2021-10-14
依間平時經過見到都好多人等,今次就訂咗位嚟所以好快就入得。呢家餐廳有雞湯、豬骨雞湯、喇沙湯既粉麵,唔同口味任君選擇。🔸馬來蝦湯配手撕雞摻摻 $88呢個湯底真係勁重蝦味,因為我唔係太鍾意蝦湯,所以依個麵我就麻麻地。不過見佢啲料都好多,手撕雞都唔止幾舊。🔹豬骨雞湯配豬頸肉摻摻 $88呢個豬骨雞湯清清地就比較啱我,不過睇落去啲料就比上邊嗰個好似少啲咁。🔸香炒肉碎飯配扎肉 $88肉碎撈飯幾好味,但係個扎肉就好似冇咩特別咁樣。🔹新加坡白胡椒肉骨茶 $88好重白胡椒味,啲肉煲到好腍,面頭嗰啲就係一嚿嚿肉,但係下邊嗰啲肉就碎濕濕,唔係好夾到黎食。個人覺得都係馬來西亞嗰啲肉骨茶好味啲。🔸沙嗲串燒 6串 $78可以係豬雞牛入邊任揀兩款,各三串。🔹生菜米網春卷 $68個皮好脆,口感好得意。🔸Mimila檸茶 $32🔸雙檸桔子蜜茶 $36雖然唔係好清楚兩款有咩分別,賣相都係差唔多,但係飲落就係雙檸桔子蜜茶好飲好多。🔹Damm lemon $38呢款啤酒有淡淡嘅檸檬味,好好飲,飲完都即刻上網搵吓邊度有得賣。
呢家餐廳有雞湯、豬骨雞湯、喇沙湯既粉麵,唔同口味任君選擇。
🔸馬來蝦湯配手撕雞摻摻 $88
🔹豬骨雞湯配豬頸肉摻摻 $88
🔸香炒肉碎飯配扎肉 $88
肉碎撈飯幾好味,但係個扎肉就好似冇咩特別咁樣。
🔹新加坡白胡椒肉骨茶 $88
🔸沙嗲串燒 6串 $78
可以係豬雞牛入邊任揀兩款,各三串。
🔹生菜米網春卷 $68
個皮好脆,口感好得意。
🔸Mimila檸茶 $32
🔸雙檸桔子蜜茶 $36