2014-05-05
第一次試多國菜餐廳,睇到餐牌上林林總總既食物就急不及待要點菜啦!整間餐廳既裝潢都好有中東味道,再加上印度風味既音樂,令人更加享受👍侍應由帶位到幫我落單,全程都充滿笑容,服務質素⭐⭐⭐⭐⭐點完菜之後,好快就黎左湯同小食。濃郁既青豆湯加上黑椒脆片,我個人好鍾意呢個配搭👍首先係前菜沙律,香芒魚柳沙律,煎到香噴噴既魚柳唔洗講,配上酸甜既醬料,簡直係完美😍 用料十足,從來未試過淨食沙律都飽左4成有多😂非常抵食👏主菜係咖哩雞配薄餅😋,辣度可以接受,啱哂我呢啲唔食得辣但又鍾意食咖哩既為食鬼咖哩香味十足之餘,薄餅更加係成個餐既點綴✨厚薄適中得黎,無論係熱辣辣個時食定攤凍左先食,個底都係脆到不得了👍不可不讚!整體黎講,味道唔錯而且價錢又合理,最重要係服務態度非常好,唔會催你落單又催你快啲食完。反而會細心同你介紹每個菜式,食完仲會問下你既意見👍👍下次一定會再帶朋友黎試下其他菜式😋 非常滿意今次既初體驗經歷👏
侍應由帶位到幫我落單,全程都充滿笑容,服務質素⭐⭐⭐⭐⭐