2020-06-20
觀塘工廠區個邊好鬼多黃店同好西食🥳,哩間係其中之一,不過都頗耐之前食過。位置唔難搵,亦好近市區好方便📍。係觀塘APM天橋向牛頭角方向行前多少少有另一條天橋,過天橋向前行已經係駿業街,再向前行多個街口就係。(詳情請睇Google Map)———————————————————— 舔舔脷指數 : 🐽🐽🐽🐽🐽🐽🐽(7/10) 抵食指數:🐽🐽🐽🐽🐽🐽🐽🐽(8/10)————————————————————蒲燒鰻魚飯($89)望落好大碟❗️實際上都真係好多,正常女仔食量應該會好飽食唔曬,飯係炒飯底,正正常常都ok,鰻魚好大條,軟淋冇骨,整體來講幾好食,略嫌啲汁有啲唔太夠,多啲會更好。黑松露帆立貝雜菌燴意大利飯($89)賣相好靚好吸引,望落唔算大碟,但同樣份量都多會食到好飽。黑松露味幾出幾香,意大利飯唔會好硬,🐖覺得啱啱好,帆立貝大大粒煎得好香好好食。😙👍 套餐仲跟湯同一杯飲品,湯以🐖個🐠腦已經唔記得係咩湯,但飲落係ok正常唔難飲,嘢飲好大一杯,🐖飲凍檸茶🍋☕一樣正常發揮,總結來講唔洗$100有餐湯有主食仲連埋飲品係非常之抵食,性價比極高。環境幾靚💕,以海洋🏝為主題,藍白色格調,有啲救生圈丶帆船做裝
————————————————————
舔舔脷指數 : 🐽🐽🐽🐽🐽🐽🐽(7/10)
抵食指數:🐽🐽🐽🐽🐽🐽🐽🐽(8/10)
————————————————————
黑松露帆立貝雜菌燴意大利飯($89)
環境幾靚💕,以海洋🏝為主題,藍白色格調,有啲救生圈丶帆船做裝飾,望落好舒服,座位之間距離都算ok,唔會好迫。服務態度唔錯,有漏嘢丶有錯會即刻跟。