2024-09-05
尖沙咀原來有間chill chill茶室🤩🤩平時飲開普洱水仙呢兩味 原來仲有好多茶味選擇㗎!仲有好多味可以自助聞 好正啊😊上網見到醒獅茶好吸引同朋友叫咗兩個🥰金箔醒獅手工泰奶茶最愛奶茶但平時飲啲泰茶甜過弟弟 呢間唔會太甜之餘好易入口 點少得上面隻醒獅醒神!隻醒獅可以維持冰冷感同奶茶濃郁度 可以慢慢嘆都唔驚淡金箔醒獅宇治抹茶泡沫鮮奶鮮奶味重 抹茶額外自己加可以控制份量 仲可以做到一層層嘅效果 打卡又點少得你呀!醒獅詩可以維持冰冷度同抹茶濃度 由頭到尾都唔會覺得沖淡咗個味佢仲有個小食😍😍好精緻整到係新推出咖!下午茶tea set <六道品茶風味小酌> 有六種唔同嘅小食配埋茶簡直嘆到漏😚揀啱茶味嘅你仲可以買茶葉返去 包裝靚靚可以寫節日等等嘅字 做生日禮物或者送俾朋友係個好好嘅選擇 而家選擇困難症太多未揀啦勁鍾意stay喺度chill嘆!!呢個有兩個area都好啱打卡:獨立中式VIP房日式雅座 有個corner靜靜地可以同朋友傾吓偈第一次入嚟環境同員工都咁絕配 最好嘅係飲品可以揀堂座或take away🫶🏼#香港美食指南 #尖沙咀美食 #尖沙咀cafe #尖沙咀打卡 #hkfo
上網見到醒獅茶好吸引同朋友叫咗兩個🥰
金箔醒獅手工泰奶茶
金箔醒獅宇治抹茶泡沫鮮奶
佢仲有個小食😍😍好精緻整到係新推出咖!
獨立中式VIP房
日式雅座
有個corner靜靜地可以同朋友傾吓偈
#香港美食指南 #尖沙咀美食 #尖沙咀cafe #尖沙咀打卡 #hkfoodie #tst #香港推介 #飲品 #飲茶 #香港打卡 #香港茶飲 #下午茶 #teaset #happyhour #茶具 #茶杯 #茶寮 #香港 #尖沙咀 #茶 #尖沙咀餐廳 #美食