2024-04-15
🎈旺角 走過十萬八千里找到你開業多年但都未曾去過~交通非常方便,位於登打士街附近,地鐵站出來三至4分鐘就可以到達,啱哂我呢啲唔鍾意行嘅懶人🤣入到去個感覺就係比花海包圍住😍 天花板同牆上都掛滿好多乾花,啱哂姊妹們去瘋狂打卡📸🦞三文魚籽龍蝦汁意大利飯▪︎賣相幾靚~ 意大利飯煮得剛好,上面擺放了數款海鮮,包括有大蝦🦐蟹肉🦀三文魚籽🐟蟹柳同青口~口感味道都幾豐富~🍝北海道帆立貝海膽醬扁意粉▪︎作為一個海膽控嘅我,見到海膽意粉就一定要叫啦~大家可以放心,海膽醬完全冇腥味架🙂配料有2隻帆立貝同木魚紫菜絲,拌勻一齊食更好味😆⚘️Rose Latte▪︎我超愛呢杯玫瑰鮮奶咖啡~有玫瑰花瓣喺咖啡上面,好Elegant 吖~ 口感非常順滑,玫瑰味天然,微甜口味☺️🍵Matcha Latte▪︎抹茶控一定要試下💚 超級超級濃郁!!抹茶味十足,無糖口味,但不苦澀👍
🦞三文魚籽龍蝦汁意大利飯
🍝北海道帆立貝海膽醬扁意粉