之前天氣轉涼嗰陣時去左爆汗串串食辣野暖下身🔥 成都串串香有 30 款選擇‼️仲有甜品、麵食、小食都係任食🥳成都串串我地叫咗蓮藕,土豆🥔牛肉🥩千層肚,陀陀餐肉,煙肉金菇,魷魚🦑花枝丸,魚片頭🐟萵筍,豆卜,白蘿蔔🥕黑木耳,鮮冬菇,秀珍菇🍄娃娃菜🥬西蘭花🥦魚皮餃,腐皮,湯底叫左中辣🌶🌶 湯底都係用上尼自成都嘅紅花椒、草果、印度椒等十二種配料,加入埋豬骨、雞骨熬製五小時🦴再加成都秘製辣椒油🍲 蓮藕好爽脆,豆卜索晒汁,牛肉嫩滑😋 蕃茄麻辣牛肉麵🍜牛肉軟腍,肉味香濃😌麵條比較似拉麵,蕃茄味幾濃🍅 豬骨缸缸火鍋粉其實就係豬骨湯底嘅寬粉🥢好彈牙😝 鐘水餃🥟鍾水餃係三角形狀🔺有小小似魚皮餃,味道辣辣地,加上細細隻,搞到我一粒接住一粒咁食😉 酸辣厥根粉,酸酸辣辣,好開胃🤤棒棒雞以芝麻醬調味,嫩滑雞肉絲配搭清爽青瓜絲🐓🥒真係好正👍🏻香辣無骨鳳爪就比較普通🙈 成都老冰粉表面有山楂、芝蔴、酒釀🧉提子乾🍇甜甜地,幾解辣
  • 冰粉
  • 成都串串
  • 香辣無骨鳳爪
  • 缸缸火鍋粉
  • 串串香
2020-01-03 40 views
尋日同老公去左旺角食佢最鍾意既四川辣野,呢間四川成都「爆汗串串」做緊放題,串串、小食、甜品都系四川出產。串串超過40多款,每款每次限㨂2件。老公食得滋味又爆汗,唔食得辣都唔緊要,可以好似我甘選擇豬骨湯底。我最鍾意食既係:棒棒雞、五花肉、魚片頭、萵荀、花枝丸、豬皮、豆卜同豆腐干如果怕吾夠飽仲可以叫牛肉麵,都係任食!最後食完辣之後可以試下佢地既甜品成都老冰粉,口感爽滑,一定要叫番碗呀。食到爆哂汗都吾緊要,因為餐廳提供紙巾同一杯飲品,吾夠喉就可以加$30任飲添!喜歡食辣真係可以黎試下!

我最鍾意食既係:
棒棒雞、五花肉、魚片頭、萵荀、花枝丸、豬皮、豆卜同豆腐干

2019-12-27 61 views
近排嘅麻辣燙,或者麻辣川嘅餐廳越嚟越興起,但係好多都係逐款逐款送計價錢,但係呢一間係放題任食,你比左幾多錢就幾多錢,但係所有嘅餸就任你食任你叫,佢哋連飲品都有做到放題任飲,我覺得咁樣幾好,因為算比較抵食,因為大家都知麻辣燙嘅餸菜款式係比較屬於廉價嘅餸,如果逐串逐串計價錢嘅話真係會比較貴之餘仲會食得唔夠飽,但係呢一間放題價錢然後俾你任食,就一定食得飽之餘都比較抵食,唔好以為佢哋做到咁嘅價錢,質素就唔好,相反佢哋嘅麻辣燙湯底個人感覺好正宗,麻辣味都夠重,我哋只係叫咗小辣,都已經越食越辣,越食越麻,所以湯底來講都幾重口味,而食法就係首先嗌咗第一轉嘅麻辣湯底加麻辣燙,然後當你食晒啲麻辣燙之後再叫嘅話,店員就會拎一串串嘅麻辣燙出嚟,然後放落你第一轉食緊嘅麻辣燙湯底碗裏便,原本以為會唔會無味架?但係點不知原來都係好入味好好味,佢哋嘅餸菜款式都算多,只要你食過麻辣燙有嘅嘢佢哋都一定會有,例如蓮藕,萵筍,牛肉,豬腸,金菇,腐皮,海帶,土豆等等,好多好多任你揀,佢哋其實除咗麻辣燙之外,仲有幾款川菜款式嘅小食俾你任食,味道亦都相當不錯,當你食到好辣嘅時候亦都可以叫一碗四川冰粉去解辣,味道亦都好好唔會太甜亦都唔會太淡,整體來講都好抵食。

2019-12-10
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$200 (Dinner)
2019-12-27 42 views
我真係好鍾意食辣野,尤其麻辣。一直bookmark左既【爆汗串串】有兩小時任食放題,包括差不多40款成都串串、6款面/飯、同10款小食,另外加$30有飲品任飲添!唔同時段有唔同價錢,但都唔過$200。佢地提供既係熱鍋、可以選擇大中小BB辣,我地就因爲第一次食、唔知辣度,就選擇左小辣。不過個人覺得唔辣,同埋湯底唔算太香。除左某幾款食材本身比較難入味,都好吸湯頭,好惹味!如果所有食材都鍾意食,建議第一round先叫全部各一串、小食都各一,之後再叫自己最鍾意既!個人最推薦以下小食/食材小食:棒棒鷄、麻辣腐皮棒棒鷄:難得唔辣既小食,手撕鷄同青瓜絲搭配麻醬,香濃開胃麻辣腐皮:腐皮吸收曬D麻辣精華,好香但唔會太辣串串食材:鷄軟骨、牛肉、陀陀餐肉、花枝丸、腐皮、厚百頁、金菇腐皮卷、西蘭花、娃娃菜、土豆呢幾樣食材都好吸湯,但又唔會無左本身食材既特色同味道!火鍋粉:類似薯粉、湯頭超香但唔辣最特別係冰粉!清甜不膩、少少芝麻香仲加左山楂餅,解膩解辣一流,但呢個好快就無曬啦,都係叫左兩碗咋!建議早D去食!

小食:棒棒鷄、麻辣腐皮
棒棒鷄:難得唔辣既小食,手撕鷄同青瓜絲搭配麻醬,香濃開胃
麻辣腐皮:腐皮吸收曬D麻辣精華,好香但唔會太辣

呢幾樣食材都好吸湯,但又唔會無左本身食材既特色同味道!

火鍋粉:類似薯粉、湯頭超香但唔辣

Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
每年都要面對聖誕節呢D咁尷尬節日,作為單身狗既我當然見慣不慣啦。不過搞下氣氛應下節在所難免,但除左約埋一班寂寞的心圍爐取暖,仲可以有咩新搞作呢?近日就收到風有間高水準,正宗四川成都既小店「爆汗串串」做緊放題任食。聽聞佢地既用既香料同埋秘製汁都係跟返成都既配方,唔怪得係門口已經聞到香味啦。雖然地方細細,氣氛夠熱鬧,果然無揀錯!👇-📌麻辣串串放題 - $168 (黃金時段)👉雖然呢間以放題形式做招牌,但佢地既質素絕對唔馬虎,無謂串串、小食、甜品都係正宗四川出產。而用到既十二種香料亦都好講究,當中包括丁香、紅花椒、印度椒、八角等等。呢個價錢都係講緊加埋一每人二百蚊都唔洗,加埋$30仲可以飲品任飲,會唔會太抵先!?▪ 成都串串 -▫ 佢地既串串選擇超過40幾款有多,選擇困難症既我好隨機咁揀左呢幾款黎試:包括雞肉腸、雞軟骨、豬皮、陀陀餐肉、五花肉、魚片頭、花枝丸、豆腐干、豆卜、金菇腐皮卷、海帶、娃娃菜、萵荀、蓮藕。每款每次限揀2件,一串一件,而餐廳會幫你一次過上枱,務求做到賣相壯觀,方便你打個靚卡。我就揀左小辣,要大讚係佢地既雞肉、五花肉肉質嫩滑,吸收哂辣汁,肉味濃郁;萵筍同蓮藕口感夠爽脆;豆卜
雖然地方細細,氣氛夠熱鬧,果然無揀錯!👇
📌麻辣串串放題 - $168 (黃金時段)
▪ 成都串串 -

夠爽脆;豆卜同豆腐干一咬就醬爆咁款,好滿足!

▪ 爆汗牛肉麵 -

▫ 連佢地既牛肉麵都係任食!我揀左小辣,辣度就岩岩好。餐廳提供既主要都係西冷牛肉,
肉質新鮮入口夠軟腍,仲散發出陣陣既濃香。麵條幾有驚喜,唔會過硬,有少少似拉麵既質感,相當好食!

▪ 麻辣千層肚 -
▫ 輪到我最鍾意既小食之一,麻辣版既千層肚,其實係係牛肚既最外層。
口感細膩爽脆,呢個因為辣汁關係,變得特別嗆喉,好過癮!

▪ 麻辣鴨血 -
▫ 其實鴨血係唔怕食多,或多或少都係一種排毒、補血既食物。
呢到既鴨血做得入味唔會帶腥,又唔會一夾就散,絕對要食!

▪ 成都滷水雞翼尖 -
▫ 雞翼尖基本都係常伴我左右,只要果個地方有得嗌,我就會食。
佢地既滷水雞翼尖皮外整得非常嫩滑,香味十足,用黎送麵幾夾。

▪ 棒棒雞 -
▫ 賣相睇落似足食開港式手撕雞咁,配搭青瓜絲同麻醬,啖啖清新爽口。

▪ 成都老冰粉 -
▫ 最後唔可以唔食既老冰粉,好彩我係佢地賣哂之前嗌到一碗,而冰粉睇落四四方方,形狀均勻。
色澤晶瑩剔透,相當新鮮。表面加左提子乾、山渣餅同芝麻,增加口感,絕對係解辣既恩物呀! 棒棒雞
2019-12-23
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$200 (Dinner)
  • 成都串串
  • 爆汗牛肉麵
  • 麻辣鴨血
  • 成都滷水雞翼尖
  • 成都老冰粉
好友生日前夕正苦惱要同佢食咩慶祝好,咁啱愛麗絲同事就介紹左爆汗串串依間四川野食俾我,話一定啱我嘅嗜辣朋友。-小店以放題形式為主,串串款式都已經有成37款!湯底除左有由十二種配料煮成嘅正宗成都辣湯,仲有唔辣嘅豬骨湯揀,每人加廿蚊可任食小食,再加三十蚊就任飲飲品。-嚟得四川餐廳,當然要叫辣湯啦,bb辣同小辣當中,就叫左小辣。湯底麻香味重,辣度適中,辣味唔嗆喉。37款串串入面,愛麗絲就揀幾款個人認為好食嘅講下:-腐皮、腐皮金菇、娃娃菜:依類索湯配料真係冇得彈,食到停唔到口,愛麗絲咀都麻埋😂-蓮藕、萵筍、西蘭花:初初以為依啲硬身蔬菜會麻麻地,點知佢地都幾入味,索索聲原來同麻辣湯又幾夾~-牛肉、五花肉: 肉類薄切好入味,唔算嫩滑但唔會鞋身,一串兩小片,唔怕食濟!-另外見佢小食都幾吸引,所以都加左廿蚊任食:- 蒜泥青瓜 蒜泥惹味,青瓜爽甜,簡直係必食嘅開胃小食😋- 麻辣千層肚 千層肚爽脆,但出奇地比其他小食辣,雖然嗆喉,但辣得過癮🥰- 麻辣鴨血 鴨血夠哂入味又唔會煮到爛哂,冇血腥味,encore左好幾次👍🏻- 酸辣厥根粉 基於好奇心下叫左個嚟食,口感q彈,酸辣比例各佔一半,可以一試~- 香辣無骨鳳

另外見佢小食都幾吸引,所以都加左廿蚊任食:
蒜泥青瓜

蒜泥惹味,青瓜爽甜,簡直係必食嘅開胃小食😋
麻辣千層肚

千層肚爽脆,但出奇地比其他小食辣,雖然嗆喉,但辣得過癮🥰

酸辣厥根粉

香辣無骨鳳爪

食野最唔鍾意有骨😂只講去骨鳳爪處理過程都夠哂誠意啦~
缸缸紅鍋粉

薯粉同辣湯一向係最佳拍檔,但一定要吹凍先好食,又熱又辣會顯得更辣😂
成都老冰粉

食完麻辣野最適合食啲甜野中和番味蕾。依個老冰粉比我喺第度食嘅稍為企身,口感似涼粉,少少山楂調味,即時解麻😛
香港正值踏入冬天開始凍,除左打邊爐,食辣野都不失為一個好提議,仲唔怕好似夏天食辣野咁食到爆汗添,大家快試!🤣🤣
2019-12-08
$178 (Dinner)
2019-12-13 46 views
行街經過旺角食左呢間麻辣串串嘅放題👍🏻服務員態度好好坐低即刻比水同餐牌我哋呢度嘅環境好有四川麻辣小店嘅氣氛款式十分多👍🏻串串同小食都係任叫任食啱晒行完街想醫下肚嘅我地豆漿味道好濃郁 而且大大杯 十分解辣😋棒棒雞做前菜好開胃😋 雞肉好嫩滑 值得推介青瓜好爽口,蒜味又唔會太濃 剛剛好千層肚份量好足 而且醬汁夠辣 十分醒胃重頭戲嘅串串鍋湯底做得好出色,辣味慢慢滲出嚟 正!每樣串串都係醃過加埋湯底嘅辣味真係食到上癮好特別嘅四川甜品—成都老冰粉👍🏻 食完辣嘢即刻透心涼👌🏻呢個價錢食到正宗串串放題值得大家去試下👍🏻
行街經過旺角食左呢間麻辣串串嘅放題👍🏻
服務員態度好好坐低即刻比水同餐牌我哋
呢度嘅環境好有四川麻辣小店嘅氣氛

款式十分多👍🏻串串同小食都係任叫任食
啱晒行完街想醫下肚嘅我地

豆漿味道好濃郁 而且大大杯 十分解辣😋

棒棒雞做前菜好開胃😋 雞肉好嫩滑 值得推介

青瓜好爽口,蒜味又唔會太濃 剛剛好
千層肚份量好足 而且醬汁夠辣 十分醒胃
重頭戲嘅串串鍋

好特別嘅四川甜品—成都老冰粉👍🏻 食完辣嘢即刻透心涼👌🏻
呢個價錢食到正宗串串放題值得大家去試下👍🏻
2019-12-13 40 views
麻辣火鍋食得多,但麻辣燙係香港就比較少較,仲要以串串形式既放題就更少見,放題形式唔洗就住就住,想食幾多就幾多,咁先夠爽。食法其實好簡單,只要點選想食既款式交俾店員,佢地就會幫手煮熟再泡落麻辣湯中,浸好滿滿既麻辣湯後就食得啦。 麻辣湯香氣夠,花椒磨碎加入湯汁,每一啖都麻得起勁,加上辣味真係會爆汗嫁!!食物方面好多都唔錯,牛肉嫩滑,雞賢爽脆,仲有鴨舌點,令人非常驚喜,雞軟骨亦非常推介。仲有好多其他食物如金菇等就要小心啦,因為非常吸辣....一唔小心就辣到爆!佢地既小食好出色嫁,例如棒棒雞,清爽既青瓜配上嫩滑雞肉再加上芝麻醬,真係無得輸。其他如麻辣千層肚都唔係隨便整的,同係外面單點差不多,鐘水餃都好好食。不過酸辣厥根粉味道就淡左d,無咩酸味同辣味,可以既話食其他麵食可能較好。除左小食仲有甜品 - 冰粉,萬一真係太辣食番碗冰粉就岩岩好(佢真係救左我一命),酸酸甜甜好解辣,比飲品更解辣!飲品可以單點,都可以加$30任飲,其實一般可能會飲兩樽以上,感覺任飲較抵!仲有啤酒飲。整體價錢唔貴,店員都非常體貼,見你食到好似好辣食唔到,就會主動提出俾碗湯你(豬骨湯唔係清水),等你可以洗洗先食。

2019-12-12 481 views
天氣轉涼 又係令人懷念食麻辣嘅季節🤭 今次我哋就揀咗旺角呢一間麻辣串串放題 食個夠本😆 呢到夜晚都幾多人食架 因為價錢都幾親民 食物種類好多👍🏻 除咗有基本嘅麻辣串串 仲有唔同款式嘅粉麵 小食同冰粉👅如果一大班人泥食 有人又唔食得辣都唔使擔心 佢地仲有秘製豬骨湯底可供選擇 可以分兩碗湯底上 咁就岩哂唔同口味嘅人😚 麻辣串串基本上大部分我地都叫左泥試🙊 湯底今次我哋就揀咗少辣 對我地泥講其實都幾辣 比較怕辣嘅朋友仔可以揀BB辣😆 我地覺得最正必點既分別係五花肉 肥腸 雞軟骨 成都小香腸 白蘿蔔等等 款款都超入味 辣到停唔到口👅麵類方面我哋今次就揀咗成都豬腸麵 湯底同樣可以揀麻辣湯同豬骨湯 我哋當然試麻辣啦 味道比麻辣串串辣 不過咁濃麻辣香味既豬腸真係幾好食🤩 麵既口感都唔差小食我地就試左棒棒雞 蒜泥青瓜同麻辣鴨血👅 每款都細細碟 一定唔會浪費 仲可以試多幾款👍🏻 棒棒雞用胡麻醬撈左雞柳同青瓜 簡單得泥好清新好食 係一個冇得輸嘅組合😋 蒜泥青瓜加咗醋 甜甜酸酸好開胃又解辣😚 麻辣鴨血好入味 有3件可以過下癮 鴨血配麻辣汁真係好夾🤩 最正當然係可以任食成都冰粉 甜甜的 好解辣🌟

成都豬腸麵

最正當然係可以任食成都冰粉 甜甜的 好解辣🌟
成都冰粉
成都豬腸麵
成都冰粉
  • 爆汗串串
首先要講食物既選擇真係有好多😻樣樣都想食 好彩佢一串串少少地 都唔驚食唔哂 佢仲有一樣好 為左避免客人嗌得太多 佢會限每次每樣野食最多嗌兩串👍嗰陣坐我後面個人好似嗌左好多次😹可想而知佢既味道都一流🤤個湯底落足料 好麻好香 超正🤩佢地仲有好多風味小食揀 我差唔多嗌哂咁多款咁濟😂我覺得水餃最好食 酸辣厥根粉都幾特別 滑溜溜咁 其實平時我真係唔係好食得辣野 但又好中意👅今次好彩有得瘋狂任飲豆漿🤧加$30就有得任飲佢地既野飲 真係好抵食
  • 香辣無骨鳳爪
  • 蒜泥青瓜
  • 豆漿
2019-12-09 35 views
爆汗串串地址:旺角廣華街2-20號翠園大樓二期地下2號舖平時香港街頭食一串,細細串已經要$8起,通常都不會太放縱吃,銀包會好傷的 搵到間有四川串串的任食,食時不切考慮銀包狀況了爆汗串串湯底從成都運來多種香料,有香葉、草果、桂皮、丁香、紅花椒、印度椒、八角先用熱油炒香,再加入豬骨、雞骨各十斤加入清湯熬製近50款串串,本人摯愛的五花肉,雞軟骨,鴨舌,海帶,椰菜恭西蘭花,菇,魔芋,白蘿蔔等等,沉了在麻辣湯中,再一串串拿起就食,麻辣惹味,食到出汗很過癮加$30可享飲品任飲,加$20可享5款小食任食小食有青瓜,棒棒雞,腐皮,千層肚,水餃,鴨血等,全都辣死你架。棒棒雞麻醬好香,蒜香青瓜中和一下辣所以要會加埋任飲涼菜汽水啤酒$30,仲可以追加麵。另外要解麻辣,食碗涼沉沉滑入喉架冰粉,清甜好吃成個人舒服曬#爆汗串串 #stixonfire #爆汗 #正宗成都風味 #冷鍋串串 #麻辣 #成都老冰粉
爆汗串串

地址:旺角廣華街2-20號翠園大樓二期地下2號舖

搵到間有四川串串的任食,食時不切考慮銀包狀況了

先用熱油炒香,再加入豬骨、雞骨各十斤加入清湯熬製

加$30可享飲品任飲,加$20可享5款小食任食

經常會聽倒嗜辣嘅朋友話想食四川麻辣串串,講緊嘅唔係串燒,而係浸咗響麻辣汁料入面嘅串串,即係麻辣燙?🤔 香港可以坐低慢慢食嘅呢類型餐廳少之尤少。一直好奇到底係點樣,今次朋友竟然搵倒間超抵食嘅正宗成都麻辣串串放題小店😍 帶蕃薯妹嚟試吓~呢度嘅放題分三個時段,早鳥17:15-19:15同埋宵夜21:30-02:00仲要超抵價$128一位任食,如果想任飲埋啤酒汽水都只係需要加$30!平到笑🤤我地食宵夜時段,9:30pm入座都要等咗15分鐘左右,食客比較多大家記住book位。麻辣串串好特別,Order咗第一轉,揀咗大家心水嘅麻辣程度之後,佢就會有一大碗麻辣湯汁同串串一齊上檯,之後再Order嘅時候就會將串串放返入個大碗入面,都幾有特色😮😮 串串類嘅話我特別鐘意食嘅有:萵荀 - 好鮮甜爽口;成都小香腸 - 其實有少少似幼版蠟腸;鴨舌 - 好好味有口感;千層肚 - 非常之正嘅配搭,好有口感;土豆 - 麻辣湯一定要食土豆,呢度嘅土豆都幾爽口唔會太淋。其餘嘅串串都好好味~ 除咗串串,呢度仲有啲小食、湯麵同埋甜品。小食類嘅麻辣鴨血我足足Encore 咗三次🤤鴨血口感黏稠煙靱,同麻辣係最佳拍檔。甜品係成都老

串串類嘅話我特別鐘意食嘅有:
萵荀 - 好鮮甜爽口;
成都小香腸 - 其實有少少似幼版蠟腸;
鴨舌 - 好好味有口感;
千層肚 - 非常之正嘅配搭,好有口感;
土豆 - 麻辣湯一定要食土豆,呢度嘅土豆都幾爽口唔會太淋。

成都串串

其餘嘅串串都好好味~

成都滷水雞翼尖

蒜泥青瓜

除咗串串,呢度仲有啲小食、湯麵同埋甜品

成都老冰粉

甜品係成都老冰粉,香港好少食倒,一定要試吓~ 佢嘅口感有少少似涼粉,透明嘅涼粉感覺好得意。

要一提侍應阿姐好親切好好傾~
好開心發現咗一間一定會再Encore嘅小店😋😋
2019-11-29
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$170 (Last Night Supper)
成都滷水雞翼尖
2019-12-08 22 views
第一次食放題形式嘅麻辣串串,選擇都非常多👍蒜泥青瓜❤️一啲都唔辣,青瓜新鮮又香脆😋成都滷水雞翼尖❤️非常入味,必點! encore 左倆次!滷水汁味道香濃~爆汗干碟❤️多款香料混合,同串串非常夾~鍾意食辣嘅朋友一定要叫!川北涼粉❤️解辣之選!甜度足夠,山楂粒好好咬口!冰粉口感QQ, 一口氣食咗三碗😋串串❤️主角出場啦! 湯底可以揀麻辣涉或者豬骨! 必點!成都小香腸 ,口感似迷你臘腸,非常惹味!蘿白薯仔入味必點!五花肉,岩岩用半肥瘦😍魚旦, 有魚味又彈牙!豆卜, 吸收晒湯底嘅精華😋
第一次食放題形式嘅麻辣串串,選擇都非常多👍

蒜泥青瓜❤️
一啲都唔辣,青瓜新鮮又香脆😋

成都滷水雞翼尖❤️
非常入味,必點! encore 左倆次!滷水汁味道香濃~

爆汗干碟❤️
多款香料混合,同串串非常夾~鍾意食辣嘅朋友一定要叫!

川北涼粉❤️

串串❤️
主角出場啦! 湯底可以揀麻辣涉或者豬骨!
必點!成都小香腸 ,口感似迷你臘腸,非常惹味!
蘿白薯仔入味必點!
五花肉,岩岩用半肥瘦😍
魚旦, 有魚味又彈牙!
豆卜, 吸收晒湯底嘅精華😋
2019-12-03
Type of Meal
Dinner
2019-12-07 22 views
今日行完街,好肚餓見到e數爆汗串串好吸引😹價錢唔貴仲任食Tim,野野+30元都任飲!食物款式亦算多...有麵有小食有餃子同串串..有丸款..豬..牛..雞 ...腸仔..午餐肉...蔬菜🥬都好多款有西蘭花🥦...薯仔.......蓮藕....娃娃菜....等等.......每樣都煮得啱啱好唔會淋哂,味道又好食可以揀大中小辣,我就揀咗大辣!😍😍😍😍真係超正呀! 中意食辣一定要尼食呀😍😍
今日行完街,好肚餓見到e數爆汗串串好吸引😹
價錢唔貴仲任食Tim,野野+30元都任飲!

食物款式亦算多...有麵有小食有餃子
每樣都煮得啱啱好唔會淋哂,味道又好食
可以揀大中小辣,我就揀咗大辣!😍😍😍😍
真係超正呀! 中意食辣一定要尼食呀😍😍

冬天來啦,一鍋熱辣辣串串香真係好適合而家天氣!一直以為要去大陸先有得食,原來近近地,旺角都有成都串串香!價格超級實惠😱:$128任食:N款串串,湯麵🍜,甜品,小食!📍主角爆汗串串📍可以自選辣度,甚至可以走辣!我叫左叫唔辣豬骨湯底,串串香氣撲鼻,惹味可口,任食一串接一串不停吃😍!📍多款小食📍蒜泥青瓜、麻辣千層肚(牛柏葉)、棒棒雞(麻醬涼拌雞絲)、麻辣蓮藕片、📍麵食📍酸辣厥根粉:酸辣醬汁撈麵,麵質好特別,中間通心,爽口彈牙。爆汗牛肉麵:叫咗豬骨湯底,濃郁,牛肉軟林林,好吃!📍解辣冰粉📍山楂酸酸甜甜,滿滿芝麻香,冰冰涼涼,好解辣😋👍🏻一定要來再食

📍主角爆汗串串📍

📍多款小食📍

📍麵食📍
酸辣厥根粉:酸辣醬汁撈麵,麵質好特別,中間通心,爽口彈牙。
爆汗牛肉麵:叫咗豬骨湯底,濃郁,牛肉軟林林,好吃!

📍解辣冰粉📍
山楂酸酸甜甜,滿滿芝麻香,冰冰涼涼,好解辣😋👍🏻

一定要來再食
  • 冰粉