2010-02-03 37 views
呱日約左d舊同事食飯.. but度度都爆晒- -,, 其實本來去青葉 but爆,松屋都爆..之前搵人上網book位'就去左村上食,,通常畫要幾多刺身都吾會寫7幾多比幾多..but呢間真系畫幾多有幾多lo!!又大塊~ 厚度都ok架! 我最鐘意3文魚=]but 沙津就- -... 雖然任食吾會食沙津. but我都系叫左.旦真系吾好叫好過` 因為個款又吾靚,. 又怪= =. 吾似沙津.同埋好搞笑... 同事要條吾記得咩魚..真系成條比你-.-.o左'' 同埋. 差吾多系即叫即到!!
呱日約左d舊同事食飯..
but度度都爆晒- -,,
其實本來去青葉 but爆,
松屋都爆..
之前搵人上網book位'
就去左村上食,,

通常畫要幾多刺身都吾會寫7幾多比幾多..
but呢間真系畫幾多有幾多lo!!
又大塊~ 厚度都ok架! 我最鐘意3文魚=]

同埋. 差吾多系即叫即到!!
2010-01-29
$152 (Dinner)
  • 3文魚刺身
2010-02-02 9 views
今年結婚紀念日想食日本料理放題,本來唔知去邊間好?最後因尼間有其他間少有的翡翠螺.海膽壽司.八吋三文魚.吞拿魚壽司,所以選擇來左村上.訂左6點半入座時仲有好多空位,跟住剔野食時發覺好幾款食物消失左消失既食物有:燒魷魚筒.芝士生蠔.香辣魷魚鬚.美國牛肉厚燒.薄荷鹽燒羊仔扒.八吋三文魚.吞拿魚壽司.火焰油甘魚壽司.蘆筍天婦羅(我之前收左佢地宣傳單上面有菜單)食物來的都好快,係漏左味付螺肉同香草龍利柳.魚生未至於好薄亦都唔夠厚,而翡翠螺次次寫6隻佢都係俾2隻,海膽壽司寫4件來2件三文魚籽壽司都一樣,好似全部除2一樣,我懷疑如果翡翠螺寫1件佢會唔會來半邊?但翡翠螺個size都幾大下,我點左份蟹腳肉天婦羅,點知原來係蟹柳仲要1條蟹柳1開2.海膽壽司.三文魚籽壽司第一次份量正常,跟住就越俾越少,吉列豬扒就大大件,豬軟骨有D唔新鮮同唔熱有陣騷味,花魚個皮燒濃左黑晒(咁樣都照俾客食?)海蝦蜜桃沙律比較好味D,沙律醬係自製既唔酸比較甜,尼一餐都算食的飽飽,服務態度都好好,老公筷子唔小心跌落地下未出聲,個經理已經自動送上新既筷子.下次仲會唔會選擇尼間?maybe但希望佢地有改善.貴D既食物份量唔好俾得咁孤

下次仲會唔會選擇尼間?maybe但希望佢地有改善.貴D既食物份量唔好俾得咁孤寒,既然開得任食就唔好怕俾客人食喇~咁先會長做長有ㄚ嘛~~

2010-01-26
$152 (Dinner)
Anniversary
  • 翡翠螺
  • 海蝦蜜桃沙律
2010-01-27 5 views
之前同朋友黎過一次,覺得都唔錯,所以再食,但係今次就冇上次咁好喇…今次冇左羊扒同一口牛柳,上次覺得幾好食,今次冇左,就冇咁抵食囉…薄片牛肉:唔好食…冇味…又un…帶子:上次燒蠔都好麻麻,呢個帶子得手指公咁細粒,仲要用蛋炒,再放番上殼…又係冇味gei…刺身:主要食左三文魚,北寄貝,甜蝦,都幾ok,其他都有試過下,覺得麻麻豬軟骨:鐵板燒之中較好味gei野,不過有d lon…壽司:其實都好麻麻…好似超市獨立4蚊件gei質素…絕對唔ok…尤其海膽呢,唔知食緊乜咁…唔想有貴野,就唔好寫海膽啦…我寧願佢冇得俾我揀…秋刀+青魚:不過不失串燒:普普通通啦…不過唔知點解又係冇味架囉…天婦羅:勁厚粉…我全部都唔食厚粉,淨係食入面舊料,不過舊料都還可以選擇都幾多,唔錯,但係俾之前真係差左d…水準亦都差左,燒野全部都lon lon地…
薄片牛肉:唔好食…冇味…又un…
豬軟骨:鐵板燒之中較好味gei野,不過有d lon…
秋刀+青魚:不過不失
串燒:普普通通啦…不過唔知點解又係冇味架囉…
選擇都幾多,唔錯,但係俾之前真係差左d…
水準亦都差左,燒野全部都lon lon地…

2010-01-26
$155 (Dinner)
一貫通菜街日式料理的通病,桌子面積小得很。可是放題食物還算過得去:前菜螺肉,清甜。牛肉厚燒,最有好印象的,有肉味及夠熱。焗蠔,是出過水的,少了腥味但亦少了鮮味。燒翠玉瓜,味道一流,外脆內軟。吉列豬扒,皮脆肉厚。剌身,薄身分量少但還算新鮮。清酒煮蜆,蜆肉太細及欠鮮味。壽司,味還可。天婦羅,粉太厚但夠脆熱。燒羊扒,不羶,夠香口,有肉汁,惜薄荷汁欠香味。清酒,煮得夠熱。熱甘桔,香甜。侍應對客人椅背的放衣加套,收碟也算勤力,來菜亦不會超出枱面容量,Logistics管理得好。不善之處乃空調微弱,使人有點不適。星期六晚$148任飲任食,兩位加一埋單$325,算ok,須知同區有不少競爭對手。
一貫通菜街日式料理的通病,桌子面積小得很。

可是放題食物還算過得去:
前菜螺肉,清甜。
牛肉厚燒,最有好印象的,有肉味及夠熱。
焗蠔,是出過水的,少了腥味但亦少了鮮味。
燒翠玉瓜,味道一流,外脆內軟。
吉列豬扒,皮脆肉厚。
剌身,薄身分量少但還算新鮮。
清酒煮蜆,蜆肉太細及欠鮮味。
壽司,味還可。
天婦羅,粉太厚但夠脆熱。
燒羊扒,不羶,夠香口,有肉汁,惜薄荷汁欠香味。
清酒,煮得夠熱。
熱甘桔,香甜。

2010-01-09
$162 (Dinner)
  • 牛肉厚燒,燒翠玉瓜
2010-01-06 2 views
聖誕食完自助餐,唔想喺新年又食多一次,機緣巧合下,行到呢間食店,估唔到有意想不到嘅驚喜。因為無book位,所以等咗10分鐘。喺等位時見到由於係除夕,所以價錢由平日嘅$138加到$188一位、限時2小時;無所謂,話晒係節日,人哋都要賺錢;而且,我等位時睇下張餐單都好似幾多嘢食,而且,我留意到啤酒(仲要係麒麟啤)任飲,呢個係吸引之處。我因為試過一次任食放題嘅食店得到壞印象之後,已經好耐無食過嘞。入到喺鐵板側邊嘅位後,我就立即開始行動,叫咗啤酒、剌身、燒羊脾、串燒等食物。結果,無令我失望!唔駛2分鐘就有冰凍嘅啤酒送到,再3分鐘後就逐樣柯打到;點解我話無失望,因為至少過咗我嘅第一關先!就喺無因為任食而拖慢上菜嘅進度!!!而我前後咗咗至少7次柯打都無一次要我等多5分鐘有嘢食!!!抵讚!!!!!!!開始食啦:燒羊脾---有羊肉味,略嫌唔夠「蘇」串燒: 雞腎--正!!!因為係鹽燒,送啤酒一流!!! 雞軟骨---有咬口!青椒---有味唔乾。東菇---好味道。燒雞翼—惹味,正!!!洋蔥---甜!牛肉粒—係呢個我認為唔好,因為可能太多人叫而燒得唔 夠熟。多春魚—夠熱又好味!蠔--睇住師傅喺鐵板上煎完
開始食啦:
燒羊脾---有羊肉味,略嫌唔夠「蘇」
串燒: 雞腎--正!!!因為係鹽燒,送啤酒一流!!!
雞軟骨---有咬口!
青椒---有味唔乾。
東菇---好味道。
燒雞翼—惹味,正!!!
洋蔥---甜!
牛肉粒—係呢個我認為唔好,因為可能太多人叫而燒得唔 夠熟。
多春魚—夠熱又好味!
蠔--睇住師傅喺鐵板上煎完擺返上蠔殼再上汁,之後上枱,ok!有蠔味同唔會因為任食而細細隻!
天婦羅—我叫咗蝦啫,最估唔到用呢個價錢可以食到夠熱、外邊卜卜脆而入邊又有蝦味嘅天婦羅!!!
酒煮蜆—啲酒惹味而蜆肉夠新鮮,份量夠,有大約8隻。(唔好忘記仲要食其他嘢)
翡翠螺—呢個直情比我喺酒店食自助餐嘅好味唔知幾多倍,一來夠鮮甜,二來唔會只係有冰味!!!正!!!唔太喜歡食嘅我都叫多一次!
剌身—最弱一環,因為啲剌身嘅份量係平常食到嘅一半,而味道普通。
啤酒--麒麟啤,正如前述一樣,夠涷而且即叫即上,所以飲咗4罐。
服務—隨傳隨到、唔會有一堆吉碟係枱而叫救命都無人收嘅情況出現!!!唔好忘記我食呢日係滿座嘅!
總括嚟講,以$188一位(仲要平日係$138)食到咁多即叫即燒即上嘅食物簡直係超值!!!雖然剌身係比較差,但係若看官們以食串燒同飲啤酒為主嚟計嘅話,我相信無咩可能會食到呢個份量同質素嘅串燒,而且仲要地點就腳喎!出邊其他食串燒嘅食店平均嚟計都要$20一串啦,啤酒都一樣!所以,我一定會再嚟!!!況且,平日係$138咋!!!
辛苦晒!
有蠔味,大細適中
好過好多日式食店
仲要有甜品喎
2009-12-31
$200 (Dinner)
辛苦晒!
羊脾,正!
翡翠螺好鮮甜而剌身份量少
夠熱,送啤酒一流
有蠔味,大細適中
好過好多日式食店
  • 燒羊脾、雞腎、天婦羅、翡翠螺同啤酒
2010-01-04
琴日同女友一家去完呢間餐廳度食本來佢話無訂位 要confrim有位先打比我地 都打算走但行左一陣就打黎話有位 咁就返去 見個經理又幾好禮貌坐底食野 上菜快 魚生整體比 70分到因為唔夠厚 甜蝦就非常抵食壽司 60分左右 無乜驚喜但係佢燒野係唔錯最驚喜係羊架同鴨胸, 同埋佢既牛油帶子非常唔錯會再去過 希望佢keep到水準
琴日同女友一家去完呢間餐廳度食

本來佢話無訂位 要confrim有位先打比我地 都打算走

但行左一陣就打黎話有位 咁就返去 見個經理又幾好禮貌

壽司 60分左右 無乜驚喜

但係佢燒野係唔錯
最驚喜係羊架同鴨胸, 同埋佢既牛油帶子非常唔錯

會再去過 希望佢keep到水準
2010-01-03
$150 (Dinner)
  • 燒羊架
  • 煙鴨胸
  • 牛油帶子
2009-12-30 20 views
同女友試食呢間放題,之前朋友話,清酒任飲。於是每樣都order一點試下,在下覺得酒就麻麻,但勝在所有飲品任飲,ok!最好食都係串燒,又有海膽等,但其他食品都一般,都算ok!服務員既態度都不差,整體給80分啦!
同女友試食呢間放題,之前朋友話,清酒任飲。

最好食都係串燒,又有海膽等,但其他食品都一般,都算ok!

服務員既態度都不差,整體給80分啦!
2009-12-25
2009-12-29
因一個朋友話比我聽呢間唔錯, 所以前來.可能因為有這種心態, 所以有點失望..今次寫既野唔太多, 因為真係無乜令我驚喜四人, 三男一女.野飲算多..可以揀下..叫了的食物全部齊, 唯一是刺身太薄, 像紙般(當中朋友早兩星期食話厚得肥美)可惜... 大概都估到因為之前...要吸客...那個焗蠔, 不是我要的那種. 只是蒸了之後放入去加醬..總括而言:魚生: 薄, 但總算沒走單炸物: 一般重點食的蠔: 還可以壽司: 不是什麼特別的, 所以沒叫服務: 非常之好. 不停收碟盛茶沒有驚喜, 只是為填飽肚而食的總覺得. 沒有一樣我較喜歡的.
因一個朋友話比我聽呢間唔錯, 所以前來.
可能因為有這種心態, 所以有點失望..
今次寫既野唔太多, 因為真係無乜令我驚喜
四人, 三男一女.
野飲算多..可以揀下..
可惜... 大概都估到因為之前...要吸客...
那個焗蠔, 不是我要的那種. 只是蒸了之後放入去加醬..
總括而言:
魚生: 薄, 但總算沒走單
炸物: 一般
重點食的蠔: 還可以
壽司: 不是什麼特別的, 所以沒叫
服務: 非常之好. 不停收碟盛茶

2009-11-17
平安夜,比平時貴了約一成,要$188再加一,不過食完都覺得尚值.刺身方面,翡翠螺特別值得留意,而北寄貝更是新鮮首選.2隻都翻炒了多於一次.另外螺肉每碟比一般店的小,大約只有6件,2人也能輕易吃光.壽司方面,有同類店較少見的海膽軍艦,雖然青瓜都佔了一半位置,但絕對要試試.串燒,在放題店最常見的問題都是落鹽,很多時太集中,以致咸淡不均,這裡只有雞腎出現這個問題,而雞翼,翠肉瓜特別值得order.此外,雞串是特別大串的,是一般的二倍,要留意一下!串燒佐以清酒,是一個好配搭,不過清酒只是一般貨色,大家別予厚望.提到飲品,款式算是不少,記得還有麒麟啤及熱柑桔等.天婦羅可算是弱的一環,雖然款式同樣不少,但粉槳奇厚,大大扣分.其他的,要說說牛肉粒,非常差勁.羊架卻意料之外的不錯(因早前看到有其他食評說這個不太行,可能因此而改善了)不但不太穌,一咬下去,連著少少近骨的肥肉,羊味十足而且唔刃 只是個人不太喜歡酸酸甜甜的那個調味.不得不提餃子不但外皮香口,而且肉料毫不馬虎,比較像在日本吃的餃子!服務方面,雖然book完之後2個鐘內竟然打左3次來confirm,但有book位的不只是優先入座,而是真的預留了

另外螺肉每碟比一般店的小,大約只有6件,2人也能輕易吃光.

此外,雞串是特別大串的,是一般的二倍,要留意一下!
提到飲品,款式算是不少,記得還有麒麟啤及熱柑桔等.

其他的,要說說牛肉粒,非常差勁.

只是個人不太喜歡酸酸甜甜的那個調味.

服務方面,雖然book完之後2個鐘內竟然打左3次來confirm,但有book位的不只是優先入座,而是真的預留了位置給客人,值得讚.
另外,侍應大都幾有禮貌,亦勤收吉碟,只是最後半小時逃不過漏單.
環境不迫不鬆,但2樓的廁所非常差勁,不算清潔都算了,男廁窄得......要關門就必須被馬桶觸到褲子,實在可笑,為了避免這個情況,我的背脊不幸更吃了一記(撞到廁紙架)..........唉

對食物及服務方面算是頗為滿意,至少到旺角如果任選一間放題我暫時首選會選這裡及松屋,但希望注意一下廁所的設計及情況.
海膽壽司,同區其他放題中幾乎不見
  • 翡翠螺
  • 海膽軍艦
  • 翠肉瓜串燒
2009-12-02 2 views
今晚朋友聚舊飯局,約來旺角新開的日式放題村上,兩小時任飲任食只需 $138。餐廳佔據地下及二樓閣樓,位置頗大,但由於新店優惠價大賣廣告,故仍然座無虛席,門外還不時有等位人潮。店面裝修成和風餐廳格局,木製桌椅均以深淺棕色為主調。我們一行七人被安排到二樓,人流相對較少,也不算太擠迫。食物方面,雖是任食放題,但選擇也不少,刺身、壽司、鐵板、熱食、爐端燒、天婦羅、炸物、煱物等均一應俱全。除食品外,連各式飲品也可任點,還包括 sake 及其他啤酒汽水等。最後我們各樣食物也點了些來試試。 刺身:以任食放題來說算是選擇多,除了一般的三文魚、吞拿魚、八爪魚、鱆紅魚、甜蝦外,還有赤貝、北寄貝等貝類,連比較少見的翡翠螺也任食。質素方面當然比不上高級日式餐廳,但已算是很不錯。 壽司:除了有以上刺身的壽司版外,還有鰻魚、飛魚子等,不過最突出的是在任食放題難見的海膽及三文魚子軍艦,雖然份量不多,但畢竟算是可取。 熱食:相比起刺身壽司可說是乏善可陳:香草燒羊架賣相不錯,但表面似乎加了些粉略炸,感覺變得奇怪。鐵板牛柳粒份量十足,但肉質韌得很。照燒魷魚筒可說是較為正常,但每人分不到一件吧。芝士焗蠔被芝士浸沒了,但

食物方面,雖是任食放題,但選擇也不少,刺身壽司、鐵板、熱食、爐端燒、天婦羅、炸物、煱物等均一應俱全。除食品外,連各式飲品也可任點,還包括 sake 及其他啤酒汽水等。最後我們各樣食物也點了些來試試。

壽司:除了有以上刺身壽司版外,還有鰻魚、飛魚子等,不過最突出的是在任食放題難見的海膽及三文魚子軍艦,雖然份量不多,但畢竟算是可取。

熱食:相比起刺身壽司可說是乏善可陳:香草燒羊架賣相不錯,但表面似乎加了些粉略炸,感覺變得奇怪。鐵板牛柳粒份量十足,但肉質韌得很。照燒魷魚筒可說是較為正常,但每人分不到一件吧。芝士焗蠔被芝士浸沒了,但芝士味卻相反地欠缺。最後還有一個不知甚麼汁煮魷魚鬚,魷魚鬚韌得咬不開,汁料味道亦很古怪,只知加了洋蔥,我們冒著被罰款危險也吃剩大半碟!

爐端燒雞中翼弄得不錯,外皮燒得香脆,內裡仍能保持嫩滑;多春魚味道尚可,但賣相較差,甩皮甩骨,似是鄰桌吃剩拿過來般。

天婦羅:點了蝦、蟹柳及雜菜等,粉漿不會過厚過多,也不會炸得硬硬的,各種款式均不錯,尤以蝦最佳。

整體而言刺身壽司還不錯,熱食則有待改善,但以每位 $138 的價錢來說,單單是點不同小食喝喝清酒啤酒已值回票價吧。

刺身
壽司
香草燒羊架、鐵板牛柳粒
燒雞中翼、多春魚
芝士焗蠔、汁燒魷魚筒
天婦羅
2009-11-21
$160 (Dinner)
刺身
壽司
  • 各式刺身壽司
(Non-member)
2009-11-19 3 views
最近聽1些朋友說,女人街附近好似開了1間日本餐廳-->叫村上,那就跟朋友去試一試,誰知,有個穿西裝的(不知是否經理),他首先問我有沒有訂座(態度很差),於是我想,既然來到,算吧,不理他們,試一試,138任食+1服務費,不貴呀!中間情況不說太多...食物都算OK,環境比較熱鬧,令人心情都開心一些..那些侍應生也好好服務..好滿意,不過,有一個穿黑衣(胖)的女仔,她對我們這些客人很不關心,在那麼多客面前當眾罵人..很不喜歡她這樣..害氣氛都變了..看來這間餐廳的人事要改善一下..大致上都OK的..可以推介喔@@"

看來這間餐廳的人事要改善一下..
大致上都OK的..可以推介喔@@"
2009-11-15
$160 (Dinner)
Birthday
  • 鮮茄牛肉鍋
2009-11-16
一個星期前有朋友在村上食宵夜, 講到好好..話啲魚生好厚, 蠔好食, 所以寧願放棄我食堂大吉都要試一次.唔... 叫咗頭一輪魚生, 壽司, 及蠔, 水準一般. 四條大漢去食, 我預咗又係同一個結局, 後期啲魚生切到連我一個唔多批評的朋友話好薄, 唯一是壽司, 鰻魚及海膽壽算是不錯. 總結是:1. 魚生: 食得多就薄2. 壽司: 有海膽算係有啲交代, 壽司整得唔錯我個人認為3. 炸物: 應該要有既水準佢有, 4. 湯物: 我個人認為唔好食佢地既udon or noodles. 烏東係上海麵, 拉麵有浸唔知咩味5. 蠔: 不過不失. 如果能夠焗就更好.6. 冷/熱飲: 有zero coke, 有kirin(好), 但冇我最想的sake. 我入去就話冇sake飲, 很可惜.7. 燒物: 個魚頭非常之大(好味). 多春魚...平平. 總括而言, 不過不失. 未令到我想Encore多一次.
一個星期前有朋友在村上食宵夜, 講到好好..

唔... 叫咗頭一輪魚生, 壽司, 及蠔, 水準一般.
四條大漢去食, 我預咗又係同一個結局,
後期啲魚生切到連我一個唔多批評的朋友話好薄,
唯一是壽司, 鰻魚及海膽壽算是不錯.
總結是:
1. 魚生: 食得多就薄
2. 壽司: 有海膽算係有啲交代, 壽司整得唔錯我個人認為
3. 炸物: 應該要有既水準佢有,
5. 蠔: 不過不失. 如果能夠焗就更好.
7. 燒物: 個魚頭非常之大(好味). 多春魚...平平.

總括而言, 不過不失. 未令到我想Encore多一次.

2009-11-14
$153 (Dinner)
  • 壽司.
2009-11-12 9 views
今日十幾走去村上,人多最好叫任食,唔怕叫餸就你就我咁麻煩。老實這店不太適合八人以上,因為無大枱,雖然坐得好迫不過食物啲確好食(以任食計),尤其是串燒,燒得香口唔太油,鱼生算新鮮。而翡翠螺新鮮甜美拍得住啲幾百蚊既自助餐。加上飲品任飲都只係每人$180,抵食過松屋。註:今次唔知點解無大蝦送及無清酒飲。
今日十幾走去村上,人多最好叫任食,唔怕叫餸就你就我咁麻煩。
註:今次唔知點解無大蝦送及無清酒飲。
2009-11-11
$180 (Dinner)
(Non-member)
晚同3個朋友去真係好失望諗住新開有任食會好好啦, 真係唔係好得,1. 用既材料真係麻麻地.2. 服務態度好一定, 有個女仔(唔好講邊個)好鬼串.3. 雖然係新開, 但係見到d碗碟唔知係二手買返黎定係洗得勁唔乾淨.希望佢地真係好好咁檢討一下啦, 新開就咁...好難做落去架咁樣.
晚同3個朋友去真係好失望

諗住新開有任食會好好啦, 真係唔係好得,

1. 用既材料真係麻麻地.

2. 服務態度好一定, 有個女仔(唔好講邊個)好鬼串.

2009-10-21
$138 (Dinner)
2009-10-21
睇雜誌見有新放題開業,$138兩小時任食,咁平,咁就死lur爛lur平日唔食魚生既男朋友去,因為佢唔食生野,見有鐵板同其他野食,我地一於去試下,+上平呀嘛明明訂位話有虎蝦送,呃人坐正門口位,坐定左好凍。7點入坐唔算多人,之後慢慢愈來愈多,想調位都唔得。刺生,壽司好快送上,因為二人桌太細,擺唔得好多野食。叫左鐵板厚燒牛肉,幾好味,多汁唔太老。好食過金水n倍。簿燒牛肉畫左幾次紙都無,建議食鐵板燒肉點定多幾客(1客100g),因為等好耐。芝士蠔好離奇,一個殼有兩粒蠔仔肉,芝士多到成篤水咁,係未應該改名叫芝士浸蠔?天婦羅只係點左蝦同蕃薯,前者好味,炸漿唔厚。後者睇彩數,因為有d無蕃薯味。串燒叫左冬菇 , 水浸無渣乾咁,好淡。張紙仔仲有其他 : 翠肉瓜,雞翼,雞肉,雞軟骨,粟米,洋蔥,小蓄茄等。可惜無蝦..飲品都係不離罐裝,飲柚子蜜請先叫侍應少甜或拎定杯熱水,因為真係好似飲左杯糖水咁。

明明訂位話有虎蝦送,呃人
刺生,壽司好快送上,因為二人桌太細,擺唔得好多野食。

八吋長壽司(三文同吞拿),海膽不錯,夠大件
刺身盤 (有三文魚 吞拿魚 甘蝦 螺 希靈魚 北寄貝)
(非)翠螺,幾鮮甜,不過我食左一粒有沙就怕怕
燒帶子 , 細粒到...
1客=100g,本身有7粒,等得太耐比男朋友快手食左粒
2009-10-20
$155 (Dinner)
  • 厚燒牛肉粒
  • 各式刺生