2024-07-17
星期五周圍都full 唯有是但揾間有位嘅入但原來點解會有位係有原因:其中一個店員服務特別差🙂↔️🤲🏻本身喺出面又焗又熱比人晾咗陣都算🙏🏻一入到嚟仲要比位四眼嘅姐姐對我哋咁惡😱到底我哋做錯咗啲乜?係咪揀咗嚟呢度食😂坐底之後即刻有人放低三舊番茄,哇埋單發現呢三舊嘢係前菜總共承惠96蚊😂會唔會獅子開太大口,仲要有加一,揾食艱難都唔係咁劏客啩?然後又話五個人每樣都係當你嗌三串@@咁想嗌多啲款share 食點算?咁唔自由嘅?好啦落咗單,每樣都至少隔十分鐘先到,又話限時120分鐘,點做比你啊?😊然後最尾埋單,嚟唔齊嘢但又話廚房刪咗,兩邊都係你嘅人點有說服力,收走哂啲嘢又冇對證,又話我哋食咗😧都比你劏得會唔會無啦啦無中生有拗呢條數?之後又講到我哋好似特登r着數咁😊🤲🏻四眼小姐你咁串係咪我哋得罪咗你呢?埋單每人二百中,但想講比咁嘅價錢食啲咁嘅服務真係好谷氣🙂↕️如果你仲諗緊食唔食呢間,我只想講,冤枉錢我洗咗就夠了🙂↔️
但原來點解會有位係有原因:其中一個店員服務特別差🙂↔️🤲🏻
到底我哋做錯咗啲乜?係咪揀咗嚟呢度食😂
證,又話我哋食咗😧都比你劏得會唔會無啦啦無中生有拗呢條數?
埋單每人二百中,但想講比咁嘅價錢食啲咁嘅
服務真係好谷氣🙂↕️
如果你仲諗緊食唔食呢間,我只想講,冤枉錢我洗咗就夠了🙂↔️