2017-10-03 280 views
之前有係尖沙咀食開黑夜壽司,但要10點先開始所以見到旺角分店晚上6點開始就去食~環境都算大而且6點半左右到,人未算好多但都有人入坐。叫左刺身同壽司類,食落去壽司的飯偏硬。叫左甜蝦刺身,好唔新鮮,個蝦殻好”淋”,如果新鮮個殻會是脆的。真係好失望,之前尖沙咀分店食次次都好新鮮同有甜同膠口的感覺但點解今次旺角分店會咁差。相都無心機影~~~~職員都好似唔想服務咁,放野食都好大力同飛無分別~多次叫落單都扮見唔到,係咪黑夜壽司有點折連服務都打咗折?

環境都算大而且6點半左右到,人未算好多但都有人入坐。

叫左刺身壽司類,食落去壽司的飯偏硬
。叫左甜蝦刺身,好唔新鮮,個蝦殻好”淋”

相都無心機影~~~~

一陣去朗豪坊睇電影~附近最抵食既日本菜~非一壽司莫屬了雖然晚市既黑夜壽司質素下降了但中午時既性價比依然唔錯點左個海鮮拉麵同埋角切魚生飯配吉列南瓜餅最愛蒸蛋,嫩,滑,熱!連埋沙律一齊上!夠快~主菜份量夠!味道唔錯!不知不覺就食左個半鐘~差d趕唔切去睇電影tim!總結:地方夠大夠闊!食物味道唔錯!份量夠!係裝修舊左d!同埋椅子枱餐具都有d油lumlum!好多日本餐廳都係咁,d魚生太多油脂,又清潔得唔乾淨!建議裝修一下!加強清潔!性價比OK!會再黎食
一陣去朗豪坊睇電影~
附近最抵食既日本菜~非一壽司莫屬了

雖然晚市既黑夜壽司質素下降了

但中午時既性價比依然唔錯

點左個海鮮拉麵同埋角切魚生飯配吉列南瓜餅

最愛蒸蛋,嫩,滑,熱!

連埋沙律一齊上!夠快~
主菜份量夠!味道唔錯!
不知不覺就食左個半鐘~差d趕唔切去睇電影tim!

總結:
地方夠大夠闊!
食物味道唔錯!份量夠!
係裝修舊左d!同埋椅子枱餐具都有d油lumlum!
性價比OK!
會再黎食
2017-08-13
Type of Meal
Lunch
2017-08-31 240 views
黑夜壽司咁抵食,同班friend嚟親旺角又想食日本嘢,呢度真係不二之選例牌排咗半粒鐘隊先入到去,坐低都9:15即刻狂叫壽司啦上菜都幾快左口魚邊壽司好多油粉,入口即溶海老三食有 黑松露甜蝦,熟蝦同泰式生蝦叫呢個純粹係想試多幾款壽司如果啱口味嘅話都係嗌返淨甜蝦,會好味啲帶子/帆立貝三食有 柚皮帶之,火炙帶子同芝士塊柚皮唔知想點,其實唔多夾,但係帶子勝在夠新鮮!好味火炙三文魚都係必點嘅!三文魚係靚位,都係入口即溶蟹子同甜蝦一齊嚟,但都唔係重點!!!重點推介嚟啦!呢個黑松露吞拿魚蓉甜蝦壽司真心好好食!黑松露嘅香同吞拿魚蓉嘅肥美口感,再配埋甜蝦嘅甜味同鮮美,真係好正,值得encore!呢個好得意叫美人魚,啫係三文魚壽司+隻甜蝦,食落刺身嘅比例仲多過飯,大滿足美中不足係有舊蝦啲腸未清好哂要自己撩返出嚟呢個唔記得係咪叫一條龍,入面係炸蝦,出面有三文魚,一片牛油果同少少黃色嘅籽個樣好似好好食,以為會有好多層次,但係完來唔係好夾,片牛油果太薄都食唔出啲咩相對其他壽司,呢個卷物就有啲失色anyway呢餐飯食得又飽又開心,下次gathering都可能會嚟呢度

例牌排咗半粒鐘隊先入到去,坐低都9:15
即刻狂叫壽司

上菜都幾快

左口魚邊壽司好多油粉,入口即溶

海老三食有 黑松露甜蝦,熟蝦同泰式生蝦
叫呢個純粹係想試多幾款壽司
如果啱口味嘅話都係嗌返淨甜蝦,會好味啲

帶子/帆立貝三食有 柚皮帶之,火炙帶子同芝士
塊柚皮唔知想點,其實唔多夾,但係帶子勝在夠新鮮!好味

火炙三文魚都係必點嘅!三文魚係靚位,都係入口即溶

蟹子同甜蝦一齊嚟,但都唔係重點!!!
重點推介嚟啦!呢個黑松露吞拿魚蓉甜蝦壽司真心好好食!

美中不足係有舊蝦啲腸未清好哂
要自己撩返出嚟

相對其他壽司,呢個卷物就有啲失色

2017-08-30 205 views
此店六點開始做壽司半價優惠,所以一早便有很多人排隊。鰻魚壽司味道不錯,長長的,值得一試。火炙三文魚腩夠香滑,海膽好像不太適宜火炙,還是鮮味的好。個人覺得香芒甜蝦和黃金魷魚海膽味道鮮甜,可以品嚐。相對價錢,這壽司的質素還行。
此店六點開始做壽司半價優惠,所以一早便有很多人排隊。
鰻魚壽司味道不錯,長長的,值得一試。
火炙三文魚腩夠香滑,海膽好像不太適宜火炙,還是鮮味的好。
個人覺得香芒甜蝦和黃金魷魚海膽味道鮮甜,可以品嚐。
相對價錢,這壽司的質素還行。
2017-08-29
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$140 (Dinner)
2017-08-19 298 views
一直都係一壽司嘅fans,以前試過一星期有三四日都係食佢同一個set lunch(好長情🙈) 當日6點幾就去到,但由於我未齊人兼佢話入座後90分鐘就要交枱,所以我就落樓下行陣,到7點鐘上返去時,已經有一條長龍lu🤦🏼‍♀️ 不過都好快就入得去👍🏼門口寫住每位最低消費$90,我心諗我地咁大食,食一個double就差唔多可能侍應見到我有個bb,安排左我地喺角落梳化度坐,咁bb就可以坐喺角落頭位,唔驚佢走嚟走去😁壽司類特大甜蝦($36): 真係超鍾意佢夠肥美大隻😍三文魚($16): 正正常常,不過不失蟹棒($18): 都係正常,呢個好難會唔好食嘅🙃北海道帆立貝($38): 其實我次次都好鍾意食,超肥美厚肉見過有人話舊帆立貝會散,但我食過咁多次都未試過有呢種情況🤔軍艦類海膽($45): 不嬲唔太鍾意食海膽,怕佢有陣味,但呢個我都接受到蟹膏蟹肉($22): 上層蟹膏,下層蟹肉,一齊食個配搭好match👍🏼瀨戶內海蠔($32): 呢個我極度極度極度推介俾大家,因為我真係超超超鍾意食,好少壽司舖會有生蠔❤️海膽飛魚子($32): 我食咗一舊,唔抗拒,即係OK啦😆蟹膏甜蝦壽司($32): 呢款壽司個甜蝦就

壽司

特大甜蝦($36): 真係超鍾意佢夠肥美大隻😍
三文魚($16): 正正常常,不過不失
蟹棒($18): 都係正常,呢個好難會唔好食嘅🙃
北海道帆立貝($38): 其實我次次都好鍾意食,超肥美厚肉
見過有人話舊帆立貝會散,但我食過咁多次都未試過有呢種情況🤔

軍艦類

海膽飛魚子($32): 我食咗一舊,唔抗拒,即係OK啦😆
蟹膏甜蝦壽司($32): 呢款壽司個甜蝦就冇特大甜蝦咁正啦😔
蟹膏壽司($36): 好正,啲蟹膏又唔會太咸👍🏼

火炙三文魚壽司($18): 燒得唔夠香同耐☹️
火炙左口魚邊壽司($28): 油脂夠重👍🏼

火炙焦糖鵝肝壽司(1件$39): 可以一試,畢竟呢個價錢都唔會係真鵝肝
火炙焦糖鵝肝

海膽海鮮石鍋炒飯($88): 炒得好好味好香,夠乾身,而且配料好豐富,一個字:正

海膽海鮮石鍋炒飯

清酒煮蜆($36): 呢個我係會連湯都飲埋

清酒煮蜆

飛魚子沙津($36): 味道ok,但美中不知的是蟹柳多啲會好味好多😣
飛魚子沙津

季節限定

味醂日本雞泡魚乾($68): 以前喺其他地方都食過但唔係咁鍾意食,因為覺得好乾身同薄,但今次喺呢度食令我刮目相看,呢個夠厚,同時又帶少少juicy嘅感覺,值得一讚😙
味醂日本雞泡魚乾

3個人嚟講,其實真係食左好多野,食完好飽好滿足😍

順帶一提: 上面括住嘅係正價價錢,而佢計嘅係原價嘅加一,例如原價$40,加一後$44,再減返$20,即係$24
留意返唔係每樣都有半價,季節限定嘅係冇架,另外我估飯都係冇(因為我之後計過張單估係咁😂)
走嘅時候8點,門口條龍勁長,建議大家唔想排隊就早啲去食😆
2017-08-18
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$192 (Dinner)
火炙焦糖鵝肝
  海膽海鮮石鍋炒飯
清酒煮蜆
味醂日本雞泡魚乾
  • 瀨戶內海蠔軍艦
2017-08-14 6878 views
去到本身都有d嚇親,條隊都幾長,但等左10分鐘左右就入得,唔錯😏⭕️原條鰻魚壽司 $22.5鰻魚幾長,好香,我食個條冇骨,朋友個條有骨😂⭕️海膽軍艦 $22.5都幾濃海膽味,又唔腥,唔錯!⭕️蟹膏壽司 $18勁濃郁,堅料!有青瓜可以中和翻,夠特別!⭕️三文魚壽司 $8冇咩特別⭕️帆立貝刺身 $28幾大粒,算新鮮⭕️特大甜蝦刺身 $15普通size,但好新鮮!⭕️一壽司 $48好豐富既口感,幾特別同好大份!⭕️廣島蠔芝士卷 $18伏中之伏⭕️軟殼蟹手卷 $11ok既,去到底仲有軟殼蟹⭕️海膽手卷 $22.5算多海膽,又唔腥⭕️金龍之卷 $18散哂,味道還好,幾有口感⭕️汁燒三文魚腩壽司 $11冇咩特別⭕️黑松露茶碗蒸 $22好好味!勁香黑松露味,料又多,冇半價都值得食!⭕️火炙芝士玉子壽司 $9凍哂先上,蛋幾甜,芝士冇溶過😂⭕️辣汁三文魚手卷 $10個pat辣汁搞唔掂,唔夾😂😅⭕️火炙海膽蟹棒壽司 $18味道幾好幾夾,但又係凍哂先出🙄價錢真係抵食,質素都幾好,但d服務真係令人想爆粗😂食物上得慢,食物黎時想擺好枱上既碟方便侍應擺低,但反而俾個侍應黑面😂🙈俾錢時又嫌俾得慢係度"zip"我地🙄

⭕️原條鰻魚壽司 $22.5
鰻魚幾長,好香,我食個條冇骨,朋友個條有骨😂

⭕️海膽軍艦 $22.5
都幾濃海膽味,又唔腥,唔錯!
⭕️蟹膏壽司 $18
勁濃郁,堅料!有青瓜可以中和翻,夠特別!

⭕️三文魚壽司 $8
冇咩特別

⭕️帆立貝刺身 $28
幾大粒,算新鮮
⭕️特大甜蝦刺身 $15
普通size,但好新鮮!

⭕️一壽司 $48
好豐富既口感,幾特別同好大份!

⭕️廣島蠔芝士卷 $18
伏中之伏

⭕️軟殼蟹手卷 $11
ok既,去到底仲有軟殼蟹
⭕️海膽手卷 $22.5
算多海膽,又唔腥

⭕️金龍之卷 $18
散哂,味道還好,幾有口感

⭕️汁燒三文魚腩壽司 $11
冇咩特別

⭕️黑松露茶碗蒸 $22
好好味!勁香黑松露味,料又多,冇半價都值得食!

⭕️火炙芝士玉子壽司 $9
凍哂先上,蛋幾甜,芝士冇溶過😂

⭕️辣汁三文魚手卷 $10
個pat辣汁搞唔掂,唔夾😂😅

⭕️火炙海膽蟹棒壽司 $18
味道幾好幾夾,但又係凍哂先出🙄

價錢真係抵食,質素都幾好,但d服務真係令人想爆粗😂

$178 (Dinner)
2017-08-02 411 views
話說男友今日跌爆芒,就同佢出旺角搵朋友幫手整番,放低個電話俾朋友之後我地就去醫下五臟腑。醒起呢間一壽司係六點就開始黑夜壽司時段,就去排下隊。可能我地都算早,而且前面未齊人,所以我地遲黎先上岸,唔使十分鐘就有位了一坐低店員就俾左點菜紙我地,半價既係唔包野飲,小食,同串燒,但壽司都仲係有好多選擇既叫完之後,我地足足等左十五分鐘先有第一樣野:茶碗蒸。竟然蒸既野仲快過壽司係乜玩法?而我都因為太餓所以完全無影相就啪左落肚了。食完個茶碗蒸,又等左十五分鐘先有第一輪壽司帆立貝係薄如紙而且唔太新鮮,而甜蝦,佢話係特大甜蝦,我睇唔出大係邊囉又等左十五分鐘先有第二輪個啲紫菜係已經冧哂,證明整左好耐,所以我都唔明點解要等咁耐先上。三文魚籽仲有少少腥臭味最後一輪當然都係要等多十分鐘先黎啦。鵝肝係食得出煎過但一啲都唔脆,油甘魚係碎上,完全唔係一塊過囉最後,我地1930入座,2030走人,中間係用左九個字時間等食。我唯有當佢係唔夠人做唔切啦。半價都不能要求太多架喇

食完個茶碗蒸,又等左十五分鐘先有第一輪壽司

又等左十五分鐘先有第二輪

2017-07-28 416 views
其實呢間鋪頭的黑夜壽司已經有左好多年..由一開始夜晚10點先開始到而家夜晚6點就有...中間真係睇住時代的變遷...咁岩收工行過見到...心諗..如果唔駛排隊就食啦..因為都知道當日係星期五夜晚7點..大排長龍都好正常!點知上到去...竟然一個人都冇...可以直入!!簡直發夢一樣..入到去當然咩都唔理....係咁叫野食喇...佢的壽司都係一貫水準..比元X好小小...但服務亦都係冇變過..得勁小侍應..變相你好似自己招呼自己咁...但算喇...佢價錢真係好抵....仲平過X氣...忍下喇..

咁岩收工行過見到...心諗..如果唔駛排隊就食啦..
因為都知道當日係星期五夜晚7點..大排長龍都好正常!
點知上到去...竟然一個人都冇...可以直入!!
簡直發夢一樣..

入到去當然咩都唔理....係咁叫野食喇...
佢的壽司都係一貫水準..比元X好小小...
2017-07-14
$150 (Dinner)
  • 帶子壽司
2017-07-27 327 views
夜媽媽又肚餓啦~ 想食得冇咁heavy🤣🤣所以揀左食日本野!而呢間一壽司又做緊半價~緊係要去食啦😍😍😍安格斯牛柳粒😍😍 好惹味omg💓用鐵板上 熱啦啦 仲有原粒炸蒜 洋蔥 車厘茄仔 小小辣椒 好香口😎😎👍🏻👍🏻軍艦叫左mix 魚子同飛魚子 一次試晒2種魚子 好幸福😋😋 另一個就係wasabi 🦑🐙我朋友食左先 佢話一點都唔辣 等我一啖放入口 d wasabi 辣到我眼淚都出來了🤣🤣🤣 但好爽!正呀~~~~~仲有點少得刺身🤤🤤🤤叫左三文魚同帶子 yeah😝😝呢個龍蝦碎三文魚花之戀 都好正 😻😻😻又係一啖過😈😈😈又想食😌😌😌 我諗如果要我日日都食日本野 我都係永遠都唔會厭😎😎😎最後都係唔夠飽 要食下拉麵但老真拉麵真係一般般 一來我中意食粗身面條二來湯好淡 唔係話好好味但整體都原過不失啦 最好味係隻溏心蛋🥚好邪惡的宵夜🙈🙈🙈🙈🙈🙈
夜媽媽又肚餓啦~ 想食得冇咁heavy🤣🤣

二來湯好淡 唔係話好好味
但整體都原過不失啦 最好味係隻溏心蛋🥚
好邪惡的宵夜🙈🙈🙈🙈🙈🙈
2017-07-26
$130 (Last Night Supper)
2017-07-26 159 views
中午想食鰻魚飯,見到門口有牌寫有,於是入去叫左個鰻魚飯定食。套餐88蚊,有送茶碗蒸,飲品,炸南瓜餅和味增湯。茶碗蒸就其實蒸水蛋,入邊有幾粒雞肉同蝦,味道正常。 沙律唔係好好食,銀仔甘大片菜五只手指都數得晒。小菜麻麻地,個飯極度失望!!!!!條鰻魚好似橡膠咁,用羹都整唔斷,真係用牙又咬唔爛,咩味都無,真心好難食,都唔知自己究竟食紧咩 D汁又唔好味,得個咸。買單仲要10%服務費 最後總結一句,唔好貪平黎食佢。外賣壽司可能仲會好食過。

小菜麻麻地,個飯極度失望!!!!!

D汁又唔好味,得個咸。
買單仲要10%服務費

最後總結一句,唔好貪平黎食佢。外賣壽司可能仲會好食過。
鰻魚飯定食
2017-07-25 123 views
今日同男朋友要ot ot完就睇下旺角有咩野食 好耐都冇食壽司了 今晚就去食一壽司既黑夜壽司啦😍但係 事實並唔係咁10點半了啦都仲要排隊 餓餓豬架嘛😭😭不過都等左10 15分鐘都到啦叫左我男朋友愛既鰻魚壽司冇食到🤣呢個係三文魚花之戀有呑拿魚中腩,蟹柳牛油果壽司, 呢2個好好食芝士蟹籽壽司卷物: 三文魚炸蝦卷炸物: 天婦羅蝦 超好食呀牛油炙燒帶子 但我想講點解牛油咁大粒架😑😑😑 點食喎叫人 肥死啦唉都唔錯既 款式未係多但勝在有折嘛
但係 事實並唔係咁

卷物: 三文魚炸蝦卷
炸物: 天婦羅蝦 超好食呀

都唔錯既 款式未係多但勝在有折嘛
2017-07-02 387 views
今日好想食壽司,行開旺角,醒起一壽司提早於6pm 壽司刺身有半價優惠,就決定去啦~地點係雅蘭中心2樓,最角落,有點難搵~黎到門口,等左一陣等職員帶位~壽司、刺身、飲品有半價優惠海膽軍艦算新鮮但味道一般黑松露吞拿魚腩甜蝦😊最頂有黑松露醬,幾香!吞拿魚腩其實係魚蓉😂呢個配搭都幾新鮮!呢個火舞黑蜘蛛卷其實係軟殻蟹卷。但中間除左軟殻蟹就乜都冇,有點寡!蟹膏蟹肉壽司上面係蟹膏下面係蟹柳肉都幾好食~火灸焦糖鵝肝壽司個名同餐牌上既相都好好,但實物麻麻又凍,鵝肝又薄😔火灸左口魚邊幾好!魚邊有油脂!蟹膏軍艦用青瓜代替紫菜包住飯,幾新鮮!個人鍾意蟹膏,所以覺得好食😋 仲有encore添~總括黎講都不錯,半價之後價錢合理。不過可能太好生意,店員服務態度有待改善。

地點係雅蘭中心2樓,最角落,有點難搵~

黎到門口,等左一陣等職員帶位~

壽司刺身、飲品有半價優惠

海膽

算新鮮但味道一般

黑松露吞拿魚腩甜蝦

黑松露吞拿魚腩甜蝦😊

最頂有黑松露醬,幾香!吞拿魚腩其實係魚蓉😂
呢個配搭都幾新鮮!

火舞黑蜘蛛卷
呢個火舞黑蜘蛛卷其實係軟殻蟹卷。
但中間除左軟殻蟹就乜都冇,有點寡!

蟹膏蟹肉

蟹膏蟹肉壽司

上面係蟹膏下面係蟹柳肉
都幾好食~

火灸焦糖鵝肝
火灸焦糖鵝肝壽司

個名同餐牌上既相都好好,但實物麻麻
又凍,鵝肝又薄😔

火灸左口魚邊
火灸左口魚邊

幾好!魚邊有油脂!

蟹膏

蟹膏軍艦

用青瓜代替紫菜包住飯,幾新鮮!
個人鍾意蟹膏,所以覺得好食😋 仲有encore添~

2017-07-02
Type of Meal
Dinner
  • 壽司
好耐無食過黑夜壽司喇😳上次食都有半年前依家原來由下午6點開始就有半價已經唔係黑夜壽司😂😂同朋友都想食壽司所以黎左印象中既壽司都好好食 比平時既高質 所以再番黎一戰嗌左一人一杯既⠀ 荔枝特飲 入面有薄荷葉 青檸 同 檸檬清清甜甜都幾好飲😍而且唔會得糖漿死甜味依家既一壽司等每一輪壽司都等好耐第一次落左單都起碼成15分鐘先有一碟上😭⠀ 蟹棒壽司 蟹棒都好長 同埋上面個沙律醬好夾不過雖然係熟食 但feel到係暖暖地 真係有d怪😫 火炙三文魚 燒得都幾香 呢個係幾穩陣會好味既 呢個pass👍🏿😬 芝士蟹籽軍艦 ummm 都有芝士味但軍艦舊紫菜係林真係大忌😭 搞到唔知食緊咩咁 辣味三文魚手卷 & 蟹籽沙律手卷 好在手卷d紫菜唔林😆不過所謂既辣味 只係pat左一撻辣蛋黃醬係上面😂 不過都幾好味既 手卷可以食🙈🙈以前極鍾情佢自家創作既卷物 嗌左⠀ 金龍之卷 甩頭甩計到我都唔知發生咩事😂 d三文魚得丁屎咁細塊 仲要係極劣質貨唔鮮甜唔厚 仲衰過爭鮮個d🙈🙈🙈但入面既炸蝦都幾爽幾好味既😬... 吉列蝦 呢個唔錯 因為擺左一陣都仲脆😂👍🏿 鰻魚 係食過入面最好既一客壽司😍鰻魚煮得岩岩好 配埋個燒汁係無敵仲有
好耐無食過黑夜壽司喇😳

金龍之卷
甩頭甩計到我都唔知發生咩事😂
d三文魚得丁屎咁細塊 仲要係極劣質貨
唔鮮甜唔厚 仲衰過爭鮮個d🙈🙈🙈
但入面既炸蝦都幾爽幾好味既😬...

吉列蝦
呢個唔錯 因為擺左一陣都仲脆😂👍🏿

鰻魚
係食過入面最好既一客壽司😍
鰻魚煮得岩岩好 配埋個燒汁係無敵
仲有個貴價版會大條好多 但因為前面伏伏地唔敢嗌 嗌個平版試試水溫 呢個掂👍🏿💕

最後嗌左個

蟹肉燉蛋
上黎好熱辣辣 而且好足料 呢個都推介可以食😆👍🏿

入面有滿滿蟹絲蟹柳雞肉💕💕

呢個係download個app做會員送既
呢份三文魚刺身就見得下人喇🙈

不過一壽司真係愈做愈差 d創意卷物明明係selling point比佢整到咁😳🙄
唔怪之得要提前個半價🙈
2017-06-11 245 views
自從黑夜壽司提早左之後,一壽司就變左每個月都會黎一至兩次的飯堂,雖然成日見到7點幾門口就排左好長龍,但其實入面都幾多位,所以都唔會等太耐就可以入座。另外值得一讚係上菜時間比想像中快,原先以為半價壽司吸左好多客,廚房應該有排做,但好在D野都上得快手,唔會等到係咁催單。以前未有半價個時就開始食一壽司,質素方面都唔太差,依家半價之後基本上都Keep到水準,例如平時食開的帶子、鯛魚、油甘魚、劍魚、吞拿魚都好鮮味,特別係帶子,大大粒又厚肉,入口仲有甘甜,口感柔軟,食左咁多次都無話上碟時有問題,咁當然同貴價壽司店比係會差少少啦,但呢個價錢黎講就算係唔錯!

2017-04-12
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$100 (Dinner)
2017-06-11 222 views
食評自從一壽司6點後半價之後身邊嘅朋友都劣評如潮 點知女皇星期五晚上諗住食既時候門口人龍長到扶手電梯目測有一百人(等左15分鐘都咁多人)等左23分鐘左右就有位 原來餐廳有唔小位 只係10pair10pair咁帶入去由於安排係門口既房 侍應時不時忽略我地呢邊叫落單要叫好耐 加茶都要自己黎冇咩服務可言點餐兩個人叫左14樣野軍艦唔係即叫即做紫菜淋哂海膽軍艦海膽都算新鮮 但紫菜明顯睇到淋哂蔥吞拿魚海膽壽司呢個配搭幾好 可能兩樣身材都新鮮 又冇左淋謝謝既紫菜吞拿魚壽司唔夠新鮮鵝肝壽司最貴但最好食 要評既係鵝肝煎到乾左少少美人魚同之前比真係冇得好比 之前蝦連埋蝦頭上碟 依家普通左海膽雞軟骨唔知以為俾人食左一半 分量好小總結:多人排隊唔係因為佢好食而係因為有半價如果繼續有半價 都會再幫襯
食評

自從一壽司6點後半價之後
身邊嘅朋友都劣評如潮
點知女皇星期五晚上諗住食既時候
門口人龍長到扶手電梯
目測有一百人

(等左15分鐘都咁多人)
由於安排係門口既房 侍應時不時忽略我地呢邊

而係因為有半價
如果繼續有半價 都會再幫襯
2017-06-09
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
$150 (Dinner)