2021-09-20
Mr Steak 📍葵芳性價比高之semi buffet steak lunch 🥩🌟- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 🌟Weekend 做完gym就係要去補足Protein! 最好不過食扒🙊Mr steak 出左名食牛扒,lunch 都忍唔住要order 個ribeye試一試!一上枱個下不禁叫左出黎 嘩!好大塊😂 大塊過我塊面嘅牛扒,d網紋grill得好靚! Order medium rare 佢真係比三成我! chef煎扒技術係有一手的👏🏻 切開中間肉質都仲呈好鮮嘅紅色,牛味都算幾濃👌🏻油脂分布方面,以ribeye黎講脂肪都算唔少喔! Grill味濃,唔需要沾汁醬都好香牛味🤟🏽👌🏻👍🏻Semi buffet include 左唔同沙律、頭盤、湯、餐包等,連甜品都有七八款✌🏻👏🏻
一上枱個下不禁叫左出黎 嘩!好大塊😂
大塊過我塊面嘅牛扒,d網紋grill得好靚!
切開中間肉質都仲呈好鮮嘅紅色,牛味都算幾濃👌🏻
油脂分布方面,以ribeye黎講脂肪都算唔少喔!
Grill味濃,唔需要沾汁醬都好香牛味🤟🏽👌🏻👍🏻