2015-05-16
今日約好耐冇見既朋友聚下,家住尖沙咀,是但搵野食,之前食過呢間既鯛魚燒雪糕唔錯,以為冇乜人,我地6:20去到已經排隊,我地2大人1小朋友,由6:20分等到7:38先入到去,佢地見我有個小朋友,竟然比張2人台我地3個迫,真係果刻好灰,唔要呀?等多個鐘囉😅其實韓國野我真係麻麻😂今次自己攞黎真係冇得怨。見到大部份人都叫$288既大辛辣麵年糕,我地2個女仔(唔計小朋友唔食辣)食唔晒,所以叫其他,睇黎睇去都冇乜野好食😭是但叫細版部隊麵賣相-真係有圖有真相,都唔使講。味道-辛辣麵+茄汁豆(冇茄汁又冇味既)+脆皮腸+午餐肉+蛋同芝士,早知叫個朋友上我屋企自己煮仲好啦,等成個鐘食埋呢d野大部份人叫呢個我地另外叫左份雞翼呢個雞翼真係要叫,炸得好脆,好香口,味道酸酸甜甜辣辣,幾好食,但食到好論盡,成面係,女仔要小心。3個人叫左3杯野,因為太普通,影都冇影,全店店員都好有禮貌,唔算少店員,就算爆場都照顧到所有客人,「OK」評係要比。2個辛辣麵+雞翼+3杯野飲=$308 ,真貴
賣相-真係有圖有真相,都唔使講。
大部份人叫呢個
我地另外叫左份雞翼