2022-12-19
同朋友喺大角咀食完飯想再黎多個甜品,上openrice搵就搵到呢間想甜嚐甜😋佢好似咩類型既甜品都有啲,朋友就嗌左個芒芋而我就嗌左個黑糯米芒底🥭🥭佢既芒果係有少少溶溶爛爛咁,食落口都感覺到唔係好新鮮,有種發酵既氣泡感😵💫😵💫其他野都正正常常😶😶但特別想提出既係佢既份量真係好細🤏🏼我估唔到我俾左$44食個甜品可以咁細兜🥲🥲另外我地仲加左$10加個乳酪雪糕🍦佢既乳酪雪糕同坊間既味道係有啲唔同,佢呢隻係再酸多少少乳酪味再重少少😯因為我冇太鍾意乳酪所以第一啖食時有少少衝擊🫣但食多幾啖又真係幾好食👍🏼👍🏼👍🏼不過都係嗰句,份量真係有啲少🫣🫣🫣🤏🏼朋友就唔多鍾意個芒芋,佢話啲芋圓好似未煮熟咁,咁我都試左幾粒,中間的確有麵團未煮熟既感覺,同埋味道方面都唔多出色,芒果同我果兜一樣都係怪怪地😵💫😵💫😵💫其他野都尚算正常但未到好🥹🥹我諗下次黎大角咀應該都唔會黎食佢😶😶
黑糯米芒底
其他野都正正常常😶😶