2022-11-14
有時食得太多濃味野都會想食返清d ~咁呢個時候食返個poke bowl就最岩啦!呢間舖係奧運站行5分鐘就到,好方便😙如果我住大角咀會想成日encore!!健康好食又飽肚!💯🔺 EVERYTHING我全都要 $123三文魚,吞拿魚,蟹子,牛油果,香菇,紫洋蔥,山葵蛋黃醬,半飯半沙律菜呢個bowl好大碗!色彩繽紛😍魚生好新鮮,壽司飯同wasabi醬好夾,撈埋配料食落好清新,明明叫左半飯但份量有一碗咁多,沙律菜都好多,真係超足料勁飽肚😋!!🔺自選Poke Bowl $123三文魚,吞拿魚,蟹肉,蟹子,鷹嘴豆泥,紫洋蔥,中華沙律,蜜糖芥末醋,半飯半沙律菜好開心可以揀自己鍾意既配料,除左魚生,鷹嘴豆泥,蟹肉,中華沙律都大推!!😋藍花梅子飯味道無乜大唔同,但顏色好靚,成個bowl我無特別撈都食到honey mustard sauce,真係好好食🥰🔺 黃豆粉蕨餅配手工特濃抹茶醬 $32蕨餅有8件,口感煙韌,黃豆粉落得岩岩好唔會太多粉漿住個口,特別既係配上抹茶醬,味道出奇地夾😙📍 #ONEPOKEROCK (#大角咀美食)大角咀博文街19號地舖➡️Follow左我未呀😚跟住我去飲飲食食😎吃是真愛❤️ @
🔺 EVERYTHING我全都要 $123
🔺自選Poke Bowl $123
🔺 黃豆粉蕨餅配手工特濃抹茶醬 $32
📍 #ONEPOKEROCK (#大角咀美食)
大角咀博文街19號地舖
➡️Follow左我未呀😚跟住我去飲飲食食😎