2018-06-10
個名幾搞笑所以好記得,另外都難得地係我地食完之後大家好記得佢☺隔一排都想返黎再食多次🤘🏻🤘🏻整體都高質有surprise, 不過因為菜式種類比較單一,所以真係要隔一排😂🐔 #招牌燒春雞 $195呢個真係無得輸!絕對要推介🤤!!!肉質嫩滑又惹味,算係我食燒春雞咁多年最好味最有驚喜既一次😀濃濃香草味滲入雞肉入面,加上表面脆香蒜粒與麵包糠,每啖都好滑好香又juicy👍🏻黎到一定要試!食得辣既可以試下霹靂非洲燒春雞! 🐷#葡式烤乳豬 1/4隻 $195佢地另一樣招牌菜✨仲要唔係話食就食到,正常最好訂枱時訂埋。我地當晚即晚試下問 又仲有喎 所以就試下☺皮脆肉滑,咬落仲啖啖juicy, 不過配上既葡式飯就唔係個個中意 夾雜提子乾 仲甜甜酸酸,我就覺得都唔錯。但食一件起兩件止就夠晒🙈 其實未上啲菜,單係佢個餐前包都已經覺得好好味🤤仲要配上濃濃蒜香牛油!連唔中意加牛油既我都忍唔住不斷搽🤤🤤🤤 (其實佢係Mira酒店個邊門入比較近✨)
🐔 #招牌燒春雞 $195
食得辣既可以試下霹靂非洲燒春雞!
(其實佢係Mira酒店個邊門入比較近✨)