2019-02-10
諗住可以打個靚既海鮮邊爐,就同朋友揀左依間來一鍋見佢啲海鮮好似幾正,配料又可以任食,以為好吸引,點知又中左伏依個海鮮船除左影相靚之外,都無乜作用啲海鮮好一般都唔鮮甜既隻龍蝦有膏,睇落好似好霸氣咁咖但食落啲肉質麻麻地,又有陣雪味嗌左胡椒豬肚湯個湯底其實唔錯,但我地食完都唔知點解係要用木桶嚟打邊爐😂😂😂海鮮失望左一次,配料都再一次失望啲午餐肉同芝士腸,看似無伏既嘢,都唔好食食落同平時食嗰啲唔同味,午餐肉食落啲肉都唔結實既朋友仔好鐘意食金菇,就變左成鍋都係金菇😂😂😂我就唔食金菇既,但我都搵唔到一樣好食既嘢可以同佢抗衡下$388一個人,仲要每位加醬料錢同加一,加加下其實都要around $440一個人,半任食既邊爐嚟講,都唔算平,但質素就好一般其一賣點係任飲紅白酒但經驗話我知任飲既酒,除左罐裝啤酒之外,其他都係伏嚟事實再一次證明,我依個經驗之談仍然是正確都係乖乖地飲返汽水算食物除左湯底之外,其他就真係好一般但環境同服務就中上,坐得幾舒服,侍應又有啲笑容📍超主觀+有偏見評分 (5為最多)📝📃hunger(食物🤤/🤮): 🤤📃anger(感覺🥰/🤨): 🥰🥰📋hangry(整體🤬/😟/😛/🥳/😍)
📍超主觀+有偏見評分 (5為最多)📝
📃hunger(食物🤤/🤮): 🤤