2022-07-04
見好耐冇食壽司所以今日黎左呢間試下😋✨自選壽司12件 $208我地揀左飛魚子 火炙三文魚腩 芥辣八爪魚 帆立貝 火炙左口魚邊 蔥吞拿魚腩 火炙金線鯛 魴鮄 吞拿魚 深海池魚 真鯛 油甘魚✨特上壽司盛合 $268有吞拿魚腩 深海池魚 牡丹蝦 粒貝 海膽 三文魚籽 火炙左口魚邊 鯖魚 魴鮄 蔥吞拿魚腩總括黎講壽司質素都唔錯 感覺幾新鮮 海膽鮮甜唔苦嘅 👍不過左口魚邊唔係入口即溶嗰隻 佢個邊邊有啲筋咁🤔 壽司飯酸味適中 😋 呢兩個set 都有跟沙律🥗同埋麵豉湯🫕茶係自己斟 不過嗰個位係喺吧枱嘅下低 黑蚊蚊勁難睇斟到幾多 👎👎 如果可以將個出水口放返出啲就好🙈環境方面都幾舒服嘅 可以睇到師傅整壽司 🍣而且因為冇乜人食所以坐耐啲都唔怕 不過冷氣就有啲勁 🥶🥶味道❤️❤️❤️💔抵食❤️❤️❤️💔服務❤️❤️❤️環境❤️❤️❤️💔💰午餐人均~$250
✨自選壽司12件 $208
✨特上壽司盛合 $268