2022-05-04
醒起之前食過 Ministry of Mussels 既高質西餐外賣: 招牌鼠尾草檸檬烤雞($288/隻)、零失手青口自煮包($238/包),超級回味🤤 恢復番堂食當然第一時間去翻啅啦!! 位於蘭桂坊加州大廈三樓既Ministry of Mussels係運動酒吧餐廳,佔地超過 4,000 平方尺👍 除左有好多部大電視睇波一流,仲有超大張bar枱,啱曬成班朋友聚會😎 今次除左烤雞,仲試左好多招牌菜同特色飲品😍Old Fashioned Mac & Cheese $168German Sausage $168Calamari Rings $128Hong Kong Delight $65Strawberry Milk Shake $85Tiramisu $98 特別欣賞 Ministry of Mussels既服務好貼心,店員見我地有拎蛋糕,雖然唔喺餐廳食,都主動幫我地雪好💕 適逢母親節,我地有嗌甜品,當然要寫字加影靚相,店員們都無托手踭👍 服務一流💯
German Sausage $168
Calamari Rings $128