2019-08-14
銅鑼灣📍比較高尚的一間 #川菜 🌶 地點方便! 由餐牌到裝修裝潢都走比較高尚的路線!如看到店內亦放了很多不同級數的酒🍷 除了小菜之外還有火鍋的選擇👍🏻~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*🌟酸辣土豆絲🥔 覺得好脆口! 即係每條都 ‘卡卡聲’😆 好喜愛呢個酸辣嘅味道,唔識點形容但係係我食過最好食嘅🈵~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*🌟家常炒萵筍🍀 同個土豆絲有異曲同工之妙! 非常爽脆!最緊要唔油膩!🉐~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*🌟酸菜石斑魚🐟 我認為呢個 #酸菜魚 是必點的💯 雖然價錢有點偏高 (半份$308 /一份$528) 辣度可以選擇。每一塊石斑魚都非常肉厚而爽滑!尤其是鍾意食魚皮嘅人,一定會讚不絕口! 每一間嘅酸菜魚都唔同味道,這一家沒有偏酸但就非常香口! 送飯非常好吃!🍚~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*🌟overall scores: 9/10~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
🌟overall scores: 9/10