好食性價比高嘅Pizza我啱啱開始寫食評呢個行列,希望大家多多指教,啱啱經過獅子石道見到一間新開嘅Pizza,最吸引嘅係見到佢一個pizza竟然可以有六種口味諗都冇諗即刻叫左一個屋企嘅小朋友都話好鍾意另外叫咗佢哋嘅雞翼余均益醬同雞翼超級夾,不過就辣咗少少🤏下次希望可以試更加多👻
好食性價比高嘅Pizza

諗都冇諗即刻叫左一個
屋企嘅小朋友都話好鍾意
另外叫咗佢哋嘅雞翼
余均益醬同雞翼超級夾,不過就辣咗少少🤏
下次希望可以試更加多👻
2021-03-13
Waiting Time
15 Minutes (TakeAway)
  • Pizza自由配
2021-03-14 180 views
我哋經Deliveroo叫了一個外賣,一個Pepperoni 9寸pizza 和Mozzarella cheese sticks. 個外賣已經比其他餐廳的等侯時間長,我見六點左右嗌見7點左右到就照嗌,本身又未肚餓。但等到限時仲未到,阿仔又大叫肚餓,最後近七時半才到.. 即刻打開來食,個pizza 係凍嘅,盒芝士尚有些微溫度。仲有芝士條係得少少芝士,多多空氣在一層炸粉裏面,好失望😞 於是上來OpenRice 望吓,原來這店本身係一個comment 都無,真係中伏了!Pizza 上的辣肉腸係夠辣的。

Pizza 上的辣肉腸係夠辣的。
Pepperoni  Pizza  &  Mozzarella  Cheese  Sticks
Delivery
九龍城人幾個月前經過見到間舖裝修緊,見係italian pizza已經超級期待🤩 一開張即刻衝入去試!好鍾意佢有得散賣,所有口味都係$28一塊,啱曬想過下口癮,同埋想試唔同口味又食唔到成個嘅朋友😋今次外賣咗兩個口味 spicy ‘nduja + mamamia!外賣個三角形盒好得意🤣spicy ’nduja有驚喜‼️孤陋寡聞嘅我第一次知原來nduja係意大利一款軟身嘅豬肉腸,見佢寫話辣辣哋即時決定試試佢!nduja陣辣味好香,同面頭啲番茄簡直係絕配🤤pizza口感煙韌,餅底烘得好脆,個邊邊燶燶哋都好香口(不過唔夠脹卜卜🤣),係正宗意大利pizza嘅味道😍mamamia! 係另外一個招牌(呢個唔記得影相🙈)混合咗唔同嘅肉類,都好香,不過鹹咗啲🤏🏼 感覺就冇spicy ‘nduja咁出色啦~總括來講,好開心九龍城開咗間咁好味嘅pizzeria,終於唔駛過海先食到正pizza,大大個推薦🥳P.S. 等外賣嗰陣見到廚房係一個外國廚師主理👨🏻‍🍳 應該係意大利人,唔怪得味道咁正宗👍🏼

外賣個三角形盒好得意🤣
spicy ’nduja有驚喜‼️
nduja陣辣味好香,同面頭啲番茄簡直係絕配🤤
spicy  ‘nduja

mamamia! 係另外一個招牌(呢個唔記得影相🙈)

TakeAway
spicy  ‘nduja
  • Spicy  ‘Nduja
夢幻級享受重點注意!!4 cheese pizza好味到極點全部食晒 (⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)有少少缺陷4 cheese 淨係識得出一種芝士都有叫Parma ham 同火箭菜都幾好美
夢幻級享受

重點注意!!

4 cheese pizza好味到極點

全部食晒 (⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)

有少少缺陷

4 cheese 淨係識得出一種芝士