香味.自家製瑪莎拉香料奶茶這杯特調奶茶是女兒的喜愛剛剛嚐的時候 會覺得很特別在台灣料理怎麼會出現印度奶茶以肉桂 荳蔻 丁香和豆乳等多種香料混合的奶茶會跟以往的台式飲料會有所差距但配上飯點吃 也是很配合的.冷泡桂花烏龍茶好香嘅桂花味
 沒有增添糖份還能讓你重複泡上兩三次

好香嘅桂花味
 沒有增添糖份

還能讓你重複泡上兩三次
宜蘭家鄉素西魯肉飯
香港工業中心一向都是時裝集中地,但最近地庫竟然開了一家隱秘的 #素食 餐廳!而且是全部手工素食都是由祖籍台灣宜蘭羅東、70多歲的店主媽媽傳承阿公手藝⁣、親手製作的!餐廳名字沿用了老闆阿公當年在台灣的餐廳名字:「蘭陽食堂」。每一道菜都帶著🌾宜蘭家鄉味道⁣⁣🌾,秉承著🌱自家製和 🌱不殺害⁣的原則,料理中都能吃到有愛的感覺!

🌱 宜蘭家鄉素西魯肉飯 配 前菜 $48最初聽老闆介紹西魯肉還以為是台灣一般的滷肉飯。但後來問清楚才發現原來店主媽媽把這道家鄉菜式改良成素食版本,裡面有煮得非常腍身的大白菜、酥香的炸蛋花絲、香菇絲、紅蘿蔔絲等配料,熬煮出來的湯汁香甜濃郁。加上拍青瓜、醃蘿蔔下菜,真是十分開胃!🌱 手作素韭菜餃 配自家製甜辣醬拌麵 $48
吃這個手作餃子的時候真的好有家的感覺。麵條爽身煙韌,不會煮得太腍,青瓜絲伴著甜辣醬一起熱吃,味道真的超級夾!韭菜餃裡面有超多韭菜餡,餃子皮沒有很厚,薄度剛剛好!🌱 秘製麻辣醬素口水雞 $38這個真的超驚喜!是香港少有可以吃到高質嫩滑的素食口水雞!!!店主調製的麻辣醬為素肉增添風味,芳香四溢,完美凸顯出「先辣、後麻、留香」的特色。🌱冷泡黃金蕎麥茶 $22

宜蘭家鄉素西魯肉飯 配 前菜

🌱 宜蘭家鄉素西魯肉飯 配 前菜 $48
手作素韭菜餃 配自家製甜辣醬拌麵

🌱 手作素韭菜餃 配自家製甜辣醬拌麵 $48
秘製麻辣醬素口水雞

🌱 秘製麻辣醬素口水雞 $38
冷泡黃金蕎麥茶

🌱冷泡黃金蕎麥茶 $22
黃金蕎麥茶用上了店主親自調配的茶包,帶有淡淡的麥香,沒有任何調味料,無糖健康,更有消脂養顏的功效。而且瓶子上面更寫明可以重覆沖泡兩至三次,非常抵飲!

米布甸

🌱米布甸(店主送的~)
店主很貼心,和她聊天的時候知道我要趕著去上堂,問我需不需要吃個甜品解壓~ 這個米布甸極賦土耳其風情,糯米軟綿黏黏的,米粒稍有嚼勁,玉桂粉味道很重很濃郁!

雖然地方比較小,暫時只能訂餐外賣自取,但我很欣賞店主和店主媽媽的製作用心。這家餐廳為香港的素食朋友們提供多了一個高質的選擇,值得大家去支持一下!本地的素食小店加油!🥳🌱
宜蘭家鄉素西魯肉飯 配 前菜
手作素韭菜餃 配自家製甜辣醬拌麵
米布甸
  • 冷泡黃金蕎麥茶
  • 秘製麻辣醬素口水雞
2021-11-17 41 views
同事介紹荔枝角一間素食嘅外賣店,話老闆娘主打台灣古早味滷肉飯同埋素餃拌面,附近嘅茶記都食到悶悶地,一於決定試新野。古早味滷肉飯套餐——套餐講到明係用Omnipork 新豬肉,新豬肉聽就聽過,但係試真係第一次。又OK喎,感覺健康,其實味道同真嘅豬肉都差不多,配菜同埋豆腐都係健康嘅配料,調味適中唔太鹹。韭菜餃拌麵套餐——拌麵嘅份量適中,撈左都幾辣嘅醬,同事話果醬好開胃,同韭菜餃十分配合。如果唔食得辣嘅,建議要將醬分開。跟餐包左甜品一份,老闆娘話每日甜品都唔同,今日食嗰個大概係好似米飯般,但係好好味,又唔太甜。我自己點左佢哋推介嘅凍奶茶——自家製馬沙拉香料奶茶。上網查馬沙拉原來係印度嘅奶茶,確實用豆奶整出嚟嘅奶茶特別香。朋友就飲咗樽裝嘅冷泡茶,佢話呢度嘅冷泡茶可以再返沖多兩三次。台灣嘅拌麵真係好少機會有得食,得閒一定要支持下。

台灣嘅拌麵真係好少機會有得食,得閒一定要支持下。
2021-11-17 31 views
得閒食下素~會覺得好舒爽~而家素食也種類越黎越多~荔枝角林立既外賣店 ~ 都有台素既出現~~宜蘭家鄉西魯肉飯配前菜前菜係醃青瓜、蘿蔔,西滷肉好特別,係用白菜、磨菇、紅蘿蔔製成,口感較林,但送飯非常開胃好味~手作冬粉梅菜餃 配自家製醬汁拌麵脹卜卜嘅菜餃已好吸引, 入面有好多餡菜,香而不膩~馬沙拉香料奶茶口味好特別,同平同平時飲開嘅港式或者台式奶茶都有啲唔同,有種特別嘅香味冷泡黃金蕎麥茶平時好鍾意飲茶,蕎麥茶健康
得閒食下素~會覺得好舒爽~

而家素食也種類越黎越多~
荔枝角林立既外賣店 ~ 都有台素既出現~~

宜蘭家鄉西魯肉飯配前菜
前菜係醃青瓜、蘿蔔,

手作冬粉梅菜餃 配自家製醬汁拌麵
脹卜卜嘅菜餃已好吸引, 入面有好多餡菜,香而不膩~

馬沙拉香料奶茶

冷泡黃金蕎麥茶
平時好鍾意飲茶,蕎麥茶健康
2021-11-09
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)
2021-11-15 46 views
本身是素食人士,無意中openrice rearch到荔枝角開左呢間新嘅素食店,仲要係難得嘅台式素食,前前後後已經食過四五次了😋😋食物好有水準,人又超nice, 每次按門鐘後就會見到天使般親切嘅老闆娘開門迎接,好窩心又有人情味,希望佢哋可以keep住呢份初心,繼續做好佢💪🏽💪🏽
2021-11-04 748 views
去買衫聖地既工業大廈睇秋冬裝🧣 行吓轉季有無新衫買嘅時候,就發現原來呢度地庫有一間剛剛新開張一個月嘅台灣食店🤭黎呢度食野,令我再次感受到台灣人既好客,很喜歡發掘新餐廳的同時能了解餐廳開業的背後故事😭 (第一次咁俾心機寫咁長篇既食評👉🏻👈🏻)老闆媽媽的家鄉係台灣宜蘭,年輕時嫁來香港,為左另一半一句「喜歡台灣菜」而在28歲開始學廚🧑🏻‍🍳 直至現在已經70多歲,就為了女兒一句「想開店」和女兒一起鑽研菜單,希望可以將家鄉宜蘭菜配合老闆的心思在香港發揚光大🔥 所以店舖的名字亦沿用老闆阿公當年在台灣開餐廳的名字:「蘭陽食堂」👴🏻 而在餐廳的一角更掛着當年阿公的英姿😎📸Menu: 1️⃣ 秘製麻辣醬口水雞 ($38)雖然落單既時候已經請老闆手下留情,但仍然高估左自己🙈 最後老闆媽媽幫我加多左一大勺醋解辣我先食得到🤣🤣 但「肉質」一流,超嫩滑,受得住麻辣的人一定不能錯過🤤🥵2️⃣ 宜蘭家鄉西魯肉飯套餐 配前菜、飲品、甜點($69)唔知有無人同我一樣誤以為西魯肉同平時食嘅滷肉飯差唔多,只係產地不同🧐 但其實西魯肉係一種羹類,以大白菜、炸蛋、「肉絲」、香菇、紅蘿蔔等配料,送飯一流!👍🏻👍🏻👍🏻 即是係小至前菜拍

Menu:

1️⃣ 秘製麻辣醬口水雞 ($38)
秘製麻辣醬口水雞

2️⃣ 宜蘭家鄉西魯肉飯套餐 配前菜、飲品、甜點($69)
宜蘭家鄉西魯肉飯

唔知有無人同我一樣誤以為西魯肉同平時食嘅滷肉飯差唔多,只係產地不同🧐 但其實西魯肉係一種羹類,以大白菜、炸蛋、「肉絲」、香菇、紅蘿蔔等配料,送飯一流!👍🏻👍🏻👍🏻 即是係小至前菜拍青瓜、醃蘿蔔,都係店主親手打理,嚴謹控制品質🥺

3️⃣ 瑪莎拉香料奶茶(套餐轉配+$5)
瑪莎拉香料奶茶

係咪估唔到喺台式小店都有得飲印度奶茶🤣☕️ 店主希望茹素後仍然可以品嚐最愛的香料奶茶,以肉桂、荳蔻、丁香、姜蓉、調整豆乳等研製成功後,就推出正式成為餐單上的特色飲料☕️

4️⃣ 冷泡桂花烏龍茶($22)
店主親自調配的茶包,不加入任何調味料,無糖,令客人可以品嚐食料最原始既
味道🥰 一打開個蓋就聞到好香嘅桂花味🌸 最特別既係…呢款茶飲仲可以重複泡兩至三次😎

如果睇到呢度,真係好多謝大家☺️ 所以我打算話俾大家知一個秘密🙊…其實上面所有都係素食架gaaa! 🌱㊙️ 驚唔驚喜😆 意唔意外🥳

💛 因為老闆自己食素,所以好用心將家鄉台灣菜轉變成素食,令素食者都可以一嚐近乎原汁原味的宜蘭美食🤓 另外亦私心加入老闆最愛既印度奶茶,使用不含奶的調整豆乳,連不吃蛋素的素食者都照顧周到🥺 每款主菜、飲品、甜點都親自專研,超有heart😫😫 希望在附近上班、上興趣班的大家可以多多支持她們的外賣😭 期待店主可以快啲有堂食鋪面!!🥺🥺🥺
2021-11-01
Type of Meal
Lunch
宜蘭家鄉西魯肉飯
瑪莎拉香料奶茶
  • 秘製麻辣醬口水雞
2021-11-02 105 views
位於荔枝角工業大廈內嘅一間小店,地點比較難搵,而且暫時只有外賣並冇堂食,建議叫外送會比較方便。雖然去到先知道冇得坐低食,但老闆娘都好熱情咁搵d凳俾我哋,而且仲逐一介紹餐牌嘅食物俾我哋,非常窩心❤️原來呢間台灣小台係一間素食店,老闆娘媽媽係宜蘭人,所以煮嘅都係宜蘭嘅正宗家鄉菜。餸菜款式雖然唔多,但就有別於平時食開嘅台灣野。好似魯肉飯咁,可能用咗素肉嘅關係,口感比較稔,配埋菇同菜一齊煮超入味,餸飯真係一流口水雞都整得好似真嘅雞肉,麻辣醬就偏辣,份量唔算多但非常惹味梅菜餸好香又大大隻,但伴麵就略嫌偏淡。蔥油餅配肉鬆同醬之後好夾,細細塊唔會太膩。佢哋嘅奶茶都相當特別,有一陣陣薑味,飲落好舒服。老闆娘仲送左兩杯啫喱俾我哋,原本以為只係普通啫喱,原來係梅味,仲要有大粒梅喺入面,好有heart😍👍🏼
宜蘭家鄉西滷肉飯
冬粉梅菜餃拌麵
麻辣口水雞
蔥油餅配海苔肉鬆美乃滋
2021-11-01
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)
$50 (Lunch)
宜蘭家鄉西滷肉飯
麻辣口水雞
  • 宜蘭西魯肉飯
荔枝角開左間素食台灣菜咁大件事無人講?兩年幾無踏足台灣,最掛住當然係地道台式料理,因為香港好少素食台灣菜呀!九月底先開業的蘭陽食堂,由台灣人母親和素食女兒開設,主打古早味滷肉飯和宜蘭家鄉西魯肉飯,另外仲有手工餃子、口水雞和蔥油餅等,我試左餐牌上大部分菜式,食物和飲品都好高水準,真係食得到台灣地道風味喎!蘭陽食堂位於荔枝角香工地庫,地點非常神秘,我搵到都覺得自己好叻!店鋪其實是一個廚房,目前專營外賣生意,建議你用 whatsapp (6467-9684) 或網上平台點餐 (https://ly.orderfood.hk/),再去自取或者用 foodpanda 外送。食譜都是宜蘭媽媽由細吃到大,不過改良左做素食版,大部分都係純素,可以睇返餐牌上面的標示。飲品有咖啡有茶,最特別係香料奶茶。因為現場無堂食位置,所以都係用飯盒形式,白飯份量都幾多,仲有醃青瓜和蘿蔔配菜。宜蘭家鄉西魯肉飯 HK$48(單點) HK$69(套餐)我覺得兩個飯都好好食,但相比之下就比較鍾意這個宜蘭配魯肉飯。望落去都係一堆野咁樣,但食落會發現入面有煮到好腍的白菜、炸雞蛋、菇和蘿蔔絲等,個汁香甜又有層次,真係好下飯喲!!古

荔枝角開左間素食台灣菜咁大件事無人講?

飲品有咖啡有茶,最特別係香料奶茶。

宜蘭家鄉西魯肉飯 HK$48(單點) HK$69(套餐)

古早味滷肉飯 HK$48(單點) HK$69(套餐)
滷肉飯都係要台灣人煮先有台灣味,滷汁好充足可以撈飯,五香粉味略重和帶點甜,入面除了新豬肉亦有菇粒多重口感。這個可以揀配滷蛋或滷豆腐,舊豆腐滷得好入味幾有驚喜喎!

秘製麻辣醬口水雞 HK$38
這個麻辣醬亦係台灣媽媽秘製,我唔算食得非常辣都覺得可以接受之水平,加上底下有青瓜絲可以清涼一下味蕾。

香煎蔥油餅配海苔肉鬆美乃滋 HK$28
蔥油餅建議盡快食左鮮,新鮮時比較酥脆,不過凍左少少依然好味,中間夾個海苔肉鬆美乃滋好惹味,整個食緊小朋友零食的感覺。

香脆手作韭菜餃/冬粉梅菜餃 配自家製甜辣醬 HK$32
便當餐有手作餃子拌麵,如果唔想食麵亦可以揀這個炸餃子版本。手工餃子形狀可愛,餡料亦非常飽滿,韭菜或是梅菜味都夠突出,揀味道可以視乎你鍾意食邊個菜。

冷泡黃金蕎麥茶 HK$22
清香帶麥味的一個茶飲,一邊食滷肉飯一邊喝會帶出點甜味。樽上面寫住可重覆沖泡2-3次,所以我加左水再擺入雪櫃沖多枝晏少少再飲。

自家製瑪莎拉香料奶茶 HK$28
香港都比較少飲到用豆奶做的香料奶茶,這個喝起來夠晒印度風情,甜度唔高口感亦順滑,值得一試。

如果你在荔枝角區居住或工作,又好似我一樣勁掛住台灣,咁就一定要試下啦!
2021-11-02
今日因為返工所以經過呢邊,估唔到呢區有間食素新開既小店,一睇就俾佢d相吸引住。。。覺得相當有特色,仲要有純素既選擇,非常好。雖然地方比較難搵,所以要打俾老闆娘問下確實位置,佢好好人,本身餐廳而家只係做外賣未有堂食住,但佢問左隔離餐廳可以俾我坐底食,覺得非常窩心。食物都各有特色,個純素口水雞都辣得好過癮,水餃非常入味幾好食,個jello出奇地好食好新鮮,杯菠蘿味既果茶都好清新,確實而家好少餐廳有純素選擇,佢既風格都幾吸引,好值得一試既小店。下次會想試佢既飯類,素食小店加油!!支持。

下次會想試佢既飯類,素食小店加油!!支持。