2007-11-23 15 views
昨天同朋友生日一行10人去,我地之前Book 左坐外面,第一次去到感覺環境幾靚,不過d燈就暗d,夾送時睇得吾係好清潔,食味味道我覺得都OK,不過價錢就貴左少少,我地叫左個泰色拼盤,有蝦餅,串雞,春卷,蝦片同炸南瓜餅,個南瓜餅我d朋友話吾好食,如果$160 來講就貴左D,之後叫左朱頸玉,明爐魚,海南雞反,菠羅抄反,抄什菜,燒尢魚,燒栗米腸味道都幾好,講下d吾好,個算容包就好"nuk,泰色雞抄河,河粉份量好少.整體都OK .
昨天同朋友生日一行10人去,我地之前Book 左坐外面,
第一次去到感覺環境幾靚,不過d燈就暗d,夾送時睇得吾
係好清潔,食味味道我覺得都OK,不過價錢就貴左少少,
我地叫左個泰色拼盤,有蝦餅,串雞,春卷,蝦片同炸南瓜
(Non-member)
2007-11-23 12 views
我都有去食過,4個人食左8百几,又燒蝦,又燒魚,重有個燒牛仔骨真係好正,但係個冬陰功就麻麻地,個炒飯唔夠熱,環境好正,but暗少少,服務一般,睇得到好唔夠伙計,但不是太差,見到佢地好忙,算OK啦!正体來講會再去過!
2007-11-20 12 views
邊有咁好,,一睇就知係你地整啦~~先頭去邊有咁靚,,咁多燈,,啲野食麻麻地,,又貴,,個人認為唔值咁貴囉服務態度又麻麻,,特別個女經理囉態度惡劣.或者我地幾個人去食,,張單唔算昂貴,,叫佢jump水,,唔多願意,,但見到一大班人一張桌個啲,,就笑容好好,,我好希望貴餐廳一視同仁,,點都好,,我地都係客人,,總知個日我地個餐比我既感覺同其他普通餐廳冇分別
我好希望貴餐廳一視同仁,,點都好,,我地都係客人,,
總知個日我地個餐比我既感覺同其他普通餐廳冇分別
旦王花是一間戶外泰式餐廳+酒吧!環境裝修及設計優雅,希別於一般泰式餐廳!菜式又夠特別!直得一試再試!!
旦王花是一間戶外泰式餐廳+酒吧!
環境裝修及設計優雅,希別於一般泰式餐廳!
菜式又夠特別!
直得一試再試!!

旦王花
2007-11-17 18 views
今晚沒什麼等別..只係見佢新開去試下.環境幾靚呀~裝修得唔錯.叫左3隻聖子,1隻大蝦,炒通菜,半打串燒AND波羅炒飯.聖子好食..係炭燒的..不過個人覺得偏貴..大蝦就有大頭蝦/虎蝦選擇,我選左虎蝦.好食..收費OK串燒都OK其他幾樣野食都好普通...主打係佢地的海鮮bar,有好多種魚,和一些素菜.地方偏遠,最好有車去...p.s.鄉村地方會有少少蚊.
今晚沒什麼等別..只係見佢新開去試下.
環境幾靚呀~裝修得唔錯.
叫左3隻聖子,1隻大蝦,炒通菜,半打串燒AND波羅炒飯.
聖子好食..係炭燒的..不過個人覺得偏貴..
大蝦就有大頭蝦/虎蝦選擇,我選左虎蝦.好食..收費OK
串燒都OK
其他幾樣野食都好普通...

主打係佢地的海鮮bar,有好多種魚,和一些素菜.

地方偏遠,最好有車去...
p.s.鄉村地方會有少少蚊.