2024-05-24 147 views
難得放半日假去行街,點知落雨,去到太子下午茶時間搵野食,見新開未試過,又落雨嗱嗱淋入去座低喇!裝修新既,乾淨靚仔,手機落單下午茶;$45有野飲價錢都可以野飲都係罐裝紙包裝野車仔都 最緊要湯底同送。湯底單調,唔夠複雜,我叫麻辣,佢外加上去豬紅ok都,係有滷過豬腸+$5 就好好食,夠入味又淋咖哩牛柏葉就無咖哩味$50有野飲既價錢過可以啦,不過同一條街有人氣米線,平既又有台灣野,所以無嗱吸引我會黎多次門口有姨姨拉客,真係腸見都辛苦😓
裝修新既,乾淨靚仔,手機落單
下午茶;$45有野飲
價錢都可以
野飲都係罐裝紙包裝野
車仔都 最緊要湯底同送。
湯底單調,唔夠複雜,我叫麻辣,佢外加上去
豬紅ok都,係有滷過
豬腸+$5 就好好食,夠入味又淋
咖哩牛柏葉就無咖哩味

門口有姨姨拉客,真係腸見都辛苦😓
2024-02-26 170 views
原先想去隔離果間食,點知見到間新開嘅車仔麵(係我嘅至愛),緊係第一時間睇下食評啦,又幾多個👍🏻喎,咁就全無殘念,即刻入去試下咩料,點知。。。。完全失望:1) 無辣椒油,得外賣包裝果種👎🏻2) 問咗店員,咖喱汁啫係點,佢話d 汁會放係個匙度,我即幻想個情景同某尊一樣,叫!但結果個汁樣肉酸,仲係一大大pad 係個大匙度👎🏻👎🏻3) 佢係一個價錢包三個基本送+麵底+基本飲品(可樂果d), 咁我就揀咗三個餸(豬紅/魚片頭/雞翼尖+$5), 粗麵,結果。。。湯唔夠👎🏻粗麵唔係蛋麵嚟,超級淋👎🏻雞翼尖太淋👎🏻豬紅比較ok, 魚片頭就。。好大舊果d 嚟,唔係好食亦唔難食,有一條生菜。4) 個碗設計好核凹,感覺唔涼好唯一要讚嘅係,地方乾淨企理👍🏻每張枱有紙巾免費供應👍🏻Anyway, 無下次! 完!
1) 無辣椒油,得外賣包裝果種👎🏻
4) 個碗設計好核凹,感覺唔涼好

唯一要讚嘅係,地方乾淨企理👍🏻每張枱有紙巾免費供應👍🏻

Anyway, 無下次! 完!

2024-02-21 111 views
睇完醫生兜咗金魚街搵嘢食,過返嚟譚仔嗰條巷,最後入咗去相見車仔麵館,餐牌花多眼亂。三餸麵午餐$49-米粉- 爽麵(如適用)- 香辣魷魚- 咖哩牛柏葉- 咖哩魚蛋- 凍。自家制樽仔豆漿我嗌咗米粉,老公問我佢食咩?梗係嗌啲唔使加錢嗰啲啦,咪幫他揀潮汕牛丸、蘿蔔,仲有魚片頭:三餸麵午餐$59- 幼麵- 加麵底+$10-咖哩醬- 白蘿蔔- 汕頭牛筋丸- 魚片頭- 熱。自家制樽仔豆漿全部總計:$108啲豆漿有啲滑,唔係好甜,就憑我朝朝飲嗰隻丸山無調整豆奶,佢啲自家製樽仔豆漿都幾好,豆都香。佢啲碗綠色,好似一支竹嗰啲,大大碗,入邊得咁少?以為好細,原來都多嘅,佢就加咗底,+$10,自家製樽仔豆漿幾好。

三餸麵午餐$49
-米粉
- 爽麵(如適用)
- 香辣魷魚
- 咖哩牛柏葉
- 咖哩魚蛋
- 凍。自家制樽仔豆漿

三餸麵午餐$59
- 幼麵
- 加麵底+$10
-咖哩醬
- 白蘿蔔
- 汕頭牛筋丸
- 魚片頭
- 熱。自家制樽仔豆漿
全部總計:$108

2023-12-02
$54 (Lunch)
2024-02-15 92 views
年初四周圍都排滿隊正常嘅⋯一直喺旺角太子行行行都不似預期嘅冰室餐廳就係經過呢間個名好特別,裏面嘅環境亦都好特別,又乾淨而且好耐都冇食過車仔麵就試吓啦入到去座位尚算多坐吓坐吓已經座無虛席都係用二維碼點餐超方便亦都聽到有人唔用二維碼,職員都可以幫佢落單我哋就用咗二維碼落餐上枱嘅飲品罐裝竟然係大罐唔係而家嘅細罐我就叫咗腩汁好好味唔會太鹹👅再叫左個童年回憶油麵腩肉豬紅牛柏葉豬紅好特別啊,好似日本嘅豆腐乾浸番水嘅口感第一次食尚算OK 腩肉好似五花腩一樣好好味,好Juice入晒味牛柏葉都係入味,而且爽嘅唔係靭佢裝住面嘅碗仲搞笑,成個大冬瓜咁🤣服務態度非常好再有時間再去食⋯👅
年初四周圍都排滿隊
正常嘅⋯
一直喺旺角太子行行行都不似預期嘅冰室餐廳
就係經過呢間個名好特別,
裏面嘅環境亦都好特別,又乾淨
而且好耐都冇食過車仔麵就試吓啦
入到去座位尚算多坐吓坐吓已經座無虛席
都係用二維碼點餐超方便
亦都聽到有人唔用二維碼,職員都可以幫佢落單
我哋就用咗二維碼落餐
上枱嘅飲品罐裝竟然係大罐唔係而家嘅細罐
豬紅好特別啊,好似日本嘅豆腐乾浸番水嘅口感第一次食尚算OK
腩肉好似五花腩一樣好好味,好Juice入晒味
牛柏葉都係入味,而且爽嘅唔係靭
佢裝住面嘅碗仲搞笑,成個大冬瓜咁🤣
服務態度非常好
再有時間再去食⋯👅
2024-02-13
$54 (Lunch)
2024-02-05 98 views
無行旺角一排,原來旺角天橋下面開咗間新嘅車仔麵🍜一個人食飯,食車仔麵最方便,自己鍾意食乜就食乜,所以二話不說就入咗去間舖頭用左舊式香港常用嘅小地磚,門口仲有接門拉閘,感覺幾親切,好特別🥰佢提供嘅配料同湯底都幾多選擇,竟然仲有我最鍾意嘅胡椒湯底,驅寒又暖胃,啱晒呢排嘅天氣🍲配料裡面最吸引我嘅係冷萃咖啡流心蛋☕️+🥚,同埋加$12就有個小花膠,最後我要左流心蛋、蟹子魚包蛋、鮑汁花膠、肥牛片、通菜。我第一時間食左隻咖啡流心蛋先,真係好特別,望落去好似茶葉蛋,入口變咗咖啡同蛋黃嘅combination,從來無諗過可以有呢個組合!佢個胡椒湯底真係好正,飲左幾啖已經暖笠笠,胡椒味好重,好堅♨️個鮑汁花膠雖然細細條,但賣相同口感都唔錯,入口好有食骨膠原嘅感覺😂好抵食呀👍🏼👍🏼👍🏼

Type of Meal
Lunch
2024-01-28 48 views
黎食過兩次, 裝修係以前懷舊冰室個樣, 係幾吸到客 😀 第一次食真係覺得配料同麵都好少, 個碗就大大個, 有啲呃人既感覺, 可能有客人投訴過, 今次碗麵好似相對多返少少, 起碼食完唔會好肚餓 😅三餸麵餐 $49兩次都係食油麵, 有飲品送, 要左豆漿 😁 麵底正常, 腩汁湯底味道可以再濃啲, 蘿蔔真係唔好食, 淡而無味, 一時唔記得同同事講佢就中左伏 🙈 牛丸幾彈口, 魚蛋正常, 隻蛋就唔太好, 似多左層膠係面咁小編我就幾鍾意個懷舊裝修, 見到佢有改進都算唔錯, 但如果要留住一班客食物水準就要再提高先得!

三餸麵餐 $49

2024-01-24
$50 (Lunch)
2024-01-25 61 views
呢間新開張幾個月嘅小店,用上綠白階磚嘅牆面,充滿住懷舊港式味道,幾特別!小店主打車仔麵同多款港式小食,好有港味,值得一訪!食客都唔少,而且價錢都幾抵食,除咗主食車仔麵之外,佢嘅港式小食都係特點之一,同朋友嚟high個tea都係唔錯嘅選擇!-——————————————🍜◖三餸車仔麵◗ $49可以自選三個餸同一款麵,今次揀咗咖喱牛柏葉、豬紅同柱侯牛腩(+$5),配腩汁粗麵,粗麵麵質爽彈,可以自己揀軟硬度,佢餸嘅份量都唔少。車仔麵會跟配一杯嘢飲,試咗一支樽仔豆漿,自家製甜度啱啱好,充滿豆香,下次可以試吓佢嘅樽仔奶茶~😋🥞◖豆奶雞蛋仔◗ $22佢嘅雞蛋仔好大底,外脆內軟,每粒都好飽滿,用咗豆奶去開個蛋漿,淡淡嘅豆味又唔會太甜,咬落好Q彈,幾特別!推薦可以試,攤凍咗少少食,口感少少韌,建議一上枱即刻食!🥚◖宇治金時雞蛋仔波波球◗ $28/6粒早排好興微笑雞蛋仔,呢個雞蛋仔波波都好特別,夾住抹茶紅豆餡,軟綿綿充滿蛋香,好食!🍢◖港式串燒◗ $36/三串可以散嗌,或者$36叫三串,今次一口氣叫咗六串,有龍蝦丸、芝士丸、牛筋丸、芝士腸波波、魚肉燒賣同雞腿肉,超豐富!個人覺得佢個芝士波波腸、燒賣同龍蝦
-——————————————
🍜◖三餸車仔麵◗ $49

🥞◖豆奶雞蛋仔◗ $22

🥚◖宇治金時雞蛋仔波波球◗ $28/6粒

🍢◖港式串燒◗ $36/三串
可以散嗌,或者$36叫三串,今次一口氣叫咗六串,有龍蝦丸、芝士丸、牛筋丸、芝士腸波波、魚肉燒賣同雞腿肉,超豐富!個人覺得佢個芝士波波腸、燒賣同龍蝦丸味道唔錯,燒到外皮焦脆,超有口感,外皮搽上蜜糖醬,再加上辣粉,甜甜地辣辣地好惹味!

🍵◖還原水冷泡荔枝紅茶◗ $18
冷泡茶茶包浸喺個玻璃樽入面,茶底偏淡唔會覺得澀,果香幾出~

🌟Encore指數:8.9/
2024-01-18 42 views
上完堂,又餓又攰黎個快食先,見到呢間車仔麵,食啲濕濕地有湯既野開胃啲都唔錯。好,坐底睇下有咩好食先,原來除左車仔麵,仲有一人火鍋,下次可以試下。三餸車仔麵59蚊,叫左麻辣大辣夠辣,湯底夠濃味,粗麵食落好爽彈,最緊要係冇鹼水味。魷魚食落好爽脆,花菇肉厚用蠔油炆到入晒味。啲串燒都好吸引咁,叫左一串你雞皮試下,燒到半乾濕,脆得黎唔會dry宇治金時雞蛋仔波波球,冇諗過雞蛋仔可以咁樣食,都真係幾得意,口味又新穎。

魷魚食落好爽脆,花菇肉厚用蠔油炆到入晒味。

2024-01-01 82 views
這間車仔麵的裝修很懷舊,環境光猛乾淨。$49 三餸車仔麵連飲品,幾抵食。選了貢丸,魚片頭及豬紅配粗麵,腩汁湯底惹味濃郁,份量都頗多。另外一碗是豬皮,腐竹,蘿白配粗麵,另追加一份魷魚,全郭都是索汁的配料,所以配上沙嗲醬就更惹味。這間相見車仔麵聯成隔離舖的狼穴提供一些串燒,小食及飲品。3串串燒$36, 幾抵食,有雞腎,雞軟骨及波波腸,燒得香口,最後仲茶上蜜糖,很香港地道的感覺。星空藍寶石撞豆奶 $25, 顏色十分吸睛,用上碟豆花整上啫喱配上豆奶,不太甜,個玻璃樽還可以拎走。
這間車仔麵的裝修很懷舊,環境光猛乾淨。

這間相見車仔麵聯成隔離舖的狼穴提供一些串燒,小食及飲品。

2023-12-31
$60 (Lunch)
2023-12-04 97 views
週日晚上約朋友相聚,在新地方新港式餐廳第一次食車仔麵&特色小食🍜招牌相見車仔麵(流心蛋、🐷豬腸、蘿蔔、雞湯魚肚、🐮肥牛、🐔雞中翼)材料份量幾足,揀左腩汁&走辣 流心蛋👏 都幾濃味 見我地兩個人分兩碗麵 比碗仔好的式👍面嘅話男仔份量食建議加底加個特飲 幻彩星空撞豆奶: 夕陽🌇漸變色打卡好LENG✨小食外脆內軟懷舊格仔餅🧇走砂糖 街頭小食都有得食下~好重🥜花生醬味 幾正!!燒明太子🐔釀雞翼(兩隻)細細隻燒雞翼 明太子餡幾有特色👏🍢自選串燒🐔雞腎🐔雞軟骨 🐔雞腿肉 相見車仔麵館旺角西洋菜南街103-109號五寶大廈地舖#旺角 #車仔麵 #懷舊

材料份量幾足,揀左腩汁&走辣 流心蛋
👏 都幾濃味

加個特飲 幻彩星空撞豆奶: 夕陽🌇漸變色打卡好LENG✨

小食
外脆內軟懷舊格仔餅🧇走砂糖
街頭小食都有得食下~好重🥜花生醬味 幾正!!

燒明太子🐔釀雞翼(兩隻)
細細隻燒雞翼 明太子餡幾有特色👏

🍢自選串燒
🐔雞腎
🐔雞軟骨
🐔雞腿肉

相見車仔麵館
旺角西洋菜南街103-109號五寶大廈地舖

#旺角 #車仔麵 #懷舊
📍 相見車仔麵館 (旺角)旺角西洋菜南街103-109號五寶大廈地舖相見車仔麵館是一家具有特色的餐廳,提供正宗的香港車仔麵和多種傳統新派小食。店內環境溫馨舒適、乾淨明亮,感受到地道的香港街頭氛圍。車仔麵以彈牙的麵條和香濃的湯底為特色,還提供各種傳統新派小食,滿足口腹之慾😚😋💞✨👉 冷萃咖啡流心蛋(3隻)💰$30😋😋😋😋.9/5這款冷萃咖啡流心蛋令人驚艷。蛋黃充滿濃郁的咖啡香氣,一咬下去,內部的流心蛋漿迸發出濃郁的咖啡味道,與蛋白的柔軟口感形成完美的對比,給人一種獨特而令人難以忘懷的味覺體驗。👉 燒明太子釀雞翼(一隻)💰$16😋😋😋😋.7/5燒明太子釀雞翼是一道令人垂涎的美食。雞翼經過燒烤後,外表呈現金黃色澤,散發著誘人的香氣。內部則釀入了美味的明太子,增添了豐富的海鮮風味。每一口都帶來濃郁的口感和多層次的味道。👉 荳奶雞蛋仔💰$22😋😋😋😋.8/5荳奶雞蛋仔口感鬆軟,外酥內嫩,散發著濃郁的荳香味。每一口咬下去,都能感受到蛋香和荳奶的結合,帶來一種濃郁而微甜的滋味,讓人感到舒適和滿足。👉 自選串燒3款優惠(串燒雞軟骨、串燒雞腎、串燒雞腿肉)💰$36😋😋😋😋.7/5自選串燒優惠提供了多種口
📍 相見車仔麵館 (旺角)
旺角西洋菜南街103-109號五寶大廈地舖

👉 冷萃咖啡流心蛋(3隻)
💰$30
😋😋😋😋.9/5

👉 燒明太子釀雞翼(一隻)
💰$16
😋😋😋😋.7/5

👉 荳奶雞蛋仔
💰$22
😋😋😋😋.8/5

👉 自選串燒3款優惠(串燒雞軟骨、串燒雞腎、串燒雞腿肉)
💰$36
😋😋😋😋.7/5
自選串燒優惠提供了多種口味的串燒選擇。串燒雞軟骨帶有脆嫩的質感和獨特的風味,串燒雞腎則帶來了豐富的內臟風味,而串燒雞腿肉則是肉質鮮嫩多汁。每一款串燒都經過燒烤處理,散發著誘人的香氣。可以根據個人口味選擇喜愛的串燒,滿足您的味蕾需求。

👉 相見招牌麵(麻辣醬)
💰$99
😋😋😋😋.8/5
相見招牌麵是一道豐富多樣的麵食料理。搭配了多種精選配料,包括流心蛋、豬腸、蜂巢豆腐、蘿蔔、鮑汁花膠、雞湯魚肚、肥牛和炸雞中翼。每一種配料都經過精心挑選和烹調,給予麵條豐富的口感和風味。
流心蛋的蛋黃濃郁,與彈嫩的麵條相互融合,帶來豐富的滋味。豬腸和蜂巢豆腐增添了口感的豐富度,蘿蔔和鮑汁花膠則帶來了鮮甜和鮮美的風味。雞湯魚肚和肥牛提供了豐富的肉質口感,而炸雞中翼則為整道菜品增添了香脆的口感。
可以根據個人口味添加麻辣醬或其他醬料,為整體味道增添一抹辛辣和風味。相見招牌麵的豐富組合和多層次的口感,給人一種滿足感和舌尖上的享受。

👉 熱。自家制樽仔豆漿
💰隨餐贈送
😋😋😋😋.6/5
這款自家制樽仔豆漿帶來了一種溫暖和懷舊的味道。豆漿口感豐潤柔滑,散發著濃郁的豆香。經過熱烘烤後,豆香更加濃郁,讓人回味無窮。這是一種經典的早餐飲品,可以帶來舒適和滿足的享受。

回頭: yesyesyes,麵館的人情味表現在多個方面。首先,車仔麵的手工製作充滿熱情和用心,他們將自己的經驗和技藝注入每一碗麵中,讓顧客感受到獨特的味道和匠心。其次,車仔麵館的用餐環境溫馨舒適,讓顧客感受到家的溫暖和友善的服務態度,這種共享和溫情的氛圍讓車仔麵館散發著獨特的人情味🇭🇰💞✨✨✨
近日我試左呢間車仔麵,但無論從味道到質量,都讓我感到極度失望。以下是我對這碗車仔麵的評價:1. 缺乏獨特的風味:這碗車仔麵的味道非常平淡,毫無驚喜。無論是湯底還是麵條,都缺乏鮮明的風味,讓人難以辨識出任何特色。這讓我感到非常失望,因為我期待的是一碗濃郁美味的車仔麵。2. 麵條質量低劣:麵條的質量也是這碗車仔麵的一大問題。它們過於軟爛,缺乏嚼勁,給人一種不新鮮的感覺。我能夠明顯感受到它們的質量不佳,這讓整個麵食體驗更加令人失望。3. 配料稀少:除了麵條和湯底之外,這碗車仔麵幾乎沒有任何配料。我期待能夠在麵裡找到一些新鮮的蔬菜、肉類或其他配料,以提升整體口感和風味,但可惜的是,這碗車仔麵只有極少量的配料,甚至可以說是毫無存在感。4. 價格不合理:考慮到這碗車仔麵的味道和質量,我認為它的價格過高。我花費了不少金錢,但得到的卻是一碗平庸無奇的麵食,這實在讓我非常失望。總結來說,這碗車仔麵給我留下了極度負面的印象。它缺乏獨特的風味,麵條質量低劣,配料稀少,而且價格不合理。如果你正在尋找一碗美味的車仔麵,我建議你尋找其他選擇,這碗麵實在無法滿足你的味覺期望。

5 Minutes (Dine In)
$100 (Lunch)
2023-11-08 81 views
第一次食,揀咗腩汁米粉!餸揀牛栢葉,魷魚,牛腩!味道幾正,米粉爽,唔會爛。栢葉魷魚都好夠味。牛腩好新鮮,都夠味道,一食入口已感受到。價錢方面3餸49蚊喺都算好低食,仲有可樂送😁😁旺角食個Lunch嚟講都真係平。份量方面,餸係非常足料,有可能係新店關係。如果女仔食的話可能要要求減麵底。環境方面新店係光猛乾淨嘅,所以都坐得舒服。服務方面,兩個姐姐都Nice,見佢哋同啲客都有介紹佢哋嘅招牌麵😂😂原來仲有串燒食,啱啱先聽到😂😂所以總括嚟講性價比高👍🏻👍🏻
2023-11-08
5 Minutes (Dine In)
$50 (Lunch)
2023-11-03 500 views
上星期五晚同朋友🤓去咗旺角食飯,揾到呢間新開既車仔麵叫「相見車仔麵館」!❤️ 🛋️裝修:地方乾淨、好光猛,走港式懷舊路線。 1️⃣🍜招牌相見車仔麵館$99材料份量十足,包括厚身鮑汁花膠、爽滑既雞湯🐟魚肚、腍滑既🐮肥牛片、香辣既🐔雞中翼、帶有咖啡香既🍳流心蛋、處理軟淨既🐷豬腸、吸晒腩汁既腐竹、清甜無榨嘅白蘿蔔。車仔麵配油麵好夾。👍🏻 2️⃣飲品🥤還原水冷泡荔枝紅茶$18 – 淡淡荔枝香,茶味香濃,消暑之選。👍🏻🥛星空寶石撞豆奶$25 – 用蝶豆花做啫喱底,再配上香滑豆奶,造成星空效果,打卡之選。👍🏻 3️⃣QQ雞蛋🍔漢堡包$30/4件熱辣辣既雞蛋仔,配上波波腸仔、生菜、芝士,漢堡造型好得意。👍🏻 4️⃣宇治金時雞蛋仔波波球$28/6粒熱辣辣既雞蛋仔,裡面係滿滿抹茶紅豆餡,口感軟糯。👍🏻 5️⃣☕️🥚冷萃咖啡流心蛋$12/隻咬上去有淡淡咖啡香,蛋黃呈流心狀,好味。👍🏻 6️⃣🍢自選串燒3串$36🐔生雞皮 – 燒到好香脆。👍🏻🐟魚肉燒賣 – 抹上燒汁,燒到香脆內軟。👍🏻🐔雞腿肉 – 燒到肉質好JUICY。👍🏻

🛋️裝修:地方乾淨、好光猛,走港式懷舊路線。

1️⃣🍜招牌相見車仔麵館$99

2️⃣飲品

3️⃣QQ雞蛋🍔漢堡包$30/4件

4️⃣宇治金時雞蛋仔波波球$28/6粒
熱辣辣既雞蛋仔,裡面係滿滿抹茶紅豆餡,口感軟糯。👍🏻

5️⃣☕️🥚冷萃咖啡流心蛋$12/隻
咬上去有淡淡咖啡香,蛋黃呈流心狀,好味。👍🏻

6️⃣🍢自選串燒3串$36
🐔生雞皮 – 燒到好香脆。👍🏻
🐟魚肉燒賣 – 抹上燒汁,燒到香脆內軟。👍🏻
🐔雞腿肉 – 燒到肉質好JUICY。👍🏻

2023-10-27
5 Minutes (Dine In)
$124 (Dinner)
  • 招牌相見車仔麵
  • 星光寶石撞豆奶
  • 冷萃咖啡流心蛋
  • QQ雞蛋滿堡包
  • 宇治金時雞蛋仔波波球
位於旺角的港式車仔麵店,裝修帶懷舊冰室的風味,環境新淨企理。食物主打港式車仔麵,還有特色創意的港式小食,如雞蛋仔、格仔餅、串燒,選擇相當多。自選三餸車仔麵:米線醬汁:麻辣汁餸菜:咖啡流心蛋、墨魚丸、豬紅清湯底加了一撮小辣的麻辣醬,辣度也不少,米線較腍。咖啡流心蛋有驚喜,以咖啡代替滷水汁,餘韻帶有陣陣咖啡香味。豬紅有多粒。墨魚丸彈牙、爽口;選串燒3款優惠:串燒雞腿肉、燒龍蝦丸、燒魚肉燒賣串燒即點即燒,每串都掃上一層甜蜂蜜,灑了一些辣椒粉,燒得油香惹味。飲品:星空藍寶石撞豆奶豆奶濃郁,甜甜的,配上半杯星空藍寶石的啫喱,兩層顏色分明,飲的時候拌勻,一口豆奶一口啫喱。
食物主打港式車仔麵,
自選三餸車仔麵:米線
醬汁:麻辣汁
餸菜:咖啡流心蛋、墨魚丸、豬紅

清湯底加了一撮小辣的麻辣醬,辣度也不少,
米線較腍。
咖啡流心蛋有驚喜,以咖啡代替滷水汁,餘韻帶有陣陣咖啡香味。
豬紅有多粒。墨魚丸彈牙、爽口;
選串燒3款優惠:串燒雞腿肉、燒龍蝦丸、燒魚肉燒賣

飲品:星空藍寶石撞豆奶