看了社交媒體網站推荐就来了这,味道很普通,内地一大片,这个倒是无所谓,就当自己吃香港的争鲜,最主要的是服务员全程没有服务,一直在玩手机,纸巾湿巾店里都有,不主动提供,那你服务费付给的是谁?合理?老板如果不重视,店铺很容易遭遇危机!!!所以希望内地的过来多多找一些更适合自己的餐厅,也希望大家可以玩的愉快,吃的开心😃!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2023-06-24 278 views
環境笮! 鋪細, 同位笮! 椅下有籃放袋, 但係已經發霉, 檯面係乾淨企理嘅.侍應服務待人好, 有禮, 面帶笑容 食物好食- 火炙三文魚, 帶子, 左口魚邊, 吞拿魚腩, 蟹腳 (幾本上和牛除外)- 軟殼蟹- 帶子- 烏冬一般- 北海道薯條 (笑, 鬼佬 friend 想試)唔得- 手卷 (真係唔好試, 笑死你)- 三文魚小卷
侍應服務待人好, 有禮, 面帶笑容

食物

好食

- 軟殼蟹
- 帶子
- 烏冬

一般
- 北海道薯條 (笑, 鬼佬 friend 想試)
唔得
- 手卷 (真係唔好試, 笑死你)
- 三文魚小卷
  • 火炙吞拿魚腩
  • 火炙蟹腳
  • 烏冬
  • 軟殼蟹
細個嘅時候阿媽就話企喺度食飯唔好,所以由他們開業開始一直都好想去試吓,但一直冇去試,今次咁啱經過見到,他們多了椅子,終於不用再企喺度食嘢,就即刻入咗去試吓(不過其實已經食咗嘢,唔係好肚餓)位置就唔係好多,而且都比較迫夾,不過嚟得食嘅人其實都係好快食完就走,所以就冇所謂因為一次過叫做好多壽司,我就唔逐一講,不過個人覺得這間的三文魚壽司比出面的好食,不單止好肥美,表面仲加上蔥蒜,食落味道冇咁單調,就算我一個唔係好食三文魚的人都在同行人士的推介下食咗一件整體來說,每件壽司都好高質,不會飯就大大舊,表面嘅刺身就勁薄,而且食材全部都好新鮮,而且他們有很多壽司都會加上一些調味,唔會淨係整完一件壽司就算,會落一些調味,增加層次,而唔係隨便落,係真係覺得加咗調味會好食啲先加,例如帆立貝會加柚子,食落鮮味更加突出以上均是我個人觀感,每個人嘅口味各有不同,所以末必同每個人嘅用餐感覺一樣,如有不同,敬請見諒。

2023-06-07 113 views
❥ 嚴選炙燒盛盒($112)壽司飯加入赤醋作成醋飯,比起一般壽司飯更有風味。魚類食材經高溫洗禮,油脂迫曬出黎,入口份外甘香😍特別推薦火炙左口魚邊壽司,裙邊燒得焦誘人,魚身肥美細嫩入口即溶✨另外火炙松葉蟹腳壽司都好高質🦀️原條蟹腿肉奉上,肉絲間夾雜鹹甜鮮味。❥珍寶赤蝦壽司($16)赤蝦晶瑩剔透肉質爽滑,性價比非常高🦐

❥ 嚴選炙燒盛盒($112)

❥珍寶赤蝦壽司($16)
赤蝦晶瑩剔透肉質爽滑,性價比非常高🦐

2023-06-07 165 views
以前淨系可以企住嚟食嘅日料店依家可以坐低食喇!~迷你魚子海膽杯~ 呢個極力推薦🌟🌟🌟海膽份量少,味道也是正常的海膽味 不過不失,不過呢個迷你杯嘅另一個重點救返佢❕❕就系佢嘅魚子❕❕呢個魚子真系我食過最好食嘅魚子,味道鮮甜 一啲都唔腥 又略略加左啲柚子汁,一啖海膽加魚子 再伴隨著少許的柚子汁,令整個迷你杯錦上添花🌸~小長井蠔~ 呢個蠔都好推薦🌟睇相已經覺得好吸引🤩啲蠔大隻得嚟 啲肉又肥美 味道勁鮮🤤口感勁有彈牙丫💯~牛油果手卷~ 鐘意食牛油果🥑嘅一定要試呢個!~燒蝦頭配鮮蝦味噌湯~ 碗湯蝦味真系落到超十足🦐足到都快蓋過味增湯本身的味道了😂~海膽軍艦~ 🖐🏻 ~特選三文魚盛合~ 🖐🏻~三文魚刺身~🖐🏻以上味道都不過不失 喜歡的都可以試一試😋👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻個魚子真系非常值得一試✔️真!系!太!好!食!喇!咁樣一餐2個女仔食5️⃣0️⃣0️⃣都唔使 就已經好飽 佢亦都🈶Omakase套餐可以選擇➰📍立鮨📎旺角豉油街50號富達大廈地下1-2號舖
以前淨系可以企住嚟食嘅日料店依家可以坐低食喇!

~牛油果手卷~ 鐘意食牛油果🥑嘅一定要試呢個!

以上味道都不過不失 喜歡的都可以試一試😋

個魚子真系非常值得一試✔️真!系!太!好!食!喇!

📍立鮨
📎旺角豉油街50號富達大廈地下1-2號舖
2023-05-14
$250 (Tea)
Celebration
Mother's Day
  • 迷你魚子海膽杯
好內冇食立鮨啦🥹🥹🥹好鐘意食佢滿滿壽司醋既壽司飯今晚特登同朋友黎食冇黎咁內,質素仍然保持到😚😚😚👍而家重有得舒舒服服咁坐住食更加享受係度食壽司啦🤣🤣🌟北海道帶子壽司帶子夠新鮮 又彈牙🌟原隻活赤貝壽司呢度既活赤貝好大隻同新鮮 又爽口 可以選擇走柚子加配 而我就最鐘意食佢既原汁原味🫶🏻🌟粒貝壽司爽口,有口感🌟火炙盛-火炙左口魚邊壽司-火炙三文魚-火炙松葉蟹-火炙中吞拿魚腩-火炙帶子好鐘意呢個火炙盛 全部都好正特別鐘意火炙左口魚邊壽司,入口即溶 好夠油香😚其次就係火炙中吞拿魚腩,火炙味加埋呑拿魚腩既油香,停留係口入面既時間好似會再長d🤣🌟火炙銀鱈魚壽司好有油香,肉質軟身🌟本鮪赤身壽司好新鮮 好香油香🌟鮮蝦味噌湯蝦味濃 唔會太咸 🍀總結而家唔洗齋企住食,終於可以坐住慢慢嘆好正 壽司質素幾好 算係性價比高既壽司店🥰

好內冇食立鮨啦🥹🥹🥹
好鐘意食佢滿滿壽司醋既壽司
今晚特登同朋友黎食
冇黎咁內,質素仍然保持到😚😚😚👍
而家重有得舒舒服服咁坐住食

🌟鮮蝦味噌湯
蝦味濃 唔會太咸

🍀總結
2023-06-05 79 views
呢間旺角人氣壽司店一向以新鮮用料 同赤醋飯為賣點以往有唔少熟客為左食到好味既壽司不惜大排長龍甚至企係到用餐最近發覺店舖增設左座位比客人食得舒服d行過即刻忍唔住入去食🌟鮟鱇魚肝小食鮟鱇魚肝夠香口唔會腥加埋酸汁食好清新🌟吞拿魚腦天屬於稀有部位,唔係度度食到有媲美大toro既豐富油脂,同時無咁多筋入口融化🌟北海道帶子味道鮮甜,肉質厚實有口感🌟原隻活赤貝其中一款我最喜愛既壽司味道鮮味,肉質爽脆同一般帶腥味既急凍赤貝無得比🌟粒貝另一款鮮甜既貝類,肉質比赤貝更加札實🌟火炙白烏賊烏賊微微帶黏既口感未必個個接受到但係我好中意佢獨特既甜味經火炙處理過 口感更加爽口🌟深海池魚香濃魚味 帶微微油香肉質嫰滑🌟本鮪赤身肉質結實 魚味非常濃郁🌟日本真鯛比較清爽既一款刺身味道淡麗 肉質柔韌🌟活八爪魚八爪魚獨特既口感非常有嚼勁味道偏清淡🌟火炙左口魚邊左口魚以裙邊部位最肥美適合火炙,將油香逼出入口細緻,魚油香非常出眾🌟火炙銀鱈魚同樣油脂豐富 肉質柔軟高質

呢間旺角人氣壽司

🌟鮟鱇魚肝小食
鮟鱇魚肝夠香口唔會腥
加埋酸汁食好清新

🌟吞拿魚腦天
屬於稀有部位,唔係度度食到
有媲美大toro既豐富油脂,同時無咁多筋
入口融化

🌟北海道帶子
味道鮮甜,肉質厚實有口感

🌟原隻活赤貝
其中一款我最喜愛既壽司
味道鮮味,肉質爽脆
同一般帶腥味既急凍赤貝無得比

🌟粒貝
另一款鮮甜既貝類,肉質比赤貝更加札實

🌟火炙白烏賊

八爪魚獨特既口感非常有嚼勁
味道偏清淡

🌟火炙左口魚邊
左口魚以裙邊部位最肥美
適合火炙,將油香逼出
入口細緻,魚油香非常出眾

🌟火炙銀鱈魚
同樣油脂豐富 肉質柔軟
高質
◐高質中拖壽司|長期人龍店每次經過都有人龍,價錢中等平均$20-40,比一般壽司店高質,速食黎講好適合。套餐並無伏,反而搭配得唔錯👍🏽. ◮ 特上壽司盛合$152 • ⁷ ⁄ ₁ ₀牡丹蝦feel到滿滿膠質,超級甜大隻,中拖入口即溶,素質比散叫高。海膽反而就唔算突出🤭(牡丹蝦壽司,深海池魚壽司,北海道帶子壽司,中吞拿魚腩壽司,海膽). ◮特上吞拿魚盛合$170 • ⁸ ⁄ ₁ ₀鍾意食拖羅唔好錯過呢set,每一件都正🤗,魚油特別重,更鍾意中拖油份適中、魚味好重🤩。火炙就無咁膩,但魚味無咁突出。(本鮪赤身壽司,中吞拿魚腩壽司,大吞拿魚腩壽司,碎蔥吞拿魚腩軍艦,火炙中吞拿魚腩壽司)🍣追加左幾款,鰤魚係限定,可以一試⎊ 中吞拿魚腩壽司$41 • ⁸ ⁄ ₁ ₀⎊ 火炙左口魚邊壽司$28 • ⁷ ⁄ ₁ ₀⎊ 北海道鰤魚$28 • ⁷ ⁄ ₁ ₀
◐高質中拖壽司|長期人龍店

. ◮ 特上壽司盛合$152 • ⁷ ⁄ ₁ ₀

(牡丹蝦壽司,深海池魚壽司,北海道帶子壽
司,中吞拿魚腩壽司,海膽)

. ◮特上吞拿魚盛合$170 • ⁸ ⁄ ₁ ₀

(本鮪赤身壽司,中吞拿魚腩壽司,大吞拿魚腩
壽司,碎蔥吞拿魚腩軍艦,火炙中吞拿魚腩壽
司)

🍣追加左幾款,鰤魚係限定,可以一試
⎊ 中吞拿魚腩壽司$41 • ⁸ ⁄ ₁ ₀
⎊ 火炙左口魚邊壽司$28 • ⁷ ⁄ ₁ ₀
⎊ 北海道鰤魚$28 • ⁷ ⁄ ₁ ₀

2023-05-15 78 views
第二次食了,食材新鮮款式多,但係唔知點解硬係覺得冇第一次食咁驚艷同好食🥲不過對上一次食係一年幾前,嗰陣仲未有凳坐🤣呢度嘅價錢都算合理,如果整埋會員嘅話會再平啲。Btw今次試咗新嘢,蝦頭湯同水母刺身,兩樣都唔錯👍🏻
Btw今次試咗新嘢,蝦頭湯同水母刺身,兩樣都唔錯👍🏻

2023-05-10 81 views
立鮨真係encore又encore嘅壽司店次次諗唔到食邊間 都會翻轉頭搵佢( ̄▽ ̄)餐廳雖然座位唔多 但勝在都坐得幾舒服職員都好細心話俾我地聽枱下面有掛鉤可以掛住手袋餐廳用QR Code落單 店舖餐牌仲會不時更新壽司組合/刺身海老濃湯櫻花蝦烏冬$𝟒𝟔超級多櫻花蝦 啖啖食到嘅烏冬都有櫻花蝦軟殼蟹手卷$𝟑𝟖除咗好食之外 打卡都一流火炙松葉蟹腳壽司$𝟔𝟎松葉蟹腳肉質鮮甜經火炙後帶出少少焦香味 非常香口·火炙白烏賊海膽壽司$𝟓𝟒白烏賊上面加上海膽真係非常夾白烏賊嘅膠質加上海膽融為一體 夠惹味·松葉蟹肉海膽壽司$𝟕𝟔雖然依款價錢較高 但都值得一試松葉蟹肉非常多 佈滿整個壽司面一絲絲蟹膏蟹肉加海膽一次過將最好味嘅嘢加埋一齊 必食!!·三文魚壽司$𝟗9蚊雞嚟講 真係幾高質·三文魚腩壽司$𝟐𝟓鹽燒三文魚鮫$𝟑𝟖依個幾有驚喜份量十足 有兩大舊而且仲啖啖肉 點咗佢配有嘅醬汁 更開胃ᕕ( ᐛ )ᕗ鰻魚櫻花蝦玉子燒$𝟒超厚玉子燒 平時我都好少食玉子燒今次又叫一舊試下 估唔到係咁正鰻魚汁再配玉子蛋 真係無得輸( ͡° ͜ʖ ͡°)鰻魚壽司$𝟐𝟎·火炙大吞拿魚腩海苔壽司$𝟓𝟏火炙左口魚邊壽司$𝟐𝟖依兩款都係入口即溶吞拿
立鮨真係encore又encore嘅壽司
次次諗唔到食邊間 都會翻轉頭搵佢( ̄▽ ̄)
餐廳雖然座位唔多 但勝在都坐得幾舒服

松葉蟹肉海膽壽司$𝟕𝟔
雖然依款價錢較高 但都值得一試
松葉蟹肉非常多 佈滿整個壽司
一絲絲蟹膏蟹肉加海膽
一次過將最好味嘅嘢加埋一齊 必食!!
三文魚壽司$𝟗

而且仲啖啖肉 點咗佢配有嘅醬汁 更開胃ᕕ( ᐛ )ᕗ

鰻魚櫻花蝦玉子燒$𝟒
超厚玉子燒 平時我都好少食玉子燒
今次又叫一舊試下 估唔到係咁正
鰻魚汁再配玉子蛋 真係無得輸( ͡° ͜ʖ ͡°)

鰻魚壽司$𝟐𝟎

大滿足( ˘ ³˘)♥︎
燒蝦頭(配鮮蝦味噌湯)$𝟏𝟕
最後仲encore咗兩件松葉蟹肉海膽壽司(●’◡’●)ノ

𝕋𝕠𝕥𝕒𝕝: $𝟞𝟜𝟝.𝟟

📍立鮨 (富達大廈) (旺角)
旺角豉油街50號富達大廈地下1-2號舖
2023-05-09 103 views
放工同朋友去旺角行街 我唔想食咁肥膩既野 所以佢帶我去立鮨食壽司 佢食過好多次 由之前冇得坐到而家有得坐 一路行一路推介我食 搞到我都好期待😚餐廳有拼盤選擇 不過我唔係所有魚生都鍾意 所以就自己揀想食既 我覺得d壽司飯好食 而且佢唔係白色 唔洗點豉油已經好好食♡松葉蟹肉海膽壽司🍣 $38呢個好好食 壽司飯上面舖滿蟹肉 再上面仲有海膽 一啖食落口真係好正 我同朋友最後再encore多一件 每人食左2件 ♡海老濃湯櫻花蝦烏冬🍲 $46配料頗多 油揚、櫻花蝦同埋海帶都遮住左烏冬 烏冬唔會太淋♡火炙松葉蟹腳壽司🍣 $30平時蟹棒壽司冇蟹殼 呢個松葉蟹腳有埋蟹殼 咁就知道一定係蟹♡燒蝦頭(配鮮蝦味噌湯)$17個湯好濃但又唔會好咸 個蝦頭係精華 要食埋佢♡軟殼蟹手卷🦀 $38軟殼蟹好香脆 唔係淋果d♡火炙白烏賊海膽壽司🍣 $27我未食過呢個組合 都唔錯♡鹽燒三文魚鮫 $38有2件 同朋友一人一件岩岩好 都有好多肉♡鰻魚櫻花蝦玉子燒(2件) $49送上黎既時候熱辣辣 厚厚既玉子加埋鰻魚真係好好味♡火炙大吞拿魚腩海苔壽司🍣 $51♡火炙左口魚邊壽司🍣 $28朋友比較鍾意火炙壽司 魚生都好新鮮♡三文魚壽

♡松葉蟹肉海膽壽司🍣 $38

♡海老濃湯櫻花蝦烏冬🍲 $46
配料頗多 油揚、櫻花蝦同埋海帶都遮住左烏冬 烏冬唔會太淋

♡火炙松葉蟹腳壽司🍣 $30

朋友比較鍾意火炙壽司 魚生都好新鮮

♡三文魚壽司🍣 $9
♡三文魚腩壽司🍣 $25
♡鰻魚壽司🍣 $20
鰻魚櫻花蝦玉子燒(2件)
松葉蟹肉海膽壽司

鰻魚櫻花蝦玉子燒(2件)
松葉蟹肉海膽壽司
2023-05-08 72 views
📍<< 立鮨 >>旺角豉油街50號富達大廈地下1-2號舖🎼 微風輕輕吹 吹的我心碎我像風箏飛 被吹的好遠越過了無垠海邊 我只能夠慢慢飛———慢靈魂盧廣仲✏️壽司🍣係香港人的至愛,當然日本嘅文化的確影響好多,而大部分女仔都對日本食品百食不厭🫶🏻當然我都係,今次約咗好閨蜜 @nanasend.eat 行回憶地方旺角,順便食我哋的最愛😍就係立鮨了。香港個鮨店好食嘅有好多而會勁回頭嘅就係其中呢間啦💯‼️‼️✏️ 海膽壽司盛合 海膽赤蝦壽司海膽帶子壽司海膽魷魚壽司蟹肉海膽壽司海膽火炙左口魚邊壽司海膽我覺得配搭一啲鮮味嘅刺身就一定好味,所以首選海膽帶子同埋海膽赤蝦,海膽嘅香濃唔會蓋過帶子同埋赤蝦嘅爽ロ香甜💕👍🏻💯‼️‼️✏️ 軟殼蟹定食有蟹籽沙律、味噌湯舒服😌再慢慢品嘗脆囗濃滑蟹糕既軟殻蟹💯加上烏冬,滿足💯‼️✏️蒲燒鰻魚飯鰻魚無骨,而且烤到焦脆,非常好味,再加埋燒汁一齊食,呢倜配搭實無錯♥✏️火炙大吞拿魚腩海苔壽司有個小木架呈上,火灸完既香拿魚腩魚油十足,好想食翻十個八個💕✏️小長井蠔我同閨蜜一放落口:天啊!好新鮮好creamy‼️‼️‼️係超大隻超香濃又滑💯‼️‼️‼️完完全全係壓軸出場!而且洗
📍<< 立鮨 >>
海膽魷魚壽司
蟹肉海膽壽司
海膽火炙左口魚邊壽司
✏️ 軟殼蟹定食
有蟹籽沙律、味噌湯舒服😌
再慢慢品嘗脆囗濃滑蟹糕既軟殻蟹💯
加上烏冬,滿足💯‼️
✏️蒲燒鰻魚飯
無錯♥
✏️火炙大吞拿魚腩海苔壽司
✏️小長井蠔
完完全全係壓軸出場!而且洗得好乾淨,一啲沙同殼都無
舔舔脷指數:🌟🌟🌟🌟🌟🌟/6
環境指數: 🌟🌟🌟🌟🌟/6
服務指數:🌟🌟🌟🌟🌟/6
性價比指數:🌟🌟🌟🌟🌟/6
回頭指數:🌟🌟🌟🌟🌟🌟/6
<滿分🌟🌟🌟🌟🌟🌟>
以上屬小編主觀(非專業)食評,所有意見只供參考
#壽司 #旺角美食
#旺角
#支持小店 #必食
#痛風餐 #foodguide
#吃貨人生 #吃喝玩樂
2023-05-03
2023-05-04 70 views
太耐冇同閨蜜出街行吓,呼吸下新鮮空氣🥰雖然大熱天行係條街度都好快流晒汗🥵但係天氣實在太好,決定約出嚟好好地談下心❤️因為實在太熱,所以都唔想食一啲熱食,轉個彎就有間壽司舖,一於一齊去食壽司🍣呢間餐廳,我記得唔同地區都有分店,而且每次都好受歡迎,長期好多人排隊,難得我哋揀咗𝐥𝐮𝐧𝐜𝐡 𝐭𝐢𝐦𝐞之後,所以好快就可以入座~🍴海膽壽司盛合(期間限定) 當中包含 :🥢海膽赤蝦壽司 🥢海膽帶子壽司 🥢海膽魷魚壽司🥢蟹肉海壽司 🥢海膽火炙左口魚邊壽司每一道都有海膽係上面!海膽新鮮無腥味👍🏻有兩款仲要有火炙過,比起平時普通食更加香;當中帶子同左口魚款係我地既至愛😋🍴軟殻蟹定食配有蟹籽沙律、味噌湯,先為自己開定個胃,再慢慢食好脆口既軟殻蟹,脆而不膩😍而且烏冬唔會太大碗,唔會食到好飽~🍴蒲燒鰻魚飯鰻魚無骨,而且烤到焦脆,非常好味🤤再加埋燒汁一齊食,呢個配搭實無錯😎🍴火炙大呑拿魚腩海苔壽司呢個好特別,會有個木架呈上,火炙完既呑拿魚腩魚油十足,超滿足!🍴小長井蠔我同閨蜜一放落口:天啊!好新鮮好𝐜𝐫𝐞𝐚𝐦𝐲🦪完完全全係壓軸出場!而且洗得好乾淨,一啲沙同殻都無💯

🍴海膽壽司盛合(期間限定) 當中包含 :
🥢海膽赤蝦壽司 🥢海膽帶子壽司 🥢海膽魷魚壽司
🥢蟹肉海壽司 🥢海膽火炙左口魚邊壽司

🍴軟殻蟹定食

🍴蒲燒鰻魚飯

🍴火炙大呑拿魚腩海苔壽司

🍴小長井蠔

2023-05-03 48 views
立鮨我之前已經食過好幾次,一直覺得係依個價位黎質素較好既壽司店🫶🏻今次再黎見到鋪頭加左高椅等大家唔使企住食,好貼心🫶🏻😆立鮨我最鐘意叫佢地兩大海苔壽司😍分別係火炙左口魚邊海苔壽司 貼 火炙大吞拿魚腩海苔壽司!師傅會直接分開上然後要你即食,兩款炙燒完都係香口,而且魚生新鮮,配埋脆脆既海苔超好食!必叫😍另外我亦叫左其他款壽司同埋三文魚腩刺身🤭刺身非常新鮮非常厚啖啖肉🤤我自己就比較喜歡火炙壽司,面層焦香,好香口好肥美,以下幾款都係我每次必叫!另外必試海膽,價錢唔貴又高質👍🏻✨三文魚腩刺身✨松葉蟹肉海膽壽司✨海膽軍艦✨火炙海膽蟹棒壽司✨火炙北海道帶子壽司✨火炙三文魚腩壽司✨火炙左口魚邊壽司平日如果突然壽司癮起,立鮨絕對係價錢acceptable但高質既壽司店🫶🏻

另外我亦叫左其他款壽司同埋三文魚腩刺身🤭

✨火炙北海道帶子壽司
✨火炙三文魚腩壽司
✨火炙左口魚邊壽司

2023-05-02 58 views
勞動節後第一餐🍣1. 自選壽司10貫 $188有好多款選擇 揀左火灸三文魚 自家製玉子 火灸左口魚邊 油甘魚 三文魚籽軍艦 蟹肉蟹膏軍艦 火灸牛油帶子 火灸牛油赤蝦 甜蝦 同鰻魚 蝦嘅壽司好鮮甜 魚生就好肥美 火灸嘅個燒香左嘅味都出 玉子同鰻魚都好厚肉 軍艦十分足料 食材都好新鮮2. 炸軟殼蟹 $58炸得好香脆 軟殼蟹肉都多 3. Kama toro $68都厚肉 食落油脂感滿滿 唔得閒去日本旅行嘅都可以頂住檔先……………………..🌝魚生食材新鮮 選擇都多🌚小店位置不多……………………..
勞動節後第一餐🍣

1. 自選壽司10貫 $188

2. 炸軟殼蟹 $58
炸得好香脆 軟殼蟹肉都多

3. Kama toro $68
都厚肉 食落油脂感滿滿 唔得閒去日本旅行嘅都可以頂住檔先

……………………..
🌝魚生食材新鮮 選擇都多
🌚小店位置不多
……………………..