2009-06-29
因為o係九龍灣返工關係, 下午食LUNCH都有去幫襯, 午餐牌有好多選擇, 味道算唔錯, 有會員卡仲有九折, 等於免加一, $40至50左右一個人, 唔算貴!早兩日又去食LUNCH同餐廳馬經理都算幾熟, 去介紹我餐廳有新菜出, 叫我晚市再黎食, 話和牛抵食, 又話有新韓國料理出, 我心諗日本餐廳SELL韓國菜咁騎呢? 但佢講到繪形繪聲, 又因為早前父親節未有同屋企人食飯於是決定昨晚同屋企人食餐飯補數當晚七點零鐘去到,馬經理見到即刻黎招呼我, 跟住介紹我食和牛刺身, 韓國水餃鮮蝦鍋, 同韓國刺身拼盆 和牛刺身鹿兒島產, $68 五塊 真係好平! 另外呢韓國料理都好有特色, 特別係韓國刺身用生菜加辣醬包住呢魚剌身食, 好特別! 最後叫左個韓國甜品刨冰, 個甜品有好多生果又有雪糕, 我細表妹勁鐘意! 總括來說食物算唔錯, 服務方面坐滿客時段要叫兩三次先有回應, 但唔算等太耐!