2024-11-07
食物一般,價錢偏貴,份量極少,服務麻麻,性價比低!茶錢收$8,但剩係得熱水同綠茶揀,想要杯普洱都冇,收得人茶錢,俾人揀杯茶飲,都好正常啫,杯茶淡而無味,同水冇乜分別,問佢哋可唔可唔以濃啲,職員話公司規定個配方,只能夠係咁嘅味道;大佬呀,茶餐廳凍檸茶都可以少甜啦,收得人茶錢,想要杯濃啲嘅茶都話唔得?好我忍!當飲水,不過下次冇幫襯!最奇怪嘅係自助點餐,落單之前要接受所有嘅條款及細則,按接受及確認先至可以落單,去過咁多間餐廳,都係第一次,條文長過水蛇春,食餐飯啫,使唔使簽合約啊?最後問經理係咪一定要接受條款先至可以落單,佢話係,不過佢可以幫手落單,咁要個自助點餐嚟做乜呢?差同冇朋友!如果職員講嘅都係事實,大家樂集團真係要檢討吓,不切實際嘅規矩,冇顧及顧客感受嘅程序,直程係難為了員工,又懲罰咗啲顧客!