2018-08-19 211 views
Sat 同友人去尖沙咀行街搵食。決定試下lee間好評的fusion泰國.So thai so good 店內裝修環境舒服.sat sun晚上繁忙時段要求1.5 hours用善(但最後冇太爆場所以冇趕走我地)同行3人.行街行到好肚餓叫左4樣野同2個甜品芒果軟殻蟹米子卷$85 皮太過厚.芒果酸+很少軟殻蟹.肉碎炒四季豆$60夠香口.四季豆又炒至翠囗(不錯)脆豬手香辣肉碎炒飯$95Lee個炒飯邊間泰菜叫襯都冇得輸la.(good )豬手硬左少少不過整體都好食冬陰公海鮮意粉$105最fusion之一的一個菜式.味道好夾。料又足好味甜品時間:泰國傳統芒果糯米飯$50......名過於實wo...飯有D不夠熟.亦不夠傳統的泰國芒果糯米飯好食香蕉蕉糖pancake伴軟雪糕$55很夾好一個甜點.雪糕幾香.pancake不錯3個人平均消費$165 each價錢合理菜式選擇多花式又夠特別餐廳環境裝修好多影相位整體不錯.

同行3人.行街行到好肚餓叫左4樣野同2個甜品
芒果軟殻蟹米子卷
芒果軟殻蟹米子卷$85
皮太過厚.芒果酸+很少軟殻蟹.
肉碎炒四季豆

肉碎炒四季豆$60
夠香口.四季豆又炒至翠囗(不錯)
脆豬手配香辣肉碎炒飯

脆豬手香辣肉碎炒飯$95
冬陰公海鮮意粉

冬陰公海鮮意粉$105
最fusion之一的一個菜式.味道好夾。料又足好味

甜品時間:泰國傳統芒果糯米飯$50

香蕉蕉糖pancake伴軟雪糕
  • 冬蔭海鮮意大利麵
  • 脆皮豬手配香葉辣椒炒飯
2018-08-17 3076 views
大商場既泰式料理餐廳,感覺上會好貴,最後都被吸引過去!泰式奶茶x榴櫣果肉雪條真係好吸引,有我最愛既食物合併!雪條有好多榴櫣肉,一d都唔冰,好香,係真果肉。奶茶茶味十足,係「泰國味」吖!泰式燒牛肉沙律$80每一塊沙律菜都有好多泰式汁,好開胃,牛肉份量完全被低估,因為喺曬裏面。味道偏辣, 唔錯!菠蘿炒飯伴燒雞$95有半隻燒雞,碟細細,原來好有深度,食極都食唔完,份量超多。燒雞好入味,飯多料,$95 好抵食!羊扒配糯米飯和泰式辣汁$165有三支羊扒,羊味十足,少少血水,燒得啱啱好。配上少少糯米飯,感覺上有d「西泰」混合的味道,配合起來一d都唔造作。辣汁唔會好辣,味道不太特出。泰式傳統芒果糯米飯$50超甜既芒果,大量既糯米飯,椰汁好好味,好傳統既泰國味道。$50 好抵食!香芒拿破崙$60呢個價錢食到拿破崙真係好少有。拿破崙超級脆,中間嘅芒果忌廉重要非常好食,芒果味重,份量好大。Open kitchen 其實真係「妹仔大過主人婆」,甜品平、靚、正,對比下主食失色左少少,不過性價比好高!
大商場既泰式料理餐廳,感覺上會好貴,最後都被吸引過去!

泰式奶茶x榴櫣果肉雪條

真係好吸引,有我最愛既食物合併!

泰式燒牛肉沙律$80

菠蘿炒飯伴燒雞$95

羊扒配糯米飯和泰式辣汁$165

泰式傳統芒果糯米飯$50

香芒拿破崙$60

Open kitchen

2018-08-14 174 views
印象中就係覺得呢間舖頭嘅服務態度好好唔會燥唔係炆好樂意滿足客人嘅需要👍🏼而且都好落力sell佢地嘅野食😂環境方面就好多座位燈光效果同裝潢都幾華麗不過就嫌有啲嘈雜同埋一入座就見到有隻烏鷹飛來飛去🤢到野食方面因為好想食金邊粉但見menu得兩款咁我唔食得辣嘅就問職員有冇唔辣佢話可以走辣然後我食食下就覺現仲係辣嘅☹️辣到條脷好痛要飲凍野中和翻比左朋友食都係同樣狀態或者已經走左辣但係入面啲餸好勁另外飲品同蛋糕🍰嘅質素都係中上嘅👍🏼食得好滿足飲品夠凍又有驚喜一黎到就不斷食啲cream不斷飲沙冰唔停口最尾嘅蛋糕有少少甜同肥不過偶爾食一次都算係咁價錢合理👍🏼整體黎講最滿意係服務態度🙆🏻‍♀️
印象中就係覺得呢間舖頭嘅服務態度好好
Type of Meal
Dinner
  • 芒果奶茶沙冰
2018-08-08 243 views
so thai so good係尖沙咀黎講係間我好鐘意去既餐廳, 只但係幾個月無去menu又轉左,今次試下d未食過既野軟殼蟹芒果米紙卷包得夠實淨,食落配料充足,啖啖均勻,收貨.新野黎講呢個三文魚他他最得我心! 事先聲明,偏辣,辣勁係好足的,怕辣千其唔好點黎食.但因為就係鐘意佢調味夠濃夠重手 - 夠酸夠辣夠香料, 變相非常之惹味,朋友唔太食到辣結果我一人食接近半碟,勁滿足!而另一個清淡d既輕食係cream cheese salmon. 佢cream cheese幾特別,帶點椰香,變相中和左cream cheese同salmon既濟膩感覺,呢個配搭我幾鐘意.整體上我幾滿意新menu上既野食,可以下次正餐時候食少一兩樣main試佢多幾款新既小食.

軟殼蟹芒果米紙卷包得夠實淨,食落配料充足,啖啖均勻,收貨.

Other Info. : 走果陣見到有人係度拎住成Lite咁大杯既奶茶,應該係新出既item? 因為我唔飲甜野無睇到個drink menu
就是為了這個超巨型期間限定泰式奶茶沙冰,幾個朋友決定黎呢度食飯。泰式奶茶x果肉雪條$58天氣熱,一坐低先點了這個沙冰開心Share,每杯沙冰可以揀一款果肉雪條(可選榴槤,椰子或芒果口味),我揀左椰子味,間中食到清甜的果肉,正!奶茶茶底是採用泰國人氣品牌茶沖泡,茶香比想像中濃郁,冰粒打得夠細碎,喝著透心涼,而甜度是來自上層的奶油及煉奶,沒有想像中的死甜,不喜甜的姐都覺得不錯喝。軟殼蟹芒果米紙卷$85米紙卷大大件,包著香脆的軟殼蟹,鮮甜多汁的芒果,菜絲等配料,加埋酸甜的醬汁,就是很適合夏天的前菜!炸粟米南瓜餅配芫茜蛋黃醬 $65一客有三件,外面炸得脆身通透,南瓜水份多所以食落不會太乾,保留到點點的Juice感,配上的淡淡的芫茜蛋黃醬更添風味。燒菠蘿青瓜蕃茄沙律$65燒過的菠蘿把甜味都迫出來,好清甜多汁,沙律唔需要其仔醬汁都好好味!冬蔭功海鮮意粉$105酸辣冬陰公一直都係泰菜的代表,令人辣得汗流浹背,這裡的「冬陰公海鮮意粉」調味卻恰到好處,保留少量香辣感(連我這些不甚吃辣的都可以handle到),原隻大蝦同意粉都處理得唔錯,醬汁濃稠足以沾上每條意粉,整體我覺得Fusion 得唔錯!香蕉蕉糖班

炸粟米南瓜餅配芫茜蛋黃醬 $65
炸粟米南瓜餅配芫茜蛋黃醬 $65

香蕉蕉糖班戟軟雪糕$55
香蕉班戟質感比較實身,自家製的忌廉質感輕盈,一軟一硬互相搭配下還算不錯。雪糕好像是自家製的,奶味重而且溶化得比較快,不喜膩的姐覺得一般而已。
香蕉蕉糖班戟軟雪糕$55
$150 (Lunch)
冬蔭功海鮮意粉$105
大泰式奶茶冰沙 ($58)評分:7.5/10.話時話明明見到佢寫要 $58,但堂食唔知點解平咗俾我收 $52其實我見大同細份量差咁遠但又只係掙$10嗌咗大,結果當然係飲得慢吞吞飲極都唔會飲得晒。但飲完包你暑氣即刻清晒~同埋好奇怪唔肯定係咪佢地啲冰唔太乾淨,飲完冇耐即刻就瀉。😅 其實如果想清吓腸胃不妨去試下呢杯神之特飲 😂 唔晒驚冇肚痛過但講番杯嘢嘅味道係幾有驚喜嘅(!!!) 😍 唔系求其沖杯正常奶茶沙冰 hea 你,有泰式奶茶個陣炭香味 (但一啲都唔怪,而且甜度好得宜👍 覺得佢唔係係度喪落糖水係真係有研究過材料比例嘅配方) 飲到底都唔會變淡。呢杯嘢呢個價錢有埋條雪糕俾你揀又真係幾有心嘅~😀 仲特登有三款夏日水果味嘅雪條俾客人選擇都幾多元化。椰子/榴槤/芒果梗有樣啱你口味 😙 不過就沖咗好耐 (??) 唔知點解落單之後等成差唔多4個字杯嘢先黎到。
大泰式奶茶冰沙 ($58)
評分:7.5/10.

2018-08-01 159 views
熱到人都溶,凍飲是必備的。遇上期間限定特飲,還有優惠價,怎能不試?泰式奶茶沙冰×芒果果肉雪條 ($48/1000ml, 原價$58/1000ml)超級巨杯,足足一公升,抵到爆!冰涼透心,消暑極品無誤。奶茶沙冰底算特別,橘紅色澤吸引,不過偏甜。雪條用當造水果手作,原條倒插。果香自然,生果控表示喜歡。芒果這款,比較冰感。個人推介榴槤那款,更creamy好味呢~期間限定至9月尾,要密謀encore……
熱到人都溶,凍飲是必備的。
遇上期間限定特飲,還有優惠價,怎能不試?

泰式奶茶沙冰×芒果果肉雪條
超級巨杯,足足一公升,抵到爆!冰涼透心,消暑極品無誤。
奶茶沙冰底算特別,橘紅色澤吸引,不過偏甜。
泰式奶茶沙冰×芒果果肉雪條
雪條用當造水果手作,原條倒插。果香自然,生果控表示喜歡。
泰式奶茶沙冰×芒果果肉雪條
期間限定至9月尾,要密謀encore……

2018-07-21
TakeAway
$48 (Tea)
  • 泰式奶茶沙冰×榴槤果肉雪條
每到夏天, 很多大型品牌都推出榴槤味甜品。 某日經過美麗華商場, 見有間泰國新派菜 So Thai so good, 個名幾容易記。 門口做緊宣傳。 大熱天時真係好鬼吸引。我們兩大一小, order了 一個590ml同 1000ml 試了兩款新推出口味。泰式奶茶沙冰 x 榴槤果肉雪條 1000ml $48 ( 推廣期間免費upgrade, 原價$58)喺飲品吧直接見到泰式紅茶茶葉味奶茶打成沙冰。 賣相討好,成一公升嘅沙冰, 非常有睇頭! 沙冰綿滑冰凍, 透心涼又消暑! 榴槤果肉雪條自家製, 啖啖榴槤果肉 又香甜又濃郁!沙冰面更鋪上邪惡忌廉和煉奶, 以免沙冰唔夠甜味。細看之下沙冰中還有少量芒果肉粒和榴槤肉粒, 超正呀!泰式奶茶沙冰 x 椰子果肉雪條 ($48)另一杯我們選了椰子味果肉雪條, 取而代之 會有椰子肉條, 比起榴槤味, 椰子味道冇咁突出較為清淡, 唯一甜味來自奶茶沙冰。 即使590ml份量也非常龐大, 最啱同朋友分享。 非常推介榴槤味果肉雪條, 濃郁嘅榴槤味同奶茶沙冰配搭唔錯。留意如果堂食需要加10% service charge.

榴槤果肉雪條x泰式奶茶沙冰

泰式奶茶沙冰 x 榴槤果肉雪條 1000ml

細看之下沙冰中還有少量芒果肉粒和榴槤肉粒, 超正呀!

泰式奶茶沙冰 x 椰子果肉雪條(590ml)

泰式奶茶沙冰 x 椰子果肉雪條 ($48)

榴槤果肉雪條x泰式奶茶沙冰
泰式奶茶沙冰 x 榴槤果肉雪條 1000ml
2018-07-30 109 views
WOW Calling for all Thai Milk Tea lovers ✌🏻 they combined my favourite Thai Milk Tea with different flavours of Popsicle 😍 • I like fresh mango more than coconut 🥥 • quite a lot of fresh mango meats in the Popsicle and Thai milk tea surprisingly not too sweet but a bit too icy for me. Somehow Durian was unexpectedly matched with Thai Milk Tea more than any other flavours 😯 • you can get that in a super reasonable price with just $48 in 590ml (which is pretty heavy and can be shared among two) or $58 in 1000ml 😱 • the promotion will start from today until 30/9 so grab it fast 🤤
2018-07-30 167 views
帶小朋友比較難點餐,基本都系辣的,但味道唔錯,當晚吃的基本都滿意,唯獨點左一個牛肉沙律卑小朋友吃,份量小,賣相也相當一般,建議可以換個容器,賣相似小食,但價錢系主食。推薦軟殼蟹墨汁意粉,不過吃完好似中毒甘😂
2018-07-29 2886 views
近日尖沙咀一股美少女戰士風吹襲本港,小妺是個粉絲也急不及待去感受攝人魅力。人多車多的關係,炎夏中都是留在商場比較好。走到「美麗華商場」一樓盡頭「So Thai So good」 被一塊夏日特飲布景板所吸引。今個夏季限定推出「泰式奶茶沙冰 x 榴槤果肉雪條」特飲及以自家製的招牌泰式奶茶沙冰,加上榴槤/椰子/芒果口味雪條。榴槤雪條加奶茶沙冰,只需$48-$58不等。大大杯沙冰加雪條,單是外表已經非常吸引,再淋上忌廉、煉奶及鮮果肉,份量十足!餐牌上無論小食、沙律、主食、肉類、甜品都相當多元化,價格得宜環境也舒服。重點:適合一家大細或是聚會的好地方。軟殼蟹芒果米紙卷$85 炎日的關係吃冷盤小食為先,色彩繽紛的芒果配上香脆的軟殼蟹與米紙卷,富有層次感消暑之物。酥炸軟殼蟹拌青瓜沙律$95沙律又是夏天必吃之物,青木瓜沙律在底部踏上酥炸的軟殻蟹,份量不太多如果轉換平碟比較好。青木瓜沙律相當冰冷,令人愈吃愈想吃。泰式燒牛肉沙律$80另一款沙律若然喜歡吃辣的必點,擁有泰東北的味道,燒牛肉肉質嫩滑混合泰式醬汁,令人胃口大開。脆炸茄子配黃咖喱蛋黃醬$55平常茄子大多釀魚肉或是製作煲仔,一反傳統切至一小塊後炸至

酥炸軟殼蟹拌青瓜沙律$95

泰式燒牛肉沙律$80

脆炸茄子配黃咖喱蛋黃醬$55
平常茄子大多釀魚肉或是製作煲仔,一反傳統切至一小塊後炸至香脆無比,蘸著少許蛋黃醬,美味無比。

黃咖喱牛筋腩$95
一直對咖喱並沒有十分的喜好,不過小妹喜歡牛筋腩的關係吃了一小部分。咖哩味道不算太強烈,但牛筋腩炆得相當腍軟,令人回味無窮。

蒜蓉包$30
蒜蓉包不是法包的一種,改用軟身的包類烘焙得熱騰騰,與黃咖哩一併同吃是最佳的配搭。

香芒拿破崙$60
甜品的關節第二個胃又再啓動,估不到甜品更勝一籌。香脆的拿破崙與軟滑的吉士醬,並有香甜的芒果粒及雪糕非常匹配。

泰式傳統芒果糯米飯$50
泰國菜點少得芒果糯米飯,芒果香甜並不酸可見是經過挑選過的。糯米的軟糯與椰汁的味道令人回味。

蘋果金寶伴軟雪糕$55
最美味的確實需要推介,$55甜品已經不是什麼新鮮事。這個蘋果金寶可説是出色,蘋果炒至軟身並至香脆,重點不會太甜及太膩,冷熱交替的甜品令夏日之夜劃上完美的句號。
2018-07-16
$200 (Dinner)
  • 泰式青木瓜沙律
  • 香芒拿破崙
2018-07-23 2249 views
每次在美麗華逛街也被餐廳廚窗的甜品吸引,可惜一直沒有機會吃。而今天大伙兒的聚會正正選了它。原來餐廳室內的地方很大,而且牆壁和裝修各有特色,令人眼前一亮。餐牌除了選擇豐富,同時會有一個專為素食者而設的餐牌,非常貼心。泰式奶茶沙冰 $48/$58最近餐廳有期間限定的泰式奶茶沙冰,可選擇榴槤,椰子或芒果雪糕。超大杯裝,好巨型,share也不過分。奶茶沒有死甜,芒果雪條有果香,是夏日的雙重享受。泰式燒牛肉沙律 $80泰式沙律汁夠豐富,當燒牛肉沾上泰式沙律汁,酸辣的味道更有助帶出燒牛肉的香味。芝士咖喱海鮮焗薯皮 $65芝士咖喱非常惹味,令每一口薯皮都滿載著豐富的味道。羊扒配糯米飯和泰式辣汁 $165羊扒燒的火喉控制得不錯,羊扒本身脂肪位不多,入口香腍沒酥味。平時較少以泰式辣汁配羊扒,反而有驚喜,辣味和羊扒頗夾,然後再加一口糯米飯中和一下。脆炸茄子配黃咖喱蛋黃醬 $55起初看到它的賣相,覺得好像炸雞,其入口的香脆程度絕對比得上炸雞。至於黃咖喱蛋黃醬的味亦討好,酸酸甜甜,非常開胃。泰式傳統芒果糯米飯 $50芒果夠香甜,糯米飯不吝嗇,最重要是有大量椰汁配合,提升味道。還以為這裡只是一家甜品掛帥的泰式餐
而今天大伙兒的聚會正正選了它。
泰式奶茶沙冰
泰式奶茶沙冰 $48/$58
泰式燒牛肉沙律 $80
芝士咖喱海鮮焗薯皮
芝士咖喱海鮮焗薯皮 $65
芝士咖喱非常惹味,令每一口薯皮都滿載著豐富的味道。
羊扒配糯米飯和泰式辣汁
羊扒配糯米飯和泰式辣汁 $165
脆炸茄子配黃咖喱蛋黃醬
脆炸茄子配黃咖喱蛋黃醬 $55
泰式傳統芒果糯米飯 $50

還以為這裡只是一家甜品掛帥的泰式餐廳,想不到它的泰菜也很有水準,令人眼前一亮。
2018-07-22
Type of Meal
Dinner
泰式奶茶沙冰
芝士咖喱海鮮焗薯皮
羊扒配糯米飯和泰式辣汁
脆炸茄子配黃咖喱蛋黃醬
泰式傳統芒果糯米飯
夏天會好想即飛去泰國布吉陽光與海灘,不過人就有時要向現實低陣頭嘅😣要返工儲夠彈藥先去到囉~ 依個時候黎個「望梅止渴」式方法止止條旅行癮先都未嘗係一個幾好嘅安慰自己嘅方法😝 依杯手標泰式奶茶打成嘅沙冰再加埋新鮮芒果溶整成嘅icebar! 解渇一流👍🏻陣泰國味出晒黎呀~~Ice bar除左芒果仲有榴槤或椰子選擇!由即日起到27/7 ,3點tea time 買仲可以$48 買原本得600ml 嘅免費升級去1000ml ! 今鋪夠晒涼又so Thai so good 😊 so thai so good

so thai so good
2018-07-21
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)
$48 (Tea)
  • 軟殼蟹墨汁意粉
  • 泰式青木瓜沙律
  • 香芒拿破崙
  • 椒鹽蒜辣魷魚
2018-07-22 143 views
試匀港九新界的泰國菜,要數最地道、最價廉物美的,非九龍城一眾小店莫屬。然而新派泰國fushion菜,加入了各地美食元素,亦甚得我歡心。So Thai So Good屹立美麗華商場多年,店面裝修精美。門口處更有個蛋糕櫃,推銷不同甜品。這裡菜式繁多,基本的泰國菜應有盡有,更有多款創新fushion菜,什至另有專為素食者而設的餐牌,盡顯心思。點了數款前菜,份量均不多,一行七人剛好可以試盡不同美食。沙律點了泰式燒牛肉沙律($80)和酥炸軟殼蟹拌青木瓜沙律($95)。尤喜愛燒牛肉沙律的醬汁,香辣又惹味。至於軟殼蟹沙律,擺盤特別。青木瓜沙律也夠新鮮爽脆。芝士咖喱海鮮焗薯皮($65),共四件。醬汁充滿椰奶香味,配上芝士,口感煙韌。軟殼蟹芒果米紙卷($85),米紙卷份量十足,芒果鮮甜香口,酸酸甜甜的非常酸胃。脆炸茄子配黃咖喱蛋黃醬($55),第一次遇上黃咖喱與蛋黃醬這個組合,沒想到味道也不俗,令本來較膩的蛋黃醬更美味可口。泰國美食又怎可缺少咖喱系列。選擇了黃咖喱牛筋腩($95),配上蒜蓉包($30)。十分喜愛這裡的黃咖喱醬,帶點微辣,卻又香甜惹味,牛腩和牛筋均煮得軟嫩入味。蒜蓉包亦香脆滋味。於素食餐牌

至於軟殼蟹沙律,擺盤特別。青木瓜沙律也夠新鮮爽脆。

於素食餐牌中夾著這張有關「未來漢堡」的簡介,大家都很感興趣。所謂的未來漢堡,原來說的是箇中漢堡肉並不是真正的肉類,而是用上不同植物代替。這種「未來肉類」在香港還未普及,餐廳已把它引入,並用作特色漢堡扒,實在吸引。

未來漢堡($105)一上桌,大家也急不及待把它分了來吃。重點的素漢堡肉,口感像雜肉腸,味道的確有少少像齋菜店中的肉類,卻又比那些麵筋和豆類惹味香口。

沒想到,在泰國菜館,重點推介竟然是西式甜品甜品份量都比想像中多,而且質素十分高。

香芒拿破崙($60),拿破崙蛋糕整整三層厚,酥餅應有的鬆化酥脆,忌廉濃郁美味,芒果雪糕亦十份軟滑香甜。

泰式傳統芒果糯米飯($50),芒果糯米飯的糯米飯不易弄,需要花很多心思才能令糯米充滿椰奶香而軟硬度又適中。這個芒果糯米飯,非常合我心意。

蘋果金寶伴軟雪糕($55),是大家最為驚喜的一款食品。一來沒有想到apple crumble份量如此多,二來是水準比得上坊間的甜品店有餘。蘋果甜而不膩,crumble充滿玉桂香,而且金黃香脆。一口暖暖的apple crumble,一口冰冷香滑的軟雪糕,果然是絕配。

記得吃過香辣惹味的泰國菜,要留肚再戰甜品啊!
2018-07-22 1530 views
今個夏天天氣真係非常熱,基本上每隔一陣就想飲一杯冰涼嘅飲品,所以近排都試咗好多唔同嘅茶飲,而今次經過美麗華商場就見到呢個泰式奶茶沙冰都幾吸引,所以就同朋友試吓啦,順便醫埋個肚仔。餐廳裝潢都非常新潮,同埋佢個奶茶只要係27/7,三點後更加可以免費升級做大杯裝。老實講菜式種類真係幾多,而且每樣都好吸引。泰式奶茶沙冰配芒果雪條杯嘢份量大之餘賣相真係好呃Like,而雪條其實可以揀榴連、芒果、椰子味,淨食雪條已經好正,因為佢果味濃郁,而奶茶沙冰亦都唔錯,即時令成個人冰涼哂。脆炸茄子配黃咖哩蛋黃醬推介菜式,首先炸茄子唔會太油,而且質感外脆內軟口感豐富,加埋佢個咖哩蛋黃醬一齊食真係一流。泰式燒牛肉沙律相當醒胃的前菜沙律,特別喜歡佢酸酸辣辣,而且佢個燒牛肉肉質嫩滑,真係堅好味。未來漢堡因為之前上網見到話零膽固醇、無激素等等,好似又健康、又環保,所以見到呢到有當然要試吓啦。首先賣相都幾似真肉,而且對比之下好似無咁油,亦唔會好似肉咁實,整體都唔錯。飛天通菜食泰國餐廳必點嘅菜式,味道剛好非常惹味。鮮果忌廉軟雪糕窩夫不得不讚呢間餐廳甜品相當出色,最重要就係味道好之餘非常抵食,窩夫鬆脆,加埋佢個軟雪糕真係無得輸

老實講菜式種類真係幾多,而且每樣都好吸引。

泰式奶茶沙冰配芒果雪條

脆炸茄子配黃咖哩蛋黃醬

未來漢堡

飛天通菜
食泰國餐廳必點嘅菜式,味道剛好非常惹味。

鮮果忌廉軟雪糕窩夫
不得不讚呢間餐廳甜品相當出色,最重要就係味道好之餘非常抵食,窩夫鬆脆,加埋佢個軟雪糕真係無得輸,推介!