2024-05-30
首次到訪,食一餐就結業,真的十分不幸﹗Hot americano⭐️⭐️⭐️雖然不是即磨,但平凡舒服有啡味香香的。以前都有用白玫瑰裝飾我的餐廳,白玫瑰代表和平、純潔、真誠、希望既象徵,但被無品味及認知低既物種掉晒,聲稱白玫瑰跟白菊花一樣死人先用。真心講多都嘥氣!您地鍾意啦。Daily salad⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️是日沙律感受到地中海氣息,而且加入十分有誠意的自調藜麥沙律汁﹗辣肉腸、鷹嘴豆、車厘茄、火箭菜、紫洋蔥、希臘生菜、青蘋果,色彩斑斕吸睛力強,索一索係清新鮮氣蔬菜是也﹗喜出望外沙律汁已經撈得非常均勻,每條菜每片葉都能嚐到廚師特製的酸甜醒胃醬汁﹗清甜爽嫩的蔬菜夾著濃味嚥韌辣肉腸齊齊趙,甜酸辣咸的反差超然脫俗而神奇﹗當然到最後連隻碟都損得乾乾淨淨。芝士煙肉焗薯皮⭐️⭐️⭐️端上時發現鴛鴦邊大邊細而且相差非常遠,影響外觀。呎吋最理想一啖一個或兩啖一個就剛剛好﹗熱辣辣色香味,薯皮被芝士填得滿滿,有肉綿有皮香好好味﹗但當年大埔的After 5更勝一籌。北海道帶子絲瓜雲耳扁意粉⭐️⭐️⭐️⭐️堅炒有鑊氣不是馬馬虎虎撈出黎,有誠意非讚不可﹗燙嘴扁意粉夠晒入味掛埋芡汁一齊啜,滋味滿分﹗巨型厚彈帶子內外溫度熱烘烘,焦香啖啖肉﹗
北海道帶子絲瓜雲耳扁意粉⭐️⭐️⭐️⭐️堅炒有鑊氣不是馬馬虎虎撈出黎,有誠意非讚不可﹗燙嘴扁意粉夠晒入味掛埋芡汁一齊啜,滋味滿分﹗巨型厚彈帶子內外溫度熱烘烘,焦香啖啖肉﹗驚喜地就連絲瓜都係爽甜爆汁熱熱的,整碟清得一乾二淨﹗