Wellington Spring Rolls $78起初見到春卷外皮覺得有啲厚,點知食落係好鬆脆,就唔覺得厚皮😋🤪食落有驚喜👍🏻牛肉都大舊又唔韌😜而且醬汁好特別,味道好夾Yorkshine $128鐵鍋鬆餅🍳鬆餅脹卜卜,放耐左先食就食唔到脆身效果,不過就算淋左,口感都好,甜甜地👍🏻再配有豬肉腸,煙肉🥓切開個下覺得好硬,但咬落口又煙煙韌韌,味道好出😋😋😋Yokohama $158和牛肉味香濃🥩不過就未去到入口即溶,開頭見好多醬以為好鹹,但食落味道又岩岩好。和牛下面係飯團🍙但略嫌有啲多醬🥲🥲Suez $138三文魚 x 中東焗雜菜沙律,三文魚魚肉嫩滑,魚皮亦脆卜卜!最驚喜既係沙律,中東米口感特別,十分乾身。🫶🥺本身想食afternoon tea set🫖☕️但已經賣哂~下次要再早啲去食🙈🙈
Wellington Spring Rolls $78
Yorkshine $128
Yorkshine
Yokohama $158
Suez $138
Suez
Yorkshine
Suez
下午茶飲品任添🫔極鬆化威靈頓卷🥧鹹蛋黃菠蘿包!-小店新開半年,走古典英倫風。藍色店面撞上紅磚外牆,歐式戶外位又非常典雅復古,唔講以為去咗古蹟咁,可見店主品味十足。田中總括而言,裝修費一定好甘,不過嘢食依然性價比超高,而且多數自家製作,出邊都食唔到。-☕️Afternoon Tea Tower + 任飲Free Flow (2位 $499)🫔鹹點:威靈頓春卷、酥脆蝦多士、煙三文魚芝士脆脆🍰甜點:鹹蛋黃忌廉菠蘿包、藍莓芝士蛋糕、英式鬆餅(配自家製果醬、香草蒜蓉忌廉、奶油)1️⃣威靈頓春卷本身係招牌,可以單點,酥脆外皮包住半熟牛柳,一口Size,外脆內嫩,非常驚喜。2️⃣而且款款都經過精心配搭,蝦多士包住自家蝦膠,少有地鋪上惹味莎莎醬,煙三文魚又配上香口芝士脆,層次豐富。3️⃣鹹蛋黃菠蘿包更加驚喜,出邊少有,細細件可愛精緻,啖啖鹹蛋黃香,填滿邪惡忌廉。4️⃣英式鬆餅亦係重點,睇見金黃外形已經覺誘人,外層酥脆,配上自家製果醬同蒜蓉忌廉,鹹甜各有特色,亦係田中食過數一數二好食。-🌶麻辣蓮藕片 ($72)睇名以為係川菜冷盤,但其實用上西式做法,肉醬加入重磅花椒辣椒,鋪係蓮藕脆片同沙律上,濃味中帶清新,非常特別嘅配搭
下午茶飲品任添🫔極鬆化威靈頓卷🥧鹹蛋黃菠蘿包!

🫔鹹點:威靈頓春卷、酥脆蝦多士、煙三文魚芝士脆脆

🌶麻辣蓮藕片 ($72)
睇名以為係川菜冷盤,但其實用上西式做法,肉醬加入重磅花椒辣椒,鋪係蓮藕脆片同沙律上,濃味中帶清新,非常特別嘅配搭。

🍩酥脆玉桂冬甩 配雲呢嗱雪糕 (定期轉)
店內甜品定期唔同,不時會有驚喜,當日呢款玉桂冬甩,焗得外脆內鬆軟,配上半溶雪糕,一冷一熱,真係絕配。

🍵飲品:玄米茶鮮奶、熱烏龍茶 (Tea Set 任飲)

1️⃣唔好以為烏龍茶一定普通,呢到出品要求真係極高,同一款茶都有唔同茶葉選擇,就例如單叢都有桂花同茉莉。

2️⃣而玄米茶鮮奶 質感濃厚,又有玄米微粒,奶滑甘香,重點係90分鐘任飲,一杯本身都$55,超抵玩。
2022-10-05 161 views
💛 HKG - PASSEPARTOUT 💛ᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ ᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ 想好似去咗個小旅行 @passepartoutcoffee 可以食啲唔同地方有特色少少嘅餐,少少創意得黎味道唔會好奇怪。成個環境都舒服😌 食brunch 一流 ❤️ 特別係個港式,都幾特別。係有一番風味嘅反而佢個鐵觀音拿鐵就差啲啲,冇咩違和感。如果佢個位置再方便啲就好了ᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ ᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ ◇◇◇◇◇◇◇◇◇#cass_jordan#cass_佐敦#cass_brunch#eatwccinhk
💛 HKG - PASSEPARTOUT 💛

ᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ ᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ

特別係個港式,都幾特別。
係有一番風味嘅

反而佢個鐵觀音拿鐵就差啲啲,冇咩違和感。

如果佢個位置再方便啲就好了

ᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ ᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ
◇◇◇◇◇◇◇◇◇
#cass_jordan
#cass_佐敦
#cass_brunch

#eatwccinhk
2022-10-04 372 views
👩🏻‍🌾同朋友食呢間喺佐敦重新開業嘅cafe,佢地嘅食物配搭都好有特色😳期待期待~ ◾️Calcutta 🧇北印蕃茄咖喱炸雞|涼拌菜絲|馬沙拉窩夫配搭特別,雞都幾嫩滑,雞皮炸得脆身,而窩夫有別於一般脆口感,反之比較淋,不過正正因為咁有兩個口感,夾埋一齊食就啱啱好🙌🏻。雖然係辣辣地,但係👩🏻‍🌾覺得唔食得辣嘅都可以揀。◽️London🥖焗豆燉豬肩肉|煎蛋|香草麵包麵包有驚喜,鬆軟得嚟邊邊位脆身,醬汁香料味好重,夾埋牛油咖喱醬,配上蕃茄酸味,味道好match。覺得太酸的話,連同隻蛋就可以中和酸味,整道菜絕對有驚喜!🤩◾️Hojicha Latte / Vanilla Latte☕️Hojicha latte焙茶味出,都唔錯。朋友揀咗Vanilla Latte覺得都幾好飲。
◾️Calcutta 🧇
北印蕃茄咖喱炸雞|涼拌菜絲|馬沙拉窩夫
◽️London🥖
焗豆燉豬肩肉|煎蛋|香草麵包
London
Hojicha Latte / Vanilla Latte
2022-04-17
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$170 (Lunch)
London
2022-09-26 433 views
其實係喺IG睇佢嘅外表吸引咗嚟食💙佈置以藍色木系為主,擺設古典向~❣️而有戶外座位應該係寵物區同吸煙區,但係個有好feel嘅露台~天氣凍少少時都想試下坐出面😆😆1️⃣威靈頓春卷($78)首先擺盤幾精緻~而春卷total有六舊~亦有啲沙律襯底。雖然春卷外皮睇落有啲厚,但因為食落鬆脆所以唔會覺得好厚皮👍🏻👍🏻牛肉食落覺得都夠大嚿🙌🏻而且有啲肉汁又唔韌😍沙律醬應該似蛋黃醬,有埋蔥有啲清新嘅感覺😝亦比一般沙律醬稀~2️⃣Yorkshire(荷蘭鬆餅)($128)鬆餅鬆軟得來又有脆邊,有啲格仔餅嘅口感😆😆而最底有茄汁焗豆,所以會掂到茄汁嘅味~燒咗嘅五花腩係厚身嘅煙肉,味道正常🤔腸仔都係正常發揮,而煎蛋係流心蛋~所以可以點蛋汁嚟食鬆餅🙆🏽‍♀️反而中間有火箭菜嘅沙律,菜上面有橄欖油所以會撈到鬆餅都有橄欖味~未必個個都會覺得好食🥴3️⃣Calcutta(咖喱味窩夫)($138)窩夫足足有四舊!我覺得一個女仔食可能會有啲困難😅窩夫個咖喱味令我好有印度嘅感覺🤣而窩夫同炸雞面頭再有蕃茄醬,有蕃茄加洋蔥!昇華咗個咖喱味😍另外炸雞必須要提係非常嫩口,又有肉汁~一鎚一胸~誠意推介👍🏻📍總結:-我會形容呢間cafe嘅菜式比較小眾
1️⃣威靈頓春卷($78)

2️⃣Yorkshire(荷蘭鬆餅)($128)

3️⃣Calcutta(咖喱味窩夫)($138)

📍總結:
-我會形容呢間cafe嘅菜式比較小眾,但非常值得一試❤️而服務都良好👍🏻
-星期日12:30到已經差唔多full,所以假日記得早少少嚟食😝
2022-09-25
$189 (Lunch)
2022-09-15 253 views
平日1:30pm放假相約幾位好友共進午餐,沒有預約之下,進店剛好有位,店員態度nice。🍴Yorkshire $128👍🏼👍🏼👍🏼鐵鍋鬆餅/英式豬肉腸/煎蛋/沙律鬆餅煙煙韌韌,一旁的煙肉也有脆口感覺,配上火箭菜沙律,淋上黑醋汁,特別的一道菜。🍴New York$158👍🏼👍🏼👍🏼自家製美式鹹牛肉/黑麥酸種麵包/薯仔沙律一片片的半生熟鹹牛肉,底下是薯仔沙律配上酸種麵包,軟軟糯糯的,不錯👍🏼🍴黑松露番薯條$68份量多,蕃薯薯條,不過食不到黑松露味,但也不錯。🍴威靈頓春卷Wellington spring rolls $78軟身的春卷皮卷著英國香腸,鹹鹹香香,點上店家提供的醬料,非常好吃😋☕️雲呢拿咖啡 $50🥤蜜糖肉桂咖啡 $50+$5 iced🥤Cappuccino $50+$5 iced🥤焙茶鮮奶$50+$5 iced以cafe來說,價錢是中高價位,食物質素不錯,服務態度好。剛巧隔離鋪在裝修,地方很吵,要和朋友大聲傾談。📍佐敦閩街1號地舖

🍴Yorkshire $128👍🏼👍🏼👍🏼
鐵鍋鬆餅/英式豬肉腸/煎蛋/沙律

🍴New York$158👍🏼👍🏼👍🏼
自家製美式鹹牛肉/黑麥酸種麵包/薯仔沙律

🍴黑松露番薯條$68
份量多,蕃薯薯條,不過食不到黑松露味,但也不錯。

☕️雲呢拿咖啡 $50

Cappuccino
  • London
  • YORKSHIRE
2022-09-10 122 views
位於佐敦一間英式cafe店,遠處已見長長人龍,但絕對值得排隊❤️有齊甜品、主菜、飲品,滿足齊你三個願望。——————CALCUTTA 北印蕃茄咖喱炸雞 HKD$138主菜是以地方名命名的Fusion菜上台非常吸睛,顏色吸引,炸雞皮脆多汁,唔會覺得油膩。唔好以為配咖哩醬會好Heavy,味道開胃,加上菜絲,完美balance中和咗兩者嘅層次。馬莎拉窩夫足足有4片,味道相似於咖哩味,同窩夫非常夾,不知不覺會愈食愈多。相信佢會係你會回頭嘅cafe💗——————評價:🌆 環境有格調🥘 食物有驚喜👀 吸睛宜打卡❤️ 慶祝好地方💗CP值極高推介指數:❤️❤️❤️❤️❤️(五個心心為滿分)

——————

👀 吸睛宜打卡
❤️ 慶祝好地方
💗CP值極高

推介指數:❤️❤️❤️❤️❤️
(五個心心為滿分)
  • CALCUTTA
⊹🪟 Pᴀssᴇᴘᴀʀᴛᴏᴜᴛ°゚・Jᴏʀᴅᴀɴ//銅鑼灣店時到訪過 覺得他們的食物好用心亦好特別再搬到佐敦後 一直想再訪空間大了不少呢 食物也繼續保持水準⚘YOKOHAMA 澳洲和牛 1焦香米堡1炒洋蔥丨醃蘿葡Yokohama真的兩次都有點感覺下一次食都仍然放棄不到⚘CLACUTTA北印蕃茄咖喱炸雞1涼拌菜絲|馬莎拉窩夫Waffle 帶點香料味 但比較快淋炸雞都是份量滿滿的⚘YORKSHIRE鍋鬆餅丨英式豬肉腸 丨煎蛋1沙律這個比較普通 味道沒太大驚喜但絕對不是難食㗎 只是應該不會encore//𝕐𝕠𝕜𝕠𝕙𝕒𝕞𝕒 $𝟙𝟝𝟠𝕐𝕠𝕣𝕜𝕤𝕙𝕚𝕣𝕖 $𝟙𝟚𝟠ℂ𝕝𝕒𝕔𝕦𝕥𝕥𝕒 $𝟙𝟛𝟠ℍ𝕠𝕛𝕚𝕔𝕙𝕒 𝕃𝕒𝕥𝕥𝕖 $𝟝𝟘𝕃𝕚𝕞𝕖 𝕊𝕠𝕕𝕒 $𝟜𝟘𝔽𝕝𝕒𝕥 𝕎𝕙𝕚𝕥𝕖 $𝟜𝟘✔️ 𝟷𝟶% 𝚂𝚎𝚛𝚟𝚒𝚌𝚎 𝙲𝚑𝚊𝚛𝚐𝚎 📍佐敦閩街1號地舖゚・*:.。. .。.:*・゚・:,。゚・:,。・:,。゚・:,。・*:.。. .。.:*➪#kafehoppinginhk2022➪#kafehopping_jordan

🪟 Pᴀssᴇᴘᴀʀᴛᴏᴜᴛ°゚・Jᴏʀᴅᴀɴ

📍佐敦閩街1號地舖

➪#kafehoppinginhk2022
➪#kafehopping_jordan
2022-08-31 263 views
Calcutta變奏版chicken waffle充滿中東spice醬似帶甜有香料嘅蕃茄醬炸雞有少少濕但都嫩同有肉汁Waffle 個漿入面有薑黃粉同係鹹嘅,幾特別🤩不過waffle 好淋😕Yokohama個汁好鹹😕同埋唔係我鐘意嘅味佢嘅飯係搓到好似飯團咁,面頭仲有灸燒,個飯係最好食😋🤣牛肉嫩但無乜肉味溏心蛋好食😋炸蓮藕都好食😋Caramel flan cakeSad 佢無哂rocky road choco cake😕層布甸好有蛋香呍呢嗱香🥰🥰但底嗰層海綿蛋糕ish 就太實同埋浸住caramel syrup真係太甜

變奏版chicken waffle
充滿中東spice
醬似帶甜有香料嘅蕃茄醬
炸雞有少少濕但都嫩同有肉汁

個汁好鹹😕同埋唔係我鐘意嘅味
佢嘅飯係搓到好似飯團咁,面頭仲有灸燒,個飯係最好食😋🤣
牛肉嫩但無乜肉味

同埋浸住caramel syrup真係太甜
Caramel  flan  cake
  • Flan  cake
2022-08-29 98 views
𝗕𝗼𝗼𝗸𝗺𝗮𝗿𝗸左大概大半年既餐廳終於去到喇🥰✨呢間𝗖𝗮𝗳𝗲主打𝗙𝘂𝘀𝗶𝗼𝗻菜,食物款式都比較特別呢~➣𝗖𝗮𝗹𝗰𝘂𝘁𝘁𝗮(💰𝟭𝟯𝟴)𝕽𝖆𝖙𝖎𝖓𝖌: 𝟰.𝟮/𝟱呢款係北印蕃茄炸雞配窩夫🧇薑黃味既窩夫配上炸雞好特別😚香料味好濃郁🤫食到最後窩夫都做到脆身🥰➣ 𝗬𝗼𝗸𝗼𝗵𝗮𝗺𝗮(💰𝟭𝟱𝟴)𝕽𝖆𝖙𝖎𝖓𝖌: 𝟰.𝟭/𝟱和牛食落未到入口即溶但肉味香濃~四大塊和牛下面係飯團🍙配埋洋蔥燒汁同溏心蛋好滋味🥳➣𝗖𝗮𝗿𝗮𝗺𝗲𝗹 𝗙𝗹𝗮𝗻 𝗖𝗮𝗸𝗲 𝕽𝖆𝖙𝖎𝖓𝖌: 𝟯.𝟴/𝟱呢款應該係𝗦𝗶𝗴𝗻𝗮𝘁𝘂𝗿𝗲甜品吧🍮蛋糕有𝟯個層次:焦糖脆面👉🏻布甸👉🏻磅蛋糕~最底既磅蛋糕乾身左少少🙈偏甜但都幾好食😋要同朋友𝘀𝗵𝗮𝗿𝗲😛🔸𝙍𝙖𝙩𝙞𝙣𝙜: 𝟳.𝟖/𝟭𝟬💰𝙥𝙚𝙧 𝙝𝙚𝙖𝙙: ~$𝟏𝟓𝟎

➣𝗖𝗮𝗹𝗰𝘂𝘁𝘁𝗮(💰𝟭𝟯𝟴)
𝕽𝖆𝖙𝖎𝖓𝖌: 𝟰.𝟮/𝟱

➣ 𝗬𝗼𝗸𝗼𝗵𝗮𝗺𝗮(💰𝟭𝟱𝟴)
𝕽𝖆𝖙𝖎𝖓𝖌: 𝟰.𝟭/𝟱

➣𝗖𝗮𝗿𝗮𝗺𝗲𝗹 𝗙𝗹𝗮𝗻 𝗖𝗮𝗸𝗲
𝕽𝖆𝖙𝖎𝖓𝖌: 𝟯.𝟴/𝟱

🔸𝙍𝙖𝙩𝙞𝙣𝙜: 𝟳.𝟖/𝟭𝟬
💰𝙥𝙚𝙧 𝙝𝙚𝙖𝙙: ~$𝟏𝟓𝟎
2022-08-20 167 views
假日食lunch好多人排隊同埋book位,起碼要等20分鐘左右。裝修係藍色為主調,木枱木凳,感覺好chill,但坐位有啲迫,同隔離枱都好近。整體食物質素普通,不過不失,份量大所以定價偏高。*Calcutta $138馬莎拉窩夫係鹹食,薑黃味強勁,入面仲有洋蔥粒,質地偏腍,外皮唔脆,容易食膩,個人唔喜歡。炸雞有兩大件,份量其實少,外皮好快腍,雞肉肉質比較乾。醬汁係北印番茄咖喱汁,味道似shakshuka地獄煉蛋。仲有涼拌菜絲,爽脆帶醬,份量唔多。Yorkshire $158All day breakfast 2.0!煎蛋、英式豬肉腸、煙肉、茄汁焗豆、油醋沙律菜,樣樣齊,唯一可惜係煎蛋蛋黃過熟。最底係鑄鐵鬆餅,其實係dutch baby,鬆軟嘅pancake,牛油香帶淡淡蛋香,夾埋鹹食一齊,配搭新鮮又唔錯。
Calcutta $138

Yorkshire $158
Flat  white
2022-08-06
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
$150 (Lunch)
Passepartout Brunch & CoffeeLiving up to its name, Passepartout, the French word for "pass everywhere" or a master key, vows to bring us to different rooms and worlds through its food. Nestled amidst Shanghai Street, this British-styled diner is surely a standout. We ordered Calcutta ($138), London ($118) and San Francisco ($108) as main and two wonderful desserts — all perfect for sharing.———Calcutta ($138)Don’t miss this. Crispy butter chicken, coriander slaw and masala waffles. Utterly delici

Passepartout Brunch & Coffee

———
Calcutta ($138)

Utterly delicious, the waffle offers a pleasant, savoury twist to the dessert staple, especially when loaded with the generous portion of butter chicken. Accolades galore among the girls who came with me here. A must-have if you drop by this cafe.

———-

London ($118)

The cassoulet of pork shoulder with butter bean, fried egg and focaccia. Perhaps more French than London. Still won over our hearts and palates.

San Francisco ($108)

San  Francisco

Another brunch-styled main. Vegetable quiche with mesclun greens.

Mediocre for the price.

———

Caramel Flan Cake and Chocolate Cake ($45 each)

They are what decadence tastes like.

Luscious and rich — but without overdoing the sweetness — the chocolate cake didn’t disappoint.

But the caramel flan cake deserves a big SHOUTOUT. An absolute delight. The hybrid of creamy tenderness and moist silkiness, it achieved the perfect trifecta of layered textures and flavours. That’s with its consummate combination of the velvety-pudding-like flan, stacked atop the moist-and-eggy sponge cake, and topped off by the delicate caramel layer.

——-
Hojicha Latte

Hojicha  latte ,  beat  all  other  lattes

We sampled sesame, matcha and hojicha latte from the drink menu.

And the Hojicha latte edged the rest out, the absolute best among them.

Featuring a beautiful azure blue façade and stylish interiors, the artisanal cafe offers the perfect setting for relaxing afternoon escapes from the city.

2022-08-11 92 views
呢度除左咖啡出色,我仲好鍾意佢地嘅食物配超多 (真係好多🤭!) 蔬菜🥬明明來到充滿英式風味嘅 cafe,卻偏偏點左兩款以美國地方來命名嘅菜式😆:San Francisco (雜菜素蛋批) & New York (自家制鹹牛肉黑麥酸種麵包)。雜菜素蛋批裡面嘅三色椒份量對我來講太 ... 多 ... 啦😅🙈 不過批皮相當香脆,亦相當大份👍🏻 鹹牛肉黑麥酸種麵包嘅鹹味恰好,同麵包好夾,個人來講幾喜歡呢個😋題外話,如果唔係來呢度,我都唔知原來佐敦有條街叫閩街😆好,下次來品嚐 Hong Kong & Yorkshire☺️

San Francisco 雜菜素蛋批

New York 自家制鹹牛肉黑麥酸種麵包

Flat White

題外話,如果唔係來呢度,我都唔知原來佐敦有條街叫閩街😆

New York 自家制鹹牛肉黑麥酸種麵包
Flat White
2022-08-10 90 views
好少喺佐敦行到咁入食飯,原來行入啲都有好多好正嘅餐廳!今日呢間就岩哂打咭喇!佢有別於一般cafe,食嘅都係fusion 菜,幾得意,佢嘅飲品都高質,叫杯嘢飲打下咭都唔錯架!◽️CALCUTTA $138CRISPY BUTTER CHICKEN |CORIANDER SLAW I MASALA WAFFLES第一啖就食到濃烈嘅印度香料味,而且個雞都嫩滑嘅,配落平時作為甜品嘅窩夫到都幾得意,鍾意食印度菜嘅朋友都會啱食!◽️SUEZ $148DUKKAH SALMON IDILL & COUSCOUS SALAD三文魚煎得啱啱好,無腥味,個魚皮帶點脆身,值得讚一讚。中東米焗雜菜沙律就比較特別,第一次接觸,食落覺得味道好複雜,可能因為用咗不同調味,幾特別。◽️麻辣蓮藕片 $72最推薦係呢個,用蓮藕做到Nachos嘅感覺,配埋佢嘅肉醬真係好啱做小食。◽️焙茶鮮奶 $50好飲!!茶味好岀!但比較細杯,性價比就差啲!◽️玄米茶鮮奶 $50朋友話都好飲,但同上面一樣,性價比就差啲!簡單總結,食fusion嘅cafe都幾有gimmick! 可以一試!

◽️CALCUTTA $138
CRISPY BUTTER CHICKEN |

◽️SUEZ $148
DUKKAH SALMON I
DILL & COUSCOUS SALAD

◽️麻辣蓮藕片 $72

◽️焙茶鮮奶 $50
好飲!!茶味好岀!但比較細杯,性價比就差啲!

◽️玄米茶鮮奶 $50
朋友話都好飲,但同上面一樣,性價比就差啲!

唔知係咪腦霧 成日都易攰集中力下降提不起勁😮‍💨Any肥。最近放假去咗佐敦呢間 主打brunch & coffee 覺得幾滿意想講吓☺️店家好有心思將每道菜都改做一個地方名 今次叫左👇🏻🇮🇳Calcutta🍗🧇 北印蕃茄咖喱炸雞 馬莎拉窩夫🇬🇧Yorkshire 🥓🍳 鐵鍋鬆餅 英式雞肉腸 厚切煙肉 煎蛋第一印象係覺得個份量好大 我同男朋友兩個都食唔晒😳✅ 主力推薦個炸雞窩夫🧇 成件事好夾‼️蕃茄咖喱醬汁好清爽⭕️ 椰菜絲沙律好解膩 清哂! 😋其實個鐵鍋鬆餅都OK 配搭似係All day breakfast只不過冇炸雞窩夫咁出色囉~ 食到最後有啲濟🫢最後想講下啲嘢飲好特別☕️我叫咗杯 Miso Caramel Latte 好飲喎😯 咸甜組合 美味加倍🤭 下次想試Honey Cinnamon LatteAny肥。會翻桌🤩完。
唔知係咪腦霧 成日都易攰集中力下降提不起勁😮‍💨
Any肥。最近放假去咗佐敦呢間
主打brunch & coffee 覺得幾滿意想講吓☺️

店家好有心思將每道菜都改做一個地方名 今次叫左👇🏻