2019-01-04
以自助服務形式 感覺好似幾西式 一開始去counter order 然後就去攞野食拉 食完野就要將d野食擺返係收集箱裏面擺返d杯杯碟碟去 黑板大大個Background 仲有其他影相位 另座位設有塌塌米坐 由於太涷既關係 小編放棄左呢個念頭野食方面 黑松露野菌意粉 黑松露聞落好香 撈埋野菌 非常惹味 略嫌佢個料 唔夠喉龍蝦pizza🦞非常之鮮 還有一大pat 蕃茄醬 同埋芝士非常濃郁 因為個人口味既關係 不太喜歡燶邊 如果焗到可以平均d就好據menu 說 Cupacchio SOE 相對比咖啡更香醇 聞落就同平時既冇乜分別 不過賣相都幾好 有拉花 Apple and pear frappe 蘋果同李既配搭 酸酸甜甜既味道 再配上意粉 恰好中和左個膩感就咁樣放空一日都幾好😬 不錯👌
就咁樣放空一日都幾好😬 不錯👌