2023-07-21
♨️蕃茄湯底💯💯💯💯💯唔想食得咁濃味,同時又唔想太過清💮蕃茄湯底作為火鍋主打💮就無擇錯啦,裡面既蕃茄味十足💮放料入去都食到有蕃茄既味道,一邊打邊爐💮仲可以一邊嗅住蕃茄既香味♨️美國特選牛肩胛💯💯💯💯💯呢款美國牛肩胛好出色💮肉質係好嫩好滑,食得到係靚料,勁鍾意食牛既我地,可以不停地追加💮放落火鍋中好快就熟💮而且完全可以保留到牛既濃郁味道💮再加上被湯汁包圍住,如果鍾意食濃味少少,再加啲鼓油更加好食 ♨️串燒💯💯💯💯💯呢度既串燒都有好多種💮每一條串燒都燒得好香,好有燒烤味,而且燒出來既時間控制得剛剛好,沒有燶💮食落口既肉質仍然保留到,咬落去又有嚼勁💮味道上真係一流今晚既晚餐真豐富💮成個任食餐可以話勁多野食,我地幾個人黎到💮職員個個都好有禮貌,而且個個都好熟手,環境上都好乾淨企理,坐位都好舒服💮坐到唔願走💮價錢方面就好抵食💮食物方面更是款式多,一定係飽住走,以上係個人覺得特別好食💮所以先推薦下,整間火鍋店感覺良好,係一間幾好質素既食店💯
唔想食得咁濃味,同時又唔想太過清💮蕃茄湯底作為火鍋主打💮就無擇錯啦,裡面既蕃茄味十足💮放料入去都食到有蕃茄既味道,一邊打邊爐💮仲可以一邊嗅住蕃茄既香味 ♨️美國特選牛肩胛💯💯💯💯💯
♨️串燒💯💯💯💯💯