2023-06-26
之前去過九龍灣國際交易廣場既朋友wedding party,,半露天場,環境好靚,對面就係鳴門,發現到原來逢星期六日同公眾假期有90分鐘既半自助日式放題,而且幾抵,今日一於帶埋亞媽黎試吓😋好鍾意呢度個環境,樓底好高,重有落地玻璃,空間感十足,重可以望到出面陽光,感覺舒適😌90分鐘半自助餐每位$268再加1包一份主食
主食可以揀1份,其他任食有壽司、刺身、小食串燒、炸物同飲品,都幾多選擇值得一贊既係,呢度上菜好快,而且冇漏單,服務員主動過黎收碟👍🏻👍🏻👍🏻主食: 網燒安格斯牛扒 Medium rare岩岩好,雖然切好了一塊塊都見到有網燒紋路,肉質軟腍,香噴噴🤤主食: 牛肉野菜鍋份量好多,好足料,除左牛肉之外重有勁多菜,豆腐娃娃菜冬菇粉絲,仲有個生雞蛋配埋個壽喜燒甜甜湯底,正刺身拼盤,厚身大件,甜蝦鮮甜帆立貝新鮮🥰燒羊架,肉味就非常濃郁,岩晒鍾意食羊既我呀吉列蠔既炸衣酥脆夠薄,不會吃到成口粉芝士年糕.外脆內軟,煙煙韌韌既芝士仲有流心、芝麻雞翼.炸得好出色.外面好脆.內裡肉質好滑.好香口飲品叫左巨豐提子同白桃乳酸特飲
90分鐘半 自助餐每位$268再加1包一份主食
主食: 網燒安格斯牛扒
主食: 牛肉野菜鍋 份量好多,好足料,除左牛肉之外重有勁多菜,豆腐娃娃菜冬菇粉絲,仲有個生雞蛋配埋個壽喜燒甜甜湯底,正
刺身拼盤,厚身大件,甜蝦鮮甜帆立貝新鮮🥰
燒羊架,肉味就非常濃郁,岩晒鍾意食羊既我呀
吉列蠔既炸衣酥脆夠薄,不會吃到成口粉
飲品叫左巨豐提子同白桃乳酸特飲