2024-10-09
今日同屋企人去左將軍澳chill下,去左呢間bookmark左好耐超可愛嘅Seoulmate Cafe食lunch☺️佢入面嘅裝飾好靚,仲有牆上嘅手繪畫同好多公仔🧸,真係少女心爆發☺️💖而且依家仲做緊午市套餐限時優惠買一送一🥳🤩超級抵!一個lunch set最平先$58,即係平均$29一個飯,真係逆市奇蹟🫣(PS佢優惠做到10月31號咋)*****🍱🐮韓式車仔邊邊拌飯/麵 $68呢個拌飯可以揀拌豬/牛/雞肉🍗、主食都可以揀飯/稻庭烏冬🍙、醬汁就有韓式醬油/蔥油🍼兩種~真係個個都啱食😋🦀🍝炸軟殼蟹明太子忌廉意粉 $118意粉唔止有酥脆嘅炸軟殼蟹,另外仲有大大粒超飽滿嘅魚籽添😍忌廉意粉配忌廉汁好match呀☺️🍓🧇草莓玫瑰麻糬窩芙 配雪糕 $98黎得打卡cafe緊係要叫啲打卡甜品啦😆我見叫左lunch set可以八折叫甜品,就叫左呢個士多啤梨窩芙☺️又有士多啤梨🍓又有雪糕🍧完全抗拒唔到🥰🍯🐥芝麻蜜糖雞翼 $88 / 六隻🍵🥛日本靜岡縣焙茶拿鐵 $46🍼🗻士多啤梨奶昔奶蓋雪山 $48*****
***** 🍱🐮韓式車仔邊邊拌飯/麵 $68
呢個拌飯可以揀拌豬/牛/雞肉🍗、主食都可以揀飯/稻庭烏冬🍙、醬汁就有韓式醬油/蔥油🍼兩種~真係個個都啱食😋 🦀🍝炸軟殼蟹明太子忌廉意粉 $118
意粉唔止有酥脆嘅炸軟殼蟹,另外仲有大大粒超飽滿嘅魚籽添😍忌廉意粉配忌廉汁好match呀☺️ 🍓🧇草莓玫瑰麻糬窩芙 配雪糕 $98
黎得打卡cafe緊係要叫啲打卡甜品啦😆我見叫左lunch set可以八折叫甜品,就叫左呢個士多啤梨窩芙☺️又有士多啤梨🍓又有雪糕🍧完全抗拒唔到🥰 🍯🐥芝麻蜜糖雞翼 $88 / 六隻 🍵🥛日本靜岡縣焙茶拿鐵 $46
🍼🗻士多啤梨奶昔奶蓋雪山 $48
*****