2019-12-02 85 views
第一次食麻辣串串😍揀「爆汗串串」因為佢提供正宗成都串串放題, 我食17:15-19:15 時段, 2小時任食都只係$128, 真係超抵, 諗都唔諗就衝左入去🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️-麻辣串串選擇超過3️⃣5️⃣款, 肉類菜類餃類通通都有🙌🏻除左麻辣串串, 仲有🍜麵食、🍢爆汗小食同🍧甜品⚠️重點係, 全部都係任食⚠️-麻辣串串我特別推介🐷陀陀餐肉🐔雞珍⚪️白蘿蔔✅萵荀~~麻辣底愈食愈麻, 愈麻又愈想食🔥-想中和一下麻辣嘅刺激, 首推小食🥒蒜泥青瓜同🥢成都滷水雞翼尖 (我encore 左幾round🤭)無啲澱粉質落肚總係覺得差少少, 所以仲叫左豬骨湯底酸菜豬肚麵, 質素一樣ok, 麵質彈牙👍🏻👍🏻👍🏻-
第一次食麻辣串串😍
麻辣串串選擇超過3️⃣5️⃣款, 肉類菜類餃類通通都有🙌🏻
除左麻辣串串, 仲有🍜麵食、🍢爆汗小食同🍧甜品
⚠️重點係, 全部都係任食⚠️
麻辣串串我特別推介🐷陀陀餐肉🐔雞珍⚪️白蘿蔔✅萵荀~~
麻辣底愈食愈麻, 愈麻又愈想食🔥
2019-11-28 61 views
捱到11月尾終於開始有冬天既氣息,身為麻辣控又多個藉口食麻辣野刺激下啦🤤。呢兩年好流行成都既麻辣串串,之前行經旺角已經留意到呢間野,因為佢成個裝修都好繽紛,顏色好鬼搶眼,不過佢而家已經由單點轉左做任食,每人$128起,就決定入去試一試佢~~呢間既串串其實好正宗,做法同成都既冷鍋串串一模一樣,就係你自己揀想食既串串,佢再放係麻辣湯底到煮俾你,煮好之後再拎個碗浸住麻辣湯咁俾你食,而唔係好似打邊爐咁烚下烚下。而缺點係碗野會好快凍,因為就算你食第二第三轉佢都係將煮完既野拎出黎浸返落你上轉碗野到。好,講完食法,佢個湯底有分幾款辣度,因為小試牛刀就叫左小辣🌶。如果純粹為食辣應該會幾欣賞個湯底,因為味道好夠麻夠辣,越食越有勁,唔係求其浸辣椒油個隻。上網睇一睇資料,原來老闆係成都學過藝,香料係由成都直送過黎之外,仲有成都既秘製辣椒油係入面,百幾蚊任食黎講都算好有誠意啦。串串我大部分都係揀左素食,因為素食係比較夾冷鍋串串既,特別推介有:土豆片、蓮藕、豆乾、萵筍同黑木耳等等。全部都煮得透,而且又吸辣,好刺激😆🤪另外必叫既係雞珍同埋成都小香腸,係香港都係比較少見,值得一試。同埋不過其實呢啲串串係食幾多都唔夠
串串我大部分都係揀左素食,因為素食係比較夾冷鍋串串既,特別推介有:土豆片、蓮藕、豆乾、萵筍同黑木耳等等。全部都煮得透,而且又吸辣,好刺激😆🤪另外必叫既係雞珍同埋成都小香腸,係香港都係比較少見,值得一試。同埋不過其實呢啲串串係食幾多都唔夠飽既,餐廳都好貼心,除左串串之外,仲有小食同麵食一樣可以任食。小食我叫左蒜泥青瓜、棒棒雞、無骨鳳爪、鐘水餃同埋麻辣鴨血,大致都唔錯~個人比較喜歡無骨鳳爪,因為食得出隻辣味好香;而鐘水餃我係第一次食,佢個皮好薄,食落去係啖啖肉,肉味同辣味既濃度差唔多,唔會有一邊搶左風頭,可以一戰!但係好可惜無試埋佢地既粉麵就已經飽飽地,最後叫左冰粉黎個尾聲,下次有機會就唔食咁多小食,試下佢地既豬腸麵!
2019-11-27 172 views
放題任食自助餐大家都食得多,有冇食過麻辣燙串任食呢?係旺角呢間爆汗串串,只要比$168就可以任食麻辣燙,相當過癮麻辣燙串有好多款,湯底就可選不同辣度除左麻辣燙串之外,仲有小食、甜品及麵食+$30 就可以飲任,食麻辣燙點能夠無野飲😋除咗有自家製嘅酸梅湯及豆漿,仲有其他支裝飲品🥛🌠棒棒雞🌠芝麻醬配青瓜絲,酸甜清爽之結合🌌 香辣無骨鳳爪🌌麻辣惹味的無骨鳳爪,一啖放入口感覺就是爽!幾惹味👍🏻🎇成都鹵水雞翼尖🎇雞翼尖非常入味,冧冧的肉質滲透鹵水味,凍食又可解辣✨爆汗麻辣串串✨爆汗串串非常多選擇,而最靈魂之處就係麻辣湯底😋特別推介鴨舌,入味得嚟又嫩,正😋豬皮豆卜吸哂精華,特別惹味牛肉及雞柳都好冧魚皮餃夾埋個湯食又幾出色總括而言,任食串串食到過癮,可以試下呢間爆汗串串,每款試一串經已飽到飛起,食到滿頭大汗,非常爽的感覺😋👍🏻
放題任食自助餐大家都食得多,有冇食過麻辣燙串任食呢?

麻辣燙串有好多款,湯底就可選不同辣度
除左麻辣燙串之外,仲有小食、甜品及麵食

任飲

+$30 就可以飲任,食麻辣燙點能夠無野飲😋
除咗有自家製嘅酸梅湯及豆漿,仲有其他支裝飲品🥛

🌠棒棒雞🌠
芝麻醬配青瓜絲,酸甜清爽之結合
香辣無骨鳳爪

🌌 香辣無骨鳳爪🌌
麻辣惹味的無骨鳳爪,一啖放入口感覺就是爽!幾惹味👍🏻
成都鹵水雞翼尖

🎇成都鹵水雞翼尖🎇
雞翼尖非常入味,冧冧的肉質滲透鹵水味,凍食又可解辣

✨爆汗麻辣串串✨
爆汗串串非常多選擇,而最靈魂之處就係麻辣湯底😋
爆汗串串

特別推介鴨舌,入味得嚟又嫩,正😋
爆汗串串

豬皮豆卜吸哂精華,特別惹味
牛肉及雞柳都好冧

魚皮餃夾埋個湯食又幾出色

任飲
香辣無骨鳳爪
成都鹵水雞翼尖
2019-11-27 51 views
睇食評知道旺角有間食麻辣串串嘅店舖-爆汗串串,就特登去試佢哋嘅放題,因為香港都冇乜地方有麻辣串串食,而且仲係放題,一去到見到個menu有好多唔同花款嘅串串揀,有港式嘅亦都有啲係成都特色嘅,咁我哋就差唔多每款都叫晒,等咗大概10分鐘左右就有一大盤串串浸住熱辣辣嘅麻辣湯底端上黎,每樣都好好味好有麻辣嘅感覺, 爆汗小食就叫咗無骨鳳爪,棒棒雞,同埋千層肚,三樣都好入味都一定要試,而且有一個叫成都老冰粉嘅甜品好特別,有話梅碎,亦都有解辣嘅作用,大家記得要試埋。提一提大家,佢哋放題分三個時段,17:15-19:15($128), 19:30-21:30($168),21:30-02:00($128)每個時段兩小時,而且每位加30蚊可以任飲啤酒汽水,大家可以因應個時段嚟試啦!
$168 (Dinner)
2019-11-26 17 views
天氣開始涼涼 個人當然想食下辣野 同朋友去旺角爆汁串串,之前Walk in 無位。太多人食,今次我們早啲去 打電話預約7點左右,人流唔算好爆,見到有人walk in 都有位。入到安排好位置,服務員佢介紹我哋啲樣填野食同埋有咩野飲可以選擇,除左串串,有餐前小食,怕食唔飽 朋友仔 佢有飯同麵類選擇,佢選擇都比較多,一黎我哋點左一盤串串,但是每款最少點2其實會一串得一舊,份量唔係好多,又叫左啲餐前小食 麻辣都算可以接受,唔算好辣,但係都好味。
天氣開始涼涼 個人當然想食下辣野
入到安排好位置,
又叫左啲餐前小食
麻辣都算可以接受,唔算好辣,但係都好味。

無辣不歡既我今日就黎挑戰爆汗串串, 聽講佢D辣好正宗, 而且依種串串係香港都唔係好多地方有得食, 所以趁happy friday黎食原來鋪頭唔係好大, 不過離遠都見到佢黃色招牌, 鋪面唔大入面坐位都唔算多, 但係都唔會迫狹, 而且都有準備滕籃比客人擺野。價錢都係百幾蚊任食, 飲品就加30蚊任飲, 食麻辣點可以唔飲野呢, 飲番三兩罐汽水都回番本了。先食d小食, 叫左棒棒雞, 香辣無骨鳳爪, 酸辣厥根粉。棒棒雞唔知點解佢整到個雞肉好好咬口, 加埋麻醬一定夾仲好開胃! 鳳爪香辣惹味, 厥根粉幾有驚喜, 第一次食, 麵質好爽彈, 最重點係佢個汁, 酸酸辣辣好過癮!爆汗串串主角黎啦! 今日小試牛刀食個小辣先, 一大碗串串都幾壯觀, 咁樣食既好處為可以每樣都試下, 一串一啖咁其實真係幾過癮, 當中有d係覺得好好食必叫既: 蓮藕夠爽口, 黑木耳大大塊爽脆, 成都小香腸細細條咸香, 千層肚好咬口, 鴨吞香口.. 重點係全辣食材浸過佢既麻辣湯後都入哂味, 將本身既食材味道再昇華! 嗜辣人士一定中意囉!! 唔好睇佢一串一兩粒, 咁食法我地食左兩round再加埋其他小食都好飽, 不過依度係任食既, 唔飽咪叫

爆汗串串
主角黎啦! 今日小試牛刀食個小辣先, 一大碗串串都幾壯觀, 咁樣食既好處為可以每樣都試下, 一串一啖咁其實真係幾過癮, 當中有d係覺得好好食必叫既: 蓮藕夠爽口, 黑木耳大大塊爽脆, 成都小香腸細細條咸香, 千層肚好咬口, 鴨吞香口.. 重點係全辣食材浸過佢既麻辣湯後都入哂味, 將本身既食材味道再昇華! 嗜辣人士一定中意囉!! 唔好睇佢一串一兩粒, 咁食法我地食左兩round再加埋其他小食都好飽, 不過依度係任食既, 唔飽咪叫到飽為止啦

成都豬腸麵
知道依度既辣係出色, 想試埋佢唔辣既食物, 叫左個豬腸麵豬骨湯底, 湯望落好清但食落都好香豬骨湯味, 而且湯式唔油膩, 食完一堆麻辣再食番依個清清地又覺得幾夾幾舒服, 而且麵質仲幾彈牙, 唔錯喎!

成都老冰粉
必叫❗最尾一定要叫依個冰粉做甜品黎結尾, 冰粉質感似涼粉, 但依個晶瑩d再脆口d, 面頭有d果乾同芝麻, 食落冰凍有口感又甜, 清走左d麻辣既油膩感, 細細碗所以就算食到好飽都要叫一碗黎食呀

我地除左飲汽水之外叫左個烏梅汁, 酸度比甜度好, 解辣一流

十分唔錯又過足辣癮既晚餐, 酸辣香辣麻辣都好出色, 下次會挑戰中辣, 睇下係咪真係會爆汗
2019-11-24 18 views
一直都冇食過串串,今日就嚟到呢間任食嘅爆汗串串😈 happy hour 時段先128蚊咋!有小食、飲品、串串同甜品任食🥴 食得辣真係要試下🤗.小食揀左d比較特色嘅!酸辣厥根粉係好特別,出面未見過👅 食落酸酸辣辣,口感比較爽🥰 棒棒雞麻香重、青瓜爽脆🤡.另外鐘水餃亦不錯,細細粒,容易食!又唔會太辣🥳.鴨血好正!有咬口!下面d豆卜就比較辣🔥🔥🔥.之後嘅串串要左好多!特別推薦雞珍,好爽口!而豆皮串亦好厚身,口感正!海帶同辣湯非常夾🤤 貢丸、龍蝦丸都大大粒又彈牙!魚皮餃都任食真係超抵💪🏻💪🏻.主食有飯有麵!叫左個酸菜豬肚麵,份量細細可以叫多幾碗試下😺😺.冰粉係解辣必食呀!上面有山楂餅、提子干、酒糟同糖,配上冰粉真係好解辣,連食左2碗呀!.飲品就叫左d解膩d嘅,烏梅汁係好選擇呀😸😸

小食揀左d比較特色嘅!

另外鐘水餃亦不錯,細細粒,容易食!又唔會太辣🥳

鴨血好正!有咬口!下面d豆卜就比較辣🔥🔥🔥

之後嘅串串要左好多!
特別推薦雞珍,好爽口!而豆皮串亦好厚身,口感正!
海帶同辣湯非常夾🤤
貢丸、龍蝦丸都大大粒又彈牙!魚皮餃都任食真係超抵💪🏻💪🏻

飲品就叫左d解膩d嘅,烏梅汁係好選擇呀😸😸
2019-11-24 26 views
🔎 旺角廣華街2-20號翠園大樓二期地下2號舖*📍 爆汗串串.麻辣燙放題($128)唔知大家鍾唔鍾意食麻辣燙🥰我個人都幾鐘意食串燒,又鐘意食辣😛而且百幾蚊可以晚上食個豐富放題,係香港絕對係抵食.雖然要小辣,但發現原來都幾辣🙈麻度都ok!第一round 牛肉、牛根丸、貢丸相當入味!見到有餐肉當然唔可以錯過食落好淋身,encore咗n次🥰仲有其他小食,可以揀e.g.青瓜,鳳爪等.款式都多選擇,如果本身係麻辣燙愛好者,不妨一試!
🔎 旺角廣華街2-20號翠園大樓二期地下2號舖
📍 爆汗串串

麻辣燙放題($128)
雖然要小辣,但發現原來都幾辣🙈麻度都ok!

2019-11-24 18 views
朋友好鐘意食辣野,今日就同佢去左一間食成都麻辣串串放題既餐廳食返夠本!呢度既串串放題只要$168,優惠時段更加低至$128,抵到爛!唔單止所有串串係任食,連小食同甜品都係任食,野飲任飲都只需加$30。我地首先就點左啲小食先,呢個棒棒雞係我既至愛,雞肉好彈牙,而且有好多芝麻醬,加埋啲青瓜絲好refreshing啊!仲有呢個成都滷水雞翼尖都好正啊,雞翼尖夠腍,亦都好入味,encore左幾次啊!重頭戲黎啦,我地點左好多串串,啲串串放入麻辣湯底入面,一邊食一邊流汗,但又好滿足!食咁辣既野食當然要配返凍冰冰既野飲啦!仲有任食冰粉啊!其他小食都好正!
食咁辣既野食當然要配返凍冰冰既野飲啦!
仲有任食冰粉啊!
其他小食都好正!
2019-11-22 27 views
爆汗串串今日收咗工之後,同朋友兩個麻辣控去搵嘢食,到底旺角嗰頭有咩好嘢食呢,我哋上咗OpenRice搵嘢食,見到哩間爆汗串串有好多好評,我哋就去咗試下佢有幾爆🥰🥵 佢哋嘅麻辣味好正宗。同小編去四川食過嘅一樣,略嫌吾夠麻,辣味好夠😘我哋叫咗菇類,雞肉牛肉腸仔木耳萵筍蓮藕土豆四川香腸雞軟骨雞腎鴨舌娃娃菜蘿蔔海帶牛柏葉等等😋幾乎全部都有叫過黎試😍,小編特別鍾意牛肉,因為好索味好正啊🐂小食我哋叫咗鴨血、蓮藕片、蒜泥青瓜、鐘水餃,全部都好好食,小編特別鍾意麻辣鴨血,已經忍唔住叫咗3round🥰😋 鍾意食辣嘅你,呢間真係超級推介😍,食過返尋味,小編下次會再嚟食👍🏻👍🏻。地址:爆汗串串 (旺角)旺角廣華街2-20號翠園大樓二期地下2號舖。最高為(5/5)味道⭐⭐⭐⭐⭐️價錢⭐⭐⭐⭐⭐️環境⭐⭐⭐⭐⭐️服務⭐⭐⭐⭐⭐️推薦星數⭐⭐⭐⭐⭐️。#hkfood#hkfoodie#hkfoodbloggger#hkfoodblog#hkrestaurant#foodphotography#openricehk#foodpic#foodporn#picoftheday#instafood#topcitybiteshk#h
爆汗串串
今日收咗工之後,同朋友兩個麻辣控去搵嘢食,

同小編去四川食過嘅一樣,略嫌吾夠麻,辣味好夠😘
幾乎全部都有叫過黎試😍,小編特別鍾意牛肉,
因為好索味好正啊🐂

小食我哋叫咗鴨血、蓮藕片、蒜泥青瓜、鐘水餃,
食過返尋味,小編下次會再嚟食👍🏻👍🏻

地址:爆汗串串 (旺角)
旺角廣華街2-20號翠園大樓二期地下2號舖

最高為(5/5)
味道⭐⭐⭐⭐⭐️
價錢⭐⭐⭐⭐⭐️
環境⭐⭐⭐⭐⭐️
服務⭐⭐⭐⭐⭐️
推薦星數⭐⭐⭐⭐⭐️

#hkfood#hkfoodie#hkfoodbloggger#hkfoodblog#hkrestaurant#foodphotography#openricehk#foodpic#foodporn#picoftheday#instafood#topcitybiteshk#hkig#foodie#foodgasm食評#相機食先#食好西#吃貨#旺角美食#爆汗串串
2019-11-20
$168 (Dinner)
  • 麻辣千層肚
2019-11-21 28 views
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🍽爆汗串串 (旺角)📍旺角廣華街2-20號翠園大樓二期地下2號舖🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟爆汗串串係放題形式嘅串川香放題😛想食幾多就點幾多串,唔使就住就住😃串串嘅種類有超過40種🤔咁就唔怕食厭。其中有幾款串串比較出色,包括雞軟骨、魔芋、燕肉餃、陀陀餐肉,同麻辣味又好夾,可以推薦下比大家☺除左串串,仲有唔少特色小食,比你轉下口味,食下其他嘢😁蒜泥青瓜味道清爽開胃,唔辣😂可以比舌頭中場休息下。麻辣千層肚口感爽口彈牙棒棒雞嫩滑手撕雞配青瓜😝值得推介酸辣厥根粉幾有特色,第一次食呢種麵食,口感爽口。滷水雞翼尖D雞翼尖入晒味,正😚鐘水餃燕肉餃嘅另類食法❤成都老冰粉作為甜品同解辣都係好選擇😍入面除左冰粉,仲有唔同配料,酒釀、提子乾、山渣、芝麻,味道有層次,而且口感豐富。
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
🍽爆汗串串 (旺角)
📍旺角廣華街2-20號翠園大樓二期地下2號舖
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

串串嘅種類有超過40種🤔咁就唔怕食厭。

除左串串,仲有唔少特色小食,比你轉下口味,食下其他嘢😁
蒜泥青瓜

味道清爽開胃,唔辣😂可以比舌頭中場休息下。

麻辣千層肚

口感爽口彈牙

嫩滑手撕雞配青瓜😝值得推介
酸辣厥根粉

幾有特色,第一次食呢種麵食,口感爽口。
滷水雞翼尖

D雞翼尖入晒味,正😚
鐘水餃

燕肉餃嘅另類食法❤

2019-11-16
$128 (Dinner)
  • 鐘水餃
  • 蒜泥青瓜
  • 烏梅汁
  • 凍豆漿
2019-11-21 29 views
爆汗串串係一間任食形式嘅四川串串香。好少係香港見到呢種食店有超過40種嘅串串🤔1915前離席仲有得平唔同食材浸落麻辣湯底到,吸晒d味好正除左串串,仲有唔少特色小食,比你轉下口味,食下其他嘢😁蒜泥青瓜味道清爽,不過就有d咸,可以解下辣酸辣厥根粉,咬落去就有d脆脆地,幾特別嘅粉麵棒棒雞姐係麻醬手撕雞,都唔錯。 滷水雞翼尖不過不失成都老冰粉冰糖酒釀作為底,比冰粉有香甜嘅味道,方形透明嘅冰粉入口冰冰涼涼,入面仲有山渣,提子乾芝麻等配料,我覺得係全店最好食嘅嘢😂😂
爆汗串串係一間任食形式嘅四川串串香。好少係香港見到呢種食店

有超過40種嘅串串🤔1915前離席仲有得平

唔同食材浸落麻辣湯底到,吸晒d味好正

除左串串,仲有唔少特色小食,比你轉下口味,食下其他嘢😁

蒜泥青瓜
味道清爽,不過就有d咸,可以解下辣

酸辣厥根粉,咬落去就有d脆脆地,幾特別嘅粉麵

棒棒雞
姐係麻醬手撕雞,都唔錯。 滷水雞翼尖不過不失

• 成都老冰粉
🐱🐶爆汗串串(旺角).好開心呀今晚🐶Lucky寶寶帶我去食好多餵食Friend子極力推介、位於📍旺角廣華街2-20號翠園大樓二期地下2號鋪間「爆汗串串」🍢.「爆汗串串」係一間專食四川麻辣燙的小店,店內座位唔算好多,繁忙時間內更要大排長龍,好彩我寶寶有一早訂定枱,省卻等候帶黎既煩惱❤️.呢間串串係以#放題 形式進行,提供多款麻辣燙串串、及開胃小食🤤🤤.「開動快樂」前黎嗰小食推介🍢1. 棒棒雞(即麻醬手撕雞)- 解辣必備。嗌定實無錯🤓2. 麻辣千層肚- 辣度我尚算OK,爽口唔痴牙😛3. 鐘水餃🥟 - 包到細細粒,容易食,而且配合麻辣醬汁,好入味🔥.之後直入主題食串串~餐廳姐姐好貼心幫我哋揀咗既🔥麻辣辣度剛剛好,麻而不太辣;當然想挑戰勁辣既朋友可以再要求加辣,姐姐們好樂意為我哋效勞唷😋.為咗大家唔好眼闊肚窄,每人每款每次限點2️⃣份,實行食得飽之餘堅決唔做 #大嘥鬼 🤗.食飽後記得一定要Order必食甜品「老冰粉」🍮,口感清甜冰涼,冰粉口感有啲似軟版涼粉;加上喺冰粉內加埋山楂片、提子乾、白芝麻,香甜可口,解辣透心涼👹💨💨.呢餐無嘢可以挑剔,黎緊約埋班Friends去串串下喇🤩.收費如下:自選2小時
🐱🐶爆汗串串(旺角)
「開動快樂」前黎嗰小食推介🍢
1. 棒棒雞(即麻醬手撕雞)- 解辣必備。嗌定實無錯🤓
2. 麻辣千層肚- 辣度我尚算OK,爽口唔痴牙😛
呢餐無嘢可以挑剔,黎緊約埋班Friends去串串下喇🤩
收費如下:
自選2小時(星期一至日)
黃金時段19:30-21:30 $168/人
其餘時間 $128/人
只需加$30/人,仲可以任飲啤酒汽水🥤,一個字「爽呀」😍😍
總結
評分:8.3/10
番啅指數:⭐️⭐️⭐️⭐️🌟
一直以来咧,我都在open rice上找好味的餐厅,直到今天我踩了这么多年来的第一个坑,餐厅名字:爆汗串串(500的麻辣烫)我们18:45分进的餐厅,餐厅很小而且只有几个桌子并未坐满,靠近收银台两位热情的大妈开始引导我们点菜,期间并未主动说明是放题(自助餐)的形式,也不主动介绍收费详情,直到我们点完菜下完单看到墙上有贴放题的字样才问起,放题的规定时间等等。19:15分之前买单是$12819:30-21:30是$16821:30之后恢复$128这里要注意了,如果你不向收费人员说明用餐时间的话 店员会默认选择$168这里的收费是限时的单人价钱(每人168元/2小时,我们以为是双人168)用餐期间呢 当你想要点饮料的话 店员会唆使你用他们的特殊服务“30元任喝”注意 这个30元任喝是每个人30元任喝,两人行等于收费60元。整个用餐期间,店员也不会给你出示任何餐票 上菜也不会有任何号码提醒,直到买单的时候会告诉你:你虽然只吃了30分钟 但是你们没有说你们要选1小时的选项,所以按照168/人/小时,而且要加收10%的服务费。没错,10%的服务费的麻辣烫店,店员也没有提前说过要加收服务费…天呐,5

19:15分之前买单是$128
19:30-21:30是$168
21:30之后恢复$128
这里的收费是限时的单人价钱(每人168
元/2小时,我们以为是双人168)
天呐,500元的麻辣烫 ,这个价钱随便去吃一顿比较好的火锅都绰绰有余,这几点真是打破了我在香港这么多年的用餐体验…
大陆随便一家人均$20块的路边摊麻辣烫都好吃过这家店。
2019-11-06
$250 (Dinner)
  • 棒棒鸡
  • 冷锅串串
  • 口水鸡
  • 农家小土豆
  • 串串香
  • 口水鸡(辣)
  • 爆汗肥肠面
  • 香辣无骨凤爪
  • 成都卤猪手面
2019-11-06 22 views
爆汗串串 (旺角).⚜️成都爆汗串串⚜️.叫得爆汗串串,就知一定有番咁上下辣度比你揀(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎) 我地叫左雞軟骨,肥腸,貢丸,厚百頁等,最索汁嘅就緊係娃娃菜,唔食得辣嘅我叫bb辣都辣到嗌曬🤣🤣🤣但好惹味好過癮!.⚜️小食⚜️.蒜泥青瓜呢個小食勁正,我地前後叫左五碟我諗😂因為好食之餘食到後期覺得好辣🥵 所以叫左青瓜解辣!有個好特別嘅叫酸辣厥根粉,好爽凍冰冰,酸酸辣辣,夏天食一定好解熱😛.加$30飲品任飲,係必須要叫,因為否則會辣同口渴爆😂 飲品有豆漿,銀菊露,汽水🥤等!.—————————————————-環境:⭐️⭐️⭐️⭐️ 味道:⭐️⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️⭐️⭐️價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️ . 📌 爆汗串串 (旺角)旺角廣華街2-20號翠園大樓二期地下2號舖.—————————————————————-
爆汗串串 (旺角)

⚜️成都爆汗串串⚜️

⚜️小食⚜️
—————————————————-
環境:⭐️⭐️⭐️⭐️
味道:⭐️⭐️⭐️⭐️
服務:⭐️⭐️⭐️⭐️
價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️
📌 爆汗串串 (旺角)
旺角廣華街2-20號翠園大樓二期地下2號舖
—————————————————————-