2022-05-06
見到刺身壽司半價吸引入內,大失望😞!和朋友👯♂️去Mega box行完街,差不多晚上9點,看到呢間有刺身壽司半價,又有熱的鍋物,決定入去一試。鋪入空間比門口大,晚上9點都仲有一半枱座面,感覺生意不錯。《鍋物》沒有叫套餐那隻,單點了雜錦牛肉鍋,原來只有套餐先有麵係底,但整體 及湯底也是不錯的。《刺身壽司》刺身壽司雖半價 但争鮮質素。只點了5-6樣,但食落第一口已經心知不妙,整體都唔推薦題外話———後面那台都討論緊啲食身質素一般,杯飲品難飲都退返俾廚房添🙈🙈最後埋單 人人都要收3蚊茶錢?。?仲要本身枱頭壺水入面得返少少,仲要唔熱😞😞😞整體食緊 已經拎手機出黎搜openrice,100幾個好評(foodie式圖片及食評),差評都成50個,店家有心推廣既,處理返食物品質先,唔係幾多好評都無回頭客!🌝🌝🌝見到刺身壽司半價吸引入內,大失望😞!
鋪入空間比門口大,晚上9點都仲有一半枱座面,感覺生意不錯。
《鍋物》
《刺身壽司》
刺身壽司雖半價 但争鮮質素。
只點了5-6樣,但食落第一口已經心知不妙,整體都唔推薦
見到刺身壽司半價吸引入內,大失望😞!