2024-08-21 2420 views
我地好耐都冇食放題,難得今日得閒就去左旺角食,而旺角都有好多間放題餐廳,呢間御滿屋之前食過幾抵食,晚市都有幾個時段,我地就揀左特價既20:30入坐😆A經典三重新鮮刺身江洋盛宴夜割20:30後入座($258)呢度既放題餐有ABCD一共4個級別,我地揀左最基本既A餐,我地覺得最抵食,上一級既B餐特價時段係$378,主要既分別就係刺身同壽司,而平時放題諗得出既食物基本上A餐已經有齊😉門口擺左好多款冷盤同埋有炸物,比較熱門既就係青口,其餘我自己鐘意就係日式小食,螺肉,中華沙律同蟹籽,仲有d川式辣喉黃同魚皮等等,頭盤已經夠曬豐富,入少少仲有個清酒梅酒自助區,鐘意飲既人真係一個喜訊😛放題重點就梗係刺身盤啦,A餐既種類都好齊,我叫左三文魚,油甘魚,北寄貝,帶子,赤貝,希靈魚,赤蝦,冇腥味同雪櫃味,呢個質素既刺身放題黎講我覺得係合格有餘🍣熟食有曬中式日式連西式都有,分別有炒蜆,牛肉粒,日式串燒,鐵板牛扒都有埋,熟食料我自己最鐘意就係蒲燒鰻魚,其餘既串燒都唔錯,最緊要夠熱,上菜速度唔慢🍡🧆🥙呢度既特色就係有榴連放題,佢係雪凍左既馬來西亞極品冷榴連,凍食好爽,榴連夠香夠甜😋最後就梗係食甜品啦,雪糕雪條有好

A經典三重新鮮刺身江洋盛宴夜割20:30後入座($258)
呢度既放題餐有ABCD一共4個級別,我地揀左最基本既A餐,我地覺得最抵食,上一級既B餐特價時段係$378,主要既分別就係刺身壽司,而平時放題諗得出既食物基本上A餐已經有齊😉

最後就梗係食甜品啦,雪糕雪條有好多款,最正就係haagen dazs同movenpick任食,我一個人食左4杯,其餘既甜品就係一開始既自助區攞,有精美蛋糕同水果,飲品都有好多款,罐裝同紙包都有,酒類都有好多款,有somersby既蘋果酒,我都整左罐🍦🍨🍻

呢間放題我覺得係好抵食,$258有咁多野食,食既野都值回票價,店員都好勤力,不斷收碟同埋冇漏單既情況,下次要再黎食過😆
2024-08-08
Type of Meal
Dinner
  • 刺身
  • 鹽燒牛舌
  • 蒲燒鰻魚
  • 刺身拼盤
2024-08-21 2237 views
突然興起和家人飯聚,一家大細有老有幼,打算食放題種類多,因為星期日臨時臨急好多店都滿座。平常食開5樓果間,但已滿坐,心諗試下1樓呢間啦。價錢同其他放題一樣,但野食種類極少,要加$升級先有多D種類。食物一般,所以相都冇影。兩點半先last order,但兩點已經叫人埋單,好似趕人走甘兩點二十分左右出去拎雪糕,都比人趕!食過甘多間放題,真心最差的一次用餐!如果吾系樓上果間滿座,都吾會落來試,點知差成甘。冇下次
兩點二十分左右出去拎雪糕,都比人趕!
食過甘多間放題,真心最差的一次用餐!
如果吾系樓上果間滿座,都吾會落來試,點知差成甘。冇下次
2024-08-20 1908 views
現在香港的日式放題從刺身隨便吃進化到榴蓮,麻辣小龍蝦都能隨便吃了 這間在旺角地鐵站旁的日式放題餐廳,地理位置方便,旺角站e1出口就是 放題有幾個檔位,我覺得a餐就挺好的,主要賣點就是榴槤隨便吃,而且能吃到烤榴槤和冰榴蓮兩種不同的口感,絕對適合喜歡榴槤和生魚片的。 ⭐刺身有好幾款,基本上的水平都很不錯,新鮮沒有腥味,都肥,解凍也做的剛剛好,都可以點 ⭐除了刺身,燒烤,例如燒烤羊排,炸物,還有小炒菜都有,還有麻辣小龍蝦和薑蔥炒蟹 ⭐重點推薦他的天婦羅,他的天婦羅是新鮮炸出來的,水準挺高,是我吃過比較好吃的一家 ⭐壽司也還可以,我吃了三款壽司,飯粒不硬,想吃飯也可以選 ⭐接著就說到他的烤榴槤了,他的烤榴槤兩款我個人比較喜歡烤的。 更能釋放它的甜味,喜歡榴槤的真的不要錯過 ⭐除了以上所有選擇還有他的鍋物,胃口大的人有數百種選擇 除了手機點外外面還有幾款小吃和炸物,前菜冷盆也有,飲品有二三十種選擇也有酒類,冰淇淋有好些選擇,也有h牌和香港本地movenpick,選擇種類非常多,同時 愛吃榴槤和日料的可以來,$2xx吃到扶牆出
現在香港的日式放題刺身隨便吃進化到榴蓮,麻辣小龍蝦都能隨便吃了

壽司也還可以,我吃了三款壽司,飯粒不硬,想吃飯也可以選

⭐除了以上所有選擇還有他的鍋物,胃口大的人有數百種選擇

2024-08-17 1873 views
呢間日式放題餐廳提供好多選擇,揀最平嘅餐,唔貴,一定食到飽飽。自助區有前菜、炸物、熟食,仲有飲品任飲,選擇多樣,方便又抵食。刺身、壽司刺身新鮮,款式多:有三文魚、油甘魚、赤貝、北寄貝、希靈魚、甜蝦、牡丹蝦、鮑魚等等。壽司亦有唔少選擇。手卷有海膽手卷、吞拿魚蓉手卷等等。燒蠔鮮美多汁,蒜蓉味好香又帶點辣。另外串燒選擇都好多,牛舌薄身爽口。雞翼鹹香適中。天婦羅外皮酥脆。熟食有花膠,質地豐滿,滋味濃郁。鍋物如牛肉鍋同烏冬,湯底香濃,牛肉滑嫩,烏冬Q彈。榴槤同甜品榴槤味道濃郁,鍾意食嘅一定唔好錯過。雪糕同甜品種類多。

刺身壽司

榴槤同甜品
榴槤味道濃郁,鍾意食嘅一定唔好錯過。雪糕同甜品種類多。

2024-08-15 1525 views
瘋狂加班之後決定要食餐好既一於去食乜都有既日式放題旺角有咁多間 我就最鍾意黎呢度佢係全港首創獨家Menu 仲有鐵板燒原來8:30後入座 每位只需$258/120分鐘近排仲免費升級有埋馬來西亞榴槤雖然我唔食 但見到勁多人嗌完一轉又一轉可以揀烤過/無烤既 相信都係正的🤣總共有77款食物可選 多到我已經試唔哂刺身都已經有十幾款 以放題質素已經好好泰味冷鮑魚勁正 泰式醬汁好惹味 鮑魚彈牙另外壽司都有好多款選擇 除左一般口味仲有多款創意壽司龍蝦膏赤蝦壽司好正 蝦膏味好濃郁芝士鰻魚卷同吉列蝦卷口感豐富海膽手卷細細地一個 食落都幾鮮甜熱食方面有串燒、鍋物、炸物等西京比目魚好嫩滑 牛舌爽口 仲有大大塊花膠 超正呀甜品都係自助任拎 有雪糕 雪條啫喱 雪米糍同自家製甜品
瘋狂加班之後決定要食餐好既

除左一般口味仲有多款創意壽司
龍蝦膏赤蝦壽司好正 蝦膏味好濃郁
芝士鰻魚卷同吉列蝦卷口感豐富
海膽手卷細細地一個 食落都幾鮮甜

熱食方面有串燒、鍋物、炸物等
西京比目魚好嫩滑 牛舌爽口
仲有大大塊花膠 超正呀

甜品都係自助任拎 有雪糕 雪條
啫喱 雪米糍同自家製甜品
2024-08-14 1628 views
呢間餐廳任食日本放題,最近仲推出左升級馬來西亞榴槤放題,榴槤味都幾香濃,平時唔多食既小編今晚食左都覺得幾滑溜同抵食既,唔鐘意食榴槤都有好多其他食物選擇,飲品連啤酒都係任飲嫁,帶子刺身小編最愛所以就叫左比較多,三文魚今次食既都偏瘦唔夠肥美,油甘魚清淡鮮味。花膠好厚肉入口滑溜,牛舌串燒都係必食推介,仲有炸蝦都係即叫即炸。原來呢度仲有點心食,小編無食食左雪糕,呢度雪糕款式花多眼亂,H字頭同m字頭好出名既都有得食嫁。

2024-08-12 1951 views
今日做完運動去食放題任食兩小時 我提早了在他們線上系統訂位✅今次的放題食物種類真的很多,不論係中式食物 鍋物 炸物還是傳統刺身都搵得到✅餐廳上菜速度好快,而且不會漏✅刺身相當新鮮✅飲品方面 還有酒供應添 ✅甜品方面,move I’m 同Häagen-Dazs可以任食✅免費升級馬來西亞極品榴槤任食刺身方面-赤貝 帶子 北寄貝 挪威三文魚全部都好新鮮熟食方面 都有不少中式特色小炒❤️日式炒蜆❤️薑蔥炒花蟹估唔到炒蟹都有得食❤️蒿荀炒蝦球 真係估唔到有蝦❤️牛柳粒 真係估唔到有蝦有蟹又有牛柳 日式食物方面❤️鹽燒牛舌 鹽燒雞軟骨牛舌燒得好香 小小嘅鹽 已經帶出食物嘅香味❤️吉列炸蠔雪花牛鍋(2-3人份)係壽喜燒汁 牛肉鮮嫩蒜蓉燒生蠔蒜香味濃 而且生蠔都算大粒蒲燒鰻魚西京比目魚一向好鍾意食西京燒沒有太多骨嘅魚肉又非常好食佢任食雪糕真係勁多款 movenpick 任食
今日做完運動去食放題
任食兩小時
我提早了在他們線上系統訂位

✅餐廳上菜速度好快,而且不會漏
刺身相當新鮮

❤️鹽燒牛舌 鹽燒雞軟骨
牛舌燒得好香 小小嘅鹽 已經帶出食物嘅香味
鹽燒牛舌

❤️吉列炸蠔

雪花牛鍋(2-3人份)
係壽喜燒汁 牛肉鮮嫩

蒜香味濃 而且生蠔都算大粒

一向好鍾意食西京燒沒有太多骨嘅魚肉又非常好食

佢任食雪糕真係勁多款 movenpick 任食
薑蔥炒花蟹
蒿荀炒蝦球
鹽燒牛舌
2024-08-06 2730 views
呢日同大大、細細去旺角學嘢,放咗學,佢哋好似好肚餓咁,一於帶佢哋去食放題。呢間放題我之前食過,一定滿足到佢哋。一入去已經有唔少人排緊隊,等緊嘅時候有個魚缸俾佢哋睇魚魚。跟住就望到有好多配菜、炸物同點心。行過啲,又見到有唔同種類嘅飲品、甜品同埋雪糕,真係好想快啲入座。入座之後,忍唔住開始點嘢食。一枱都係,大家都食得好滿足。以下係幾款我心水嘅食物:燒紐西蘭羊鞍,肉質鮮嫩多汁,冇乜臊味,啖啖肉,好好味!西京比目魚,鮮味十足,魚肉又夠滑。鹽燒雞翼好Juicy,鹹味啱啱好!瑤柱海皇粥裏面有好多海鮮,粥底夠綿,食完好暖胃。最後食個蜜瓜布甸同焦糖燉蛋作為甜品,好驚喜,非常美味!😋😋😋😋😋

燒紐西蘭羊鞍,肉質鮮嫩多汁,冇乜臊味,
啖啖肉,好好味!

西京比目魚,鮮味十足,魚肉又夠滑。

鹽燒雞翼好Juicy,鹹味啱啱好!

瑤柱海皇粥裏面有好多海鮮,粥底夠綿,
食完好暖胃。

2024-08-06 2058 views
最近係食榴蓮嘅季節,估唔到連日式放題都有榴蓮食😍😍榴蓮控表示勁正🤣食物種類上有多咗選擇,主要提供四個價錢選擇,分咗A、B、C、D餐,今次試咗性價比最高嘅A餐共提供77款食物👐🏻我個日食晚餐A成人$288一位😆呢度嘅刺身都幾新鮮仲幾厚切,刺身款式三文魚、泰味冷鮑魚、帶子、劍魚腩、鮑片、八爪魚、蟹棒、油甘魚、大赤蝦、北寄貝、希靈魚、甜蝦同泰式生蝦😙個人最推介赤蝦、帶子☺️除咗刺身,餐廳仲有好多唔同款式嘅選擇,分咗唔同種類有經典壽司、火炙壽司、手卷、軍艦、串燒、卷物、鐵板、燒物、一品料理、天婦羅同炸物😍個人推介天婦羅,炸得好香脆😌呢度提供多款口味牌子嘅雪糕同雪條☺️最正係連Häagen-Dazs同Movenpick都係任食😜

2024-08-04 1587 views
每次返工好辛苦,要去旺角出job,都忍唔住同同事嚟呢度食放題,呢度絕對係放題之選,食物美味有多選擇。今日五點幾嚟到,已經有人排隊入緊去!等咗一陣,就安排我哋入座。我哋先響出邊拎少少炸物、點心同前菜,再拎咗啲嘢飲,就開始用Barcode點餐。餐牌裏面有我幾款最推介嘅食物:🤩刺身當然要食,我叫咗三文魚、劍魚腩同帶子,全部都肥美新鮮。另外不得不叫嘅係京蔥炒蟹,炒蟹夠香,蟹肉夠晒鮮味,而且辣辣地,惹味十足!御品鮑汁燴花膠,花膠夠順滑,冬菇夠爽,煮得好入味。壽司全部都好好食,我最鍾意花之戀,份量十足。榴槤愛好者一定要食榴槤同烤榴槤,兩種口感完全唔同,一樣咁正!最後食個Movenpick同Häagen-Dazs雪糕作完美嘅句號。

今日五點幾嚟到,已經有人排隊入緊去!
等咗一陣,就安排我哋入座。

餐牌裏面有我幾款最推介嘅食物:🤩

刺身當然要食,我叫咗三文魚、劍魚腩同帶子,全部都肥美新鮮。

御品鮑汁燴花膠,花膠夠順滑,冬菇夠爽,
煮得好入味。

壽司全部都好好食,我最鍾意花之戀,份量十足。

2024-08-03 1464 views
早割晚市日式放題 $258之前試過午市放題今次晚市體驗依然唔錯👍🏻只係怪自己胃口唔夠大😅 榴槤(不烤)榴槤香甜👅係濕包攤凍左會更好味🧊 泰之味冷鮑魚鮑魚肉質爽彈👍🏻一啲都唔韌用左泰式酸辣醬調味🍋🌶️ 貓山王榴槤炸彈皮薄餡靚😻一咬爆漿榴槤餡香濃一定要試👊🏻 和風牛柳粒🥩牛柳粒肉質軟淋牛味突出🐮 蒜香蛤蜊卜卜蜆鍋蜆肉嫩滑、無沙👌🏻蒜香十足🧄湯底清清地但頗惹味😋 雪花牛鍋味道似壽喜燒鍋物配料足料🤩有牛肉、豆腐、粉絲同蔬菜等煮得入味
早割晚市日式放題 $258

湯底清清地但頗惹味😋

雪花牛鍋
味道似壽喜燒
鍋物配料足料🤩
有牛肉、豆腐、粉絲同蔬菜等
煮得入味
2024-08-03 1329 views
見都好耐冇食個放題,今日就約左個fd一齊食御滿屋,佢個午市放題可以由12點食到3點,性價比幾高自助吧同飲品已經好多款式,花多眼亂,樣樣都想試下識食就食左刺身先啦,各類刺身都好新鮮,推介三文魚同帶子熟食同串燒都好多元化,最正係牛舌同雞軟骨,鐵板牛排都整得好出色,炒蜆就夠哂惹味雪糕有movenpick同hagendaaz,仲有好多雪條同甜品可以揀,一定有岩既仲有埋榴連放題飲食,整體來講緊係夠哂滿足啦👍🏻👍🏻👍🏻

自助吧同飲品已經好多款式,花多眼亂,樣樣都想試下

識食就食左刺身先啦,各類刺身都好新鮮,推介三文魚同帶子

仲有埋榴連放題飲食,整體來講緊係夠哂滿足啦👍🏻👍🏻👍🏻
朗豪坊正門過馬路對出地鐵站一上樓梯就見到嘅滿屋俾任食榴連呢樣嘢吸引咗就去揀咗個最平嘅選擇288蚊加一但基本上想食嘅都有齊仲可以食足120分鐘平日夜晚都差唔多全場坐滿果然係有佢嘅原因落單之後上得幾快食物溫度算熱唔會話凍晒刺身選擇幾多又新鮮特別係赤蝦甜蝦同赤貝北寄貝最後都忍唔住再encore咗次自己私心鍾意燒菠蘿同比目魚第一次食小龍蝦覺得唔太辣同埋食落原來比想像中多肉天婦羅秋葵同南瓜好推介好脆之餘冇油溢味又夠熱榴連係意想不到嘅唔錯有普通榴連同烤過嘅榴連隔離枱嘅姨姨order咗幾輪見到全部榴連個質素都差唔多另外嘢飲同甜品選擇好多有好多款雪條兩大雪糕品牌都有其實揀呢個最平嘅都相當夠食貴啲嘅就有蟹腳同拖羅等等更多選擇
朗豪坊正門過馬路對出

另外嘢飲同甜品選擇好多
有好多款雪條兩大雪糕品牌都有
其實揀呢個最平嘅都相當夠食
貴啲嘅就有蟹腳同拖羅等等更多選擇
$320 (Dinner)
2024-08-01 1186 views
我今日放工後,約同好友去位於旺角彌敦道655號胡社生行1號的御滿屋日本料理食放題,人頭湧湧,好不熱鬧。我和好友點左刺身:北寄貝、甜蝦、希靈魚、油甘魚、北海道帶子、鮑片、蟹棒... 等等寿司:火炙海鰻壽司、海膽小手卷、榴槤加州卷燒物:馬來西亞燒榴槤、燒紐西蘭羊鞍、蒲燒鰻魚、貓山皇炸彈,鹽燒牛舌.. 等等熟食:上湯菜心、炒牛柳粒、泰式鮑魚..等等自助區:各種前菜,沙律,凍盤飲品:各種罐裝飲品、啤酒、清酒甜品:各種雪糕、蛋糕、糕點生果:鮮榴槤、西瓜、哈蜜瓜整體黎講係物超所值,員工服務質素良好及態度友善,上菜快速,清碟爽快。

我和好友點左
寿司:火炙海鰻壽司、海膽小手卷、榴槤加州卷
熟食:上湯菜心、炒牛柳粒、泰式鮑魚..等等
自助區:各種前菜,沙律,凍盤
飲品:各種罐裝飲品、啤酒、清酒
甜品:各種雪糕、蛋糕、糕點
生果:鮮榴槤、西瓜、哈蜜瓜

• 刺身
  • 蒲燒鰻魚
  • 刺身拼盤
  • 馬來西亞烤榴槤
2024-07-31 1094 views
好耐冇食放題🤤呢間性價比都高嘅😙前幾日即刻上網預約去到第一時間攞啲冷盤,食落依然好新鮮,款式又多👍刺身好新鮮,帶子、北寄貝勁鮮甜,好正😋花膠好厚,又夠腍🤤清清淡淡 啱曬鐘意清淡嘅我😍😍😍我仲點左榴槤,勁香🤤🤤呢個時候嘅榴槤好食到爆🤩🤩值得得推薦大家試試💯平時我都好怕食羊,但系估唔到呢啲羊架一啲騷味都冇😳又夠腍😋卜卜蜆好新鮮,蒜蓉味好重,又辣辣地,好開胃,啲湯都好清甜🥰我仲點左鐵板牛扒,好軟熟,又好入味,我都勁鐘意食 😋椰子同榴槤 外面炸到好香,一咬開,榴槤蓉同椰子漿,流曬出嚟,勁好食🤤蒜蓉好入味 蠔都很新鮮,真系樣樣都好好食😋最後去拎甜品同雪糕,因為可以任食,泡芙好好食同牛奶布甸勁滑,真系甜品控不得了🤭今餐食完好滿足,超級飽,不過又要停一停啦🤭
好耐冇食放題🤤呢間性價比都高嘅😙前幾日即刻上網預約
去到第一時間攞啲冷盤,食落依然好新鮮,款式又多👍

😍😍😍

平時我都好怕食羊,但系估唔到呢啲羊架一啲騷味都冇😳又夠腍😋
卜卜蜆好新鮮,蒜蓉味好重,又辣辣地,好開胃,啲湯都好清甜🥰

我仲點左鐵板牛扒,好軟熟,又好入味,我都勁鐘意食 😋

蒜蓉好入味 蠔都很新鮮,真系樣樣都好好食😋

今餐食完好滿足,超級飽,不過又要停一停啦🤭
2024-07-11
$284 (Dinner)