2025-04-05 33 views
同朋友食完lunch經過呢間飲品店滿足下飯後甜品嘅胃😎仲見佢做緊優惠🤩- 奶昔+窩夫三文治 combo 減 $15- 新口味窩夫三文治 原價減$10- 期間限定第2杯奶昔仲有半價 ღ 士多啤梨奶昔士多啤梨新鮮香甜,奶昔香滑搭配 OREO Topping,香甜可口ღ 黑糖珍珠奶茶奶昔面頭有可愛嘅熊貓棉花糖同朱古力脆脆條做裝飾,珍珠煙靭有咬口,而茶底有烏龍、焙茶、伯爵茶、抹茶多種選擇,揀咗焙茶,飲落唔太甜仲好清爽添窩夫即叫即整,外脆內軟,充滿蛋香味揀咗兩款口味🧇ღ 士多啤梨窩夫,香甜嘅新鮮士多啤梨加上吉士醬,香甜清爽ღ 金莎朱古力榛子醬窩夫,層次感豐富,食落邪惡又美味
同朋友食完lunch經過呢間飲品店

滿足下飯後甜品嘅胃😎

仲見佢做緊優惠🤩
- 奶昔+窩夫三文治 combo 減 $15
- 新口味窩夫三文治 原價減$10
- 期間限定第2杯奶昔仲有半價

ღ 士多啤梨奶昔
士多啤梨新鮮香甜,奶昔香滑
搭配 OREO Topping,香甜可口

ღ 黑糖珍珠奶茶奶昔

窩夫即叫即整,外脆內軟,充滿蛋香味
揀咗兩款口味🧇

ღ 士多啤梨窩夫,香甜嘅新鮮士多啤梨加上吉士醬,香甜清爽

ღ 金莎朱古力榛子醬窩夫,層次感豐富,食落邪惡又美味
2025-04-03 32 views
高質開心果奶昔💚 店舖主打奶昔及奶昔冇冰 唔會加水果糖漿 用新鮮水果 100%真材實料🧏🏻‍♀️ 使用新鮮雞蛋🥚及日本麵粉====᪥ 意大利開心果醬奶昔 可以自己揀Toppings 揀咗店員推薦嘅開心果仁+$5~ 奶昔使用意大利入口開心果醬 開心果味香濃᪥ 黑糖珍珠奶茶奶昔 外型好得意嘅milkshake~ 可以自選茶底 我地揀咗伯爵茶 面頭嘅熊貓係蜜瓜味棉花糖🐼 奶昔係台式珍奶嘅味 但味道對我地黎講偏甜😣᪥ 巴馬芝士窩夫三文治幾light嘅waffle! 係parma ham+芝士碎+牛油果醬 輕盈又飽肚 可以當個light meal~᪥ 意大利開心果醬窩夫三文治呢個相當heavy🤣🤣 巨量開心果醬及開心果仁 啖啖都係好邪惡嘅開心果😂😂
====

᪥ 意大利開心果醬奶昔

᪥ 黑糖珍珠奶茶奶昔

᪥ 巴馬芝士窩夫三文治

᪥ 意大利開心果醬窩夫三文治
2025-04-02 61 views
今日經過旺角聽朋友講有間店舖奶昔十分出色好味值得推介試試,而且還有窩夫同其他飲品,窩夫主打新既三文治系列,飲品出左珍珠系列,我們一家大細即興去試試。澳洲牛油果奶昔用上新鮮長形澳洲牛油果,見店員用奶不加冰只加水去整,飲落口唔會有碎冰且啖啖都非常濃郁,口感仍十分順滑,再配上開心果仁勁有咬口。日本抺茶奶昔香濃的抺茶味而且勁豐富的珍珠,還有那個可愛的熊貓頭像棉花糖,賣相已吸睛,味道更超爽,正!金莎朱古力榛子醬窩夫小朋友好鍾意食金莎朱古力,是必揀口味再配榛子醬原來同窩夫十分夾,又唔會太甜,味道岩岩好。士多啤梨窩夫三文治賣相相當吸引,窩夫酥脆夾住新鮮士多啤梨粒,每啖都清新口味,且甜而不膩再加少許鮮奶油提升口感。

澳洲牛油果奶昔
日本抺茶奶昔
金莎朱古力榛子醬窩夫
士多啤梨窩夫三文治
召喚Milkshake控✨✨ 旺角開左越嚟越多手搖飲品店🥤係豉油街開左間美式奶昔窩夫小店🥰小店嘅奶昔同窩夫嘅款式 充滿特色同埋主打新鮮嘅水果同天然嘅材料去製作樣樣味都好想試🤤個奶昔杯蓋仲係貓貓造型好qq🥰奶昔🥤英式伯爵茶奶昔 🐼🐼可愛嘅熊貓棉花糖同朱古力威化完全係打卡嘅造型📸📸 用上濃郁英式伯爵茶 茶香好香濃用嚟打成奶昔 無加冰 味道好濃郁🤤飲得出唔會好似溝左水咁 爆谷岩鹽焦糖奶昔一杯又飲得又食得嘅飲品🥤 好滿足面頭有滿滿嘅爆谷 好香焦糖味 整杯奶昔都好濃郁嘅岩鹽焦糖味道窩夫🧇即叫即整 外脆內軟🥰 充滿蛋香味係用上日本麵粉同新鮮雞蛋🥚意大利開心果窩夫🧇作為開心果控 見到呢個窩夫真係必嗌好香濃嘅開心果醬🥰 同埋滿滿嘅開心果碎開心果漿係意大利入口整個窩夫 食落多重口感 好足料淡淡都充滿開心果味道🥰.士多啤梨窩夫🧇呢個士多啤梨窩夫都係重點之一😍窩夫夾住自家製嘅吉士醬 再夾滿日本嘅士多啤梨士多啤梨食落好新鮮 酸酸甜甜咁樣好開胃🥰
召喚Milkshake控✨✨

呢個士多啤梨窩夫都係重點之一😍
窩夫夾住自家製嘅吉士醬 再夾滿日本嘅士多啤梨
士多啤梨食落好新鮮 酸酸甜甜咁樣好開胃🥰
2025-03-28 57 views
《幼滑濃厚奶昔店😝》———————————————-#ShakeIt 💛 -成日飲開珍珠奶茶都有啲悶,喺旺角西洋菜南街附近見到呢間勁有特色嘅小店,難得遇到高質嘅奶昔店😍-💚 意大利開心果醬奶昔奶昔一定係必飲,最近仲做緊限時優惠第二杯半價,非常抵飲🤩 嗌咗杯呢期最紅嘅開心果系列,開心果醬味道濃郁,上面佈滿開心果碎,奶昔質地幼滑濃厚,唔會好似溝咗水咁🤩-🧋 台灣焙茶珍珠奶昔另外嗌咗杯台灣焙茶底嘅奶昔,除咗奶香之外,仲透出淡淡焙茶味,意外地好夾🍂 而將珍珠溝埋奶昔都比較少見,特別有咬口~上面仲有個可愛嘅熊貓棉花糖同Kitkat朱古力條,層次豐富!-🧇 焦糖爆谷窩夫、金莎朱古力榛子窩夫窩夫蛋漿用上新鮮雞蛋,混合優質既日本麵粉同鮮奶,中間夾住爆曬餡,尤其推薦焦糖爆谷,自家製略帶焦香超級好食🍿-🍌 抵deal 指數:7/10
《幼滑濃厚奶昔店😝》
———————————————-
#ShakeIt 💛
💚 意大利開心果醬奶昔
🧋 台灣焙茶珍珠奶昔
🧇 焦糖爆谷窩夫、金莎朱古力榛子窩夫
🍌 抵deal 指數:7/10
2025-03-16
Tea
係太子附近行街見到大大個紅色招牌 畀佢吸引咗 原來係我最愛嘅奶昔同窩夫呀餐牌好多特別款式全部都好吸引 選擇困難症嘅我真係想全部食曬佢最後揀咗杯中西合璧嘅✅中國烏龍茶奶昔 $50意想不到的驚喜😍😍烏龍茶 味道香濃又帶點清新估唔到配奶昔係咁夾沙冰質感 每一啖都涼入心 爽呀加左我最愛嘅黑糖珍珠 口感煙煙韌韌 口感升級 最吸精係奶昔上加咗隻超級可愛嘅 #熊貓棉花糖打卡一流✅爆谷鹽焦糖奶昔 $40 免費加左 oreo 多了一重朱古力香味 口感提升飲左一啖後 好想再飲第二啖好香焦糖爆谷味 但又唔會太甜上面加左滿滿嘅焦糖爆谷有得飲 有得食 好滿足✅意大利開心果醬窩夫 $60即叫即做 外脆內軟香濃開心果醬 配以滿滿開心果碎粒完美結合 多重口感 啖啖都充滿開心果味道太爽啦✅金莎朱古力榛子醬窩夫 $50金莎朱古力控嘅我必點香濃朱古力醬 甜而不膩每啖都能食到滿滿金莎朱古力榛子用料豐富 值得一讚🥳3月推廣優惠👉奶昔+窩夫三文治 combo 減 $15 👉新口味窩夫三文治 原價減$10 👉買一送一 指定奶昔味 / 期間限定第2杯奶昔半價
係太子附近行街

👉新口味窩夫三文治 原價減$10
👉買一送一 指定奶昔味 / 期間限定第2杯奶昔半價

• 爆谷岩鹽焦糖奶昔
2025-03-19 116 views
行過旺角見到有間飲品店大大張Poster寫著第二杯奶昔半價,我和朋友二話不說衝入去睇,我就毫無懸念,便揀了英式伯爵茶奶昔配大粒珍珠,而我朋友係豆腐狂熱份子,所以比我更快揀了港式豆腐奶昔配奇亞籽。好在兩杯奶昔濃滑得嚟夠哂冰涼,入口即融既感覺🧋接著到揀小食既時候,餐牌上既款式雖然多到眼花繚亂🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇我唯有忠於自己既直覺,就係任何凡有開心果味可揀既,一律選擇開心果,所以就揀了意大利開心果醬窩夫。而我朋友則揀了金莎朱古力榛子醬窩夫,兩份都係非常香脆,我倆都食到急不及待食埋啲皮碎🤣下次經過一定要再食多次呢😋奶昔+窩夫三文治 combo 減 $15 新口味窩夫三文治 原價減$10 買一送一 指定奶昔味 / 期間限定第2杯奶昔半價 (請向店家查詢)

而我朋友則揀了金莎朱古力榛子醬窩夫,
兩份都係非常香脆,我倆都食到急不及待食埋啲皮碎🤣
下次經過一定要再食多次呢😋

奶昔+窩夫三文治 combo 減 $15
新口味窩夫三文治 原價減$10
Other
  • 港式豆腐奶昔
2025-03-19 104 views
👧🏻😋👅🍽✨有Combo優惠係時候去食🥰-🍬 Milkshake同waffle無論tea time定飯後都好岩食, 而家做緊優惠combo減$15, 而單點waffle都有得減$10🍬 Milkshake新增左分大小杯分更切合唔同胃口客人, 亦推出多款新口味, 所有產品用鮮果即叫即做好新鮮, 而家窩夫仲變左三文治包裝, 邊行邊食更方便🥤 奶昔🥑 澳洲牛油果: 用門口架上長形澳洲牛油果, 用奶唔加冰加水, 飲落唔會有碎冰, 啖啖都好濃郁, 加左開心果仁勁脆好新鮮☕️ 英式伯爵茶: default有黑糖珍珠, 熊貓棉花糖同朱古力威化, 初初以為落錯單, toppings較甜但都唔遮蓋伯爵茶甘香🧇 窩夫🥝 紐西蘭奇異果蜂蜜: 睇住店員塗上吉士醬勁邪惡, 金奇異果同蜂蜜既甜味同吉士甜味好夾唔違和, 窩夫外脆內軟好香蛋味🎃 蜂蜜南瓜: 勁出色! 用蜜糖吊出南瓜清甜, 南瓜蓉勁綿滑, 加少少亞麻籽簡簡單單已好好食
👧🏻😋👅🍽✨
有Combo優惠係時候去食🥰

🥤 奶昔

🧇 窩夫
TakeAway
𖤐ˊ˗在聰嫂私房甜品旁邊,紅色的門面,綠色的地台,前台空間夠大,擺滿了牛油果,後方是開放式廚房,可全程觀望到製作過程,主打外賣奶昔和窩夫,有第二杯半價優惠,包裝很穩妥。。゚・𖥸──────-ˋˏ 𝓜𝓮𝓷𝓾 ˎˊ-──────𖥸 。゚・✎ ̼草莓🍓窩夫🧇三文治 $45即點即製,熱辣辣新鮮出爐,窩夫兩邊都厚上吉士醬,再鋪上碎粒的士多啤梨,窩夫口感鬆軟,吉士醬綿滑不太甜,突出到士多啤梨的酸甜味,正👍🏼✎ ̼開心果窩夫🧇三文治 $60差不多一樣的做法,只是外層淋上意大利開心果醬,再灑上開心果碎粒,值得一讚是果醬超濃郁稠身,所以會有點膩,如果兩個人分享會更好。✎ ̼牛油果奶昔 $55很足料,能吃到牛油果果肉,味道不會過甜,十分清新,有飽肚感。✎ ̼日本抹茶🍵奶昔 $55本來想試咖啡加珍珠,可惜賣完,想不到抹茶的配搭也不錯,有KitKat朱古力和熊貓棉花糖作裝飾,好趣緻😍,茶味濃厚而不甘苦,少許甜,並附送一包焦糖爆谷🍿
𖤐ˊ˗在聰嫂私房甜品旁邊,紅色的門面,
綠色的地台,
前台空間夠大,
擺滿了牛油果,
後方是開放式廚房,可全程觀望到製作過程,
主打外賣奶昔和窩夫
有第二杯半價優惠,包裝很穩妥。
✎ ̼草莓🍓窩夫🧇三文治 $45

即點即製,熱辣辣新鮮出爐,
窩夫兩邊都厚上吉士醬,
草莓🍓窩夫🧇三文治
再鋪上碎粒的士多啤梨,
窩夫口感鬆軟,吉士醬綿滑不太甜,
突出到士多啤梨的酸甜味,正👍🏼
✎ ̼開心果窩夫🧇三文治 $60
差不多一樣的做法,只是外層淋上意大利開心果醬,
開心果窩夫🧇三文治
再灑上開心果碎粒,值得一讚是果醬超濃郁稠身,
所以會有點膩,如果兩個人分享會更好。
牛油果奶昔
✎ ̼牛油果奶昔 $55
很足料,能吃到牛油果果肉,
味道不會過甜,十分清新,有飽肚感。
✎ ̼日本抹茶🍵奶昔 $55
本來想試咖啡加珍珠,可惜賣完,
日本抹茶🍵奶昔
好趣緻😍,茶味濃厚而不甘苦,少許甜,
並附送一包焦糖爆谷🍿
2025-03-07
Waiting Time
8 Minutes (Dine In)
$100 (Lunch)
牛油果奶昔
2025-03-14 74 views
今日同朋友經過見到好多人排隊,發現而家做緊優惠: 🟢 奶昔+窩夫三文治 combo - $15 🟡 新口味窩夫三文治 原價 - $10 🟣 買一送一 指定奶昔味 / 期間限定第2杯奶昔半價 我哋都買嚟試下!- 黑糖珍珠伯爵奶茶奶昔有4款茶底可以揀:抹茶、烏龍茶、伯爵茶、焙茶。 仲有 topping 可以選擇:亞麻籽 / 奇亞籽 / 桃膠 / 珍珠 / 蜂蜜(+$5)。老闆話呢款係美式奶昔,無加冰,係直接用雪糕打,所以口感咁細膩順滑,真係一個驚喜!伯爵茶唔會好甜,再加埋可愛嘅熊貓棉花糖同朱古力棒,真係可愛度爆燈,打卡必備!🤭🤭🤭- 士多啤梨奶昔 + Oreo 碎鮮果系列真係好清新,一定唔會揀錯!😆- 金莎朱古力榛子醬窩夫三文治呢款新品窩夫三文治食起上嚟方便好多,仲可以放心唔會食到好狼狽!用新鮮雞蛋製作,而且即叫即做,等左一陣就食到熱辣辣嘅窩夫!🤩 外脆內軟,夾住香濃金莎榛子醬同榛子碎,真係超級邪惡,好好食!👿🤭🤭🤭- 士多啤梨窩夫三文治內餡滿滿嘅士多啤係來自日本,味道清新,仲加埋吉士醬,真係好好味。相比起金莎朱古力,士多啤梨窩夫三文治冇咁漏,可以完整咁食晒!🤭
今日同朋友經過見到好多人排隊,發現而家做緊優惠:
🟢 奶昔+窩夫三文治 combo - $15
🟡 新口味窩夫三文治 原價 - $10
🟣 買一送一 指定奶昔味 / 期間限定第2杯奶昔半價

我哋都買嚟試下!

- 黑糖珍珠伯爵奶茶奶昔
有4款茶底可以揀:抹茶、烏龍茶、伯爵茶、焙茶。

- 士多啤梨奶昔 + Oreo 碎
鮮果系列真係好清新,一定唔會揀錯!😆

- 金莎朱古力榛子醬窩夫三文治

- 士多啤梨窩夫三文治

2025-03-13 68 views
下午茶時間到⋯想要健康又美味的食品SHAKE!T主打奶昔和窩夫各種款式口味多到你唔信依家仲第二杯奶昔半價‼️❣️意大利開心果醬奶昔作為開心果迷的我梗係要試下~Topping我揀咗烤果仁碎,奶昔用新鮮牛奶製作絕對冇加冰🧊飲落去竟然有少少冰沙的感覺🫣好多果仁碎唔會太甜,開心果味濃郁,值得一試❣️英式伯爵茶珍珠奶昔最近推出了4款黑糖珍珠奶昔,有伯爵茶、抹茶、焙茶等,急不及待買杯伯爵茶奶昔,茶味濃郁,口感柔滑,黑糖珍珠軟糯!呢款打卡一流😍上面有一隻超可愛的熊貓棉花糖和Kitkat朱古力~❣️澳洲牛油果窩夫窩夫即叫即做,蛋香味十足,店家選用新鮮牛油果打成蓉,再舖上一層厚厚的吉士上,添上少許奇亞籽,未食已經流晒口水~咬落窩夫口感厚實綿密,真系滿足❣️爆谷鹽焦糖窩夫爆谷就經常食,爆谷窩夫第一次😆又鹹又甜的風味好特別,粒粒爆谷好香脆同鬆軟的窩夫估唔到甘夾,啖啖都好有驚喜
下午茶時間到⋯

❣️英式伯爵茶珍珠奶昔

❣️澳洲牛油果窩夫

❣️爆谷鹽焦糖窩夫
2025-03-12
$80 (Tea)
  • 澳洲牛油果奶昔
  • 意大利開心果醬窩夫
做全職媽媽真係日日都忙到癲🤪但係都要抽時間獎勵吓自己吓嘛🤭今日襯妍豬瞓咗晏教,我終於可以偷得浮生半日閒,去咗旺角呢間SHAKE!T我叫咗爆谷鹽焦糖奶昔配焦糖Topping🍿🍦哇個奶昔好濃郁,爆谷味好突出,鹹鹹甜甜,口感豐富!上面仲有好多焦糖醬,甜到入心❤️真係好好飲跟住仲叫咗英式伯爵珍珠奶茶奶昔🧋呢杯真係好有驚喜,個伯爵茶味好香濃,珍珠煙韌有嚼勁,飲落去好順滑,回味無窮🥰之後我忍唔住叫埋兩個窩夫三文治!首先係意大利開心果醬窩夫三文治🧇💚個窩夫鬆軟香脆,開心果醬夠濃郁,唔會太甜,簡直係完美配搭仲有金莎朱古力榛子醬窩夫三文治🍫🌰呢個簡直係朱古力控嘅天堂🥹金莎朱古力榛子醬好香濃,朱古力味勁突出,榛子碎增添口感,配埋鬆軟嘅窩夫,簡直係絕配!食完真係滿足到不得了🤤佢哋3月仲有好多優惠🥳下次約埋朋友一齊去飲1️⃣ 奶昔+窩夫三文治 -$152️⃣ 窩夫三文治 -$103️⃣ 期間限定第2杯奶昔半價總之,呢間SHAKE!T真係好正❤️環境靚,嘢飲同甜品都好味,價錢都合理!下次一定會再嚟試吓其他口味🤤🤤🤤妍豬下次訓教,我又可以再黎啦😆

我叫咗爆谷鹽焦糖奶昔配焦糖Topping🍿🍦

Tea
  • 爆谷岩鹽焦糖奶昔
  • 珍珠奶茶奶昔
2025-03-07 79 views
旺角豉油街有好多人氣小店,呢間都唔可以睇少🙌🏻!全部Milk shake都係逐層咁落料再Blend勻,所以口感同味道都特別Rich👍🏻。窩夫又整得好靚,好啱打卡呀📸!💚 意大利開心果醬窩夫一路睇住店員整覺得好用心,工序好多。夾心用咗吉士醬做Base再上開心果碎,兩邊再落開心果醬再加碎碎,真係無死角嘅開心果產品👍🏻。每啖都好濃郁,係有少少覺得啲醬會漿口🤏🏻,要飲啲嘢中和吓。🍓 士多啤梨窩夫見到係拆日本士多啤梨出嚟用,果然清甜好多。雖然呢款冇咁多層次,但要讚吓啲吉士醬係微甜,唔會好漏,撞埋士多啤梨清清哋咁,真係好好味✨😍!呢個抵食!💚 意大利開心果醬奶昔開心果飲品試過好幾間,呢間係唔會比牛乳味蓋過晒👍🏻,仲有整開心果醬掛杯,味道夠濃、好smooth。同埋飲落其實都唔係好凍,少少溶溶哋仲好飲😋👍🏻 !不過價錢就貴啲。🐼 台灣培茶珍珠奶昔Milkshake搭珍珠呢個配搭未見過,都Okay喎👌🏻!咁Cute嘅熊貓造型係有幾個茶底揀,有烏龍、培茶同抹茶。培茶嘅茶味會有種煎香味,會濃少少,我諗配抹茶會Creamy啲。
旺角豉油街有好多人氣小店,呢間都唔可以睇少🙌🏻!

💚 意大利開心果醬窩夫

🍓 士多啤梨窩夫

💚 意大利開心果醬奶昔

🐼 台灣培茶珍珠奶昔
2025-03-07 64 views
SHAKE!T(香港) 地址: 香港旺角豉油街25-31號地下4A號舖電話: +852 做完運動有quota 去大吃大喝是常識吧,平時都唔太敢食甜,因為真係好肥!shake 是milk shake ,將人氣珍珠奶奶變成milk shake ,英式伯爵茶earl grey 是我最愛,低糖無額外加糖,健康一大杯$500ml , pearl 是另外$5 !做運動完就是要獎勵自己另外是popcorn caramel 佢是焦糖中帶岩鹽味!滿滿一大杯啜啜旁邊有一小包popcorn 另外點多個waffle ,都是以甜或生果主打,要了健康的牛油果,補下健康的油脂先,waffle微脆拿上手即食另一個是strawberry 用上了日本strawberry 極之鮮甜多汁!大愛呀,件上手熱呼呼集點卡buy 6 get 1 free
SHAKE!T(香港)

地址: 香港旺角豉油街25-31號地下4A號舖
電話: +852

旁邊有一小包popcorn

集點卡buy 6 get 1 free
喺旺角不只有台式手搖茶店有好多人幫襯,呢間外賣窩夫店都好多人幫襯喎!喺多人到下午啲食材賣晒,要短暫關門準備切多一些新鮮食材。重開店不久巳經塞滿食客啦😮 原來依家做更好多優惠 — 有窩夫買二送一啦或煮奶昔第二杯半價啦!咁我哋都買嚟試吓好唔好味先😂🍓🧇 士多啤梨窩夫 (HK$45)· 即叫即製,睇住店員整,將熱辣辣的窩夫切開一半,將又厚又大pat吉士醬塗靚靚在窩夫上,然後鋪上剛切碎粒的新鮮士多啤梨,冚蓋包好入盒· 味道方面,窩夫外脆內鬆軟,吉士醬好味,不太甜,讓出空間令我品嘗到士多啤梨的酸甜味,正👍🏼💚🧇 意大利開心果醬窩夫 (HK$60)· 除咗塗咗一大pat吉士醬之外,店員仲淋上意大利開心果醬,然後灑上開心果碎粒,整塊都係才用另一塊窩夫冚蓋· 開心果味好濃好突出,有滑滑的口感又有碎果仁嘅脆感,好好味呀😋🥑🥛 澳洲牛油果奶昔加奇亞籽 (HK$55)· 呢度啲奶昔係固定甜度和冰度噠!· 加入牛奶和剛熟的牛油果肉,然後攪下攪下就攪勻晒,店員加些牛油果肉粒和奇亞籽就完成,飲得!· 口感奶滑,牛油果味濃郁之餘,仲好鮮甜𠻹!🧋台灣焙茶奶昔加珍珠 (HK$50)· 茶味奶昔好少見,

🍓🧇 士多啤梨窩夫 (HK$45)

士多啤梨窩夫

💚🧇 意大利開心果醬窩夫 (HK$60)

意大利開心果醬窩夫

🥑🥛 澳洲牛油果奶昔加奇亞籽 (HK$55)
· 呢度啲奶昔係固定甜度和冰度噠!
· 口感奶滑,牛油果味濃郁之餘,仲好鮮甜𠻹!

澳洲牛油果奶昔加奇亞籽

🧋台灣焙茶奶昔加珍珠 (HK$50)
· 茶味奶昔好少見,杯上仲有一支KitKat朱古力和趣緻熊貓棉花糖,好可愛😍
· 入口真的是香濃焙茶,每一啖都啜到煙韌的珍珠,好足料呀!
· 味道就對我來說是偏甜一啲,希望之後可以個人化甜度啦~

台灣焙茶奶昔加珍珠

📌提提你:等點餐或等嘢食/飲期間,如果肚餓,可以攞放喺店右邊的紅色一包包東西,是店的小小心意,請食焦糖爆谷🍿

2025-03-01
士多啤梨窩夫