2021-11-25
早幾日去咗搵朋友仔食飯👭見見面🥰 朋友住將軍澳,佢推介食呢間烤雞店❤️ @omgchicken_hk , 我哋點左個二人套餐,有餐湯、沙律、烤雞、Pizza同薯條🍟好豐富!🫕餐湯係西蘭花湯🥦個味道都幾特別,平時好少飲到😋 🥗沙律都唔錯,裏面有啲蜜柑好甜好好味😍跟住就先上Pizza🍕我哋叫咗千島烤雞pizza,配料好豐富,係我鍾意嘅薄底Pizza👍🏻🍕好Juicy好好味🤤以為餐廳只出名烤雞,估唔到pizza都咁正!接住落嚟就係薯條🍟我哋加咗$20叫咗黑松露薯條😋薯條灑上黑松露粉,炸到外脆內軟👍🏻🍗最後先上烤雞~應該真係即叫即焗😋上枱熱辣辣,我哋揀咗法式蜜糖汁烤雞🍯我幾鍾意呢隻蜜糖醬☺️伴碟仲配多一碟蜜糖醬💕不過我覺得唔點都已經好夠味~食到lam lam脷😆整體來講個餐幾抵食🍗份量好大,我地兩個大胃王都食唔曬😅食完烤雞仲可以去海濱散步吹下海風先回家😎