2021-09-22
今日同朋友黎呢個商場行街睇戲,搵食果陣就發掘度呢間做緊Promotion好抵食,好多款既壽司、軍艦、刺身半價,咁就可以想食咩就叫咩。問左店員呢個優惠平日下午5點半就開始,星期六日紅日仲提早3點就開始刺身叫左4款,黎到墊底嘅冰都好乾淨,而且刺身好夠凍。我叫左三文魚腩,油甘魚,甘海老,北寄貝。刺身新鮮,賣相都好靚,特別係三文魚腩,外層有層魚油,肉質柔軟。北寄貝好大塊同厚肉,仲keep 到好彈牙而軍盤都有唔少選擇,我就點左香蔥吞拿魚腩碎、軍艦海膽軍艦、三文魚籽軍艦、芥辣八爪魚軍艦。半價都有呢款擇都有D 喜出望外,吞拿魚蓉唔錯,好細滑。而呢個芥辣唔可以睇少,食到標哂口水,好刺激,推介因為半價嘅關係, 叫左好多唔同嘅壽司,有火灸左口魚邊、胡麻醬火灸三文魚帆立貝、火灸柚子胡椒帆立貝、劍魚腩、火灸三文魚腩、吞拿魚😍😍而火灸左口魚邊真係要試試,油脂都幾多,而且肉質柔軟,唔係間間壽司舖都有得食。帆立貝都係必點,厚肉又大粒,仲好鮮甜埋單後發現原來order兒童餐可以玩一次扭蛋,仲要係大人都可以叫🤣 都幾有趣,可惜我已經太飽